• 2018-02-22, 08:00
  • 8

Inlägget innehåller annonslänkar och samarbete med Clarks och Ellos 

God morgon torsdag! Hoppas ni mår bra! Jag måste säga det igen, här inne är så fina bloggläsare. Ni är fantastiska. Alltid mycket kommentarer och ni skriver även med varann, jag älskar att vi kan peppa och dela med oss istället för sitta tysta och inte säga något.

I Skövde har vi mycket snö, riktigt vinter men vi går ändå mot ljusare tider, snart är februari förbi. Exakt en månad kvar till vi åker till Florida, tjohej!

Jag hade en vårkappa i lördags även om det var kallare än kallast i Göteborg när vi skulle till Lindholmen ute på Hissingen. Men vi skulle inte gå utomhus så jag tog den ändå. Under kvällen kom tre fram och frågade vart kappan var från, den är redan poppis och jag tror man ska vara snabb om man vill haffa en innan den tar slut.

Jag älskar leopard och det funkar till allt. Fest som vardag. Kappan är mjuk och lös, jag har storlek S, den är normal i storlek.

Kappan hittar ni HÄR. Den är så snygg! Jannes snygga kavaj HÄR! Han har den både i svart, grå och blå. Sitter riktigt snyggt på.

Vår kompis Micke driver Lindolmen event & nöjen och varje lördag kör de streetfood, massa matstånd och bra musik, riktigt härlig stämning. Tips om ni är i Göteborg- Åk dit.

 

Ett av dessa armband från Caroline Swedbom kommer ni kunna vinna här inne, håll utkik lite senare.

Riktigt mysigt ute på Lindholmen, de kör varje lördag från klockan 12. Vi kommer åka ut igen!

Kommentarer

Karro 3 år sen

Snygg kappa på dej, även riktigt snygg kavaj på Janne, vart är den köpt? Toppen blogg verkligen, så mycket bra tips.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Tack! Var det inte med en länk på den? Vänta så fixar jag!

Johanna Toftby 3 år sen

Nu ligger länken uppe på Jannes kavaj!

eva 3 år sen

dricker du vin och öl varje dag?

Ulrika 3 år sen

Ohhh nooo no, inte Hissingen utan Hisingen! *L*

Ha det gott ; )

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

I know, går fort när jag skriver. :-)

E 3 år sen

det är så roligt med bloggar som bara har snälla kommentarer eller iaf mest sådana, jag tror att det beror på hur bloggaren/influencern behandlar sina följare. Är man som du rak o ärlig snäll o trevlig för det mesta så funkar det. Följer en del andra bloggar och hos ffa en är det alltid oavsett vad hon skrivit om bitska kommentarer om både inlägg o mellan följare så himla träligt ! Jag har följt dig sedan du började blogga under ensam mamma tiden kommenterar inte så ofta men nu ville jag ge lite positiv pepp tillbaka till dig. Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Hej! Tack snälla, vad glad jag blir!

En blogg är ingen blogg utan kommentarer. Det är det som gör den ännu roligare! Självklart med åsikter.

Vi är också människor som har känslor, jag har lärt mig med åren hantera även elaka kommentarer även om de är väldigt få.
Vi har fått stopp på den värsta näthataren av alla som terroriserat tusentals, många kända bloggar och på min blogg har hon skrivit hat som flera personer i flera år. Läsarna skulle tro att jag var hatad av många men i själva verket var det bara en. En galen person som enbart vill förstöra och jävlas. Slut med det nu kan jag säga.

Vi måste kunna ta kritik men jag raderar direkt om det kommer skit till andra här inne än om mig, hon “Anna” skrev även hemska kommentarer till mina vänner, mina barn och det är inte ok.

Vad roligt att du har följt mig sedan jag började, det är faktiskt hela 10 år i år som jag bloggat! Ensam mamma drog i gång maj 2008 och jag började blogga på TV3 när programmet drog igång september. Sedan var jag hos MAMA och Amelia.

Härligt resa med så galt mycket fina läsare!
Stort tack.

Kram Johanna

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Hoppas ni fått en fin start på veckan, tänk att vi snart är förbi januari och det faktiskt redan märks att det är ljusare ute.  Även om jag älskar vintern är det…

I helgen kom vi äntligen upp till Sälen igen, vilken vinter det är här uppe! Vi ska göra ett jobb och vi ska titta på en stuga i veckan, så spännande! Vi…