• 2018-03-11, 20:05
  • 3

Vilken final! Grattis till ett fantastiskt nummer Benjamin Ingrosso! Vilken häftig känsla att få alla röster både internationella och svenska juryn. Så coolt! Vilket proffs han är.

Vi tycker Jessica var värd en högre placering men jag tror det är en annan målgrupp som röstar faktiskt, men hur snygg var hon inte med sina rosa dansare? Det var ett pangsnyggt nummer från början till slut.

Jag har smsat med henne och grattat till sitt fina framträdande och hon känner sig otroligt nöjd över sitt nummer. Hon har bevisat att en kvinnlig veteran kan ta sig så långt i tävlingen. Power!

Jag älskar plock och älskar bjuda hem vänner. Vi körde en spontan mellokväll hemma hos mig, jag kom till Skövde vid 14 så då var det full fart att städa undan och fixa ordning. Janne kollade hockey i scandinavium och tog tåget upp efter matchen. Riktigt glad efter 8-3 seger mot Brynäs.

Ingen final utan en leoklänning. Den här är från Ganni, skor Acne, örhängen Caroline Swedblom.

Jag hade ostar, chark, naco på plåt, små pizzabitar och lite smått och gott. Så gott att kunna sitta vid Tvn och äta.

Våra goda vänner Annika och Per som jag känt sedan jag var 18 år. Alltid lika kul att ses.

så god och enkel dessert. Ska ge er det. Glass med hasselnötssås och blåbär. Kass bild men var tvungen visa. Otroligt gott blev det.

 

Hoppas ni hade en mysig mellokväll! Nu laddar vi för en ny vecka, fattar inte tiden som flyger fram. Bara 10 dagar kvar till vi reser till Florida. Pirrigt nu.

2018-03-11 Johanna Toftby, Mitt liv

Kommentarer

Natalie 2 år sen

Hej:) vart har du köpt ditt fina uppläggningsfat?

Med vänlig hälsning Natalie

Eva 2 år sen

Värdig vinnare, sååå bra! Väldigt värdig tvåa och trea också, superbra alla tre. Tycker hela topp fem blev helt rätt.

Lotte 2 år sen

Ja visst förtjänade han att vinna men jag höll ändå på Mendez :-) Förstå gången på lääänge jag sett flera avsnitt mello på ett år, tycker det är drygt med alla deltävlingar…
https://lotte4.blogspot.se

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Ni var många som reagerade när jag skrev om kaoset på badstranden jag skrev om här.Tyvärr är det lika illa på uteserveringar, stränder och många andra ställen nu. Hur tänker ni som trängs och…

Hoppas ni har en fin helg! Älskar fredagar och har röjt och städat hela dagen, kanske inte låter som det roligaste en fredag men jag älskar verkligen att städa. Upp med musiken…

Ni var många som reagerade när jag skrev om kaoset på badstranden jag skrev om här.Tyvärr är det lika illa på uteserveringar, stränder och många andra ställen nu. Hur tänker ni som trängs och…