• 2018-02-26, 11:35
  • 4

Hallå vänner! Hoppas ni fått en fin start på måndag och är redo för en ny vecka. Har ni sportlov kanske? Vilket vinterväder, så kallt men jag gillar det! Friskt och ljust.

Jag har precis ätit frukost efter morgonens pass på bandet. Älskar mina morgonträningar, jag dricker kaffe före och sedan ner till gymet. Idag blev det rask PW med lite lutning, jag varierar varje gång. Ibland löpning, ibland 30 min på crosstrainer och 30 min på bandet. Bara jag rör på mig. Jag vill svettas, det är då jag får effekt. Endorfiner, ett lugn och mår bra!

Gå riktigt fort, om du inte springer. Svettas du och får upp flåset får du med dig så många fler hälsofördelar än om du går i promenadtakt.

Men alla har olika tider och olika liv, anpassa efter hur du lever. Man kan ut och gå efter jobbet, gå före frukost på helgen är en skön start, åka skidor eller skridskor, gymet, eller simma. Den bästa träningen är den som blir av, hitta det du gillar.

Får energi och mår bra av att köra på morgonen, jag gör det varje dag för om ni visste vad en timma om dagen gör mycket. På kvällarna finns det roliga pass jag gärna går på. Ska jag köra styrkepass, tex bodypump tar jag inte ut mig på morgonen. Då kör jag en rask PW.

Till frukost kan jag äta två ägg, en skål med naturell yoghurt och musli. Ibland gröt av fibergryn. Det gjorde jag precis, det är så gott och mättar bra. Äter mycket protein under dagen men vill gärna ha mer energi om jag ska tex träna igen på kvällen, eller om jag vill ha variation. Då blir det gröt.

En klick mandelsmör och blåbär blev det idag.

Nu måste jag sätta fart, har ett  samarbete som ska fotas och förberedas och nu är det bra ljus att fota tack och lov. På onsdag morgon åker vi ner till alperna igen för att åka skidor i Österrike, ser så fram emot det! Har en lång lista jag måste bocka av så nu är det fullt ös här hemma.

Stor kram på er!

Kommentarer

Maggi 3 år sen

Vilken tid kör du träning?
Vill köra morgonträning men är så sjukt trött.

Marie 3 år sen

Grymma tips, i morgon ska jag ut!

Susanne 3 år sen

Frågor.
Är kaffet innan en viktig ingrediens för förbränningen?
Om man bara har 45 min tillgängliga på morgonen (för att slippa gå upp när det fortfarande är natt) räcker det eller är den hela timmen viktig för förbränningen?
Tacksam för svar.
Siktar på att starta imorgon. :)

Evelina 3 år sen

Tack för måndagspepp!!! =)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Härliga fredag! Hur mår ni? Här är det jobb i köket hela dagen men ska ge mig ut på en runda vid lunch tror jag. Det har ju varit kolsvart och regn…

Gillar ni asiatiskt och sötstarka smaker? Heta nudlar med strimlad biff och wokade grönsaker, soja och oystersås, krossade limeblad…Detta lagade jag till lunch idag.  Oj oj så gott detta blev! Jag är…