• 2018-02-18, 17:25
  • 12

Vi har kört några goa träningspass på Nordic Wellness i helgen, det är perfekt att ha flera gym i närheten av där Janne bor så vi lätt kan gå iväg. Det är så kul att träna tillsammans!

Kör ni pass ihop med någon?

Jag och Janne älskar träna ihop. Båda gillar styrketräning och gillar ett aktivt liv. Jag hade inte kunnat leva med en som inte gillar att röra på sig, det hade aldrig gått. Janne säger likadant.

Jag tror det är viktigt man hittar rätt på alla plan, sedan är egna intressen viktigt men gillar man träna är det mycket roligare att man dela det intresset. Som våra resor nere i alperna. Tänk om en av oss bara hade gillat att sitta på balkongen och dricka vin och inte röra på sig. Funkar icke.

Gym, cykling, långa powerwalk, är det vi ofta kör mest.

Det sitter små lappar överallt på gymet, blir peppad av det.

Från morgonrundan, idag blev det 9 km rask powerwalk i vackra Göteborg. Vi går riktigt fort så vi svettas. Då får du endorfiner och förbränner bra. Sedan en god frukost efter.

Oscar Fredriks kyrka, visst är den fin?

Janne gör ofta goda omeletter, han är grym på det. Ägg, lite mjölk, idag hade han även lite västerbottenost och keso i bland annat. Så gott! Inga snygga systemkamerabilder varken från gym eller mat men desto mer verklighet.

Det är alltså keso ni ser på omeletten om ni funderar varför det ser konstigt ut.

Mina tjejer tränar mycket och vi kör också tillsammans, det är kvalitetstid att få gymma med sina ungdomar.

Nu laddar vi för en ny vecka, har ni planerat in hur ni ska träna? Jag märker att jag tränar bättre om jag sätter fart på måndagen och har mina pass inplanerat. Det ingår i vardagen och jag mår bra av det.

Unna er några goa pass i veckan, det är ni värda.

I morgon gästar jag radion där jag sitter med i föräldrapanelen 100.3 klockan 11 och direkt efter kommer en tidning hem för att göra en stor intervju med mig och Annica. Ska bli kul att träffa henne.

 

 

Kommentarer

Linn 3 år sen

Så härligt med pepp, bra jobbat av er (och personalen på gymmet)

Marie 3 år sen

Så kul med peppande alla hjärtans lappar på gymmet. Precis vad jag behöver.

Anna 3 år sen

Får jag fråga vad du har för byxor på powewalks nu när det är lite kallare ute? Tycker det känns lite kallt med tights. Kan tyvärr inte alltid gå så fort men älskar att vara ute länge :-). Kram Anna

Sanna 3 år sen

Nu äntligen skall jag komma igång, kanske man har turen att träffa dig på gymmet.

Pirkko 3 år sen

Jag o min man har alltid tränat och sprungit olika lopp tillsammans och även ni vi va på semester väldigt trevligt sätt att förflytta sig?

Annika 3 år sen

Det enda vi tränar ihop är löpning. Sen går jag på olika pass själv. Tyvärr svarar min kropp otroligt dåligt (kass förbränning) ändå. Jag blir starkare och kan springa långt, men jag tappar inte ett gram fett. Lite tröstlöst, men kämpa på.

Carro 3 år sen

Har precis börjat följa dig. Jätterolig blogg o fina bilder ?❤️ Kram

Jessica 3 år sen

Jag och min man tränar ofta ihop! Vi kör olika tungt men peppar alltid varandra till att köra lite tuffare än om vi tränat ensamma. ❤️

Hanna Hanna 3 år sen

Jag planerar antal dagar jag ska träna, sen får dagsformen bestämma vilka dagar det blir och vilka delar jag tränar när. Imorgon är det benen och rumpan som ska få sig en omgång. Ska åka skidor i helgen och vill bli av med träningsvärken innan dess. :-)

Träningstjej 3 år sen

Hej
Har precis flyttat till Göteborg och letar gym, kan du rekommendera Nordic wellness? Jag gillar både gym och pass.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Absolut! Vi har tränat där länge, de har trevliga gym med bra pass. Riktigt bra!

Träningstjej 3 år sen

Åh, tack för att du svarar. Kollar upp NW då. Tar gärna tips på bra PW-rundor också om du kan.
Tack och kramis.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Idag har jag varit iväg hela dagen hos min mormor som fyller 88 år idag! Vilken mysig och fin dag vi fick. Hon hade även en tid på ortopedtekniska på sjukhuset så…