• 2018-03-05, 20:28
  • 0

För ett tag sedan tipsade jag er om hur viktigt det är med magnesium och ni är många som hört av er och mår redan bättre. Fantastiskt! Har man kramp, sover dåligt, känner sig nedstämd kan man ha magnesiumbrist. Såg ni läkaren på nyhetsmorgon som tipsade om att äta magnesium och D vitamin?

Nu har jag tagit fram mitt favoritpaket hos Better You med vitaminer och mineraler vi äter varje dag. Här får ni ett superpaket till pangpris! Se erbjudandet längre ner.

Magnesium
Bär boost
Gurkmeja

Detta mår jag riktigt bra av, det håller mig frisk, pigg och glad och sover bättre. Tjejerna äter det också och de märker stor skillnad.

Magnesium bidrar till att minska trötthet och du sover djupare. Har du kramp eller pirr i benen? Detta är grymt. Man tar magnesium på kvällen.

Bär boost innehåller vitamin D3, aktiv bakteriekultur samt är fulladdat med frukt och bär med mycket antioxidanter. Mycket bra för magen, tarmfloran är viktigt för immunförsvaret. Då håller du dig frisk.

Gurkmeja är en superkrydda som är laddat med Curcumin och botar inflammatoriska åkommor. Det är super att ta det ihop med vitamin D3 då det har en förstärkande effekt. Jag tog extra mycket gurkmeja när jag hade problem med mina knän, det hjälpte!

Nu får du detta hälsopaket för endast 499 kr! Ord pris 677 kr och erbjudandet gäller mars månad. Det är pangbilligt!

Du hittar det HÄR.

Smart present till dig själv för att må bra eller till någon du bryr dig om. Jag älskar när jag märker stor skillnad i min kropp, allt går hand i hand, äter du bra kost och får i dig vitaminer och mineraler orkar du mer.

Jag och Marilyn har varit på gymet och kört ett pass precis, skönt med tung styrketräning, benen fick vila efter skidåkning i alperna så idag körde vi biceps, axlar och triceps. Avslutade med ett magpass. Älskar styrketräning. Nu är veckan igång!

 

 

 

2018-03-05 Johanna Toftby

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg