• 2018-02-20, 12:40
  • 25

Innehåller annonslänkar Ellos 

Nu har jag ätit frukost efter morgonens träningspass. Jag kör en timma förbränning varje morgon före frukost. Älskar den starten och blir pigg och glad efteråt. I kväll blir det tung styrketräning.

Hur många tränar i dag?

Jag kör ofta väldigt rask powerwalk, det förbränner bra. (Siffrorna ovanför är alltså inte löpning utan powerwalk men det tempot vill jag köra för att svettas och förbränna)

Springer också men idag blev det PW,  genomsvettigt efter. Det var just det receptet jag fick av min läkare när jag drabbades av svår panikångest för många år sedan. 30 minuter om dagen. Jag började med 5 minuter, sedan sa kroppen ifrån. Allt var kaos. Men till slut var jag igång. Endorfiner, mådde psykiskt bättre och kilon rasade. Kropp och själ hör ihop.

Ju mer jag gick, desto bättre mådde jag. Där började hela min resa.

Jag äter aldrig före jag går ut. Man måste inte stoppa i sig massa mellanmål som en del tror. Jag äter när jag är hungrig. Ju fler mellanmål mellan måltiderna, ju mer äter jag och midjan växer.

Jag åt dagens frukost efter 11. Fil, musli, bär, fröknäcke och kaffe.

HÄR har du min musli jag brukar göra. HÄR har du ett riktigt gott fröknäcke. (Det på bilden är köpt, ska baka fröknäcket idag för det är slut)

Det lilla glaset är ingefärshot vi alltid dricker på morgonen. HÄR. 

Idag ska jag äta grönsakspaj med ädelost, rester är väl grymt?! Jag lägger ut recept om en stund, ni måste göra pajen.

Tips på träningslinnet jag hade idag finns HÄR. Rymligt om ni vill ha det utanpå, vet många ogillar tighta träningskläder, man kan också stoppa i som jag gör. På rean.

 

2018-02-20 Johanna Toftby

Relaterade inlägg