• 2018-02-25, 15:55
  • 10

Vilken helg! Vi har varit på vernissage, afterwork med bästis, tränat, kollat balklänningar i Göteborg, Marilyns tar studenten i juni, tjohej vad kul!

Så jag hann tyvärr inte in här igår, fick lite dåligt samvete när någon skrev varför jag inte bloggade till mellon igår som jag gjort två lördagar i rad, men jag har för mig jag inte bestämde att vi skulle köra samma som de andra lördagarna? Om jag skrivit jag skulle det så ber jag om ursäkt, men tror faktiskt jag inte gjorde det.

Hoppas iaf ni hade en mysig lördag och att rätt låtar gick vidare. Idag spelar vi mellolåtarna för fullt, vad kul att det är så många som är bra!

En av mina allra bästa favoriter är John Lundvik med My turn. Åh så bra den är.

Så här slut kände jag mig efter ett riktigt hårt Bodypump pass i fredags. Har kört morgonträning (PW, löpning) varje morgon före frukost den här veckan, men kör även styrkpass vissa eftermiddagar. Rejält med skön träningsvärk nu.

Igår körde jag ingen träning men idag tog vi en runda före frukost i ett kallt men soligt Göteborg.

I fredags träffade jag min kompis Hanna på en tidig AW på Sällskapet här i Skövde. Så mysigt att ses spontant.

Jag tycker Sällskapet här i Skövde är mysigt och går ofta dit om jag har möten osv. Finns bra med plats där man kan sitta ostört och de har en populär AW. Men stå i baren i 25 minuter är inte roligt. När Hanna gick dit fick hon stå i 20 min. 45 minuter av vår kväll i kö endast för att köpa ett glas cava. Borde finns bättre system när det finns fler kassor, hörde många klagade på detta. Annars är det mysigt ställe jag tycker ni ska besöka.

Mina girls och Lucy, igår åkte vi ner till Göteborg! Mötte syster Linnea och sedan kikade vi på balklänningar i timmar.. Hon hittade ingen men nu vet hon vad hon gillar för typ av klänning, färg osv.

God lunch på Karlssons tror jag det heter på Linnegatan. God mat! Snabb och trevlig service.

Mikke Dee hade Vernissage igår, så roligt och trevligt! Visar alla bilder i nästa inlägg.

Nu måste jag sätta fart, tro det eller ej men ska iväg på middag ikväll hos Hanna! Det är dags för vårens första halv åtta hos mig! Vi är nära vänner som ses varann månad där vi äter en god tre-rätters och umgås. Det är lätt man inte hinner träffa sina bästa vänner när alla har fullt upp, därför har vi vår lilla klubb. Supermysigt!

Njut av vänner, god mat och ha kul! Veckorna, tränar jag mycket och äter sunt, balans är viktigt.

Vi hörs lite senare, nu ska jag hoppa in i duschen.

 

 

2018-02-25 Johanna Toftby

Kommentarer

Sofie 3 år sen

Hej Johanna jag undrar var din randig blus som du hade på dig i söndags kommer ifrån? ????
Kram

Lotta 3 år sen

Hej! Jag undrar om du har ngt tips på en bra lid primer för ögonlocken? Jag brukar alltid beställa Iredales canvas men tydligen verkar den ha utgått… Ha en trevlig måndag!

Nora 3 år sen

Det är roligt följa dej i din vardag. Jag såg fram emot och trodde dock det skulle bli tätare uppdateringar när du nu har bloggen som jobb. Faktiskt lite trist när det nästan blivit mindre än förr.
Jag älskar din inredningsstil och hade gärna velat se mer av det.
Önskar dig en trevlig Måndag <3

Svar på kommentaren:
Anette 3 år sen

Jag tycker bloggen är helt annan när Johanna bloggar heltid. Märkt stor skillnad på kvalitén. Sedan kastar hon inte ut inlägg med stavfel eller slarv.
Tack för en inspirerande blogg Johanna!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Tack Anette! Vad roligt!

Ja det är galet hur många tusentals ni är här inne varje dag. Ofattbart ibland när jag ser statistiken.

Nu blir det PW före frukost och sedan ska måndag igång! Ha en fin start på veckan.
Kram Johanna

Johanna Toftby 3 år sen

Vad kul att du trivs här inne, det värmer i hjärtat.

Ska försöka blogga oftare, men faktum är att detta är mer än heltid, sedan räknar man aldrig timmar när man är egen. Men när jag arbetade som frisör bloggade jag på kvällarna eller nätterna. Ohållbart i längden, även då levde jag på bloggen så jag hade ett jobb på dagen och ett på natten. Haha.

Det är så oerhört mycket jobb bakom allt som man inte riktigt förstår tror jag.

Men kan göra några kortare enkla mellan alla andra inlägg om ni önskar?

Kram Johanna

Anette 3 år sen

Odd Molly tightsen hur är de i storleken? Jag brukar ha S, men hört att de är lite små i storleken. Kram och tack för en bra blogg , den bästa ?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Jag håller med, tycker de är något små i storlekarna. Gör inget att gå upp i storlek tror jag.

Tack snälla, vad roligt att du tycker om bloggen! Kram Johanna

Marita 3 år sen

Ingen fara Johanna, trevlig kväll

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Ha en fin måndag, kramar!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Mormor ringde precis. Hon ringer mig många gånger om dagen och hon är ledsen, arg och gråter. Allt handlar om en och samma sak, att hon vill ha tillbaka sitt hus i…