• 2018-03-03, 17:34
  • 20

Tack alla snälla härliga läsare för att ni översvämmat mig med grattishälsningar efter att jag berättade om mitt bokkontrakt! Ni anar inte hur mycket det betyder, jag har aldrig skrivit något som är i närheten av så här långt så det känns lite pirrigt. Då är det så skönt att veta att jag har er i ryggen, det får mig att bita ihop och sätta mig vid tangentbordet igen.

De har inte varit lätt att hålla tyst. Jag har varit så uppspelt ända sedan jag träffade Annika på Bladh by Bladh. Att jobba med henne kändes så rätt från första början, ett litet personligt förlag som faktiskt bryr sig om mig och min historia i stället för att bara ta fram miniräknaren på en gång. Det är så härligt att känna att någon tror på mig.

“30 om dagen” har varit min arbetstitel från början, jag har använt den som titel på föreläsningar också. Ni har hört mig berätta historien om receptet på 30 minuter motion om dagen som förändrade mitt liv så där börjar det första kapitlet också. Annika har föreslagit att lägga till “En livsresa” och det verkar klokt, även om jag tycker att “30 om dagen” är en bra titel så blir den lite väl hemlighetsfull.

Förlåt alla fina som hört av er om jag inte hunnit svara, det kom väldigt mycket med en gång och jag blev helt överväldigad. Kom ihåg att varenda rad värmer mig i hjärtat och ger mig kraft att ta mig av nästa kapitel. Utan läsare finns det ingen anledning att skriva, oavsett om det är en blogg eller en bok. Så det här är helt och hållet er förtjänst! Tack!

 

 

 

Kommentarer

Camilla 3 år sen

Grattis Johanna till kontrakt!
Boken kommer garanterat bli succé ?
Du är så duktig!
Stor kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Tack, vilka fin kommentar!
Stor kram

Marita 3 år sen

Ska du inte blogga om Österrike?

Svar på kommentaren:
Ann 3 år sen

Marita dina kommentarer är fan inte kloka …

Emma 3 år sen

Din blogg är bästa bloggen Johanna, så tror din bok blir superduperbra, du är jätteduktig på att skriva! Du är också väldigt duktig på fotografera fina bilder så hoppas din bok fylls av många fina bilder också, de är så inspirerande! Grattis till kontraktet och Lycka till! ❤️

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Tack Emma, älskar skriva så detta är jättekul men en stor utmaning!

Stor kram!

Linda andersson 3 år sen

Jag har grattat dig på instagram men vill gärna gratta och hylla dig ännu mer!! Du är så värd det här och jag ser fram emot och få läsa din bok! Jag hoppas också få den signerad av dig i verkligheten! Stort lycka till med allt fina, goa Johanna! Kramar

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Tusen tack Linda! Så mycket kommentarer så svårt att svara allt där :( Men stort tack!

Klart den ska bli signerad.

Kram

Marianne Danielsson 3 år sen

Oh va kul med boken, grattis. Kollar just nu på Mello, andra chansen. Måste bara säga vad du är lik Mimi Werner, någon släkt eller? Ha en fortsatt skön skidåkning. Gjorde din goda kycklinggratäng igår, mums. Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Tack Marianne! Ja det är fantastiskt! Overkligt.

Jag har hört det från så många… haha om du visste. Så det verkar vara så :) men vi är faktiskt inte släkt.

Åh den är ju så god, hoppas det smakade gott!

Nu blir det frukost här och sedan ut i backen, strålande sol idag!
Kram Johanna

Madde 3 år sen

Så roligt för dig. Kommer köpa den då den kommer ut :-)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Tack Madde! Kramar

Anna 3 år sen

Söt du är!
Vi läsare som ska vara tacksamma!
Du hjälper många med din inspiration.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Tack fina Anna! Värmer i hjärtat! Kram

Eva 3 år sen

Så himla roligt för dig, vi läsare kunde ju få köpa den här o kanske få den signerad ;) kram å trevlig helg <3

Svar på kommentaren:
Eva 3 år sen

Glömde fråga när ungefär är den tänkt att komma ut?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Den är ute slutet av augusti! ??

Johanna Toftby 3 år sen

Tack snälla!
Klart ni kommer få det!
Stor kram

Karin 3 år sen

Tack själv Johanna ! Ser så härligt och mysigt ut med skidåkning och allt ! Trevlig kväll ! Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Tack snälla, vad glad jag blir!

Tack det samma! Har precis duschat efter lång dag i backen och After ski, nu väntar middag här på hotellet.
Kram

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Igår blev den klar! Min bok Middag hos mig har gått iväg på tryck! Jag kan knappt tro det är sant. Tårarna rann i bilen igår när allt blev klart. Känslan är…

Har ni haft en skön helg? Här har det varit full fart med 50-årsfest, träning och Janne har kört The Distinguished Gentlemans Ride idag. Ska visa bilder sen. Men först ska jag…