• 2018-03-07, 20:24
  • 136

Att leva med en svår sjukdom ger ett konstigt sätt att se på tiden. Man vill så gärna bli frisk och längtar efter den dagen, samtidigt är man så rädd för framtiden ifall den innehåller nya bakslag i stället. När man inte helt säkert vågar tro på att något ska gå över blir varje dag så viktig, trots att den kan vara full av rädsla och smärta. Annica har levt med det i över fyra år nu. Varje dag har varit en kamp.

Ni kan hjälpa henne med den kampen genom att fortsätta skicka era fina hälsningar till henne här!

 

Att ta en månad, en vecka, en dag i taget har jag lärt mig. Men man lär sig aldrig hur ett bakslag känns. Jag är så himla rädd just nu. För bara några veckor sedan jag var hos min läkare och fick en sån där ok-stämpel i rumpan. Allt såg bra ut. Medicinen som jag fått återigen har lyckats trolla bort alla ytliga metastaser utom en rackare som sitter i huden och som däremot vill växa.

Men att de tagit alla andra är helt fantastiskt. Och det ännu mer fantastiska var att magen min var mjuk, helt mjuk! Den farliga tumören som opererats två gånger kunde inte kännas, trots att det finns farliga rester kvar som alltid tidigare märkts.

Vågade vi tro på ett under? Var den borta?

Glada gick vi därifrån och läkaren fick en extra go kram för sån glädje kunde jag känna.

Nu några veckor senare är magen stenhård. Jag är helt övertygad om att det satt fart att växa igen. Och jag känner min kropp väl vid det har laget, men hoppas innerligt på att det inte växer så snabbt denna gången.

Nu får vi helt enkelt ha koll på mitt mående. Det är det som bestämmer hur nästa steg ska tas. Men jag är i goda händer. Min tro är stark och jag tror att nån gång ska det där undret komma. Och jag vet att mina läkare/kirurger har kontroll.

Sen tror jag man måste tvinga sig själv till att ändå försöka leva. För livet är inte SEN om kanske jag blir frisk utan livet är faktiskt NU. Och just i helgen ska jag leva lite extra. Min älskade man Kristian har gett mig världens roligaste julklapp.

Vi ska åka till Stockholm, bo på hotell och gå på Melodifestivalen, själva finalen. WOW WOW WOOOOW! Mitt i allt kaos med spyor, utslag på hela kroppen som kliar vansinnigt att för jag inte riktigt tål medicinen och smärtor från operationen.

Mitt i allt detta kaos ska vi ha det jätte roligt. Bara han och jag. Älskade Krille vet hur han ska uppmuntra mig. Detta har jag verkligen längtat efter så mycket! Nedräkning från julafton då jag fick denna mysiga julklapp. Bara han och jag.

Operationen av den ytliga hudmetastasen är gjord. Den var inte så ytlig som vi trodde, den satt djupt, tom på muskeln. Så hjälp, har riktigt ont. Men det hinner nog försvinna innan lördag.

Sen på söndagen ska vi gå på Mall of Scandinavia. Vilken upplevelse. Aldrig förr varit där. Stockholm är inte ofta vi hälsar på annars, så detta kommer bli så mysigt. Tack min älskade Krille för världens bästa julklapp!

Nu är det onsdag morgon och jag sitter och väntar på hemsjukvården som ska koppla in näringsdroppet. Det behövs lite extra nu när jag har svårt att behålla all mat. Dessutom ska jag be om Primperan som tar bort mitt värsta illamående. Jag tror det är tumören i magen som påverkar allt det där. Så jag hoppas vi hittar någon bra lösning även på den, och inte bara på de ytliga metastaserna. Men inte dåligt att det fungerar  på dem, så många som de var från början!

Men jag är glad och peppad. Det sägs att man får inte mer skit än man klarar av. Ibland känner man sig som Superwoman men mest känner man sig som en liten flicka uppkrupen barfota i ett litet hörn och man vill fly, fast man kan inte. Man sitter fast mot sin vilja. Sanningen gör ont men ändå är jag så tacksam för livet idag. Mitt liv är helt fantastiskt. De dagar jag får leva.

Kram Annica

PS: Skriver till er efter Sthlms- resan. Den vill jag dela med mig av för så grym den kommer bli. Hoppas hoppas hoppas jag får må bättre då!

 

2018-03-07 Gästblogg

Kommentarer

Ulrika 3 år sen

Döden är sällan rättvis men det enda vi har garanterat i vårt liv. Jag tror inte på gud eller mirakel, jag tror på vetenskap och forskning. Att ens försöka sätta sig in i din situation är en total omöjlighet. Fortsätt kämpa, fortsätt att tro och lägg ner ALL din tid till familjen. Skriv brev till barnen, läs in några sagor så din röst finns kvar. Ta hjälp av sjukvården för din ångest och oro. Stor kram❤️

Anna i Gbg 3 år sen

Du är verkligen en superwoman, Annica! ??? Jag är stum av beundran för dig!!! Hoppas er Stockholmshelg blev toppen!
Stor KRAM

Carina 3 år sen

Jag ber för dig❤️Att du ska få bli frisk och att du och din man ska få en underbar helg i Stockholm❤️Du är en sann inspiration, stark, modig och en riktig kämpe❤️Önskar dig och din familj all lycka❤️Stor kram Carina

Helena 3 år sen

Njut av helgen i Stockholm. Kram

Petra 3 år sen

Vilken fantastik present du fick av din man<3 Hoppas ni får en härlig helg i Stockholm och att du får vila lite från all smärta och värk!!
Massor av kramar till dig och kämpa på, så kommer allt att lösa sig skall du se <3 <3

Susanne 3 år sen

Största kramen till dig Annica ❤️

Anonym 3 år sen

Önskar er en toppen helg.det är ni väl unnat.känner dig inte men följt med dig på bloggen och instagram.du är beundransvärt❤
.

desiree 3 år sen

Styrka styrka styrka!!!!! Du är grym! !! Många kramar till dig!

Sylvia 3 år sen

Så roligt få komma på Mellofinalen! Vilken klok julklapp! Blir det fjäderboa, glitter och skylt, så barnen kan känna igen dig, om ni kommer i bild? Hoppas du får njuta!

Bettan 3 år sen

Du är en sådan fantastisk kvinna o kämpe! Hoppas ni får en härlig Stockholmshelg!!
Kram ❤❤❤

Karin 3 år sen

Köra Annica!
Jag könner inte dig, men jag har bett för dig varje kväll nu i mer än ett år. Jag tror på Guds makt, och hans möjlighet att göra dig frisk. Just nu visas hans makt genom din kraft att orka och att sprida glädje, hopp tillförsikt och omsoeg om andra. Det är en övernaturlig gåva att mitt i allt detta förskräckliga kunna känna att hans närhet ger styrka.
Hoppas du får möjlighet att njuta av din Stockholmshelg! Det ber vi för! Stor kram till dig o Din älskade!❤️

Elisabeth 3 år sen

Fina Annica, du är någon jag tror vi många ser upp till ❣️ Att du i allt detta orkar tänka att det är nu vi ska leva inte sen visar bara vilken otroligt stark person du ändå är. Önskar er en härlig helg i Stockholm. ❤️?❤️?❤️?

Birgitta Edlund 3 år sen

Önskar dig en trevlig helg och styrka ❤ med familjen …..

Maria 3 år sen

Önskar er en underbar helg i Stockholm! Kram!

Jenny 3 år sen

Njut av helgen, du e så värd att få åka iväg & njuta med din kärlek ❤️
Kram ❤️❤️❤️

Anna 3 år sen

Vilken fin present, hoppas ni får riktigt härligt i Sthlm det är du sannerligen värd.
Stor kram, du och din kamp finns i mina tankar, Anna

Annelie 3 år sen

All styrka till dig och din familj?

Sofia Taleus 3 år sen

Kämpa Annica! Du har en härlig och positiv inställning och på den kommer man långt! Skickar lite energi och styrka ??
Så skönt för dig att komma iväg och leva livet lite extra, få vara som alla andra om du förstår hur jag menar ?
Jag kämpar själv med cancer och förstår många delar av vad du går igenom. Tillsammans är vi starka ❤️
/Fia

Petra 3 år sen

Jag känner inte dig, men tänker så ofta på dig. För mig är du en Superwoman? Hoppas du får en fantastisk helg med din kära.

Kicki 3 år sen

Ha en alldeles alldeles underbar helg ❤️

Lydia 3 år sen

Annica! Jag är så ledsen för det som hänt dig. Jag brukar gå in och läsa dina inlägg här med skräckblandad förtjusning. Det värker i varenda del av min kropp när jag läser om din mardrömsresan, men samtidigt inspirerar du mig med din enorma kämparglöd. Jag tänker på dig ofta. Undrar varför du blivit drabbad och inte jag. Varför jag får vara frisk medan du är sjuk. Försöker att vara tacksam. Inte ägna för stor tid åt alla oviktiga vardagsproblem i livet. Det är svårt och ibland glömmer man bort vad som är viktigt och inte. Men varje gång jag läser om dig så påminns jag om vad som verkligen betyder något – att få vara frisk och att få leva!

Jag önskar dig all lycka och kärlek. Hoppas att du ska få finnas kvar här på jorden länge länge till.

Många kramar / Lydia

Katarina 3 år sen

Kämpa på Annica!????
Du är grym.Brukar tänka på dig och andra som är svårt sjuka när jag klagar över småsaker/problem.
Ha en toppenhelg i Sthlm!
Kram

Eva 3 år sen

Kram till dig Annica <3 Jag hoppas du får må bra och får en underbar helg i Stockholm!

Karin 3 år sen

Fina Annica, önskar dig en fantastisk helg i Stockholm?❤️

Anonym 3 år sen

Hoppas att ni får en fantastisk helg och att du får må bra. Många kramar ❤️

Anna 3 år sen

Underbara Annica. Du kommer att bli helt frisk ❤❤

Ellenor 3 år sen

Så kul!! Har en arbetskompis som också ska dit (vi bor i Umeå). Låter så roligt då det pratas om det!!
Njut fina Annika och vinka till oss som sitter i soffan framför teven ?
Stor kram

Jenny 3 år sen

Önskar er en riktigt härlig helg i Stockholm!

Maria N 3 år sen

Önskar dig och din familj all ork och energi! Kramar från Norrbotten

Lotta 3 år sen

Önskar dej allt gott♥️Hoppas du får en bra helg!!! Kram

Pia Persson 3 år sen

Hoppas ni får en riktig superhelg i Sthlm. Det är ni verkligen värda. Tänker ofta på dig och vilken otrolig fighter du är och en styrka som få. Du har livglädje fast du så sjuk. Jag är övertygad om att tänka positivt hjälper till vid en allvarlig sjukdom. Fortsätt kämpa fina Annika och vi är många som stöttar dig här på bloggen. Kram och en trevlig helg till er. <3<3<3

Fashiolita 3 år sen

Ha en riktigt fantastisk helg och njut!
Du har så rätt så, livet är NU, vi bör alla leva i nuet???

Evan 3 år sen

Stor kram till dig och din fina man! ❤️

Lotta 3 år sen

Ha det riktigt mysigt tillsammans med din man och var rädd om dig❤️

Marie Gleisner 3 år sen

Fina Annica, jag tror du får en underbar helg i Stockholm ????

Maria 3 år sen

Önskar er en alldeles underbar helg! Du är en fantastisk kämpe Annica!

Pia 3 år sen

Önskar er en fantastisk helg i Stockholm . Kram ❤️❤️

K L M 3 år sen

?

Marie 3 år sen

Hoppas du får en riktigt trevlig och skön helg, det är du verkligen värd!

Sandra 3 år sen

Bästa Annica. Jag tänker på dig ofta. Du är en sann kämpe.
Så glad att du och Krille ska åka till Sthlm i helgen. Jag håller tummar och tår för att du ska få mår bra och ha kul. Du är värd allt roligt.
Ha det så jättebra nu.
Varm kram och styrka från mig Sandra ?

Gammfinnen 3 år sen

All styrka till dig och din fina familj <3

Anna 3 år sen

Fina Annica hoppas du snart mår bättre. Tänker på dej och hoppas ni får en bra helg i Stockholm <3 <3 <3

Carina 3 år sen

Vilken fighter du är Annica! Jag får en klump i halsen när jag läser din text. Jag håller tummarna för dig! Kramar! <3

Maria 3 år sen

Vi kämpar med dig på alla vårat sätt ?? Du är grym Annica ❤️

Gunilla 3 år sen

❤️?

anne 3 år sen

Önskar dej en rolig trevlig mysig helg. ♥♥
Ta hand om dej du underbara människa. ♥

Susanne 3 år sen

Å så mysigt att få hitta på nått kul. Ha en underbar helg du kämparkvinna där. ❤

Ann 3 år sen
Maria 3 år sen

❤️❤️❤️

En annan Nina 3 år sen

❤️???

Katarina 3 år sen

Bästa finaste, Annica?❤️All kärlek till dig du en sådan otroligt fin människa, hoppas du o Krille får fina dagar i Stockholm ❤️

Kinna 3 år sen

Får du ta hjälp av rullstol, när du är på såna här utflykter ? Det kan ju bli långa sträckor att gå. Kram !!!!!!!!

Paola 3 år sen

Annica, du är helt otroligt beundransvärt stark. Om alla bara hade ett uns av ditt jäklar anamma <3 Jag önskar dig en underbar helg och hoppas att du får njuta riktigt ordentligt.

Carina H 3 år sen

Åh vad kul.passa på och njut av helgen i Stockholm. Kramar TILL ER ALLA !!

Ann 3 år sen

Ha en toppenhelg när ni är iväg! Kam ❤️

Liv Bråneke 3 år sen

Önskar dig en riktig trevlig och mysig helg tillsammans med Krille. Ber för er att du skall må riktigt bra så helgen blir toppen för er två.
Styrkekram och ha det gott ?❤❤❤

Ylva 3 år sen

Många många styrkekramar ???

Linda 3 år sen

Du är verkligen av en alldeles speciell sort Annica….Som du kämpar på det finns inga ord för hur grym du är?hoppas ni får en underbar helg i Stockholm och att ni bara kan njuta där och då…kram och styrka till er❤❤❤

Karolina 3 år sen

Många styrkekramar till dig och din fina familj!❤️Hoppas du får en underbar resa till Stockholm❤️

Nathalie 3 år sen

Ha en underbar helg med din kärlek. Önskar att du slipper ha ont och kan njuta till fullo. Massa kärlek till er ❤️

Malin 3 år sen

Kram <3

Helene 3 år sen

Åh vad kul, ha en superfin helg i Stockholm.
Vilken kämpe du är Annica.
Stor kram!

Marie Kinder 3 år sen

Hoppas du får en underbar resa till Stockholm, MOS är ett väl värt besök, hoppas du orkar det ❤️❤️

Anna 3 år sen

Mina tårar bara rinner när jag läser det du skriver! Stor kram och helt fantastiskt vad du orkar kämpa.
Kram Anna.

Ylva 3 år sen

Vilken kämpe du är! ?? Ber för dig och din familj och hoppas du får en underbar helg i Stockholm!! Kramar ???

Viv 3 år sen

❤️

Marie 3 år sen

En styrkekram till dig o din familj!!❤️Men ha en toppenhelg i Stockholm ?❤️

Mia Schatz 3 år sen

Christina 3 år sen

Du är fantastisk o du har en underbar man! Blir varm i hjärtat av er kärlek o av din inställning till livet! Du är en kämpe o en fantastisk förebild! Vilken julklapp!! Ha det så fint i helgen ni underbara människor❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Annie 3 år sen

Jag önskar er en toppenhelg o framförallt att du slipper ha ont o kan njuta av er helg! Kram <3

Britt-Marie 3 år sen

❤❤❤❤❤

Gittan 3 år sen

❤️

Malin 3 år sen

Fina Annica jag tänker på dig och hoppas att ni får en fantastisk helg.
Kram<3

Barbro 3 år sen

All kärlek till dej Annica vilken kämpe du är.
Önskar dej och Christian en jättebra helg i Stockholm och vilken fin julklapp.
Många kramar till er båda men även era söner ska givetvis få varsin också.
Ps Du Johanna får ju även hon en också skriver hur Annica har det Ds

Lena Melin 3 år sen

Önskar Er en fantastisk helg i Stockholm! Du är grym!??❤️

Andrewvar 3 år sen

vomsmdx

http://www.lyceehectorguimard.fr/sac-guess-camel-2017-818.html
http://www.bzone.se/358-köp-omega-klocka.php
http://www.cahro.co.uk/fendi-card-wallets-555.cfm
http://www.autovankleef.nl/tote-bag-bottega-veneta-237.htm
http://www.aziendaagricolaconio.it/149-prada-portafoglio-lampo-wallet-price.php

[url=http://www.tacitotr.it/balenciaga-city-nera-368.htm]Balenciaga City Nera[/url]
[url=http://www.anokhi-cuisine.co.uk/balenciaga-giant-city-rose-gold-670.html]Balenciaga Giant City Rose Gold[/url]
[url=http://www.bzone.se/664-omega-klockor-priser.php]Omega Klockor Priser][/url]
[url=http://www.cascinalane.it/bottega-veneta-borse-rosse-339.html]Bottega Veneta Borse Rosse[/url]
[url=http://www.bbdolcesonno.it/217-bottega-veneta-intrecciato-nappa-zip-around-wallet.php]Bottega Veneta Intrecciato Nappa Zip Around Wallet[/url]

Sassa 3 år sen

Kram ❤️❤️❤️

Marie Ekman 3 år sen

Annika du underbara och vackra kämpe. Jag hoppas att du och din man får en härlig och fin helg i Stockholm. Med din livsglädje och kämparglöd peppar du många. Kram

Elin 3 år sen

Ha den underbar i Stockholm med familjen. Kram ❤?

Anitha Zandelin Bergqvistt 3 år sen

Så jag gläds med er inför Sthlms resan!
Du är också min förebild, du min egen älskade dotter. Du har lärt mig att leva i nuet. Att uppskatta varje dag. Du är den tappraste kämpe jag mött i hela mitt liv.
Nu önskar jag av hela mitt mammahjärta att vi får uppleva ett Guds under, att du blir helt frisk från denna lömska sjukdom.
Tack till alla er som är med oss.
mamma Anitha

Eva 3 år sen

Hoppas ni får en mysig helg tillsammans❤️ Du är en riktig kämpe fina du❤️❤️❤️
Håller alla tummar för dig!

Elin 3 år sen

Åh hoppas ni kan njuta riktigt ordentligt i helgen! Jag ber för er❤️??

Anonym 3 år sen

Önskar er en fantastisk helg i Stockholm Kram ❤

Gunnela 3 år sen

Vilken kämpe du är Annica och vilken livsglädje du har.Hoppas ni får en underbar helg i Stockholm och njut för allt vad livet har. Så viktigt att göra ngt roligt och ta en paus från sjukdomen.
Fånga dagen – Carpe Diem ??????
Längtar redan till nästa inlägg ❤️
Styrkekramar till hela familjen ❤️

Sandra palm 3 år sen

Du är så fin o jag önskar dig en fantastisk helg i huvudstaden❤️Du är fantastisk och med all glädje och kärlek du utstrålar! Nu kommer din tid, det finns inget annat ❤️

Cilla 3 år sen

❤️

Jessica 3 år sen

Kram ?

Anna 3 år sen

Å jag önskar en trevlig tur till huvudstaden!! Annika jag tycker du är så fantastisk, önskar att läkarna snart snart hittar lösningen som tar bort all sjukdom i din kropp! Varma kramar och så ser jag fram emot att få läsa om er helg! Kramar från Anna

Ingrid 3 år sen

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Marina 3 år sen

Hoppas du får en riktig drömhelg, det är ni båda så värda! En varm kram

Marita 3 år sen

All kärlek till dig Annica , hoppas ni får en fin upplevelse och vistelse i Stockholm ❤️ Han är allt fin din Kristian ❤️

Icka 3 år sen

Åhhh Annika vilken kämpe och förebild du är. Jag hoppas ni får en underbar helg tillsammans och får njuta och rå om varandra. Det är ni sååååå värda. Bamse Kramisar Icka ?????

Petra 3 år sen

Du skriver så starkt och gripande om Ditt liv och om Din kamp! Tack för att du delar med dig. Det hjälper åtminstone mig att uppskatta livet lite extra. Njuuut nu i Stockholm ???

Eva 3 år sen

Hoppas ni får en riktigt mysig helg! Det är ni verkligen värda. Många stärkande kramar till dig Annica, och din fina familj❤️

Cissi 3 år sen

Myyyyysigt! Ha en riktigt mysig resa med din fina man – det är ni båda värda.❤️

Carina 3 år sen

❤Styrkekramar

Ann-SofieAsk 3 år sen

Hoppas ni får det bra här uppe i Stockholm och kämpa på kram

Lena 3 år sen

Styrkekramar till dig. Hoppas att ni får en fin helg! ❤️

Berit 3 år sen

Kram ❤ Ni får ha en mysig och underbar helg❤
Kram?

Helen 3 år sen

Å vilken fin julklapp o man, hoppas så att ni får en underbar helg ihop, det är ni så värda, o att du får må bra många kramar

Yvonne 3 år sen

All kärlek till dig Annica ❤önskar er en super mysig helg. ❤

Carina L 3 år sen

Jag önskar er en fantastiskt underbar helg i Stockholm!Du är såååå värd att få en må bra helg?❤️

Therese Lundholm 3 år sen

Fina Annica , hoppas att ni får en underbar helg i Stockholm ❤❤❤

Anki Lilja 3 år sen

En sån kämpe du är Annica <3.. Hoppas du får en helt underbar helg i Stockholm och att rätt låt vinner i din mening… Njut så gott det går det hjälper att klara av vardagen.

Petra 3 år sen

All kärlek och styrka till dig och ha en fantastisk helg i Stockholm. Varma kramar

Sölvi Edberg 3 år sen

Att livet är NU, och inte SEN, det behöver även jag lära mej..
Hoppas du och din Krille får en fantastisk upplevelse i Stockholm. Det förtjänar ni.
Skickar många kramar till dej.
Mvh. Sölvi.

Pia 3 år sen

Hoppas ni får en superhärlig helg i Stockholm. Många härliga butiker i MOS shoppa något fint till dig!

Maritha 3 år sen

Hoppas ni får en helt underbar helg med många fina minnen att se tillbaka på. Njut och ta vara på varann.❤❤❤

Ulrika Medin 3 år sen

Önskar er en underbart mysig helg i Stockholm! Många varma styrkekramar till dig Annica ❤❤

Sara 3 år sen

Hoppas Ni får en mysig helg i Stockholm. Styrkekramar genom cybervärlden till dig fina Annica ❤️❤️❤️

Ylva 3 år sen

Fina Annica! All kärlek och hopp om att ni får en alldeles underbar helg! ❤️

Åsa 3 år sen

❤️

Ewa 3 år sen

Du är en riktig kämpe, önskar er en härlig helg. Tack för att du delar med dig till oss och jag tycker att du verkar vara en helt fantastisk kvinna. En förebild på alla sätt. ❤️

Cecilia 3 år sen

Du är fantastisk på alla sätt och vis Annica ❤️ Önskar dig och din Krille en superduper helg i Stockholm ? Kram

Lena 3 år sen

Önskar er en fin helg i stockholm! Fina ni!! Massa kramar ?????

Linda 3 år sen

Vilken lyx, va härligt att komma iväg för en stund. Du är en enorm kämpe…jag följer dina inlägg här och varje gång jag läser så stannar allt upp, jag blir så otroligt tagen. Du är grym..jag finner inga ord som kan beskriva. Massor med styrkekramar till dig å även till din familj som får se sin mamma/fru genomgå detta helvete….det gör så ont. All kärlek!/Linda

Anna 3 år sen

Vad härligt det låter, njut så mycket du bara kan i helgen❣️❣️

Kristina 3 år sen

Hej Annica! Åh vad mysigt för er att åka till stockholm och vara ni två. Det är du värd, ta hand om er nu och njut av allt! /Kristina

Ewa 3 år sen

Hej Annica
Skickar här en stor bamsekram
ha det såååå mysigt i helgen
kram Ewa

Anncatrine 3 år sen

All kärlek till dig Annika, önskar er en toppen helg i Stockholm! ?

Monika 3 år sen

Njut av stunderna. ❤️

Rebecca 3 år sen

Du är fantastisk Annica! En förebild på så många sätt ❤️ Ha en underbar Stockholmsvistelse! Många kramar

Eva 3 år sen

Annica! Vilken underbar julklapp du fått. Jag önskar er riktigt härliga dagar i Stockholm. Det är ni verkligen värda.
Kram

Jenny 3 år sen

Kram på dig fina Annica, hoppas så att du snart får bli frisk?
Ha en underbar tripp med din älskade man❤️

Maria 3 år sen

Tänker så på er! Önskar er en fantastisk Stockholmsresa ❤️❤️

Carina Pettersson 3 år sen

Önskar en fin helg, den är ni värd ?

Anna Jönsson 3 år sen

All lycka och kärlek!
Kramar
Anna

Carina Pettersåson 3 år sen

Önskar er en fin och underbar helg tillsammans, den är ni värd, Krille & du, Annica ?

Kristina Hägglund 3 år sen

Hoppas att ni får en fantastisk helg i Stockholm. Massor med styrkekramar till dig ❤️❤️❤️

Fredrika 3 år sen

Du är beundransvärd, Annica! Önskar dej ny kraft, glädje och frid på er Stockholms resa. Be blessed. ? ? ??

katja 3 år sen

Hoppas ni får en superbra helg i Sthlm och att du får må bättre.
Styrkekramar

Malin 3 år sen

Vilken otrolig inställning du har, fantastisk. Du lever för varje dag, varje stund. Glädjs med dig för er mysiga helg som väntar! Vilken styrka du har inom dig. Tack för att du delar med till oss. Kramar!

Ullica 3 år sen

Styrkekramar till dig Annica och din familj. Du är verkligen en kämpe ❤️❤️ Kramar till dig

Catarina 3 år sen

Du fina, starka, kloka kvinna! Beundrar dig så! Jag ber för dig varje kväll, ha nu en riktigt härlig weekend i Stockholm!
Tusen kramar!??

Ullis 3 år sen

Fina fina Annica!
Önskar dig allt gott i helgen och att du slipper all värk så du kan njuta ordentligt med din fina man.
Jag kämpar också med cancer, en andra gång. Livet känns så orättvist ibland.
Men vi får kämpa på.
Kram

Therese 3 år sen

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Gillar ni asiatiskt och sötstarka smaker? Heta nudlar med strimlad biff och wokade grönsaker, soja och oystersås, krossade limeblad…Detta lagade jag till lunch idag.  Oj oj så gott detta blev! Jag är…