• 2018-03-14, 23:52
  • 892

Jag vill inte skriva det här. Jag vill istället skrika rakt ut. Igår förmiddags ringde vår älskade Annica efter sitt läkarbesök och storgrät. Sedan dess har vi haft en natt med massor av sms tillsammans medan hennes familj lyckades somna men hon själv inte kunde för att ångesten tagit över. Det har varit ett fruktansvärt dygn med mycket tårar och väldigt lite sömn. 

Ändå är det ingenting mot vad Annica och hennes familj har fått uppleva- Många av er har frågat hur det är med henne och tyvärr är det inte bra alls nu. Det är så illa det kan bli. Men stark som hon är till och med nu så ville hon få berätta själv för er vad som har hänt.

Bland det jobbigaste en människa kan uppleva…

Jag vet inte hur jag ska forma orden. Vet inte alls vad jag ska skriva till er mer än jag och min familj är i chock. Jag skulle skriva till er om min underbara resa till mellon, som jag fick i julklapp av Krille min älskade man. Men fokus har flyttat till ren panik.

Igår var jag hos doktorn. Hade gjort en extra insatt röntgen, då jag själv kände på mig att något var tokigt ville jag ha snabba svar, men aldrig kunde jag ens föreställa mig svaren vi skulle få av min läkare. Nu har cancern tagit över min kropp så det finns inte så mycket mer att göra.

Detta blir ett kortare blogginlägg än jag brukar skriva men det är för att jag är så svag rent psykiskt.

Doktorn visade oss bilderna och berättade vidare att mina röntgensvar ser inte längre så kul ut.

Och så menade hon på att jag inte har så lång tid kvar. Jag är så ledsen att min värld blir helt upp och ner. Sitter och skriver till er nu när alla barnen sover. Vill inte ta någon som helst tid ifrån dem. Nu är det verkligen hundra procent fokus på dem!!!

Jag frågade läkaren hur länge, då svarar hon några månader….

Vilken fruktansvärd panik att hinna leva. Jag vet faktiskt inte längre hur jag ska göra med något. Igår när alla sov fick jag ren tokpanik och ringde nattjouren så kom de hit och hjälpte mig att lugna min kropp!

Och att sitta och berätta för barnen att deras mamma snart kommer lämna dem. Mina stora killar totalt bröt totalt ihop och vår lilla son som snart fyller fem år skrek och sa “mamma får inte dö” och sen säger han lite senare “mamma, när du dör så ska jag vakta dina saker”, detta är så makabert.

Jag är ledsen om jag inte längre är lika mottaglig. Jag är så himla rädd, aldrig förr mött sån rädsla. För varje dag som går är steget närmare det fruktansvärda. MEN jag tror tror TROR på under och det kommer jag aldrig sluta tro på. Nu imorgon ska jag få cellgifter och så länge det fungerar lite grann så kommer jag aldrig sluta TRO på MIRAKEL! Allt som hänt hittills är mirakel.

Två gånger har de lyckats operera mig fast ingen trodde det skulle gå. snälla ni som vill TRO OCH BE för mig/oss. Kärlek från oss alla  5: Annica, Krille, Elias, Gabriel och Samuel.

//

Älskade Annica, tack för att du varit och är så otroligt stark och har orkat dela med dig om din kamp. Du har hjälpt så många andra och givit dem kraft att fortsätta kämpa. Vi är med dig allihop.

Snälla ni som läser, skicka alla tankar, böner och kärlek till Annica nu. Jag lovar att framför allt till henne.

 

 

2018-03-14 Gästblogg

Kommentarer

Vuokko 3 år sen

Blev så ledsen när jag läste detta.Hoppas på ett mirakel.Ber o sänder Styrke kramar. ❤

Sara 3 år sen

Annica, det går inte en dag utan att jag tänker på dig och din kamp! Vilken fighter du är! Jag tror mycket på tankens kraft och hoppas du inte ger upp nu. Du kan vinna det här, läkare säger bara det de ser men de kan aldrig vara hundra på hur utgången blir. Det finns så många exempel på det, där det precis motsatta sker mot vad läkarna säger( det finns flera ex nära mig och min familj där svåra sjukdomar liknande din har vänt). Så med all kraft och energi som finns fokuserar vi på att du ska bli frisk nu. Många är vi som finns med dig i tankarna. Positiva tankar och kärlek kan övervinna allt! ❤️❤️❤️

Maria 3 år sen

Annica ❤❤❤ Inga ord räcker till, allt känns bara futtigt och för litet. Men söta, fina Annica, du är så stark och vi är många som tror och hoppas på mirakel! ❤❤❤ All kärlek till dig och din fina familj. ❤❤❤

carro 3 år sen

Styrkekramar till er alla, hoppas innerligt på ett mirakel <3

Kicki 3 år sen

Så fruktansvärt och tårarna rinner för dig och din familj <3 Jag önskar av hela mitt hjärta att ett mirakel sker. Styrka, kramar och kärlek till dig och de dina <3

Jennie 3 år sen

Styrkekramar till er?❤️

Cathline 3 år sen

Vet inte om någon annan redan har skrivit de men gissar att ni redan har kikat på alternativa behandlingsformer? Själv tror jag mycket på att maten är vår medicin om inte annat för att förebygga sjukdomar. Kände mig tvungen att skriva detta. Ett tips är att se Cowspiracy och What the Health på Netflix (om du orkar ta in så mkt information i din nuvarande situation. Vet/förstått att du är en fighter.) Kan inte ens föreställa mig vad ni går igenom. Massor av styrka och kärlek till er!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Tack för alla hälsningar och tips.
Vi har inte tappat hoppet men just nu är det inte alls bra med Annica som du förstår, jag kan inte skriva mer och familjen är med henne och de gör allt för att hon ska ha det så bra som möjligt.

Kram Johanna

Camilla 3 år sen

Tack Annica för all positiv energi du spridit till oss läsare, jag tror du hjälpt många av oss finna det viktiga i livet! Nu är det vår tur att ösa positiv energi till dig och önska av all vår kraft att ett mirakel inträffar. Du är stark, även i de svåraste av stunder. Ge inte upp hoppet! Styrkekramar till er alla!

Jessica 3 år sen

Ber för dig Annica att mirakel ska ske ?

Linn 3 år sen

Jag har följt dina inlägg lite då och då men har aldrig skrivit något. Vill bara att du ska veta att jag har dig i mina tankar och ber för dig ❤️

Jag miste min mamma i cancer när jag var väldigt ung, alldeles för tidigt i livet.

Vill bara att du ska veta att det kommer ordna sig för dina barn om det värsta inträffar hur mycket det än smärtar mig att behöva skriva.
De kommer bli lyckliga och starka individer, för med tiden går livet vidare för dem och de kommer minnas dig med kärlek och värme för alltid och ha dig med sig var eviga minut (så är det för mig än idag) min älskade lilla mamma är fortfarande min trygghet i livet och hennes styrka ger mig styrka än idag.

Hon är för evigt saknad men jag tror att vi möts en dag igen. När hon gick bort blev jag lugn, kände hennes själ. Kan inte beskriva men hon fanns kvar.

Jag tror också på mirakel och att du ska få mer tid än vad läkarna tror ✊???
Ge inte upp hoppet!

Varm kram från mig

Ewa-Marie Gustafsson 3 år sen

Fruktansvärt att läsa detta tårarna rinner så som du/ni har kämpat. Sänder massor av Styrke kramar kärlek och energi.låt det ske ett under NU❤

Ellinor 3 år sen

Ber för dig ?❤

Anonym 3 år sen

Allsmäktige Far,vi böjer oss inför dig,du som är värdig all lov och pris du som har segrat över döden och alla lidanden du som är mäktig och gör under du som helar och befriar.vi lägger Annca i dina barmhärtiga händer och ber för hennes helande du ser hennes smärta och rädsla du har skapat henne och du kan hela henne.ingeting är omöjgligt för dig!rör henne och tvätta henne med ditt heliga blod.stärk henne och låt inte sjukdomen skrämma henne,visa henne att du Jesus kristus är den som räddar och lossar alla bojor,herre vi ber för hennes unga liv vi ber om din nåd!låt inte cancern segra,vi prisar dig Och upphöjer dig du konungarnas konung må hennes helande bli till din ära,må din vilja ske,i Jesus kristus Namn??

Anonym 3 år sen

Ska be om mirakel från Gud han är stor ? styrke kramar till dig o familjen ✝️

Annette Kampf 3 år sen

Styrkekramar till dig och din familj ❤️❤️

Ingalill Johansson 3 år sen

https://www.docrates.com/sv/

Kontakta dom tycker jag, vänta inte.
Kram

ellos 3 år sen

Vilket helvete du går igenom !
Massor av styrka till dig och familjen ❤❤❤

Johanna 3 år sen

All styrka till dig och din familj ❤️

Maria 3 år sen

Svårt att läsa och ta in..att få ett sånt besked av läkaren. Svårt att förstå… All kärlek till dig och din fam.. Önskar att mirakel ska ske.. Ber för dig????????

Lisa 3 år sen

Styrkekramar ❤️❤️❤️

Suzanne Malmborg 3 år sen

Älskadr vän.Även fastän jag inte känner dig så är du min syster… Gud omsluter dig och håller dig i sin famn. Mina händer är knäppta och jag ropar inombords om helande till din kropp. Du finns i mina böner .

Agneta 3 år sen

Åh finaste Annica! Jag har följt dig genom de åren du kämpat mot cancern! Du är den starkaste o modigaste tjej jag känner❤️ Nu tror o ber vi på mirakel??

Helena 3 år sen

Ord känns så futtiga, det är inte greppbart. Tänker på dig och din familj och önskar att ni alla kunde få vakna ur denna mardröm. Hoppas på mirakel jag med. Kram

Michaela 3 år sen

Vilken kämpe du är. Fick cancer! Hoppas på mirakel nu!!❤️❤️❤️❤️

Mim 3 år sen

Vilken jäkla kämpe du är kvinna! Jag kan inte förstå hur du har orkat dela med dig av din och din familjs kamp! Du är grym och oförglömlig! För mig personligen har dina texter hjälp mig att bearbeta min egna sorg och det är jag säkerligen inte ensam om! Stort tack! Nu hoppas vi och ber om ett mirakel för dig kära Annika! jag och mina två syskon förlorade vår pappa i cancer när vi var 4,7,10år (han fick leva ett halvår efter beskedet). Vi har dock inget dokumenterat från den tiden när det gäller hans tankar/känslor etc. så din blogg/dagbok du för under denna pissjävliga tid, kommer garanterat göra stor nytta för dina pojkar i framtiden. För dom kommer såklart undra mycket och minnen suddas ut. Men en sak ska du veta Annika, minnena av dig som Mamma kommer dina söner alltid bära med sig, tro mig! jag kan fortfarande 25 år senare höra min pappas röst inom mig när han kittlade mig så jag kved av skratt, Och andra härliga minnen! Och minnena blir bara bättre och bättre ju äldre man blir! Så fortsätt skapa minnen så länge det går!
Dina barn och man kommer gå starka och enade ur denna överjävliga orättvisa erfarenhet. ❤️❤️❤️Kärlek till dig Annika!

Kerstin 3 år sen

Annica ja ber för dig. Ge inte upp utan förtrösta på Herren !
Om du ännu inte gjort det så ta emot Jesus Kristus i ditt liv och omvänd dig o låt döpa dig.. Kram

Rebecka 3 år sen

Åh fina du, jag har inte följt din kamp utan snubblade bara in via ngt annat facebookinlägg ikväll men tårarna bränner efter att jag läst detta. Så fruktansvärt orättvist och vidrigt…
Klart barnen inte ska behöva förlora sin älskade mamma, det är inte okej! Ingenting med denna fruktansvärda, sjukdom är okej.
Har läst mkt om alternativa behandlingar mot cancer och sett positiva resultat på en nära anhörig.
Cellgifter slår ut även de friska cellerna och bryter ner kroppen…det är just ett gift.
Jag tror på att
Basa kroppen (björkaska,bikarbonat)- cancer trivs i en sur miljö
Ta bort allt socker ur kosten- cancer livnär sig på socker.
Boosta immunförsvaret med höga doser d och c vitamin
Googla cbd-olja, finns mkt omskrivet om dess sk cancerhämmande effekter

Jag önskar verkligen dig och din familj med hela mitt hjärta att ni vinner den här fighten och att det är er tur för mirakel ?

Sandra 3 år sen

Fy vilken mardröm, blir så ledsen av att läsa detta. Har följt din resa väldigt länge nu och har alltid hoppats på ett mirakel för dig och din fina familj! Jag kommer fortsätta att hoppas och tro för er skull.
Man läser ju om många som använt sig av alternativa behandlingar utomlands, har du/ni kollat upp det?
Ber för att det ska ske ett mirakel♥️♥️♥️♥️♥️

Anna 3 år sen

Ber för dig!!! Tårarna rinner. Vilken ångest jag känner när du skriver om dina barn.
Och vad dum jag känner mig som skällde idag om stökigt hus o tvätt som måste tvättas! Vad är det emot att få leva?!

Linda 3 år sen

Kära Annika! Sorgen känns ända in i själen när jag läser din text! Det finns ju inga ord som kan hjälpa, inga ord som kan ta bort det onda. Men vi ska alla gå den vägen som du nu vandrar, vi vet bara inte när. Lev lev lev nu de dagar du har! Skriv många brev till dina barn och till din man, till dina nära o kära. Spela in filmer till dem! Du kommer alltid att finnas för dem, på ett eller annat sätt. All kärlek, styrka och mod <3

Anonym 3 år sen

Blir så fruktansvärt berörd! ? Jag har följt dig och hoppats att allt ska vända till det positiva. Tänker på er! Kramar❤️??

Johanna 3 år sen

De är så jävla hemskt. Ingen familj ska behöva splittras på grund av den där vidriga sjukdommen. Tom på ord och tårarna rinner. Stor kram. ??

Camilla 3 år sen

Så oerhört tråkigt att höra Annica. Tänker på dig och din familj. All kärlek och styrka till er. Som jag har hoppats och önskat att det ska vända till det positiva för dig och de dina och att cancern ska försvinna. Sluta aldrig tro ❤️?❤️

Kristina 3 år sen

Blir så ledsen. Tänker på dig och din familj. All kärlek till er! ❤️ Tappa aldrig hoppet. Många styrkekramar!

Jennifer 3 år sen

Jag blev så ledsen när jag läste om din situation. Finner nästan inga ord för att trösta dig, men jag tänker på dig och ber för dig. Jag har läst allt du har skrivit och det har gett mig mycket för jag själv har cancer och har genomgått långa och fruktansvärda behandlingar. Tack för att du har delat dina upplevelser med oss. Fina Annica.

B-M Norman 3 år sen

Styrkekramar till dig och din familj ❤️??❤️

Clara 3 år sen

Det finns en Gud som väntar på dig kära Annika..❤️ Han står redo när helst du kommer. Han är beredd att ta dig i sin varma famn, frisk från allt ont.. Precis som han gör för oss alla, för vi alla ska dö.. Det är det enda vi med säkerhet vet. Och en gång för alla återförenas med våra älskade❤️ Ber för dig och din familj❤️

Sanna 3 år sen

❤️❤️❤️❤️❤️

Monika 65 3 år sen

Känner dig inte, men blir alldeles nockad av sorg. Har själv barn och barnbarn i ålder med din familj! Så ofattbart hemskt. Mirakel finns. Hoppas! Kram på er alla!!

Malin 3 år sen

??❤️

Johanna 3 år sen

All styrka och Kärlek till dig Annica ❤️

Madeleine 3 år sen

All styrka till er?

Cilla 3 år sen

❤️

Annika 3 år sen

All kärlek till dig och din familj ❤️❤️❤️❤️

Maria 3 år sen

Åååå Annica tårarna rinner när jag läser ditt inlägg❤️ Men du ska inte ge upp ännu eller jag menar aldrig?

Siv Nilsson 3 år sen

Hej Annika med familj!Har följt Johanna och dej länge.Blir så ledsen för dej och din familj!Vår kompis sen ca 30 år dog i cancer i December.Hans fru med två små barn,hans förra fru med två lite större barn lever utan honom nu.Jag försöker sms:a och visa att vi finns här,när dem vill och orkar.Tänker på dej Annika med familj också!Kämpa på,och pussas och kramas mycket!Kärlek och kramar: Siv

Anette Haumann 3 år sen

Ber för dig och din familj, sänder all styrka och kärlek som finns. ❤️❤️❤️

Maria 3 år sen

Mängder av kramar ❤️

Kristin Segerström 3 år sen

Fina Annica! jag tänker på dig och hoppas och tror fortfarande på att mirakel kan ske! jag ber för dig! massor av kramar till dig och din familj! kraaaaam!

Rebecca 3 år sen

All kärlek, styrka till dig och dina nära♥️

Magdalena 3 år sen

Ber.

Johanna 3 år sen

Hej,

Jag har följt Johanna här och på insta till och från i flera år. Men inlägg som du har skrivit har jag inte läst förrän någon månad tillbaka. Jag valde då att följa dig på instagram och gick igenom hela din instagram. Jag tror jag såg och kände att du behöver oss extra mycket nu.

Jag ska be för dig även om jag aldrig gör något sådant. Jag tror på att man med energi kan bli frisk och vi är många många många ser jag som tänker på dig.
Nu ger vi gärnet alla och skickar all positivt energi. Vi hejar på dig Annica ❤️

Svar på kommentaren:
Sanna 3 år sen

Jag håller helt med!!! Det finns inga alternativ, nu är det kämpa som gäller,är det någon som lyckas så är det du Annica?Du besitter såna krafter och jag är imponerad av din styrka. Snälla, försök ta dig till Tyskland som någon skrev, vi får försöka hjälpa dig. Nu kämpar vi tillsammans! Så länge det finns tro finns det hopp. Massa kramar

Jennie 3 år sen

Jag minns dig Annica från tiden i Skövde när min son var liten och vi gick på frälsis och sjöng. Alltid med ett leende på läpparna och ett smittande glatt humör när man befann sig i en trött bebisbubbla vissa dagar. Jag hoppas verkligen på ett mirakel för din skull. Världens behöver nämligen fler sådana som Annica med den genuina glädje du bjöd på då. En styrkekram till dig och din familj

Lina 3 år sen

Finaste Annika!! Jag bär i mitt minne varje dag när du sprang billingehusloppet med massa massa nummerlappar. Redan då var du en kämpe. Jag sprang med. Tänker på dig varje dag!. Önskar du får springa fler lopp o besegra din sjukdom. Vill ge dig massa kramar o styrka. Lina

A 3 år sen

❤️

Carin Sporer 3 år sen

Massor av styrkekramar till er alla❤️❤️❤️❤️❤️

Camilla 3 år sen

All körlek till dig och din familj❤️❤️Hoppas och håller alla tummar och tår för ett mirakel ! Sänder stora varma kärleksfulla styrkekramar till dig Annica !❤️

Kristina Hägglund 3 år sen

Blir så ledsen för din och din familjs skull. Mina allra varmaste styrkekramar ❤️❤️❤️ Kram Kristina

Aneetr 3 år sen

Fina Annica ❤️
Håller tummarna för Dig.
Skulle jätte gärna vilja ge Er en liten gåva på vägen .
Hur fixar jag det? Har inte swish.
Alla varma tankar till hela familjen

Helena 3 år sen

Blir så ledsen när jag läser detta❤️❤️❤️

Paula 3 år sen

❤️

Carola 3 år sen

?❤❤

Elin 3 år sen

❤️❤️❤️❤️❤️❤️all kärlek till dig och din familj❤️❤️❤️❤️

Jenny 3 år sen

Käraste Annica! Vi är med dig alla och kämpar med dig! Vi tror och ber att du blir frisk! Varma kramar till dig och din fina familj! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Mona-Lis 3 år sen

❤️❤️❤️

Åsa 3 år sen

Tänker på dig ofta och skickar nu styrkekramar till dig och din familj. Hoppas samtidigt på ett mirakel. Många kramar Åsa

Jenny 3 år sen

Hej! Undrar om Annika har testat CBD-Olja, David Persson som hade cancer vart fri från cancer tack vare de, han kämpade i 7 år med cellgifter och strålning. När han provade oljan, idag är han cancer fri. ??❤️

Svar på kommentaren:
Anna 3 år sen

Vet flera ca sjuka som fått fantastiska resultat med denna olja.

Lena J 3 år sen

Finaste Annica ???? Det skulle inte sluta så här ???? Jag tror fortfarande på ett mirakel för dig ❤️??❤️??❤️ Stor STYRKEKRAM till dig och din fina familj ❤️???????❤️?

Julie 3 år sen

En så stark och fin människa du är ❤️ Jag är så ledsen att det har hänt dig och jag ber för alla som drabbas av denna fruktansvärda sjukdom. Från djupaste av mitt hjärta skickar jag dig och din fina familj så mycket kärlek och styrka ?. Sedan vår son lämnade oss känner jag en sådan stark närvaro av honom i alla former. Jag tror att vi alltid finns med våra nära och oavsett om vi ser varandra eller inte så känner vi i våra hjärtan. Jag ber för ett mirakel ska ske och du får mycket mer tid med din familj och i livet ??. Så mycket kärlek till er ❤️

Maria 3 år sen

Fina Annika, du och din kamp berör mig på djupet och nu blir jag uppriktigt ledsen! Kärlek och styrka till dig och din familj <3

Karin 3 år sen

❤️❤️❤️

Kristina 3 år sen

❤️??

Susanne Modig 3 år sen

All styrka till dig och din familj❤️

Alexandra 3 år sen

??❤️

Emelie 3 år sen

Jag känner dig inte Annica, men har följt dig här. Har liksom du haft ett malignt melanom och tre barn vilket gör att jag känner för dig något enormt!
Allt gott och glöm inte – hoppet är det sista som överger en

Hanna H 3 år sen

Âr så fruktansvärt ledsen att höra detta. Ber för dig Annika.

många tankar och medkänsla..

Hanna H

Fredrika 3 år sen

♥️ ♥️ ?? ♥️ ♥️

Jenny 3 år sen

Skickar all min kärlek till dig Annika ❤️
Och till din fina familj ❤️

Inger Thiger 3 år sen

Tänker på dig från djupet av mitt hjärta!

Åsa 3 år sen

Jag sitter på jobbet och gråter nu. SÅ hemskt ledsen jag blir, som vi har följt hennes kamp och hoppats att det ska bli bra. Jag önskar så det fanns något jag kunde göra för henne. Jag skänkte en klänning till henne för ett tag sedan, jag hade valt ut henne bland alla som önskade sig den, för jag kände så med henne och gör fortfarande, men en sån liten gest känns så liten idag. Man vill kunna göra mer. Vad finns det vi kan göra??

Maud Bertilsdotter 3 år sen

Annica!❤️ Jag tror ändå allting kommer att gå bra! Jag ska skriva ett meddelade till dej på Facebook och hoppas att du orkar svara!! All kärlek från Maud ❤️??☘️??

Mariana 3 år sen

Jag tror att mirakel kan ske! Min man fick veta att han inte skulle överleva sitt återfall i Cancer. Det är snart 8 år sedan och för tre år sedan – en sekund in på Alla hjärtans Dag, föddes vår dotter. Än finns mirakel ❤ Kärlek och styrka ❤ Jag tror på dig!!!

Sofia 3 år sen

Styrkekramar till Dig och din familj <3

Eva Durefors 3 år sen

All kärlek och styrka till Dig Annica och Din familj? Må det ske mirakel!
Kram❤?

Yara 3 år sen

❤️❤️❤️❤️

Annsofie 3 år sen

Rädslan för döden är det som gör oss levande ❤️ Ber om mirakel och hoppas att livet får fortsätta spira omkring dig. Du är en riktig kämpe och hela din familj är små hjältar, vilken resa vilken kamp ni tvingas pröva er igen.. cancer är inte rättvist, känner fruktansvärd sorg och även vrede över att man lägger så stora resurser på bagatella saker som att forska om liv i rymden.. det borde vara prio 1 att lägga alla resurser på att kunna bota alla från cancer som finns överallt omkring oss..
jag ber för dig och jag vet att många många fler gör det. Rädsla smärta och ångest får en helt annan dimension när jag läst om vad du går igenom just nu.
Fina modiga levande Annica .. fortsätt kämpa , mirakel händer.. hoppas och ber för dig och din fina familj. Kram Annsofie

Britt-Marie 3 år sen

Mina tankar till dig o familjen❤

Alexandra 3 år sen

Annica?Tårarna trillar. Du fina, fina?. Är så ledsen när jag läser detta. Tänker på dig och din familj och ber en bön för er. Du är så stark och fantastisk. Tänk om fler här på jorden var som Du, tänkte och agerade som du. Du vet vad som är viktigt och gör det stora av det lilla i livet. Jag beundrar dig som människa, fru och mamma. Du sprider kärlek omkring dig och det fullkomligt lyser godhet om dig. Du har lärt mig så mycket genom ditt sunda sätt och dina kloka värderingar. Du lever och lägger ditt hjärta på det viktigaste. Har följt dig länge och kommer följa dig länge till. Jag tror på dig och jag tror på mirakel. Du klarar det här. Du är fantastisk? Många många kramar Alexandra

Ingela Almqvist 3 år sen

Tro kan på mirakel är ett måste när man har så här jobbiga besked att ta in! Jag ska hjälpa till att tro för Annikas skull!?Stora kramar!!❤❤

Irene 3 år sen

Finner inga ord… jag blir fullständigt golvad och apatisk av att bara föreställa mig. All kärlek till dig och din underbara familj.

Åsa 3 år sen

❤️??❤️??❤️❤️❤️❤️

Catrin 3 år sen

Kram ?❤

Sofie 3 år sen

??❤️styrkekramar till dig å din familj❤️??

Marie Gleisner 3 år sen

Mina varmaste kramar till dig och din fina familj ❤️ Jag Tror på ett mirakel?
Kram Marie

Inger Nyström 3 år sen

Mirakel har skett , hoppas att du får uppleva ett! Tusen kramar till dig och din familj.

Gretel Nord Rahm 3 år sen

?Mirakel ? Önskar jag av hela mitt ❤️

Lisa 3 år sen

Så fruktansvärt. All lycka och kärlek till dig och din familj ❤️

Loella 3 år sen

Massor av styrke kramar till dig och din familj ?❤️

marie 3 år sen

Jag blir så ledsen för er skulle . Många varma styrkekramar

Anette 3 år sen

Tänker på er ❤️??

Marie Jonsson 3 år sen

Finaste Annica
Många styrkramar från mig till dig och din familj! Jag ber för er och håller tummarna för att ett mirakel ska ske igen!
Mvh Marie

Malins 3 år sen

Finner inga ord.. mer än att jag tänker på Annica och hennes familj ❤️ Ett fruktansvärt besked som ger mig ångest bara av tanken ? Du och dina nära har lidit så länge och jag hoppas verkligen på ett mirakel! Svårt att tro att det finns en gud när livet är så här orättvist! ❤️ kram till dig och dina fina killar Annica!! Jag lider så med er ❤️❤️❤️❤️❤️ Hälsn Malin

Ann-Charlotte 3 år sen

Finner inga ord ……. All styrka till dig och din familj.
Hoppet är det sista som överger oss ❤️
Alla mina tankar går till dig och din familj och jag ber för ett mirakel ❤️
Kram!

Maria Olsson 3 år sen

Känslorna väller upp hos mig, för Din och Din familjs, och Dina vänners skull Annica! Vi har aldrig träffats, men Du berör och påverkar så många i Din kamp! Fortsätt kämpa! ????? Varmaste kramar från Maria Olsson

Lisa Karlsson 3 år sen

Massa kramar!!! Och styrka ❤️❤️❤️❤️

Sarha 3 år sen

kämpa kämpa kämpa! vi tror alla på dig starka Annika!???

Kristina 3 år sen

Annica! ❤️

Linda 3 år sen

❤️❤️❤️

Evan 3 år sen

Vi slutar självklart inte att tro på att du kommer att besegra sjukdomen och bli frisk! Jag hoppas också att du kan finna stöd i all kärlek härifrån bloggen i dina tunga stunder. Stor kram!

Sofia 3 år sen

Kära fina Annica! Blir förtvivlad av att läsa ditt senaste brev. Jag lovar att be för dig!! Jag kan inte föreställa mig vilket helvete du går igenom just nu och då har jag ändå haft tjocktarmscancer med spridning för 10 år sedan men det gick bra. Så man KAN bli bra, det är det enda du måste intala dig och ha som ett mantra nu. Vi finns med och bär dig under denna svåra tid. Mycket kärlek o hopp skickar jag dig!
???

Sofia 3 år sen

Hemska, förbannade skitsjukdom ?!
Vi känner inte varandra men jag har följt Dig via Johannas blogg. Du har visat på en styrka långt utöver det vanliga och är en inspiration för många. Att leva, ta vara på livet, på varje dag och glädjas åt det viktigaste, familjen.
Sitter och kikar på min son, 5,5 år gammal. Tar in Din situation och inombords vill jag gå sönder och tårarna kommer bara av tanken om det hade varit jag ?
Du finns i mina tankar och såklart ber vi för mirakel. Ett mirakel för Dig, Annica, och för hela Din familj ❤️✝️
Som Du har verkat är Du ett mirakel för andra, både för de Dina nära men även oss andra längre ifrån.
All kärlek och styrka ❤️

Kristina Hastö 3 år sen

Mina tankar är hos dig och din familj! Hoppas och tror på under. ?❤️?styrkekramar❤️?❤️

Anonym 3 år sen

Åh vad genuint ledsen jag blir över att läsa detta, jag har följt din resa på avstånd, men nu kan jag inte låta bli att kommentera? jag tror och hoppas innerligt att ett mirakel kommer att hända för dig. Min egen mamma gick bort när jag var 13 år, min mamma hade skrivit ett brev till oss barn som vi nu kan ha och minnas henne har du ork och lust skriv brev till dina barn och din man som de kan ha och hålla fast vid om det inte gråt vägen. Jag tänker på er och jag kommer aldrig sluta tro på mirakel ❤️❤️

Elizabeth 3 år sen

All styrka till dig!❤❤❤❤

Melinda 3 år sen

Fina, fina Annika med familj, jag önskar er all styrka och ett hav av fina, lugna dagar framöver <3

Maria 3 år sen

Fina Annika…
Blir så ledsen av att läsa det här inlägget.
Jag känner inte dig men har som många andra läst och följt din kamp och hoppats på att du skall vinna den här tuffa fighten du går igenom. Mirakel har hänt förut och jag önskar med hela mitt hjärta att det inträffar ett nu. Jag är full av beundran hur du under denna tuffa tid har gett oss en inblick hur fruktansvärd denna sjukdomen är, hur starkt och utlämnande du beskrivit din vardag med kärleken till din familj, dina tankar, sjukhusbesök mm och samtidigt lyckats finna stunder av glädje mitt i allting.
Hoppas att du mitt i allt elände kan ta till dig all kärlek och beundran från oss som följt dig, du är verkligen en förebild av en riktig kämpe…
Nu ber vi för ett mirakel..
Tack Annika❤️❤️❤️❤️

Stina 3 år sen

Tänk att behöva berätta nåt sånt för sina barn, omänskligt! All kärlek till dig och din fina familj Annica <3

Jessica Fridell 3 år sen

Åh det sliter i mitt hjärta att läsa detta. Jag sänder kärlek, styrka, hopp och massor med med värme till dig och din familja ❤❤❤?

Lisa 3 år sen

Hemska hemska sjukdom :( ? ?
Tänker på dig och din familj och hoppas på ett mirakel.. ? ?

Mariam 3 år sen

Livet är orättvist!!! Gud bevara dig!
En stor kärlek och styrka till dig ❤❤❤

Linnea 3 år sen

Har följt dina inlägg Annica. Blir så ledsen av detta. Jag ber! Jag har själv en liten Gabriel på 4 månader och har just börjat förstå vad det innebär att vara mamma och bara tanken på att få ett sådant besked… jag finner inga ord. Men Annica du står inte själv. Vi är många som ber och står med dig och din familj. Önskar jag kunde KRAMA om dig riktigt hårt. Även om vi inte känner varandra ❤

Margareta 3 år sen

Hoppas på mirakel, kram❤

Agneta 3 år sen

❤️❤️

Agneta? 3 år sen

❤️?❤️

Karolina 3 år sen

❤❤❤❤❤ – ett var till dig och din familj.

Anki 3 år sen

❤️❤️❤️

Boel 3 år sen

Åh, kära, kära nån!
Fortsätter innesluta dig och de dina i bön, suckar och omtanke.

Anna Eriksson 3 år sen

Fina och starka Annica! Jag känner inte dig men har läst och följt dig härinne, ge inte upp!!! Du är en riktig kämpe och mirakel händer och har hänt förut!! Mina tankar finns hos dig och din fina familj!!
Stora, stora styrkekramar och all kärlek och allt hopp till dig och er nu ❤️❤️❤️

Jennie 3 år sen

?det måste finnas behandling utomlands ,låt någon annan läkare ge ett utlåtande i utlandet man läser ju ibland om de som Får hjälp så?Inte ge upp nej nej!! Kostar stora pengar men vi är säkert tillräckligt många att kunna få ihop summan ?!?❤️Finaste Annica ?❤️

Camilla 3 år sen

Hej!
Jag känner inte dig Annica men jag känner med dig och vill gärna ge dig en stor lång o varm kram med massa omsorg i.
Vi tror också på samma Gud. Därför ber jag för och med dig om ett mirakel.

Stor kram

Ulrica 3 år sen

Ber det innerligaste jag kan för dig?❤️S

Svar på kommentaren:
Zeki Celik 3 år sen

Hej! Mitt namn Zeki Celik, jag är FB vän Din Mamma Anitha. Jag känner inte Dig personligen Annica men när jag läste i ett av Din mammas inlägg om Din sjukdom och att folk visade sin kärlek genom att be för Din skull Annika blev jag själv väldigt medtagen och berörd. Jag har själv en Dotter som heter kristina som har tre barn som Dig Annica, av den anledningen, känner jag oerhört mycket med Din mamma Anitha. Jag vill att Du ska veta Annica,att det är väldigt många som ber till Vår skapare Jesus Kristus för att Du Ska besegra denna hämska sjukdomen med Guds hjälp, så,snälla Annica, ge inte upp, utan, kämpa för Dina tre fina barn, för Din man och för Din Mamma. Jag och många andra ska fortsätta att be för dig Annika och hoppas på ett mirakel från Jesus Kristus. Amen ?❤❤❤?för Dig,Dina Barn och Man Krister.

Elsa 3 år sen

Jag ligger vaken och tänker och ber för dig Annica och din fam., medan min man och son ligger här bredvid och sover lugnt. Jag är såå ledsen för din skull! Och är så innerligt tacksam för mina egna kära. Men ingen vet hur länge vi får ha varandra.
Min man har mist två söner. Livet kan vara så svårt och obegripbart.
Nu ber jag och hoppas på mirakel för dig. Käre Gud! Splittra inte en fin familj! Låt Annica få leva!
Vad är meningen med denna prövning? Hör allas vår bön!

Annika 3 år sen

Livet är så orättvisst! Som förälder till en 7 åring och 10 åring så är bara tanken så smärtsam!!

Finns inga ord ❤️❤️❤️❤️.

Kärlek och styrka till dig och dina.

AnnaK 3 år sen

Nej!!! Va ledsen jag blir för dig och din familjs skull?
Du ör en riktig fighter Annica❤️

Yvonne Svensson 3 år sen

Ber om ännu ett mirakel för dej Annica snälla bara ett endaste så Annica får stanna hos sin fina familj. styrkekramar

Må du bli frisk 3 år sen

Svårt att begripa. Oerhört hårt för dig Annica. Det som så många tar helt för givet är ju själva livet. Det är galet, ingen av oss kan veta vad som händer i morgon. Jag hoppas att du värdesätter varje dag nu och att du orkar påminna dig själv om att hoppet alltid finns så länge hjärtat slår.

Jag tänker inte säga “kämpa”, det är liksom självklart, det har du gjort länge. Mr C är dock ingen man kan kämpa emot om han väl har bestämt sig, ja det måste vara en han:-). Däremot tror jag på hoppet och jag är också så glad att du i grunden har din gudstro. Du verkar stark. Att du öht orkar skriva om detta på en blogg är helt galet men bra att du delar med dig. Vi är allt för många här som travar runt och tror att vi är odödliga. Vi behöver alla en påminnelse om att livet är ändligt. Många av oss har också Mr C i vår närhet eller är själva drabbade och att få ta del av någon annans historia är värdefullt. En annan sak som jag gillar med dig är att du inte “ältar”. Du skriver som det är helt enkelt. Jag ser sällan att du berättar om dina krämpor eller behandlingar. De måste dock vara fruktansvärda.

Oerhört fint att se hur din familj svetsas samman i detta svåra läge (känner inte er utan tolkar utifrån det jag har läst). Liksom flera andra här tidigare har jag också haft släkt/vänner som har fått väldigt hårda diagnoser men sedan repat sig och dom har varit betydligt äldre än dig och haft mycket knepiga diagnoser. En vän lades till och med in på hospice men blev utskriven 1 månad senare. Det jag vill säga är alltså att du inte ska sluta att hoppas och så som jag läser dig så är det inte heller något du har i planen.

Eftersom du väljer att prata via en enligt mitt tycke ganska så “ytlig” blogg så måste jag också passa på att säga att du är fantastiskt snygg. I din “spjuverblick” kan man se mycket bus. Det ska fortsätta komma bus ur dig framöver också. Vore jag GUD skulle jag säkerställa det – nu kan jag bara be för det.

Många kramar

Sara 3 år sen

Din familj verkar vara så fin! Din mamma, din man och dina barn. Det måste kännas tryggt för dig att just de är omkring dig. Som sagt kan ingen annan sätta sig in i din situation eller känna din känsla, du har kämpat så länge nu och det kanske blir för svårt…. Du ska iallafall veta att du hjälper andra människor. Människor som du inte ens känner, människor som följt din kamp, människor som ler när de ser dig tillsammans med din familj, när du får nytt hår eller bara ett foto när du är tacksam över något. Jag är övertygad om att många andra likt mig själv är lite mer tacksamma, lite gladare, lite mer ödmjuka när de kliver upp imorgon bitti. Bär detta med dig, om du bara kan förändra något hos någon till det bättre, då är det värt det. Visst?
Och om nu inga mirakel sker….. En ängel flög förbi, på himmelen så fri och lämnade ett leende på vår jord. Det är så man kommer minnas dig Annica.

Mona 3 år sen

❤❤❤

Therese 3 år sen

Hoppas och ber för mirakel för fina annika och hennes familj❤️❤️❤️

Malin 3 år sen

♥ ♥ ♥

Eva-Maria 3 år sen

Finaste Annica, blir så otroligt ledsen för din skull. Tänker på dig och din familj och ber för er…med allas våra tankar o böner och din o din familjs styrka hoppas vi nu på ett mirakel…det måste bara ske…vi bestämmer det nu!!! Massor massor massor med Styrkekramar ❤❤❤❤❤❤

MARIA 3 år sen

Hjärtat kära. Tror och hoppas och önskar. Stryker din tårade kind och tänker på dig och din fina familj ♡

Mia 3 år sen

Kan inte i min vildaste fantasi förstå vad ni går igenom.Bara gråter,hoppas på mirakel!❤️

Kristina Öhrn 3 år sen

Styrkekramar till dig och din familj!❤
Kristona

Mariette 3 år sen

Tänker på dig och hoppas på ett mitakel??? du är en sådan otroligt stark människa och har en helt fantastisk familj vid din sida. Massor av styrkekramar

Maria P-N 3 år sen

All styrka till dig & din fina familj?

Angelica 3 år sen

All värme, omtanke och kraft till dig och din fina familj. Jag hoppas och tror på ett mirakel för dig❤️

Jeanette Svahn 3 år sen

Du är innesluten Annika?nu bär vi dig, jag ber om ro för dig så din energi kan gå till barnen och mannen?

Linda Guven 3 år sen

Annica du är så stark!
Du är en fantastisk kvinna och dina barn och din man har en fantastisk mamma och fru! Du har satt spår i många hjärtan. Jag känner inte dig men har följt dig på din resa. Man klickar in för att se om du gjort något inlägg för att veta hur du mår? ❤️ Att läsa det här gjorde så ont i hjärtat. Njut av varenda sekund med din underbara familj. Vi får hoppas på ett mirakel. Fina Annica. ❤️ Du är stark!

A 3 år sen

Sänder värme, kärlek och omtanke till dig. ❤️

Ella 3 år sen

❤❤❤❤❤

Gittan 3 år sen

Hoppas och ber om mirakel❤️

Anne-Marie Hedenberg 3 år sen

Varma tankar till dig min lilla goa fritidsflicka!

Tänker på hela din familj

Anne-Marie

Sophie 3 år sen

Nej jag finner inga ord.. det går inte att hindra tårarna. Det måste vara som att leva i en sann mardröm. När allt bara rasar för en. Den paniken, rädslan, overklighetskänslor. Världen runt omkring fortsätter snurra, alla fortsätter sina liv som vanligt. Men i ens eget inre är totalt kaos. Jag tänker på barnen, Gud ge dem styrka. Fem år och behöva få det beskedet.. Ta hand om er så gott det går <3

Ingrid 3 år sen

Mina tankar är hos dig och din fina familj. Kram

Anna 3 år sen

All kärlek till dig Annica & din familj! När jag läste det här fick jag känslan att du är väldigt stark, du fixar det här❣️
Kämpa på tjejen!
❤️❤️❤️

Jenny 3 år sen

Den största och varmaste kramen jag har skickar jag till er ❤️❤️❤️❤️❤️

Sandra 3 år sen

Tårar trillar ned för min kind… Önskar så att jag kan höra något. Ber för dig och din fin fina familj att ett mirakel sker ❤ Massa styrka till er ❤

Svar på kommentaren:
Anna 3 år sen

Konstigt att inte läkarna känner till det om det är som du skriver!!!!!

Matilda 3 år sen

Fina vackra Annica. Fortsätt kämpa. Det finns alltid ett hopp! Du verkar vara grym på alla sätt och vis. Miljarder kramar

Annicka 3 år sen

Nej! Stackars familj ! Hoppas på ett mirakel ❤️

Malin 3 år sen

All kärlek till dig och din familj <3 <3 <3

Anette 3 år sen

❤️ ?❤️

Sussie 3 år sen

Styrke kramar till dig och även till din familj, ge inte upp hoppet mirakel sker med denna fruktansvärt hemska sjukdom…

Ann-Sofie 3 år sen

Jag hoppas och ber för dig och din familj!!! Ingen borde få uppleva sånt här, det är vedervärdigt!!
Jag skickar så mycket kärlek, ljus och styrka till er jag bara kan!!! <3 <3 <3

Kajsa 3 år sen

Älskade Annica❤️ Mirakel sker. Tänker på dig och din fina familj?

Jessica 3 år sen

Sänder MASSA kärlek. Kram

Jenny 3 år sen

♥️♥️♥️

Karolina 3 år sen

❤️❤️Mirakel sker, jag ber för dig ❤️❤️

A-M 3 år sen

Ledsen, men ber om mirakel för dig och din familj. Har ni studerat Bob Beck protocal? Gör det.

Sofia 3 år sen

Låt inte hoppet överge dig pga läkarens besked. Fortsätt TRO på mirakel!!!
Jag är övertygad om att tanken har en enorm kraft.
All styrka till dig och familjen ?

Louize 3 år sen

❤️❤️❤️❤️Kärlek i massor ❤️❤️❤️❤️ Vi kämpar tillsammans ?❤️

Carina L 3 år sen

Ber o skickar styrka❤️

Elisabeth B 3 år sen

Skickar Ljus och Kärlek till er alla ?‍♀️

Sara 3 år sen

Mirakel sker! Ni finns i mina tankar ❤️.
Fortsätt kämpa. Kram

Birgitta 3 år sen

❤❤❤

Anneli 3 år sen

Så fruktansvärt tragiskt besked!! Arma familj, må ni få all styrka i världen så ni orkar er igenom denna mörka tid ❤️

pernilla holmen 3 år sen

Jag blev så otroligt ledsen när jag läste , det du skrev,, jag tycker så fruktansvärt synd om dig jag ska be för dig fina Annica,Gud hör bön o jag hoppas så att du får den hjälp du behöver, att mirakel sker, tänker på dig skickar massa styrkekramar o massa kärlek till dig o din familj

Bea 3 år sen

?

Maria 3 år sen

Jag tror, jag ber, jag hoppas. Din och din familjs förtvivlan kan nog ingen förstå.

Kristin 3 år sen

Kan inte föreställa mig den smärtan ni går igenom. All kärlek och styrka. Varma kramar

Ulrika 3 år sen

Åhhh kära ni/du fina familj styrka till dig tappra fina tjej.

Camilla 3 år sen

Kärlek och styrka till dig och familjen❤?❤.Blev så ledsen när jag läste ditt inlägg.Du är en riktig kämpe! Jag ber också om ett mirakel! Många Kramar till dig Annica och din fina familj.

Linda 3 år sen

Mina tankar går till dig och din fina familj❤️. Hoppas på mirakel?❤️

Pernilla 3 år sen

?❤️

Cissi 3 år sen

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Maria 3 år sen

Tänker på dig och din familj!
❤️?

Sara 3 år sen

Jag har läst/hört många gånger om människor som fått liknande besked om några månader och sen har dom levt i många, många år efter det. Och har fortfarande levt när man läst/hört om det. Läkare har haft fel så otroligt många gånger. Läkare kan inte spå i framtiden. Kroppen kan ändra sig och ta en helt annan riktigt. Hela kroppen är ju ett mirakel i sig. Jag menar inte att läkare inte vet vad dom gör men det har man faktiskt läst om och hört om väldigt många gånger att när dom gett ett sånt besked att det inte har stämt. Det finns allt hopp i världen!! Många kramar till dig och till din familj.

Sara 3 år sen

Jag ber för dig❤️Mirakel sker❤️

Malin 3 år sen

Oh, Annica. Jag dör inombords så fruktansvärt att få läsa. Jag förlorade min mamma i maj förra året, hon blev 57 år. Jag kan känna smärtan, som jag kände då, när jag läser det du skriver. Jag är med dig i tankarna och har tänkt ofta den senaste tiden, att undra, hur det är med Annica nu. Jag ber och tror oxå på ett mirakel för dig. ????? Jag kommer aldrig att sluta hoppas…

Tess 3 år sen

Mina tankar är med dig och din familj! Skickar en varm kram och hopp om mirakel ❤️

Maria 3 år sen

Kärlek och styrkekramar

Sara 3 år sen

Käraste Annica! Mina tankar är med dig och din familj. Jag ber om ett mirakel. Kärlek och styrka till er alla, från Sara i Göteborg. ❤️?

Malin Ryden 3 år sen

Kära Annika jag ber för ett mirakel.Om du vill prova något så finns jod som kroppen ofta har brist på vid cancer.Lugols jod.Du kan läsa mer i Facebook gruppen Hashimotos för förändring. ??

Helena 3 år sen

❤️??❤️

Lena 3 år sen

Kärlek och styrka till er❤️❤️Jag tror liksom du på mirakel. Förlora inte hoppet Annica❤️ Fortsätt kämpa! Många kramar till dig

Annette Bergman 3 år sen

Fader i himmelen jag ber att du ska gripa in mirakulöst i Annicas liv och hela henne fullkomligt. Tack Herre för att du är undrenas Gud och ingenting är omöjligt för dig i Jesus underbara namn! Amen!

Svar på kommentaren:
Anitha Zandelin Bergqvistt 3 år sen

instämmer helt i den bönen

Christina 3 år sen

❤️?

Åsa 3 år sen

❤️❤️❤️❤️ Massor av kramar & styrka till hela familjen!!! ❤️❤️❤️❤️

Rebecca 3 år sen

Ni finns i mina tankar och böner Annika ❤️❤️❤️

B.W 3 år sen

<3 <3 <3 tröstekramar till dig…..

Rosemarie löwenborg 3 år sen

Mina tankar är hos Er???

Marita 3 år sen

❤❤❤ vet inte riktigt vad jag ska säga eller skriva…Men hoppas att mirakler sker – styrka till er❤❤❤

Camilla 3 år sen

Ni finns i mina tankar ❤ all styrka och kärlek / Kram Camilla

Emma 3 år sen

All kärlek, tankar, stöttning & värme till familjen!! ❤️❤️❤️

Maria 3 år sen

Är med er i bön och tanke! ❤️❤️❤️❤️❤️

Cilla 3 år sen

Finns det något vi kan göra för familjen? Jag tänker så på dig Annica och önskar så att jag kunde hjälpa dig på något sätt. Jag ber för er. Kram cilla❤️

Jennie 3 år sen

Kämpa på Annika. All styrka till dig?

Jenny 3 år sen

All styrka och kärlek till dig! Ber och tänker på dig.

Charlotte 3 år sen

All kärlek och styrka i detta svåra ❤ Tårarna har runnit hela dagen, så ofattbart sorgligt och orättvist. Ber för dig och skickar stor styrkekram!

Linnéa 3 år sen

Allt hopp! All styrka! Alla mina kramar till dig & din familj!

Mimmi 3 år sen

Åh kära du! Jag fortsätter tro på mirakel och ber för dig! All styrka och värme till er alla! ❤️

Therese 3 år sen

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, men vill skicka en kram till dig, Annica! Jag ska tänka på dig och din fina familj! ❤️

Camilla 3 år sen

❤❤❤❤

Sanna 3 år sen

Saknar ord och jag bara gråter när jag läser det här! All styrka o kärlek!❤❤

Sandra 3 år sen

❤️?❤️

Bettan 3 år sen

All styrka till Dig fina Annica! ??❤️❤️❤️

Anna Jönsson 3 år sen

❤️❤️❤️❤️❤️

Annie 3 år sen

Styrka & kärlek till er alla!!! Hoppet finns alltid, alltid!!! <3

Anna 3 år sen

Skickar en stor styrkekram

Lollo 3 år sen

Käraste Annica! Jag sänder all styrka och energi till dig❤️❤️❤️

Aa 3 år sen

❤️❤️

Monica 3 år sen

Tänker på dig och din familj. Ber för er varje kväll ❤️??❤️ Styrkekramar

Pernilla 3 år sen

Finaste finaste Annica med familj. Mitt hjärta blöder och tårarna strömmar när jag läser ditt inlägg. Jag ska ge dig all min tankekraft och styrka som jag nånsin kan uppbringa. Du är en av de största hjältarna jag följt och läst om. Ge aldrig upp. Största kramen jag kan ge dig kommer här ❤️❤️❤️?

Monika 3 år sen

Tänker på dig och alla i din närhet! ❤️❤️❤️

Ellenor 3 år sen

All styrka till Dig och din fina familj ❤️
Vi ger inte upp, vi ber och hoppas på att vändningen kommer snart ?

Cecilia 3 år sen

Tänder ett ljus och ber för dig vackra Annica och din underbara familj!!!

Cecilia 3 år sen

Läkarna vet inte allt! Som flera skriver dom har haft fel många ggr. Fortsätt kämpa Annica!!

Johanna Briland 3 år sen

❤❤❤

Annika 3 år sen

Å kära Annica… gråter med dig och din familj. Följt dig länge och önskat och bett allt ska gå vägen å åt rätt håll. Man kan ju inte ens fatta knappt det du skriver. Gör ont i mig och då kan man ju bara tänka hur ont det gör i dig/er. Ber ändå om Mirakel, lovar!!! Varma kramar Annika ❤️❤️

Mimmi 3 år sen

Tårarna rinner! Hoppas på mirakel framförallt för barnens skull ❤️❤️

Hedda 3 år sen

Jag har aldrig träffat dig men följt dig länge. När jag läser dina ord blir jag verkligen berörd, så till vida att jag också blir rädd. Förstår att allt måste kännas förjävligt just nu. I vilket fall, du är
så stark och du har säkert mer jävlaranamma att plocka fram. Nu är det snart vår och njut av din kärleksfulla och fina familj så gott det går.
1000 varma kramar!

Renate Edelsvärd 3 år sen

Ber för dig och din familj ??❤️❤️❤️❤️

Cecilia 3 år sen

Tänker på dig!! Ge inte upp!! Mirakel händer. Du verkar vara en fantastisk människa och en underbar mamma!! Miljoner kramar från Cecilia. Jag är också svårt sjuk och vet vad det innebär att kämpa.

Thea 3 år sen

Tänker på er!♥️?

Pernilla 3 år sen

Fortsätt att kämpa. Vi hoppas på ett mirakel.
Jag ber för dig och din familj??

Annelie 3 år sen

Sluta aldrig tro och hoppas på mirakel finaste Annica! Tänker på dig och din familj! <3

Tina 3 år sen

Många styrkekramar och mirakel händer!

Veronica 3 år sen

Tänker på er! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Natalie 3 år sen

❤️❤️❤️???

Katarina 3 år sen

Det finns mirakel och jag tycker TROR verkligen att det kommer ske nu?Annica, du är min hjälte och jag känner så mycket för dig och din underbara familj och önskar er all lycka i världen. Jag känner er smärta och jag ber för er❤️❤️❤️

Anonym 3 år sen

All styrka till er alla❤

Anna 3 år sen

Kära Annica! Tänkte på dig hela “mellohelgen” och önskade så att din kropp skulle ge dig ro från smärta och du skulle bara få njuta med din kärlek!! Den här hemska sjukdomen, ditt ljus är alltid större och starkare än sjukdomens mörker glöm inte det! Du är så stark, ge den jävla sjukdomen ännu en match nu!!! Ber att du får styrka att göra just det????❤️❤️. Många varma kramar från Anna

Anna 3 år sen

Det är så fruktansvärt hemskt och orättvist! Tänker så på dig och din familj! Och håller alla fingrar och hoppas så att cellgifterna ska ge effekt. Många kramar! ❤️❤️❤️

Therése 3 år sen

Tänker på er ♥️ Du är en kämpe ??Stor kram?

Petra 3 år sen

Tänker på er❤️

Tina 3 år sen

❤❤❤❤❤

Carin 3 år sen

Så ledsen att läsa detta ? Är absolut inte för droger av någon sort men det har ju stått en hel del om cannabisolja och cancer mm. Finns möjligheten att prova kanske? Allt är väl värt att försöka med. Tänker på dig och familjen❤️

Christina Lindqvist 3 år sen

??❤️??❤️

Christina Lindqvist 3 år sen

❤️❤️❤️ ??????

Lillemor Martinsson 3 år sen

Älskade Annika❤️ Jag ber för dig och håller tummar och tår! Hoppas hoppas ?

Lena 3 år sen

Kram till dig fina Annika!! ???

Malin 3 år sen

Kan inte ens föreställa mig. All kärlek till er ❤️

Paula 3 år sen

Vilken kämpe du är ! Vi tror på mirakel ?.

Linda 3 år sen

Fina du, ta all hjälp du kan få för att må så bra det nu går i situationen. En stor kram ifrån mig. Jag ber för dig! ❤️??

Jessica 3 år sen

All kärlek till dig Annika o din familj ❤️

Anna 3 år sen

Så fruktansvärt orättvist! Fina Annika! Ber för ett mirakel ska ske!

Maria 3 år sen

❤️

Majsan 3 år sen

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Jenny 3 år sen

❤️❤️❤️

Maria 3 år sen

Fina Annica❤️
Jag har följt din resa och än är den inte slut – vi tror och ber om ett mirakel!❤️??❤️
Du ger så mycket av dig själv och verkar vara en så fin mamma, vän och medmänniska?
Jag ber för dig, kram❤️

Helena Linder 3 år sen

Styrkekramar till dig och din familj❤

Nadia 3 år sen

Jag ber också för dig kära Annika även om jag aldrig har mött dig. Det är gripande det du skriver och det berör mig enormt. Jag tror på Gud och nu är det bara han som kan göra underverk. Änglar vaktar på dig, inte var rädd. Massa goda tankar och kärlek till er!❤️

Frida 3 år sen

❤️

Malin 3 år sen

Önskar dig och din familj all styrka och kärlek!! ♥♥♥

Louise 3 år sen

Skickar kärlek och positiv energi till Dig Annica, du verkar vara en sån kämpe och kommer att klara detta!

Ann-Sofie 3 år sen

Jag har bett för dig och jag hoppas att alla våra böner tillsammans ska göra mirakel ❤️ Du är en otrolig kämpe och få hade orkat med den kamp som du kämpat och kämpar. Jag har en nära vän som nu fått reda på att hennes bröstcancer kommit tillbaka. Cancern har tagit både min farmors och mormors liv och jag hatar denna jä-a sjukdom så mycket, f*ck cancer!!!! Många Styrkekramar ❤️ Mina tankar finns hos dig och din fina familj ❤️

Malin 3 år sen

Våra händer är knäppta för dig älskade Annica ? Innerliga tankar och kramar till dig och din familj, mamma Anitha, farmor Rakel ?

Svar på kommentaren:
Lena svensson 3 år sen

Q

Theresa 3 år sen

Sååå ledsen jag blev nu…..precis som du skriver så har vi ju alla som följt dig trott att det inte skulle bli såhär. Det går inte ens att föreställa sig hur ni har det nu ? men ge inte upp!!! Och din fina familj har isf en fantastiskt förebild resten av sina liv ? stoooooor styrke kram?

Katharina 3 år sen

Tusen kämparkramar till dig och hos familjen❤

Lena 3 år sen

Åååå nej blir så ledsen med dig och de dina..Mirakel det sker och jag ber för dig finafina Annika ❤️❤️ ❤️

Marika 3 år sen

Ni finns i mina tankar!! Styrke kramar ❤❤❤❤❤

Jill 3 år sen

Tänker på dig och följer din kamp! Du verkar otroligt stark, jag tror att det finns styrka kvar i dig trots vad läkarna än ger för besked! Jag har en bekant som fick skelettcancer med max ett år kvar att leva. Han lever än idag och detta var 10 år sedan. Läkare kan ha fel och kroppen kan göra oväntade saker. ❤️ Våga fortfarande tro på det bästa ❤️

Mea 3 år sen

❤️Bara kärlek, en massa kärlek till dig Annica❤️

Karin 3 år sen

Nej nej nej!! ??? All styrka till dig och din familj ??❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Petra 3 år sen

Finns inga ord. Känner bara ren och skär panik inombords, trots att vi inte känner varandra. Måtte det ske ett under ?

Metha 3 år sen

Kära gode Gud Ber att Annika får bli helt frisk och får se sina barn växa upp ber att cancern försvinner från hennes kropp och aldrig mer komma tillbaka i denna underbara kvinnan,jag ber i namnet Jesus

Patricia 3 år sen

Finns det något jag kan göra så vill jag hjälpa. Grät när jag läste ditt inlägg. Gör vadsomhelst om det hjälper minsta lilla. Jag ber all kraft i universum att ge dig styrka ❣️

Åsa 3 år sen

Kram ?

Tove 3 år sen

Fina Annica!

Hittade lite som jag hoppas hjälper dig!
handlar om kost, bla socker som flera skrivit om…
exempel
ketogen kost, utesluta socker, vegetarisk/vegankost, gurkmeja
i kombination med rörelse och ex yoga…

Saker som jag hoppas kan hjälpa dig. Läkaren vet inte säkert, även läkare ha fel!
Låt inte rädslan ta över, du klarar det här!!!

Therese 3 år sen

Ber om ett mirakel ?❤ Utgår ifrån att Annica såklart har blivit erbjuden av sin läkare att delta i någon klinisk prövning med nytt läkemedel som eventuellt skulle kunna hjälpa mot hennes specifika typ av cancer (om det nu pågår någon lämplig prövning vill säga)?!

Anna 3 år sen

All kärlek till er och all styrka! ❤️

Annika 3 år sen

Ber och tänker på dig och din familj. Vi hoppas och tror på ett mirakel. Många kramar❤❤

Catarina 3 år sen

Forsätter att be för dig! ❤️❤️

Anette 3 år sen

❤️❤️❤️??

Karin 3 år sen

Så oerhört sorligt , hoppas också på ett mirakel , ge inte upp ! Tänker på dig ! Många kramar

Helena 3 år sen

?

Linda 3 år sen

Mina tankar finns hos dig Annika och din familj!
Fortsätt kämpa – vi finns med dig i kampen!
Stor varm kram till dig och de dina.

Marie 3 år sen

Men va fasen!!!! CBD-olja!!! Jag har sagt det 100 ggr!!
Svensk sjukvård är inte 100! NU måste du ta det till nästa steg!
Uteslut ALLT socker o skit som nån skrev, rena giftet för kroppen.

Åsa 3 år sen

All kärlek till dig❤

Fröken pralin 3 år sen

❤️❤️❤️

Johanna 3 år sen

❤️❤️❤️, kämpa på! Vi hoppas på under! Kram

Jessica 3 år sen

Ge aldrig upp! Mirakel händer! ❤️?

Jenny 3 år sen

Jag tror fortfarande på dig Annika.. . Det kommer jag alltid göra.
Kram

Pauline viklund 3 år sen

Fortsätter att ropa till Gud!!

Linda 3 år sen

❤️❤️❤️

Linda 3 år sen

Mina tårar trillar ner för mina kinder. Du starka fina människa. All kärlek och styrka till er ❤️
Kramar

Petra 3 år sen

Tårarna kommer och man vet inte vad man ska säga, men som du skriver mirakel kan ske. Ge inte upp. Fantastiskt att du orkar dela med dig. Vi måste tro på under. Många styrkekramar ???

Linda 3 år sen

Ber om änglabeskydd för dig och din familj?????

Daphne 3 år sen

Dear Annica and family, I’m a dear friend of Noomie and I read your story. How shocking, scary and terrible to go through such hardships. I stand with you in prayer, for God to intervene in your body. I pray grace over you, His healing power, His comfort, His strength. You are His precious jewel. God bless you so much. A big hug, even though we never met.
Daphne, the Netherlands

Marie i Kroatien 3 år sen

Vi fortsätter att be för dig och din familj. Det är allt vi kan göra. Herren har allt i sin hand. Det skriver jag inte lättvindigt. Jag har mig veterligen ingen cancer, men det finns annat i livet som är svårt: Herren har allt i sin hand.
<3

Lotta 3 år sen

Jag TROR och BER❤️?????❤️

Frida 3 år sen

Sitter på bussen och bara vill gråta. Vet inte vad jag ska skriva mer än att jag kommer be för dig ❤️? vackra människa ❤️

Anneli 3 år sen

Kram ? va med din familj, det betyder mest. Du gör helt rätt i att lägga fokus och energi där. Efter lång erfarenhet av svårt cancersjuka är vilan där, tillåta sig att bara vara i det vardagliga med dom man älskar det som minskar ångesten mest för samtliga.

anne 3 år sen

Vet inte vad jag ska säga.
Är bestört!
Kämpa. Ber.
Ge aldrig opp♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Carina Miller 3 år sen

Finns inga ord ? Cancer är något ingen ska behöva drabbas av !! Något vi kan göra för dig o din familj ? Ge aldrig upp .,, kramar

Emmelie 3 år sen

Jag kan inte tro att det är sant ? allt ni går igenom. Vilka kämpar och det finns mirakel det här vi sett ? lägg all tid på din familj ? vi finns här och det kommer vi alltid göra. Du är helt underbar Annica. All kärlek i världen till dig! ?

Bettan 3 år sen

Svårt att hitta ord. Fortsätt kämpa, du fantastiska tjej!❤❤❤ Vi är med dig!
Massa kramar

Sarah 3 år sen

Kämpa Annica!!! Fruktansvärt tråkigt o sorgligt.
Tack för att du orkar skriva till oss alla mitt i allt detta extremjobbiga.

Susanne 3 år sen

MEN… finner inte ord för hur hemskt detta är för er. Men jag tror på mirakel, sjukdomar som verkat helt hopplösa har plötsligt gett med sig.
Tänker så mycket på dej och din fina familj och din fight har fått mej att tänka på allt positivt man har i sin närhet,
och att det är det man ska ta vara på.
Stora Varma Styrkekramar, Kämpa!!

Kerstin 3 år sen

Det finns inga ord, allt blir bara fjuttigt. Ni är en så go familj och ni kämpar varje dag och har så gjort i flera år. Det enda som finns kvar är ett mirakel och det hoppas jag från mitt hjärta ska komma nu. Kram och styrka till hela familjen och alla era fina anhöriga ❤

Nathalie 3 år sen

Fyfan vad berörd jag blev nu :( Stackars fina fina Annica och familjen. Vilken mardröm <3 All kärlek och styrka!!

Maria 3 år sen

Ketogen kost, inget socker /kolhydrater. Googla på ketogen kost.
Socker föder upp cancern. Inget socker så kan inte cancern växa/leva.
Även dricka silver som någon skriv innan har jag också hört ska vara bra.
Jag tycker vi kör en insamling till Annica,
Silver kostar en del att köpa och även att Annica och familj kan få göra något tillsammans ❤️. Johanna va tror du om en insamling ?
Kramar i massor ❤️?❤️?❤️

Johanna 3 år sen

Jag ber för dig och din familj! Ge inte upp!!! Fortsätt med fighten, man ska aldrig sluta tro. All kärlek till dig/er!!!!❤❤❤

Anna 3 år sen

Du har x antal celler som är sjuka men miljarder som är friska, det är de du skall fokusera på. Kroppens inneboende förmåga till att läka sig själv är enorm om man ger den rätt förutsättningar. Jag kan förmedla kontakten till en kvinna som är medicinskt utbildad och som värnar extra mycket om just cancer patienter då hon själv fick cancer som ung trebarnsmor och med ett besked som ditt. Hon har läkt många cancer patienter bla sin egen mans skelett cancer där läkarna gett en dyster prognos. Han är idag helt frisk. Många onkologer rådgör med henne när de inte själva vet hur de skall råda bot på en patient. Om du vill så förmedlar jag gärna kontakten. ❤️Anna

Svar på kommentaren:
Kerstin 3 år sen

Anna ja tar gärna emot namnet på denna kvinnan som är medicinskt utbildad om det är okej för dig.

Kerstin 3 år sen

Annika ja ber för dig verkligen.
Ta emot Jesus Kristus i ditt liv o låt döpa dig.
Bönerna blir bättre hörda om du även är frälst..
Kämpa på och ge inte upp.
En stor Kram på dig <3

Anna 3 år sen

Kerstin, om du skriver din mail adress här så skall jag förmedla hennes uppgifter till dig. Hon är den jag själv skulle vända mig till om jag drabbades och litar på fullt ut. Hon fick själv cancer med tre månader kvar att leva som hon överlevde trots alla odds. Hon läkte sin mans svåra cancer och har räddar många ca patienter när läkarna gett upp. ❤️

Anitha Zandelin Bergqvistt 3 år sen

Anna. Jag är Annicas mamma Anitha. Jag vill gärna veta. Skriv gärna till mig på fb
sök Anitha Zandelin Bergqvist
eller ring 0706 888997

Anna 3 år sen

Jag hör av mig Anitha. ❤️

Anne-Leé 3 år sen

❤️

Alexandra 3 år sen

Jag finner inga ord. All världens styrkekramar till dig och din familj. Vilken kämpe du är Annica ❤️

Nathalie 3 år sen

❤️❤️❤️❤️

Ulrika 3 år sen

Har läst nåt då och då om dej Annica, undrar……… ryggmärgsdonation kan det hjälpa dej, jag är villig att hjälpa dej i så fall.
Önskar så att man kunde trolla, ber för dej att du ska orka detta, vinna detta och få stanna hos din älskade familj, stor kram och styrka till er❤️❤️❤️

Suzanna Ryhd 3 år sen

Det går inte att förstå vilket helvete ni genomlider ❤️❤️❤️❤️❤️?

Vibeke 3 år sen

Ber för dig och din familj, ge aldrig upp hoppet.

Liselotte 3 år sen

Finner inga ord för vad ni går igenom…styrkekramar till dig och dina nära och kära ❤❤❤

Susanne 3 år sen

❤❤❤❤❤

Maria 3 år sen

Massa styrkekramar ❤️❤️❤️

Annelie 3 år sen

All styrka till dej och din familj?

Anna 3 år sen

Lundborgkliniken i Sävedalen, Göteborg. De har hjälpt många cancer patienter med sin behandling. När cancern tagit över och läkare inom skolmedicinen säger att det inte finns mer att göra och patienter vänt sig dit och när de sedan kommit tillbaka till sin läkare efter behandling på Lundborg kliniken har jag hört flera fall där läkaren sitter och tittar på röntgen plåten och cancern är borta. Värt att prova. Inget som slår ut den traditionella behandlingen / skolmedicinen. Jobbar tillsats med en barnmorska som även jobbar på Lundborg kliniken och hon vet vad hon pratar om. Ge det ett försök. Sen är det a och o att utesluta socker, vete och mjölk produkter. Men framförallt socker. Inga cancer celler kan leva i en basisk kropp. Syra bas balansen är så viktig. ❤️

Jenny 3 år sen

Jag ber för allt vad jag är värd till högre makter att miraklet kommer och det fort ❤️❤️❤️❤️❤️

Ingela 3 år sen

Fina du ❤️ Tårarna rinner när jag läser ditt inlägg, vilken fruktansvärd mardröm. Hoppas och ber att mirakel ska ske ?? Tänker på er alla! Varma, stärkande kramar!

Sara C 3 år sen

All kärlek i världen till er fem
❤️❤️❤️❤️❤️

Mona 3 år sen

while there’s life, there’s hope ❤❤❤

Annelie 3 år sen

Tänker på er och sänder massa styrka ❤️ Kärlek o kraft till er ❤️

Lena Melin 3 år sen

Finns inga ord att säga i detta läget som tröst! Du har varit fantastisk som orkat dela med dig av din kamp! Du är oerhört stark!?
Lägg all fokus på dina barn och man ! Tänker på dig!
Många styrkekramar ?❤️❤️❤️

Janet 3 år sen

Tankarna går till dig o din familj. Ge inte upp!

Pia P 3 år sen

Jag tänker på er och sänder massor av kärlek och styrkekramar!! Hoppas att ett mirakel sker!! ❤️❤️❤️❤️❤️

Ingmarie 3 år sen

Så fruktansvärt sorgligt. Jag hoppas och ber om ett mirakel så att du får stanna här hos dina nära och kära ❤❤❤

linda 3 år sen

Jag tänker på er!! Skickar massor med kärlek till dig och din familj <3 <3

Åsa 3 år sen

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Rebecca 3 år sen

Fina Annica. Du ska veta att jag tänker på dig hela tiden. Tänker söka runt hela natten nu efter saker som fungerat för andra i detta tillstånd. I hopp om att hitta något mer vi kan göra för dig och din familj. Jag vägrar tro på att cancern ska få ta dig ifrån din familj och oss andra! Du är värd detta massa kramar från Lundsbrunn till dig!

Lena Gustafsson 3 år sen

Detta gjorde så ont att läsa Annica?du som är en sån kämpe… jag ber allt jag kan för dig och de dina❤️❤️❤️❤️

Sara 3 år sen

Jag tror på mirakel och jag tror på dig! Ge inte upp! ❤️❤️❤️

Ingela 3 år sen

Finner inga ord, livet är orättvist, men hoppas att mirakel sker, tänker på er alla ❤❤❤

Lena 3 år sen

Annica all kärlek och värme till dig och din familj.❤️❤️❤️❤️❤️

Malin 3 år sen

Blir så ledsen.. ber för dig, o hoppas på mirakel. Kramar

Sophie 3 år sen

Åh, jag saknar ord! Sedan jag började läsa dina inlägg har jag bara önskat att sjukdomen ska försvinna så att du kan få njuta av livet tillsammans med din familj. Jag blir så ledsen och önskar av hela mitt hjärta att du får ytterligare tid här på jorden. Du är en fantastisk människa!

Sofie 3 år sen

Mina tårar trillar nedför kinderna❤️
Känner så för dig och sin familj.
Ber om mirakel?

Cecilia 3 år sen

Jag blir så otroligt ledsen av det du skriver. Fina fina Annica. Jag har följt dig här på bloggen och finns här runt dig med varma tankar. Du är en så otroligt stark människa och jag beundrar ditt fantastiska mod och kraft att ta varje dag och verkligen leva mitt i all sjukdom. Det du skrivit och förmedlat har gjort ett sådant enormt avtryck i mitt hjärta.
Det måste ske ett mirakel- det ska ske ett mirakel♥️♥️

Linda 3 år sen

Jag ber och hopppas på all mirakel !!!!! De knyter sig i magen när jag läser de du skriver , jag gråter och jag ber för dej och din familj !!! All styrka till dej!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Mia 3 år sen

Så oerhört tungt och sorgligt för Annica och hennes man och barn❤️ Önskar dem all kärlek och styrka på vägen?

Eva 3 år sen

Ber och tänker på er, mirakel finns och hoppas på att det kommer till dig.
Fantastiska fina du❤️❤️❤️

Maria 3 år sen

Jag ber, jag hoppas, jag gråter. Jag finner inga ord. All styrka! ❤️

Marie Eriksson 3 år sen

❤️❤️❤️?

Agneta 3 år sen

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Katarzyna 3 år sen

Kära Annica, jag ber för dig och din familj. Mycket kärlek till er.

Anonym 3 år sen

❤? Styrke kramar

Katarina 3 år sen

Du finns i mina tankar och jag ber om ett mirakel till!

Jennie 3 år sen

Så otroligt svårt och sorgligt. Jag hoppas och ber för dig❤️
Kram

Ulrika 3 år sen

Kärlek o styrka i en omänsklig situation – ber, hoppas och tror på under ??

Anne 3 år sen

Jag hoppas på mirakel. Kramar till hela familjen. <3

Bitte 3 år sen

Tänker på dig och din familj! <3 Saknar ord… Kram <3

En annan Nina 3 år sen

Varma omtankar, mycket kärlek och hoppfullhet till dig och din familj Annica. ❤️????

Gunnel 3 år sen

Kära Annica, Så stark du är i allt detta hemska och du ger dej tom tid att skriva och berätta för oss. Tack?
All världens styrkekramar till dej och din fina familj❤️

Annelie 3 år sen

Skickar all kärlek till dig och din familj. Hoppas så på ett mirakel.

Anita E 3 år sen

Herren är din herde ….Ps 23. Din tro bär dej och vi tror Gud om stora under! Inget är omöjligt! ???.

Petra 3 år sen

Saknar ord för vad ni får gå igenom❤️❤️ Men ge inte upp, kämpa kämpa❤️❤️ Många tankar å kramar till er alla i familjen❤️❤️

Linda 3 år sen

Denna cancer är så oerhört grym ?
Går ju inte på nåt sätt mildra detta..
Varma kramar till dig Annica ❤❤❤

Lina N 3 år sen

❤️ ❤️❤️❤️❤️ kram

Louise 3 år sen

Jag sänder varma tankar till Annika och hennes familj!?

Malin 3 år sen

Har hamnat i chock, kan inte jobba el göra något. Lider, gråter och det bokstavligen gör ont i hjärtat. Hur kan någon så fin och god människa behöva gå igenom det du och din familj gör just nu. Varför!!!?

Mona 3 år sen

Kram ❤️ Ber för er ??

Elisabeth 3 år sen

Känner dej inte men läser alltid och blir så berörd av ditt öde. Du verkar vara en fantastisk tjej med en fantastisk familj och en fantastisk vän i Johanna. Jag mötte dej och din man på mellon. Men man vågar ju inte hälsa. Ni såg så fina ut. Känner så med dej. ?

Anna 3 år sen

Du är otroligt stark, Annica, kämpa på! Vet ej om det kan göra skillnad nu, men sluta med allt socker. All värme och kärlek till Dig och Din familj! ???

Annika Wigow 3 år sen

All styrka till Dig och din familj ❤️

Monika 3 år sen

❤️❤️❤️❤️❤️

[email protected] 3 år sen

Tänker på er alla❤️With love Thomas

Eva hjertstedt 3 år sen

Styrkekramar❤️

Eva olsson 3 år sen

Massor av kärlek till dig Annika och din familj ❤️❤️❤️

Caroline 3 år sen

Styrka och kärlek till dig! Sluta aldrig kämpa! Mirakel sker!! ❤????❤

Rita Holmström 3 år sen

?❤ Ber om styrka till dig och hela familjen. Gud kan hela och mirakler kan ske.

Bittan 3 år sen

Tänker på dej o din familj ❤️Kram

Catarina Salvi Jonsson 3 år sen

Alla mina tankar och böner till dig och din familj ❤️ Styrkekramar ?

Icka 3 år sen

Mitt hjärta brister när jag läser dina ord ???
All min kärlek, styrka och tankar till dig ♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Jessica 3 år sen

Tänker verkligen på dig Annica och Kristian och fina grabbarna ❤️❤️❤️❤️❤️ Jag hoppas och tror på ett mirakel för dig och er ❤️❤️

Camilla 3 år sen

Massa styrkekramar! ???

Maria 3 år sen

MIRAKEL FINNS!!!
All kraft och styrka till dig och din familj ❤️

Johanna 3 år sen

Fina Annika, har följt din resa här på bloggen under alla år. Mitt hjärta gick sönder när jag läste dessa rader ? finner inga ord, mina tårar kan inte sluta rinna..

Jenny 3 år sen

Älskade Annica, min frid ska jag ge dig, säger Herren.
Det är vad som först kommer till mig och jag ber att den ska landa i dig som ett mirakel. Jag ber o ropar till Gud för dig ❤️

Lotta 3 år sen

Vill sända massor♥️Till dej o familjen!! Tänker o hoppas att under sker! Kram kram

Sara 3 år sen

Mitt hjärta går sönder ? Alla mina tankar och böner till dig och din familj ❤️

Yvette Karlson 3 år sen

Ber om ett mirakel!! Styrkekraaamar i massor till dig o din familj! ????

Elin 3 år sen

Blir så oerhört berörd av din resa och imponerad av din kämparglöd!
Än är det inte över!
Hopps du fortsätter att orka kämpa vi är många som tänker på dig!❤️❤️??

Eva 3 år sen

Tänker så på dig din man och dina fina pågår ❤❤❤❤❤❤

Linda Johansson 3 år sen

Åh herregud! Mitt hjärta brister
Det måste gå vägen!

Matilda 3 år sen

❤️❤️❤️

Gunnela 3 år sen

Jag fryser till is, tårarna stockar sig när jag läser din berättelse. Jag tänker på er alla i familjen, din Krille och era underbara pojkar. Så oerhört svårt det måste vara, det är inte rättvist att barn måste förhålla sig till detta.
Älskade Annica, jag känner stor sorg och tårarna bränner när jag tänker på det svåra besked du fått.
Jag ber för dig och hoppas naturligtvis på ett mirakel. All kärlek och omtanke till er alla. Carpe diem
Kram ❤️❤️?????????

Malin 3 år sen

Ber för dig och din familj i denna svåra stund!♥️?Hoppas så på ett mirakel!♥️? Styrkekram!♥️

Ida 3 år sen

Jag ber av hela mitt hjärta. ❤️ Ber om ett mirakel, läkedom, kraft och styrka.

Eva 3 år sen

♥️??

Carina Lindqvist 3 år sen

Älskade fina underbara Annica vilken otrolig kämpe du är, trots allt fruktansvärda du gått/och går i genom just nu. Jag hoppas och tror på under och mirakel för dig, och att du och din familj får fortsätta livet tillsammans. Tänker på er och sänder mina varmaste tankar kärlek kramar till dig och din familj <3 <3

Veronika 3 år sen

Åhh all kraft och kärlek till er❤️❤️❤️❤️?

Ann 3 år sen

Massor av kramar till dig Annica och till din familj. Jag tror och hoppas på mirakel för dig ❤❤❤

Marie 3 år sen

Åhh tårarna rinner att läsa detta. Vill så gärna hjälpa till på ngt vis för att underlätta för hela familjen att kunna vara tillsammans och kunna ha råd att göra vad dom känner/ orkar/vill. Snälla Johanna, kan du inte lägga ut ett inlägg så vi kan hjälpa dom nu i detta svåra???

Helen Holm 3 år sen

Tänker på dig och din familj i denna svåra stund. KÄMPA fina Annica. Styrkekramar i massor Helen

Camilla 3 år sen

Massor med kärlek och styrka till dig Annika och till din familj❤️❤️❤️

Anna 3 år sen

Nej, nej, nej!!!??
Ska be för dig och din familj Annica!
Du är en sann kämpe och så stark! ❤️

Anonym 3 år sen

Kärlek och Styrka till dig Annica och till din familj ❤️❤️❤️

Jenny 3 år sen

Tänker på hela familjen. ..???
Livet är orättvist.

Karin 3 år sen

Skickar en stor styrkekram till dig och din familj❤️

Anna 3 år sen

All kraft och kärlek till dig!!!! Jag har själv upplevt att min mamma gick bort när jag var liten. Har haft en fantastisk pappa så som din man verkar vara. Med det vill jag bara att det gick bra för mig och mina syskon vi är nära och är en stark familj. När det känns som värst så ville jag bara berätta detta ifall det kan vara någon tröst. Men så klart ber vi för att du hänger med framåt. All styrka ❤️

En mamma 3 år sen

Mina tankar går till dig din man era så söta söner. Jag hoppas på mirakel. Testa healing el vad som helst som kanske kan hjälpa. Som du kämpat kämpat o kämpat o alltid hoppats o blickar framåt. Är du såå värd få vinna denna fight! Så är det bara.

Tårar växer i mina ögon att läsa ditt inlägg o som mamma gör det väldigt ont i mig läsa om era söners reaktioner. . Krama varandra o var med varandra nu ? skit i allt annat som vardagsstress.
Håller tummar o tår för dig o er.

Theresa 3 år sen

Tänker på dig finaste Annica ❤️❤️❤️

Thomas Eklund 3 år sen

Din tro.på Gud stärker både fysiskt och psykiskt GUD Välsigne dig!

Linnea 3 år sen

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Linda 3 år sen

❤️

Malin 3 år sen

❤️

Sofia 3 år sen

❤️

Monica Brandin 3 år sen

Finaste Annica! Sänder dig och din familj en Styrkekram och hoppas och tror att du fixar detta! Kram! ❤️❤️❤️?? Tänker på er

Lena 3 år sen

Hoppas på ett mirakel !!! Varma tankar och kramar till hela familjen

Annika 3 år sen

Kram! Önskar och hoppas på ett mirakel.
Om vi på nått sett kan hjälpa till med nåt ex.hotellnätter,restaurangbesök eller nåt vill jag gärna vara med att hjälpa till. Att familjen kan hitta på nåt tillsammans när orken finns. Kram❤

Annika 3 år sen

Styrkekramar till dig och din familj! ❤

Jessica Rönnberg 3 år sen

Gör ont att läsa om din och din familjs kamp och skräck. Så grymt. Så ofattbart. Du är helt fantastisk. Har tänkt det många gånger när jag läst dina texter. Tänker på dig och din familj önskar dig all kraft – och mirakel! Stor, varm kram. ❤️❤️❤️

Ewa Lundén 3 år sen

Tänker på dig och din familj❤️

Lotta 3 år sen

Älskade Annica! Saknar ord men ber av hela mitt hjärta för dig och de dina❤️❤️❤️❤️!

Louise 3 år sen

Mina ord är alldeles för små och obetydliga för att beskriva allt jag känner när jag läst din text Annica.
Jag hoppas så ofantligt mycket på miraklet och det ändå vänder.
Stor kärlek och många styrkekramar ❤️

Gunilla Johansson 3 år sen

Käraste Annica!
Så sorglig läsning. Vill tala om att jag känner en pensionerad läkare som i sin tur har en vän som för ca 2 år sen hade en stor cancertumör i lungan o som också fick beskedet att han bara hade några månader kvar att leva. Han ville åka till en alternativ klinik i Tyskland. Min läkarvän reste mycket skeptisk med honom. Där värmdes cancercellerna upp till mycket hög temperatur bl.a. Behandlingen lyckades. Cancern är helt borta o läkarna på onkologen står gapande av förvåning. Visserligen är det viktigt att behandlingen sätts in så tidigt som möjligt men vill ändå berätta detta för dig. Vill du veta mer kan jag förmedla kontakt med min läkarvän som gärna berättar mer. Många kramar Gunilla

Svar på kommentaren:
Elin 3 år sen

Det lät ju hoppfullt. Hoppas orken o möjligheten finns för Annika att få ge detta en chans.

katja 3 år sen

Det är nog samma som vän varit och är på behandling på!! Hon fick nån månad kvar att leva av KS ( karolinska) men efter några behandlingar där har cancern minskat och hon lever fortfarande efter 9 månader!!!!

Anitha Zandelin Bergqvistt 3 år sen

Gunilla. Tack för att Du skrivit.
Skicka gärna kontaktinfo till mig
antingen på facebook Anitha Zandelin Bergqvist eller sms
tel 0706 888997. Tack för din omsorg.
Annicas mamma Anitha

Anitha Zandelin Bergqvistt 3 år sen

Gunilla. Skriv gärna till min fb eller sms tel 0706 888997
Annicas mamma Anitha

Anna 3 år sen

Ber om ett bönesvar!! ??

Petra 3 år sen

Så fruktansvärt❤️ Tänker på dig! Som du kämpar och har kämpat!

Sarah 3 år sen

Alla tankar och all kärlek till Annica och hennes familj??

Malou 3 år sen

Tänker på er❤

Annie 3 år sen

❤❤❤

Annica 3 år sen

Finner inga ord men mängder med styrkekramar vill jag skicka ❤️

Monica Ivarsson 3 år sen

Många kramar till dig o din familj tänker på er❤️??

Linda 3 år sen

Fina Annika! Som du har kämpat!! Sluta inte tro! Skickar så mycket styrka och kärlek till dig och familjen! ??? Kram Linda, Kentas dotter

Camilla 3 år sen

Gulliga Annica – en kämpe! Alla ni som kämpar mot den fruktansvärda sjukdom är riktiga kämpar! Mina tårar sprutar och jag är så oerhört ledsen att läsa detta? Jag har följt dig dryga året nu sen min älskade bror drabbades av denna hemska sjukdom.. Sänder all min styrka och kärlek till dig och din familj! Sluta aldrig hoppas och tro❤️

Ulrica 3 år sen

Känner inte Dej Annika , men följt dina inlägg på bloggen. Tragiskt att läsa detta inlägg.
Styrke kramar till dej och din familj.

Lotta 3 år sen

Jag ber så hårt och intensivt jag kan. ❤️❤️

Camilla 3 år sen

All kärlek till er! ❤️

Anonym 3 år sen

? fortsätt kämpa älskade Annika ❤️! Ta hand om varandra. Tänker på dig och din älskade familj. Kram till er alla

Svar på kommentaren:
Frode Baggesen 3 år sen

Beder og håber det allerbedste for dig! Miraklernes tid er ikke forbi – never stop fighting! Hilsen fra Danmark

Rebecka 3 år sen

ber och hoppas på ett mirakel ??? alla tankar till dig och din familj ?

Sara 3 år sen

Hela jag blir helt kall av att läsa detta. Jag blir så arg på cancer!! Dumma cancer varför just du som behöver dina barn och din man och din man o dina barn som behöver dig!! Tappa inte hoppet ❤️❤️ Ta reda på allt du kan göra! ALLT! Mat, mediciner, läkarvård!!! Ge inte upp och gör det som gör dig lycklig varje dag!! Jag har barn själv och kan inte äns föreställa mig detta❤️❤️❤️ Sänder all hopp, tankar och styrka jag kan! Ber för hela er familj.

Nettan 3 år sen

Så fruktansvärt att läsa. Tänker på er och hoppas, tror och ber för ett under!!
??❤️

Amie 3 år sen

Finaste Annica…..blir helt tom när jag läser ditt inlägg. Livet är så orättvist. Ber och håller tummar och tår för att ett mirakel sker. Så länge det finns liv så finns det hopp sägs det ju. Svårt att finna ord att skriva nu…. kram till hela familjen ❤❤❤

Erika 3 år sen

Köp canabis olja snälla formula swiss heter den. Är värt ett försök ❤️❤️❤️

Lillemor Davidson 3 år sen

Fina, Fina Du❤️ Tårarna rinner på mig när jag läser ditt inlägg?Jag hoppas så innerligt av hela mitt ❤️ att du ska bli frisk!
Kram Lillemor
PS. Vi sågs o kramades ju på Elins Esplanad i fjol❤️

Nettan 3 år sen

Lilla fina du, jag ber för dig varje dag ?

Jenny 3 år sen

Kära Annicka fortsätt kämpa!!! Och snäll införskaffa hampaolja genast om ni så måste utomlands för att få tag på det!!
Googla o läs dess fördelar och just i samband med cancer!!
Är själv mamma till 2 pojkar och kan inte ens tänka vad ni går genom nu?
All kärlek och styrka till er!!!❤️

Nilla 3 år sen

Ber för dig och familjen ❤️

Frans 3 år sen

Hej Annica och Johanna!
Jag hoppas innerligt på ett mirakel så att du Annica kan bli bättre och frisk. Hoppas det finns en utväg där det finns hopp! Min mor hade kol !! Saknar henne så mycket! Hoppas du är stark vid din familj sida! Jätte fin blogg detta är. kommer följa här om det går bra! Tårarna bara rinner och jag vill bara krama dig Annica og önskar allt det bästa!!
Kramar
Frans

Helena 3 år sen

Styrkekramar o kärlek i massor❤❤❤❤

Malin 3 år sen

Kära Annica , fortsätt hoppas

Pia 3 år sen

All kärlek till er ❤️

Ebba 3 år sen

Snälla testa ngt alternativt!!! Gärna Hampafröolja! Bett o flera gånger fått till mig att hampafröolja kan hjälpa. Beställ hem d genast. Du har inget att förlora!

Sofia 3 år sen

Va sägr man..fruktansvärt det ni måste gå igenom. Men jag fortsätta att be om helande och framförallt frid och krafter till er i denna svåra tid. Kram Annica❤Jesus är med dig ?

Anna Lundh 3 år sen

Jag ber för dig Annika av hela mitt hjärta ❤️ Jag tror på mirakel! All kärlek och värme till dig och din familj❤️ Styrkekramar! Anna

Sandra Asp 3 år sen

Känner mig helt tom. Har följt din och familjen kamp mot cancern. Så ledsen för er skull. Håller alla tummar för mirakel? Massa kramar din gamla klasskamrat Sandra

Ewa 3 år sen

Vill bara skicka välmenande kramar till dig Annicka och din familj.
Kram Ewa

Maria L 3 år sen

Så tråkigt att läsa, tänker på dig och din fina familj!! Men ge inte upp!! Du kommer klara det!!

Sara 3 år sen

Jag saknar ord och blir så ledsen. Kära Annica, fortsätt hoppas! ❤️

Anna-Karin Ruumensaari 3 år sen

Trodde aldrig jag skulle läsa en Blogg och känna mig berörd…jag känner ju varken dig Johanna eller dig Annica.
Mina tårar rinner och jag lider med dig Annica och din familj..de ni går genom ska man inte behöva #FUCKCANCER
Jag håller alla mina fingrar och tår på ett MIRAKEL!!!!!!!! KÄMPA ANNICA (fast de vet jag att du gör)
Kramilikram på hela familjen “okänd”

Helen 3 år sen

Många varma kramar till dig och din familj!

AnnaKarin Svensson 3 år sen

Annica.. kan inte med ord beskriva hur ledsen man blir i hjärtat. Känner dig inte.. men känner för dig. Tårarna strömmar nedför mina kinder här på jobbet när jag läser ditt inlägg. Ber till Jesus att han skall vara med dig och din familj. Stor kram

Ashen 3 år sen
Eva 3 år sen

fy fan va ledsen jag blir att läsa detta, bamse kram till Annica kram kram

Elin Gustafsson 3 år sen

Jag hoppas av hela mitt hjärta på ett mirakel för er. All kärlek! <3

Camilla Nilsson 3 år sen

Hej Johanna och Annica!
Först vill jag tacka dig Johanna för en inspirerande blogg, jag har följt dig sedan du började blogga och jag får positiv energi varje dag! det Annica går igenom är fruktansvärt och att hennes barn och familj får vara med om detta hemska är utan ord av förtvivlan. Jag förlorade en av mina bästa kompisar för 2 år sen i Leukemi och jag vet så väl hur man inte vill se att det inte ska gå. Jag tappade aldrig hoppet! Skickar dig Annica stor kärlek och omtanke nu i din kamp! Tack Johanna för din energi och livslust!

Carina H 3 år sen

Jag blir så ledsen att läsa detta.men håller tummarna så hårt att det gör ont, j…..a sjukdom.Kramar från Carina

Christina Arnesdotter Ström 3 år sen

Tänker på dig och din familj.?

Åsa 3 år sen

Nej nej nej!!! Usch jävla sjukdom! Jag ber för ett mirakel! Tänker på er alla.

Christina Arnesdotter Ström 3 år sen

Blev ledsen när jag läser om dig och din sjukdom.Tänker på dig och din familj.Vi hoppas på under.?

Selma 3 år sen

Så orättvist!!! Så fruktansvärt orättvist!!
Finner inga ord…..
Är så ledsen för er skull

Birgitta 3 år sen

Styrkekramar till dej o din familj ❤

Carolina 3 år sen

All kärlek och omtanke till dig och din familj. ???

Cecilia 3 år sen

Kan inte sätta ord på känslorna jag har nu…… Omfamnar dig och håller dig i handen i mina tankar ❤️

Lena 3 år sen

Styrkekram till dig❤️???

Evelina 3 år sen

Så förfärligt.
J……………..a sjukdom

Jenny 3 år sen

Så smärtsamt ?Jag ber om mirakel ett för er???

Maud 3 år sen

Fina Annica jag blir så ledsen för din och din familjs skull.
Vad kan vi göra för att hjälpa dig?
Kram ❤❤❤❤

Lotta 3 år sen

Så sorgligt, styrkekramar till Annica och hennes familj! Tack för er styrka att dela med er om det förfärliga beskedet. Jag hoppas Annica fortsätter att “lura döden” som hon gjort tidigare, vi hoppas och ber om ett mirakel nu.
Många kramar till er båda

Kristina 3 år sen

Fina du all styrka till dig och din familj❤️kram

Malin 3 år sen

Massa tankar och kärlek till er! <3

Jessica Lövgren 3 år sen

Men Älskade Annika. Jag lider verkligen med dig och din fina familj. Ni finns i mina tankar hela tiden. Skickar massa styrke kramar till er alla. Jessica

Elisabeth 3 år sen

♥️?kramar och tankar

Susanne 3 år sen

Tårarna rinner och vill inte sluta . Mina varmaste styrkekramar till dig Annika och din familj ❤️❤️❤️

Angelica 3 år sen

Blir så berörd och kan omöjligt förstå vad du går igenom Annica. Tårarna rinner när jag läser detta och tanken på att inte finnas för barnen gör så ont! Ber till allt man nånsin kan att ett mirakel ska ske så du får fortsätta leva med dina killar!!!!

Karin 3 år sen

♥️??

Sara 3 år sen

Ens värsta mardröm ? Sååå hemskt … Styrkekram ?

Catrin 3 år sen

Finaste du, sänder kraft, kärlek och tro!

Anna G 3 år sen

Sänder alla tankar och styrka till dig Annica och din familj!! Kram❤️❤️❤️?

Ann-Louise 3 år sen

Tänker på dig och din familj. All styrka och kärlek till er ❤❤❤❤❤.

Lajnda 3 år sen

Stor stor stor kram ❤️❤️❤️❤️

Kristina S 3 år sen

Finner inga ord men jag ber för ett mirakel❤

Mona Persson 3 år sen

Kämpa fina Annika, hoppas det finns mirakel för dig, Många kramar <3

Nina 3 år sen

Jag har följt dig under en lång tid och tårarna rinner när jag läser detta och hoppas verkligen på ett MIRAKEL!!!

Tusen kramar till dig och din familj….

Emma 3 år sen

All min kärlek till dig och de dina….Tänker så oerhört mycket på dig Annica!

Annelie 3 år sen

Massa styrkekramar till dig och din familj ❤️??

Johanna 3 år sen

Det måste ske ett mirakel!!!! Tänker så mycket på dig, hoppas och ber för dig????!! Skickar massor av styrka och kramar till dig och din familj❤️❤️❤️. Kämpa Annica❤️❤️❤️??

Helena 3 år sen

Fina fina du, håller tummarna och hoppas på mirakel, du är ju världens kämpe, fina fina du. Tänker på dig o din familj, massor av styrkekramar.

Monica 3 år sen

Sitter på jobbet och läser med tårar som rinner. Skickar allt vad jag kan i styrka till hela familjen?. Ord känns så svårt att formulera men mina tankar är hos er❤️❤️

Johanna Chaibi 3 år sen

❤️❤️❤️
Finner inga ord, är så ledsen och tänker på dig, dina barn och hela din familj.

Marie Call 3 år sen

?????

Varvara 3 år sen

Skickar ljus,värme och kärlek!!!!

Ami 3 år sen

Tårarna rinner när jag läser, har följt dig länge nu. Tänker på er och ber om ett mirakel!! Kram från Ami ❤

Susanne 3 år sen

Söta fina Du ❤️ Alla ord känns överflödiga just nu. Jag hoppas och ber om ett mirakel för dig.
Kramar ❤️

Sandra 3 år sen

Fina Annica, tack för du ta dig tid och ork att dela med dig. Det måste ske ett mirakel. Jag ber för dig och din familj. Jag slutar inte hoppas. Måste vara fruktansvärt det du gå igenom nu. Sänder all min kärlek och styrka till dig.
Tänker mycket på dig, du har en plats i mitt hjärta. Du är en kämpe, en sann förebild.
Nu ska jag be till han där ovan om mirakel.
Kärlek och kram från Sandra ❤️❤️❤️

Marie 3 år sen

All styrka till dej och din familj❤️ Massor av kramar fina Annica❤️

Jenny 3 år sen

Blir så ledsen när ja läser om vad som hänt! Jag ber ofta för din skull att du ska klara detta jag tror på mirakel. Hoppas han hör våra böner!

satu 3 år sen

All styrka och kärlek till dig och din familj ???

Helen 3 år sen

Styrkekramar till er alla ❤️❤️❤️❤️❤️

Stina 3 år sen

Stänger dörren till mitt kontor och gråter, trots att jag inte känner dig Annica, har mina tankar funnits hos dig många gånger, och jag vägrar att ge upp hoppet nu; under KAN ske. Kram, kram, kram

katja 3 år sen

Ber för dig fina Annica! En vän till mig fick samma besked men åkte till en klinik i Tyskland och har istället för att få någon månad kvar här hon fått 8 månader! Och lever fortfarande och de har kunnat minska hennes spridda,cancer! Kram kram

katarina 3 år sen

Johanna. TACK för att du finns för Annica.

Annette Gunnesson 3 år sen

Tårarna bara rinner när jag läser. Finaste Annica. Finner inga ord ❤️❤️❤️ Så hemskt. Men vet att du är en kämpe. Alla Styrkekramar till dig och din fina familj. ❤️❤️????❤️❤️ Ber för dig Annica ?

Karin 3 år sen

Det MÅSTE ske ett mirakel!!!! Tänker så mycket på dig!

Marina A 3 år sen

Skickar all styrka till dig och din familj, Kämpa Annica!

Sara 3 år sen

?❤️? Massa styrkekramar!!

S 3 år sen

Tårarna rinner när jag läser detta. Massa styrkekramar till dig och din familj ❤️❤️❤️

Pernilla 3 år sen

♥️♥️♥️ Så fruktansvärt sorgligt men sluta aldrig kämpa Annica . Vi håller alla tummar & tår för dig♥️ Fina mamma & fru♥️

Sofie järvi 3 år sen

Massa massa styrkekramar till dig och din familj❤️❤️❤️

Lillan 3 år sen

Fina Annica. ❤ Kan inte finns några rätta ord här mer än att du är har varit en kämpe utan dess like med tanke på alla motgångar. Självklart hoppas vi på ett mirakel nu. Massa styrkekramar till dej, barnen och din man. Tänker på er massor. ❤❤??

Anna-Karin 3 år sen

All styrka och alla kramar i världen till dej och din familj <3 <3 <3 <3 <3

Linn 3 år sen

Annica ❤️❤️❤️
Skickar dig all kärlek, styrka och helande energier. Sluta aldrig tro eller kämpa❤️❤️❤️

All kärlek ????

Mona Svensson 3 år sen

Älskade Annica jag skall be för dig? tårarna bara rinner. Många kramar Mona

Marie 3 år sen

Åhh ,sluta inte kämpa Annica ❤️❤️All styrka till dig????❤️En stor o varm styrkekram till dig o din familj❤️❤️

Anna 3 år sen

Tårarna rinner ner för mina kinder när jag läser detta. All kärlek och styrka till dig Annica och din familj. ❤❤❤

Laura 3 år sen

All styrka till Annica och hennes familj ❤️

Eva 3 år sen

Finaste Annica! Mitt hjärta blöder. Jag skickar all kärlek jag har till hela familjen. ❤
KRAM

Lotta 3 år sen

Åhh vad jag lider alla styrkekramar som finns kommer till dig och din familj ❤️

Linda 3 år sen

❤❤❤

Jennie 3 år sen

???så ledsamt. Tänker på er?

Moa 3 år sen

Massa kärlek till Annica med familj ❤️❤️❤️

Tina 3 år sen

Johanna, snälla finns det ngt vi kan göra? Finns det vård i ngt annat land som skulle kunna hjälpa Annica? Jag vet att det kostar multi, men vi kan väl hjälpas åt allihop?

Svar på kommentaren:
katja 3 år sen

Tyskland har en klinik där en vän till mig varit med samma besked. Dom har lyckats,minska min väns spridda cancer . Sryrkekramar

Pärnilla 3 år sen

Vågar påstå att det här är dom bästa som finns ❤️❤️❤️http://www.hoxseybiomedical.com/clinic-information/
https://gerson.org/gerpress/

katarina 3 år sen

Jag känner samma sak! Jag MÅSTE få göra något! Går sönder av sorg och förtvivlan! Det måste finnas något, eller någon(stans) där mirakel kan ske.

Christina 3 år sen

Älskade Annika❤️ Mina tårar rinner o jag känner din smärta o frustration… Så mycket du tvingas gå igenom.. Omänskligt!! Jag som så många andra har följt dig på din resa o sett dig kämpa o kämpa mot denna djävulska sjukdom.. Det har skett mirakel o det kommer ske mirakel!! Du är en sann hjälte o vi är så många som är med dig o håller dig i handen???Varma innerliga kramar från mig???

Malin 3 år sen

Det är så makaber överjävlig läsning*gråter*. Jag finner inga ord, Annica… Nej, orden finns inte… All min kärlek till dig???

Helena 3 år sen

All kärlek kraft och styrka till er ❤️❤️?

Kenny 3 år sen

Så fruktansvärt.. Önskar jag kunde göra något för dig för att förhindra allt d här. Det enda tips jag kan ge, då du inte längre har något att förlora är CBD olja.. Jag vet inte huruvida det fungerar, beror på vem man frågar. Dock finns det terminalsjuka som påstår sig blivit friska av denna alternativa behandling.. All kärlek..

Mia 3 år sen

Snälla börja ta Zeolite! Omgående! Min mamma blev cancerfri från stadium3 och enligt prognos några månader kvar. Allt drog sig tillbaka, även metastaser! http://www.liquidzeolitecompany.com/
Ta över 25-30droppar direkt! Ge det en chans!

Fredrika 3 år sen

All styrka till er!❤️❤️❤️

Kristina 3 år sen

❤ Annica ❤

Lotta larsson 3 år sen

Kärlek och styrka- hopp oh mirakel sänder jag er Annika. Du inspirerar många i sin egen kamp med vad det än är. Du är i det ofattbara, ogripbara oh overkliga- finner inte ord. Skar i hjärtat att läsa dina ord- fattar inte…
kan bara be, hoppas och tro på mirakel. Vad som än sker så är DU Annika,DU ett mirakel!❤

Lilla jag 3 år sen

Det största du har nu är tron och all kärlek som du omringas av. Den kommer att lyfta dig igenom detta till något än större än människan kan förstå. Tänk på “fotspår i sanden”. All kärlek till dig i denna svåra stund.

Elin 3 år sen

Fan fan fan!! Jag hatar cancer!
Skickar alla stora kramar i världen till dig och din familj, Annica ❤️❤️❤️.

Birgitta Cöster 3 år sen

Annika du är fantastisk.Jag blir så ledsen när jag läser detta. Jag ska be för dig.Mirakel händer, tro på det.Tänker på dig o din familj.Skickar styrkekramar till dig❤️♥️

Gunilla 3 år sen

Usch nu blev jag riktigt lessen…♥️♥️♥️

Ann 3 år sen

Många kramar.

Karolina 3 år sen

Jag blir så ledsen när jag läser inlägget?. Hade hoppats så innerligt att du och Krille hade haft en underbar helg i Sthlm och att allt bara skulle bli bättre nu. Jag ber till Gud om att miraklet ska ske nu??????. Du har en så stor kämparglöd inom dig, jag tror på dig fina Annica❤️!
Massor av stärkande och värmande kramar till dig och din familj❤️!

Bettan 3 år sen

Caroline 3 år sen

Må Gud vara med dig och din familj. ❤️

Svar på kommentaren:
Caroline 3 år sen

Johanna om det finns något familjen vill göra tillsammans så starta en insamling så lovar jag att bidra. För i allt detta får man inte glömma att ekonomin kanske heller inte är på topp. Och jag vill verkligen att familjen ska få göra allt dom önskar ?❤️❤️

Maria 3 år sen

Jaaa :) Jag är absolut på!

Helene Blomberg Englund 3 år sen

Så förtvivlat orättvist! Många kramar och styrka till dig Annica och din familj!

Maria 3 år sen

Ja,kära nån.Vad ska man säga? Inget kul besked att läsa.

Mona 3 år sen

Varma styrkekramar till er❤??
Johanna, finns det något vi kan ge för att alla i familjen får kärlek å lite stöd❤❤

Eva 3 år sen

Finner inte ord…Vill bara önska att ett mirakel händer…Styrkekramar till dig Annica och din familj ❤️

Jenny 3 år sen

Blir så ledsen av att läsa detta… Har följt din långa kamp och beundrar så din enorma styrka och att du orkat dela med dig. Hoppas såå innerligt på ett mirakel för dej och din familj! ?? Stor Kram! ❤

Nathalie 3 år sen

Mina tårar bara rinner ner från kinderna nu och min lilla son bara står o tittar på mig. Tanken att skiljas från sin son/barn och man är en overklig tanke! Det får bara inte ske! Jag är inte direkt en troende typ men som jag ska be för er, jah ska be för hela mitt hjärta att det finns ett mirakel som kan ta bort detta elende. Alla mina tankar o böner går direkt till dig och dina goa familj. Det sägs att hoppet är det sista som lämnar en människa, allt mitt hopp ligger hos dig. Jag hejar på dig!
Stor stor mega kram

Petra 3 år sen

Vet inte vad jag ska säga, vad man kan säga i en sån fruktansvärd situation som du Annica är i. Jag bara gråter och jag ska be varje bön jag kan för dig ❤️❤️❤️

Helena 3 år sen

Varma styrkekramar till dig fina Annica.

Lise 3 år sen

❤️ Kära Annica – vi ber för dig, vi tänker på dig – styrkekramar!!

Sofia 3 år sen

?Ber för er!

Jenny 3 år sen

När jag sitter här och läser ditt inlägg och samtidigt matar min son så kan jag inte föreställa mig vilket h-te på ren svenska som du och din familj går igenom.
Jag önskar och hoppas för dig och din familj att ett under sker och du blir frisk och få se era älskade barn växa upp och dela allt de fantastiska i livet dom får vara med om.
All styrka och kärlek till dig❤️❤️❤️

Margareta Pettersson 3 år sen

Nej ????????Styrkekramar❤️❤️❤️❤️

Karin Högberg 3 år sen

Tårar och böner från Härnösand. Det gör så ont att läsa Annicas ord.

Karolina 3 år sen

Håller alla tummar att allt ska vända! Kramar till dej o din familj!♡

Amra 3 år sen

Vackra fina starka kvinnan …tårar bara strömmar här…Jag kommer be till Gud och hoppas om ännu ett mirakel för dig och din familj ❤❤❤❤❤

Hanna 3 år sen

Det finns inget att skriva som inte låter futtigt eller banalt eller klyschigt. Jag kan inte föreställa mig något värre än att berätta detta för sina barn och att planera för att lämna dem. Det är så smärtsamt att läsa att jag vill gå hem från jobbet och gråta. Men jag kan bara säga att jag upplevt flera mirakel i livet och de kan inträffa… Vill bara skicka all min kärlek och värme till Annica och hennes familj nu. Många varma kramar

Linda Arnberg 3 år sen

Jag ber. Om och om igen. Det måste ske ett mirakel. Kan inte för allt i hela världen förstå vad du går igenom just nu… ? Önskar det fanns något jag kunde göra. Sänder massor av styrka ?❤️ Och snälla bästa Johanna. Ge allt du kan och orkar till Annica. Du är så fantastisk och jag vet att du kommer finnas vid hennes sida… Glöm inte bort dig själv bara, men fortsätt finnas där så mycket du bara kan. Varmaste kramar till er båda ❤️

Jennie Fast 3 år sen

Annica…. Blir så otroligt ledsen när jag läser detta. Hoppas verkligen ett mirakel sker. Jävla meningslösa sjukdom! Kramar! ❤️

Kristian Ribberheim 3 år sen

När vi alla hjälpas åt…. Får en tår i ögat. Hopplösheten man kan känna är inte lätt att bära. Att vara nära anhörig till den som är sjuk kostar mycket kraft, är förlamande och tar relativt lång tid att återhämta sig ifrån. Att vara den som är sjuk är otänkbart svårt. Det är då vi får lägga vårt ok på Herrens axlar. När jag gick igenom den här resan 1999-2000 kände jag mig mest ensam i världen. Jag gick sedan med i föreningen VIMIL och upptäckte att det finns många människor som lämnas mitt i livet. Jag blev ensam med mina tre flickor som var unga. Jag klarade det. Andra jag mötte blev ensamma utan barn/med ett eller flera barn och måste tampas med allt det innebär. Ingen får det lätt. Att vara den som är sjuk innebär att man vet om allt detta. Man ser den andres kamp och vånda samtidigt som man har sin egen ångest att tas med. Ångesten över att måsta lämna livet. Ångesten för den sorg som drabbar barn, make/a och andra anhöriga och alla sörjande. Ingen vill detta. Alla vill annat. Men döden rår man inte på. Den kommer när den vill. Vi är många som gråter och ber på våra knän över att det skall gå bra för er. Så var det för mig med. Helbrägdagörelse från Finland bad och gjorde en böneduk som skickades till mig och som min fru låg på under sin sista tid i livet. Jag har den fortfarande i min kudde. För 18 år efter att döden hälsade på gråter jag än. Det finns ingen glädje i denna händelse. Det blir ett stort hål inom en. Man talar om det år in och år ut. Man gifter kanske om sig och går vidare men såret läker inte helt. Sorgen kommer tillbaka varje gång som man firar barnen i skola, examen, födelsedagar, julhelger och sedan kommer barnbarnen och hela tiden har man med sig den som saknas i sammanhanget. Detta är inte lätt. Det finns inget facit. Man kan inte förbereda sig inför den smärta som man erfar när döden tar din nära och kära med sig. Jag gråter tillsammans med er för jag vet vad som väntar. Jag finns för Kristian och hans sorg om ni vill. Mina barn kan tala med era barn om hur det är och blir sedan, om ni vill. Jag vill hjälpa men mot döden har jag inte en chans. Jag har min tro och min tillit till att Jesus finns och bereder plats för oss som tror. Där landar vi mjukt.

Svar på kommentaren:
katarina 3 år sen

Med vilken innerlighet och kärlek du skriver Christian R. Du talar av egen erfarenhet. En grym erfarenhet som du ändå lyckats leva vidare med och få din personliga distans till. Du minns. Du vet. Och du visar att det går att ta steg framåt trots att det skriker inombords. Trots att man inte ser något ljus.
Jag hittar inga egna ord. Känner att jag vill göra något. Att jag måste få göra något för denna ljuvliga familj. Men vad?
Älskade Annica Christian och pojkar. Vi är såå många som står vid er sida och vill ta emot er i famnen när ni faller. Ett stort tack för dina sista meningar. Den ger en stunds sinnesfrid och ro. Medan tårarna forsar.

Maria 3 år sen

Varma styrkekramar ♥️?

Elisabeth 3 år sen

Ber i Jesu navn. For ingenting er umulig for Gud <3

Sofia 3 år sen

<3

Annika 3 år sen

Kan inte skriva ett enda klokt ord annat än jag tänker på dig, ofta!! <3 <3 <3

Malin 3 år sen

❤️

Annelie Grönlind 3 år sen

Fy vad tråkigt att läsa detta . Tänker på er och många kramar . ❤️?

Iris 3 år sen

Vackra starka kvinna, ber för dig. Många kramar.❤️❤️

Jenny 3 år sen

Sänder dig stora varma styrke kramar till dig o din familj . ❤️❤️?

Anna 3 år sen

Ber för dig Annica ⚘

Kristin 3 år sen

❤️??

Pia 3 år sen

❤️

Stina 3 år sen

Jag ska be för dig ❤️

Annica Berndt 3 år sen

Ber om under, stora kramar till dig och din familj

Pia 3 år sen

Massa styrkekramar till dig och din familj ?❤️❤️

Ann 3 år sen

Styrkekramar till dig och din fina familj! Kram <3

Linnea 3 år sen

Annica, är så ledsen för din skull. Önskar styvson tid på jorden ska få bli längre än såhär. Du är en inspiration för många och din kraft och ditt kärleksfulla sätt sprider värme till så många. Fortsätt kämpa ❤️

Siw 3 år sen

Massor med kramar till annica med.fam. kämpa kämpa vet att du är en stark kvinna. Ja blev så lessen när ja läste det. Siw

Alexandra T-Brown 3 år sen

❤️❤️❤️

Ann 3 år sen

?

Maria 3 år sen

Annica, jag finner inga ord men jag tänker på dig och din familj… Ingen borde behöva uppleva det ni går igenom. Stor kram till er alla!

Mina 3 år sen

Så ofattbart! Jag hoppas innerligt på ett mirakel ❤️?

Jeanette 3 år sen

Vackra Annika tårarna bara rinner ner från mina kinder det är så otroligt ledsamt att läsa dessa rader och jag hoppas självklart på ett mirakel, du är så levnadsglad ❤️ Och du besitter med en styrkan som många av oss saknar, för mig är du en förebild för självaste livet om hur viktigt det är att våga leva ❤️ Jag ska hålla så hårt i min tanke för dig och be för dig ❤️ Kram Annika och kämpa ❤️

Sandra 3 år sen

Har aldrig läst din blogg, endast skrollat lite på dina bilder på Instagram. Jag började läsa ditt inlägg om Annica och hela magen vändes ut och in, fick panik och ville bara gråta! Står på jobbet och har riktigt ont i magen, blev så tagen. Annica kämpa!!! Att världen kam vara så orättvis, du måste få leva! Ingen skall behövas ta från sina barn, inte heller att några barn ska bli av med sin mamma på detta sätt. Är ledsen, tänker på er. Ge aldrig upp ??❤️

Marie-Louise Gårdemark 3 år sen

Sitter här och läser ditt inlägg tårarna bara rinner. Jag ber för dig och din familj.Du är så stark massa kärlek till er.

Lisbeth Borgenvik 3 år sen

Ber om ett under! ?? Kram till hela familjen ❤️

Malin 3 år sen

Saknar ord. Gråter när jag läser detta.
Du som är så fantastisk- varför? Kan inte förstå. Kan inte den där djävulska cancern ta alla onda människor istället?

Jag ber att vår himmelske Far ska lägga sina händer på dig och befria dig från denna fruktansvärda sjukdom. Herren har gjort under förr – det vet vi. Så även hos dig. Kan ingen präst eller pastor komma hem till dig, lägga sina händer på dig och be för dig? Så står det i Bibeln att vi ska göra…
Finns det något praktiskt vi kan göra för att underlätta för dig och din familj? Presentkort på ICA, någon restaurang eller vad som helst?
Tänker att mat är det sista man tänker på när man är mitt i en kris…
Johanna – vad tror du? Kan du starta igång något?

Många varma kramar till dig och din familj. Ber för er. ❤️❤️❤️????

Anna Hansen 3 år sen

Så fruktansvärt. Hoppas på mirakel ??

Johanna G 3 år sen

❤️

Angelica 3 år sen

Neeeej jag vill bara Skrika rakt ut och tårarna rinner ner för mina kinder och jag kan inte få stopp på dom??? jag kommer heller aldrig sluta tro på mirakel för du om någon Annica har visat oss att mirakel kan ske. Men jag hade så gärna velat ta dö på skit cancern som tagit över din kropp. All kärlek till dig Annica. Familj. Släkt och vänner????? kram Angelica

Monica 3 år sen

Styrkekramar till Annica och hennes familj! Ber för ett mirakel ?

Elin 3 år sen

Ber??❤️

Sara 3 år sen

Fan vad livet är orättvist! ❤️❤️❤️

Eva 3 år sen

Lider med er så mycket! Många styrkekramar till dig och din familj ❤️❤️

Anna 3 år sen

Hoppas och tror på mirakel.All styrka och kärlek till dig och din familj❤

Ulrika 3 år sen

Så fruktansvärt sorgligt…?❤️. Tänker på dig och på familjen❤️?❤️❤️❤️

Minna 3 år sen

❤???❤

Cecilia 3 år sen

annette 3 år sen

Sitter på jobbet och läser och världen stannar, blir så berörd av detta.
All styrka och värme till er alla.
Tusen varma kramar

PaulaHelenas 3 år sen

PaulaHelenas ? 3 år sen

Cicci 3 år sen

Men nej ?
Fina Annica, ber för dig och din familj. Finner inte ord. Mina varmaste kramar ❤

Karolina 3 år sen

massa styrkekramar till dig och din fina familj ❤️

Lotta 3 år sen

Skickar alla tankar och styrka jag kan till er i denna svåra stund. ❤️❤️❤️❤️

Johanna 3 år sen

Sitter på jobbet och blev så ledsen när jag läste detta så tårarna rinner! ❤️
Jag tänker så på er Annica ❤️ Hoppas på världens alla mirakel för er skull! ??
Fortsätt kämpa, jag tror på dig ❤️
Kram till dig och familjen ❤️

Annelie 3 år sen

Blir så berörd! Hoppas på mirakel! Kämpa fina Annica! Tänker på er ?❤

Tina 3 år sen

Önskar och ber om mirakel för dig och din familj❣️Styrkekramar i mängder med tro, hopp och kärlek ??

Anna 3 år sen

Kärlek❤️ Bara kärlek ❤️

Monica 3 år sen

❤️

Karin 3 år sen

❤️

Sara 3 år sen

Massa styrka å kärlek ❤❤❤

Marie 3 år sen

Alla mina tankar går till dig och din familj.

Camilla P 3 år sen

❤️??❤️??❤️??❤️??❤️

Kathrine 3 år sen

Mina tårar går inte att hejda, det för så ont i mitt hjärta att en familj ska behöva gå igenom det här. Jag sänder all min tro, hopp, kärlek och styrka.

Linda Olsen 3 år sen

? kärlek & ljus…

Charlotte svensson 3 år sen

❤️

Fashiolita 3 år sen

Underbara fina Annica, ber ??för mirakel för dig och styrka till er alla.. ?finner inga ord.. du är i mina tankar hela tiden. Du är en kämpe??????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Nina 3 år sen

❤️ En sådan prövning ni får gå igenom.
Vad Gud har för avsikter med det här kan ingen som står mitt i lidandet
Förstå.
Det kan säkert ingen annan heller.
Det verkar finnas väldigt mycke kärlek i er familj och kanske danar den här olidliga prövningen er familj och gör att just dina fina pojkar i sin tur kommer uträtta stordåd i framtiden.
Jag knäpper min händer och ber att Gud släpper dig fri och ger dig många fina år
Här på jorden.
❤️?❤️

Nina 3 år sen

Ber för dig och din familj ❤

Christina 3 år sen

Jag skall be för dig Annica, styrkekram till dig och din familj.

Johanna Karlsson 3 år sen

❤️❤️❤️

Gunilla 3 år sen

❤️?

Marleene 3 år sen

❤️?

Sari 3 år sen

All kärlek och styrka till dig och din familj❤❤❤

Gunilla 3 år sen

Styrkekramar till er alla❤️

Anna 3 år sen

Mina tankar finns hos er❤️❤️Ord kan inte beskriva hur det mäste vara för er. Styrka! Kramar i massor!

Elisabeth 3 år sen

Jag ber för dig, ber för mirakel och ber för din familj ❤️?❤️?❤️? Fina fina Annica… ge inte upp???

Helen 3 år sen

Blir så ledsen ber om mirakel vill att du ska bli frisk o få vara med din familj, styrkekramar till dig o din fina familj

Heidi 3 år sen

Annica och familj <3 Skänker all styrka till Er

Anonym 3 år sen

Styrkekramar till er alla❤️

Anne 3 år sen

Annica du otroligt starka, fina så fruktansvärt besked för dig/er.
Hoppas att ett mirakel kommer att ske ❤??❤

Maria 3 år sen

Tänker på er och ber för er ?❤ massa styrkekramar till er alla ❤❤❤❤❤

catrin 3 år sen

Varför ? Efter allt som du/ni har fått genomlida. Jag blir så ledsen när jag läser detta. Jag känner inte dig men det gör ont i hjärtat när jag tänker på dig. Jag ber för dig. Många kramar

Anonym 3 år sen

Ber för dig! ❤️

Emma 3 år sen

Fruktansvärda hemska sjukdom som skapar lidande och död för så många och deras anhöriga, värsta mardrömmen. Hela mitt hem svämmar över av Maja cottage lyktor och vi är månadsgivare till barncancerfonden och det är min högsta önskan att all cancer försvann. Min bästa väns dotter har en hjärntumör och min sons mamma dog i cancer när pojken var 8år. Historierna man hör överallt. Som inte borde hända. Du sätter ord på det hemska så många går genom. Förlora inte din tro och ditt hopp Annika, mirakel har skett många gånger och kommer fortsätta ske. Du och din älskade familj kommer ses igen, men nej, du ska inte lämna den på länge länge än, du kommer bli frisk, du har mycket göra än här på jorden Annika, du fina människa, fin inifrån och ut och med ett hjärta av guld som sprider hopp och tro och styrka och kraft från det sjuka mot det friska. Din historia borde också bli en bok som Johannas. Dina ord går rakt in i hjärtat. Man slutar gnälla om småsaker bums. Blir än mer tacksam över små vardagliga saker med mycket kärlek och skönhet. Hoppas du kan se det vackra runt dig, fylla dina dagar med kärleksfulla stunder med de du älskar. Hoppas läkarna kan lindra din smärta. Och hitta behandlingen som utplånar din cancer för gott. Vi är många som tänker på dig och ber för dig. Mycket kärlek och styrka till dig och låt ingen ta hoppet från dig ❤️❤️❤️

Therese 3 år sen

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Ulrika 3 år sen

Många styrkekramar till dig och din familj❤️

Erika 3 år sen

Googla på cdb olja, sök artiklar på människor som tagit detta vid cancer.

Johanna 3 år sen

Mina varmaste tankar är med dig o din familj, Annika?❤️

Annelie 3 år sen

Tänker på er, och ber att allt ska bli bra ❤️❤️❤️?

Malin 3 år sen

Jag tror och ber för dig Annica.
Jag ber om ett mirakel och jag tackar himmelens fader att han den dagen vårt jordiska liv tar slut, att vi får fortsätta med nya friska kroppar ut i evigheten. Ha förstörarna på att allt ligger i Herrens händer. När vi tror att vi möter svårigheter ensamma så går han i alla högsta grad vid vår sida. Han bär dig och din familj i sina händer. Stor kram stora kämpe!

Annette 3 år sen

Söta Annica, jag ber för dig att ett mirakel sker❤ Massor med styrkekramar??

Petra 3 år sen

Jag ber för dig och din familj! ❤❤❤

Malin 3 år sen

Tårarna faller, orden räcker inte till. Hoppet är det sista som lämnar och vi är många som tänker på dig Annica och din familj! <3

Camilla 3 år sen

?? vet inte vad jag ska skriva brukar inte kommentera på bloggar, men kan inte hålla mig längre. Har följt din/ er kamp?
All världens styrkekramizar från mig och till din familj och håller tummar och tår och hoppas så innerligt på mirakel för dig Annica och din familj
❤❤❤

Åsa 3 år sen

Massor av styrkekramar till dig och din familj?????

Helene 3 år sen

Tror på mirakel och cellgifter du får nu❤️

Catharina Johansson 3 år sen

Jag ber ?❤❤❤ All kärlek till er

Petra 3 år sen

Usch, tårarna rinner här med. Jag känner dig inte personligen Annica men det känns nästan så, genom alla fina inlägg du och Johanna gör. Jag tror också på mirakel och jag ber för dig finaste du. En stor varm kram till dig♥️♥️♥️

Malin 3 år sen

Jag ber för dig och din familj !!

Sofia 3 år sen

Styrkekramar till er alla Annica.

Åsa Hjalmarsson 3 år sen

Finns inga ord ? massa kramar från mig ❤️❤️❤️

Therese 3 år sen

❤️❤️?❤️❤️

Helen 3 år sen

Styrkekramar till er allihopa ♥♥♥

Lena 3 år sen

??❤️

Lena E 3 år sen

❤️??

Jessica Ivarsson 3 år sen

Livet är så jävla orättvist !! Tänker på er nu och ber om mirakel. Skäms över att jag sitter här idag och inte vågar ringa tandläkaren och boka tid. Jag ska dra ut en tand och har sådan ångest över det pga min tandläkarskräck. Nu känns mina problem som en piss i havet. Idag ska jag ringa!! All kärlek till er!

Rina 3 år sen

? ber för er?

Lise-lotte 3 år sen

❤️❤️❤️❤️

Sara 3 år sen

❤️❤️Tänker på er❤️❤️

Annika 3 år sen

Susanne 3 år sen

Finner inga ord…. Skickar Styrke kramar och hoppas på ännu ett mirakel ❤❤❤

Erika 3 år sen

❤️saknar ord till detta så hemskt? stor styrkekram till Annika och hennes man o barn. ??❤️

Linda 3 år sen

❤❤ kramar å kärlek å ljus❤?

Anna L 3 år sen

Älskade Annica <3 Finner inga ord <3
Styrkekramar i massor <3 <3 <3

Marie Kinder 3 år sen

❤️ tårarna rinner efter läsningen hoppas verkligen på mirakel ?

Linda 3 år sen

Livet är så förbannat orättvist!! Ber och hoppas på mirakel?❤️
Fuck cancer

Hanna 3 år sen

❤️

Isabelle 3 år sen

❤ finner inga ord. Så otroligt ledsen för din skull

Linda 3 år sen

Ska be be be för ett mirakel nu….underbaraste Annica må ni nånstans finna styrka att orka all styrka och kärlek till dig/er❤❤❤ kramar å kärlek å ljus❤?

Anna 3 år sen

<3 Håller tummarna för dig och din familj. Ber extra böner. <3

Ann 3 år sen

Älskade Annica!
Jag storgråter det är så förfärligt sorgligt. Jag ber för ALLT för dig & din familj❤️Sänder ALLA styrkekramarsom finns. Fina människa??❤️

Malin 3 år sen

NEJ NEJ NEJ!!! Så fruktansvärt för dig och din familj <3 Blir så ledsen att läsa detta. Jag hoppas på mirakel av hela mitt hjärta <3

Jennie 3 år sen

Saknar ord och tårarna väller fram som på alla andra, fattar inte detta? Finns ingen så stark som dig❤️Du är helt otrolig Annica❤️Jag jobbar på fsk och går ofta och tänker på att man vill slippa alla bacilluskerna när man jobbar….. MIN HÖGSTA ÖNSKAN ÄR ATT DU SKA BLI FRISK❤️jag tar gärna de där bacillerna❤️
Tror på dig❤️Mirakel finns❤️

Eva Hellström 3 år sen

Även jag önskar ett mirakel❤️
Jag är själv drabbad av bröstcancer men min prognos är god.
Följde en fantastisk kvinna i hennes camp mot cancer, Kerstin Nelander Hedqvist, utredare på BRÅ. När hon fick sin dödsdom tog hon kraft och gjorde hon en minnesgåva till sin lille son. Hon fyllde den med sånt som hon ville bli ihågkommen för för honom. Spelade in sin röst genom att sjunga och läsa sagor mm. Det styrkte henne samtidigt som det var så svårt att göra. http://mama.nu/artiklar/kerstin-gor-minneslada-till-sonen-han-ska-inte-behova-fraga-hur-jag-var/
Kramar i massor från Eva

Elin 3 år sen

Finns inga ord för detta hemska!! Håller verkligen tummarna för dig och din familj ❤️❤️❤️???

Eva Hagelin 3 år sen

❤️

Maria 3 år sen

Skickar många styrkekramar till dig Annica!! Jag hoppas på ett mirakel för dig och din familj❤

Emelie 3 år sen

Tårarna bara rinner ? Lider så med er. Måste vara en sån fruktansvärd känsla. Men du har helt rätt, det sista som lämnar en är hoppet. Många många kramar till er❤⚘

Linda 3 år sen

Älskade Annica tårarna bara rinner här när ja läser…..Ska be be be för ett m

Linda 3 år sen

Annica. Jag ber ber ber verkligen för under nu. Nu måste det bli ändring!!! Du är en sån fin och genuin människa. Nu skriker jag efter mirakel <3 <3 <3

Annika 3 år sen

All kärlek till dig och din familj. Ber om ett mirakel. Kramar om❤❤

Jenny 3 år sen

Finner inga ord…Åh tänker på dig & din familj ??? All hopp, tro & kärlek till er ?

Martina 3 år sen

Tårarna rinner när jag läser …
Så mycket vi andra tar för givet när det finns andra som bara har hoppet kvar.
All styrka till dig Annica och till din fina fina familj!
Du är stark ! Fortsätt kämpa!
Massor med kramar, kärlek och styrka till er?

Therese 3 år sen

❤️❤️???

Jessiqa 3 år sen

❤️ Kram tänker på er ?❤️

Therese 3 år sen

Karin 3 år sen

Neeeeeej ???? Skickar all min styrka till dig och familjen ??❤️ Jag tror också på mirakel!

Ankie 3 år sen

❤️❤️❤️❤️

Janicke 3 år sen

?All kärlek till dig och dina kära?

Camilla 3 år sen

Massor av kärlek och styrka till dig fina Annica❤️❤️❤️???

Nathalie 3 år sen

Saknar ord, men tror på mirakel. Vi ber för dig fina hjärtat och för din fina familj. Du är en riktig kämpe, det har du visat oss.
All kärlek och en massa styrka ❤️

Catta 3 år sen

Fuck jävla cancer, finner inte ord ❤️❤️??Änglakramar❤️❤️

Lina 3 år sen

All min styrka och kärlek går till dig nu. ❤❤❤

Anna-Carin 3 år sen

Tårarna rinner. Tänker på er alla. Ber och önskar det kommer ske ett mirakel ❤ ta hand om er. ❤

Sara 3 år sen

Ber om mirakel ❤❤❤❤

Anonym 3 år sen

Finner inga ord? Har följt din resa här och sett vilken oerhört stark kvinna du är, som alltid fortsätter kämpa och tro.
Jag tror på mirakel?
Massa styrke kramar till dig och din Fina familj❤️❤️❤️

Linda 3 år sen

Styrkekram ❤️

Anette 3 år sen

❤❤❤❤

Helena 3 år sen

Vet inte vad jag ska skriva… Jag är så jävla arg på dig SKITCANCER! Försvinn från ALLA som kämpar mot dig!

Linnea 3 år sen

Skickar mer styrka och kärlek till en stark och kärleksfull kvinna och mamma!!! ??????

Sara 3 år sen

Mängder av kärlek, styrka, tro och hopp till dig vackra Annica! Det här var ett inlägg vi hoppats aldrig behöva läsa. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Anna 3 år sen

Styrkekramar & kärlek❤️❤️❤️

Annelie 3 år sen

Tänker så mycket på dig/er ❤️ Nu hoppas vi på mirakel?? Du är en kämpe.
Många styrkekramar fina Annica?❤️?

Ullis 3 år sen

Kram❤️❤️❤️❤️

Jenny 3 år sen

Jag bara gråter o sänder all kärlek jag kan ❤️❤️

Maria Meijer 3 år sen

Tårarna rinner. Jag tror hoppas och ber för dig och din familj…
Många Styrke kramar❤❤❤❤

Gittan 3 år sen

Massa kärlek och styrka till dig och din fina familj??❤️❤️❤️❤️❤️Kommer att be för dig båda natt och dag❣️✨

Jenny 3 år sen

❤️❤️❤️

Linda andersson 3 år sen

Massor med kärlek och styrka till dig fina Annica!!

Veronicca 3 år sen

Finaste & den starkaste jag har stött på, du finns i mina böner , ber om kraft och guds helande skydd, ber om styrka och mirakel. Varma styrkekramar

Nina 3 år sen

Tårarna trillar på min kind.Vem ska behöva gå igenom detta,ingen.Mirakel styrka och en tanke ber jag nu ?? Mina ord är slut.Fina fina du sänder en varm kram❤️

Nettan 3 år sen

Finner inga som helst ord. Är helt tom på ord och tårarna rinner. Har följt din ”resa” och alltid trott på ett mirakel❤️. Du är en stark kvinna och du har inspirerat många till att kämpa lite extra.

Veronica 3 år sen

Stor kram ❤❤❤

Svar på kommentaren:
Klara 3 år sen

❤️

Maria 3 år sen

Finner inga ord ? Har aldrig bett till Gud någonsin men nu ska jag göra det, varje dag, flera gånger per dag ❤️❤️ Jag lovar

Sandra 3 år sen

Det är nu orden tar slut. När inget som skrivs låter rätt. Du har alltid haft hopp och som vanligt tror du. Det är styrka. Sänder dig Krille och barnen änglar energi och massor av tankar. Jag tänker inte sluta peppa för allt är möjligt. ❤
Kom igen ?❤?

Lena 3 år sen

❤️❤️❤️

Gourmettjejen 3 år sen

Finner inga ord. Kämpa! ❤❤❤

Linda Strand 3 år sen

Styrke kramar ?❤❤❤

Jenni 3 år sen

Kram!

Ann-Sofie Franzen 3 år sen

Styrkekramar finaste Annica❤️ till dig och hela familjen❤️❤️

San 3 år sen

Mängder med styrke kramar ❣️

Anna-Karin 3 år sen

Varma kramar

Marie Louise 3 år sen

Finaste Annika det gör mig så ledsen allt som du och dina nära och kära får genomlida jag önskar så av hela mitt hjärta att det ännu en gång sker ett mirakel för dom finns det är jag helt övertygad om . Massa styrkekramar ❤️❤️

Marie-Louise 3 år sen

Kära Annica, ber och sänder er varma tankar och kraft.

Helene 3 år sen

Skickar många styrkekramar till dig Annika och din familj ❤️❤️❤️

Annika Welin 3 år sen

Hoppas på alla under och mirakel i världen. Ber för dig <3 <3 <3

Madde 3 år sen

Fina fina du! Jag ska be för dig och hoppas på mirakel.
Tänker på dig. All kärlek och styrka till dig från mig! ??

Kiki 3 år sen

???

Annelie Andersson 3 år sen

Åh vilken sorg! Jag förstår din panik! Styrkekramar till dig och din familj!

Erika 3 år sen

Styrkekramar! ❤️❤️

Malin Westerberg 3 år sen

❤❤❤

Susanne 3 år sen

Finaste Annica ❤️ Du finns alltid i mina tankar ❤️ Sänder alla mina styrkekramar till dig ❤️??❤️

Katarina Vikström 3 år sen

Massor av kramar till er❤️❤️

Nettan 3 år sen

?❤️ Styrkekram

Annika 3 år sen

Kärlek o styrka till dej Annica.❤️

Svar på kommentaren:
Lillian atterstig 3 år sen

Jag har en son som har något neurologisk 32 år har varit sjuk i 8 år med otäcka symtom Annica tänker på dig du är en kämpe precis som min son jag önskar dig styrka o hopp du kommer fixa det med hjälp av dina nära o kära stora kramisar????

Sofia Järkeborn 3 år sen

Stor kram från en mm-syster i liknande sutuation❤️

Kat 3 år sen

Jag tror på under och mirakel, jag tror på dig Annica. Styrka kärlek och värme till er alla.

Anna 3 år sen

Ber för dig!! ❤️❤️❤️

Pernilla 3 år sen

❤️❤️

Nilla 3 år sen

Fina Annika, du har så frikostigt delat med dig av ditt liv och jag har ofta tänkt att du kommer bli frisk en dag. Jag tror fortfarande på det och önskar dig någon typ av ö där du får lugn mitt i ditt kaos.
Varma kramar från Nilla

Ann Bengtson 3 år sen

Oj oj oj ett sånt fruktansvärt besked att få och sen ge sina barn! Kan förstå paniken Annica känner nu ❤❤❤.
Sänder massa styrka och kämparglöd till Annica och hela hennes familj ❤❤

Camilla H 3 år sen

Styrkekram till dig Annica o din fina familj ❤❤

Therese Lundholm 3 år sen

All kärlek och styrka till dig Annica och din fina familj ?❤❤ jag brukar inte be men jag ska göra det för din skull .styrkekramar ❤❤

Anna 3 år sen

Massor med kramar till er alla.
Tänker på er !! <3

Carina 3 år sen

Annica, Tänker på er och skickar styrkekramar till dig och din familj❤

Ullis 3 år sen

Kärlek förstås oxå och ber varje dag!!! Styrkekramar!!

Jenny 3 år sen

Älskade Annica, älskade pojkar och man❤️ Hoppas så innerligt att ett mirakel kan ske nuuu?? Tänker på dig/er varje dag.. Snälla Gud var med Annica och hennes älskade familj nu?❤️ Kram

Ullis 3 år sen

Åh!!!! Jag blir så ledsen!
kan vi inte starta en insamling så hon kan få en second opinion och se om det finns en hans utomlands eller vad som helst

Jane Ranäng 3 år sen

Jag ber för dig ?⚓️❤️

Ulrika 3 år sen

Alla tankar hos dig Annica och din familj ❤️??

Lotta 3 år sen

?❤️??❤️
All styrka till Annika och hennes familj! Kram

Jeanette B 3 år sen

Du och din familj finns i mina tankar fina Annica! ❤️ sänder varma styrkekramar och hoppas på ett mirakel!

Jennie Sundberg 3 år sen

Fina, underbara Annika. Känner inte dig, men blir så ledsen. Har följt din resa och det går inte att ta in det jag läser. Skickar många kramar och ber för ett mirakel❤❤❤❤❤

Mia Schatz 3 år sen

Skickar massor av kärlek till dig och din familj ❤❤❤❤

Johanna 3 år sen

Tänker på er! Kram❤️❤️

Helena 3 år sen

Jag ska be för dig❤️Stor kram

Marie Tegebjer 3 år sen

Sänder massa kramar om hopp för mirakel. Jag står fast vid att tro på mirakel. Tänk på massa positiva saker hela tiden……förstår att det inte är lätt. Jag brukar göra det inför något jobbigt och oroligt som tex när man gjort en operation. Det har alltid gått bra då för mig. Jag förstår att det du nu står inför är detta inte lätt. Men fortsätt kämpa, kämpa, kämpa. Jag ber till högre makter ?? Massa kramar till dig med familj Annica ?

Lotta 3 år sen

Bamsekramar till dig Annica i massor❤️Och din familj❤️❤️❤️❤️❤️

Agneta 3 år sen

Fina Annica❤️Sänder massor av helande kramar❤️tänker på dig o din fina familj❤️
Ber för dig❤️Kärlek

Agneta? 3 år sen

Fina Annica❤️Sänder massor av helande kramar❤️tänker på dig o din fina familj❤️
Ber för dig❤️Kärlek

Petra Nymans Dagbok 3 år sen

Det finns inga ord för vad du och hela din familj går igenom just nu. Det går inte ta in! Du är en kämpe som är en stor förebild för många. Fortsätt kämpa ge ALDRIG upp fina du! <3 Alla styrkekramar till dig! /Petra
Vi tror på MIrakel!

Madde 3 år sen

Massa kärlek till er alla ????

Marita 3 år sen

Styrkekramar

Sara 3 år sen

❤️❤️❤️❤️❤️

Marita 3 år sen

Styrketräning till dig ledsamt läsa

Annica 3 år sen

Styrkekramar till er alla <3

Ullis 3 år sen

Svårt att formulera mig.. så fruktansvärt för dig och din familj att få det där sista beskedet! ?
Jag hoppas på ett mirakel för dig och att du blir bättre och frisk! All styrka till er i denna svåra tid! ?

Jessica 3 år sen

Massa kramar ?

Eija 3 år sen

Massor med styrka och hopp för Annika och hennes familj !!!!

Sandra 3 år sen

❤️❤️❤️❤️

Christina 3 år sen

Kram till er alla <3

Helen 3 år sen

Sååå sorgligt att läsa. Fina fina Annica, sänder dig all kärlek o kraft ❤

christina ståhl 3 år sen

Kram till er alla <3

Annika 3 år sen

Så ledsen å läsa detta….finner inga ord? All kärlek till dig åoch de dina Annica❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Jessica 3 år sen

❤️❤️❤️

Sandra V 3 år sen

All kärlek och omtanke till dig och din familj ❤️Du berör och har funnits ofta i mina tankar. Har hoppats och trott på mirakel och gör det fortfarande. Vi känner inte varandra, jag har aldrig någonsin kommenterat i en blogg men nu kände jag att DU måste verkligen få all kärlek och stöd som bara finns. Jag tror på dig och ett mirakel. Så många värmande kramar till dig och din familj ❤️❤️❤️❤️❤️

Ulrica 3 år sen

Ber för dig och din fina familj ❤️

Jenny 3 år sen

Så fruktansvärt! Vilken orättvis kamp du kämpat mot så envist, och så stark och modig du är. ❤️❤️❤️ Jag sänder de allra varmaste av kramar till dig och de dina!!! ❤️?

Annika med K - kram! 3 år sen

Älskade Annica och din familj – tänker på er!
Kramar!!!

Jeanette 3 år sen

Så svårt att ens få ner några ord om det här. Tänker på dig och hoppas♥️

Sara 3 år sen

Styrkekramar genom cybervärlden till dig fina Annica och din fina familj. ? ?
❤️❤️❤️

Therese 3 år sen

Du finns i mina tankar, även fast vi inte känner varandra. Jag önskar dig och din familj trygghet och kärlek. Kram ❤️

Kajsa Fasth 3 år sen

Tänker på dig och din familj ❤️❤️❤️

Annette 3 år sen

❤️❤️❤️

Anonym 3 år sen

❤️

Caroline 3 år sen

Nej :( de får inte vara sant. Jag vet inte vad jag ska skriva men vill skicka alla de varmaste kramarna o berätta för dig att du är helt otrolig. Sann kämpe och finaste förebilden för människor. :du och din familj tar priset av hur starka man tillsammans kan bli. Massor av kramar o styrka ❤️❤️

Marielle 3 år sen

Styrkekram❤️❤️?

Katja 3 år sen

❤️❤️❤️❤️?

Carina 3 år sen

❤️❤️❤️❤️

Anonym 3 år sen

Nejnej nej ? så fruktansvärt❤️ Tänker på din underbara familjen??

Aldona Feeser 3 år sen

♥️?

Cissi 3 år sen

Finner inga ord… så ledsamt!! Varma kramar till Er ??❤️

Josefin 3 år sen

❤❤❤❤ kram
Tänker på er alla…

Malin 3 år sen

Tårarna rinner när jag läser, jag blir så ledsen för din skull Annica.
Tänker på dig och din familj.
Kram Malin<3

Jenny 3 år sen

Finner inga ord❤ håller tummarna för dig❤❤❤❤ kämpa?

Tina Hjerpe Svensson 3 år sen

❤❤❤

Carina Pettersson 3 år sen

Kramar till er alla i din familj och jag kan ett sätt förstå paniken. Ett besked någon aldrig vill ha eller höra har ni tagit emot.. Behåll hoppet och ha din tro.. ?

Therese Nilsson 3 år sen

Kan inte föreställa mig vad ni går igenom men känner smärtan ända hit ??
Du måste vara så makalös stark som kan förmedla detta och du är en enorm förebild för dina barn. Styrkekramar och du – du har trotsat alla odds tidigare så varför inte nu också?! ❤️

Ulli 3 år sen

Finaste Annica finner inga ord ❤️ Tänker på dig och din familj

Annie 3 år sen

Vet inte vad jag skriva men skickar en stor varm,omslutande och stärkande kram! ❤️ Hoppet är det sista som överger dig!

Sabine 3 år sen

Annika, jag är så ledsen för allt du går igen! ❤️
Du har varit så stark och i tanken skickar jag dig ännu mer styrka för att orka kämpa ännu mer. Vi är många som tänker på dig. Jag följer dig på avstånd via Johannas blogg, men också via min syster eftersom ni är barndomskamrater. Stor kram kommer här och fortsätt kämpa ❤️

Susanne Blom 3 år sen

Finner inga ord, blir så ledsen när jag läser detta. Har följt din kamp och din envishet. Stor kram till dig och din familj <3

Bodil 3 år sen

Ord blir så banala. Ber för fig o din familj. Ville ändå skriva och berätta hur mycket din öppenhet har lärt mig om livet.

AnnaE 3 år sen

❤❤❤❤❤

Catta 3 år sen

Styrkekramar
❤️❤️❤️❤️✊?

L 3 år sen

Kämpa! Än är det inte över. Du klarar det. Mentala styrkan är 70% och kroppen 30%. Du är fantastisk. Kram

Johanna Lindahl 3 år sen

Jag finner inga ord men fortsätt kämpa ❤️ Tänker på dig och din familj! Och många styrkekramar till dig ❤️ Kram

Anette 3 år sen

Lilla vän mina tårar rinner ner för mina kinder. Jag hoppas och tror fortfarande på ett under. ❤❤

Maria 3 år sen

Finner inga ord.
Sänder iväg en himla massa kärlek ❤❤❤❤❤

Gittan 3 år sen

?❤️❤️❤️?

Jenni 3 år sen

All styrka till dig och din familj❤️ Det är så oerhört sorgligt och orättvist. Hoppas och ber om mirakel❤️

Agda den förste. 3 år sen

Fina fina Annica. Jag finner inga ord i detta så du får en kram istället och en till din familj.
Hälsningar Skåne.

Ann-Sofie 3 år sen

Tänker på dig och din familj. Du är en kämpe utan dess like….jag hoppas…och sänder all styrka och kramar och hjärtan <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Marie 3 år sen

Jag ber för er om ett mirakel och skickar styrkekramar till er alla. ❤️❤️❤️❤️❤️

Anna 3 år sen

Tänker på dej och din familj ?mirakel har hänt även i de här situationerna och så länge det finns liv finns det hopp????????Styrkekramar

Anna 3 år sen

Oj oj oj, hittar inga ord. Sänder massvis av styrka o kärlek till er ❤️❤️❤️❤️❤️

Carina Ekelund 3 år sen

Annika jag tänker på dig och din familj❤️
Jag hoppas att du och dina ❤️ Får ännu mer tid tillsammans.
Jag var 32 år när jsg 2013 förlorade min mamma i malignt melanom (skitsjukdom)
Jag saknar henne varje dag?
Det finns fler saker jag ångrar att jag inte hann fråga några stora saker och några småsaker som jag saknar jättemycket är vissa av hennes Recept som hon var expert på .
De hann hon och jag inte skriva upp.
Men vi tillsammans pratade om hennes begravning hur hon ville ha den och absolut inte ha den grät o skrattade. Men när begravningen till slut kom vet jag att den var precis va som hon ville och det var inte en enda nejlika i blombuketterna runt om.
Ta vara på tiden med din familj???

Maria 3 år sen

Sörjer med dig och din familj! Känns tungt att läsa detta!
Kram Maria

Anya 3 år sen

Styrkekramar❤️❤️❤️. Gud kommer att finnas vid din sida och hjälpa dig på något sätt, och även skydda din familj?❤️?.

Camilla 3 år sen

?Kan inte ens föreställa mig vad ni går igenom… Styrka till dig o familjen. Hoppas på mer mirakel❤️

Barbro 3 år sen

All kärlek till dej Annica och familj.
Självklart att man vill ge all kärlek och omtanke till er nu.
Massa kramar till er alla.❤❤

Marita 3 år sen

Fina goa Annica tänker så mycket på dig och din lilla familj , det måste ske ett mirakel det måste bara göra det , tänker och känner så för dina barn , massor med styrka o kramar till dig A du är en sann kämpe och fighter ?❤️?

Carina L 3 år sen

Ber för dig o din familj❤️Annica du är fantastisk❤️

Jeanette 3 år sen

Annika ❤️ Min älskade vän vi hoppas på mirakel ❤️❤️❤️

Emma 3 år sen

Styrkekramar till dig Annica! ❤️

Åsa 3 år sen

Styrkekramar❤️❤️❤️

Nina 3 år sen

❤❤❤

Maria M 3 år sen

Fina Annica..Många kramar till dig och din familj ❤❤?

Vickan 3 år sen

De varmaste styrkekramar till dig Annica och din familj ❤️

Anette 3 år sen

Fina Annica jag ber för dig och din familj. Jag ber om ett mirakel som ska ta skiten ur din kropp. Sänder styrka, kärlek och ljus ❤

Karin Olsson 3 år sen

kära Annica! Jag vill ropa ut min vädjan till högre makter, för en mycket vacker människa, som vi vill ha kvar här på jorden. Det är inte alls dags ännu! Men ett mirakel kan hända när man minst anar det. Ända in i det sista. Jag ska gå in här varje morgon och se när det händer. I DAG LEVER VI! Med kärlek till dig och dina nära. Karin

Pia 3 år sen

Jag hoppas på ett under. Men vilken kämpe du är. Så fin familj så orättvist. Tänkt på dig mycket även om jag onte kännrr dig.?

Maria Thiberg 3 år sen

Tänker På Dig och din fina familj. Hoppas med hela mitt♡på ett mirakel. Styrkekramar❤❤

Helen 3 år sen

Vill tipsa dig att läsa denna sida. Du kan även ställa frågor.
Envisheten kommer man långt på.

http://www.svaradoktorn.se/426070622

Och även denna:

https://www.youtube.com/watch?v=wrbS3t2sfZY&spfreload=1

Leena 3 år sen

Annica jag lider med er, så fruktansvärt att behöva gå igenom något sånt här blir så ledsen när jag tänker på vad er fina familj ska behöva utstå.. Tänker på er sänder kärlek & styrkekramar till er allihopa ❤️.. Kramar Leena

Lotta 3 år sen

Älskade du!!!!!….blir sååå ledsen för din skull??
Massor av kärlek till dig och din familj❤️

Camilla Johansson 3 år sen

Styrke kramar så fina Annica ❤️❤️❤️

Viv 3 år sen

Blir verkligen så ledsen att läsa detta hemska ni går igenom. Tänker pa dig och din man och era fina killar.

Ingrid 3 år sen

❤️S❤️T❤️Y❤️R❤️K❤️A❤️

Victoria 3 år sen

Fina Annica jag tror på mirakel, jag tror också att det är helande att förbereda sig oavsett om det tar månader eller år eller ett mirakel sker så tror jag på att skriva födelsedags brev till barnen, som dom varje år kan öppna ett på julen ett på födelsedagen , allt sådant är helande att skriva känslor glada stunder man haft roliga minnen (jag förstår att det är svårt just nu ) men jag tror mycket av det som gör oss sjukare är stress, att när du inte kan sova istället skriva av dig till dom du älskar mest lite mamma parfym på breven så det luktar dig det kan stärka dig att få ihop bitarna när jag saknar min fina vän som gick bort i 35 års åldern och lämnade två små barn vet jag att hennes tanke var att göra så men hon han aldrig,när jag har haft barnen har jag ofta pratat om deras mamma hur fantastisk hon var en av dom finaste människor jag träffat , jag brukade baka med dom för deras mamma älskade det ,dom älskar att lyssna på allt sånt ♡ Annica fortsätt vara stark styrka kan göra under , men om du känner att det ändå inte går tänk då på att du gick lite före alla dina älskade dom kommer snart efter , jag följer din resa du har påverkat mig starkt i ditt underbara sätt att vara trots att du haft så ont och tufft vilken fantastisk mamma och fru du är vi är många som sänder våra goda energier till dig ♡ kram “mirakel kan ske gd inte upp”

Anonym 3 år sen

Fina Annica jag tror på mirakel, jag tror också att det är helande att förbereda sig oavsett om det tar månader eller år eller ett mirakel sker så tror jag på att skriva födelsedags brev till barnen, som dom varje år kan öppna ett på julen ett på födelsedagen , allt sådant är helande att skriva känslor glada stunder man haft roliga minnen (jag förstår att det är svårt just nu ) men jag tror mycket av det som gör oss sjukare är stress, att när du inte kan sova istället skriva av dig till dom du älskar mest lite mamma parfym på breven så det luktar dig det kan stärka dig att få ihop bitarna när jag saknar min fina vän som gick bort i 35 års åldern och lämnade två små barn vet jag att hennes tanke var att göra så men hon han aldrig,när jag har haft barnen har jag ofta pratat om deras mamma hur fantastisk hon var en av dom finaste människor jag träffat , jag brukade baka med dom för deras mamma älskade det ,dom älskar att lyssna på allt sånt ♡ Annica fortsätt vara stark styrka kan göra under , men om du känner att det ändå inte går tänk då på att du gick lite före alla dina älskade dom kommer snart efter , jag följer din resa du har påverkat mig starkt i ditt underbara sätt att vara trots att du haft så ont och tufft vilken fantastisk mamma och fru du är vi är många som sänder våra goda energier till dig ♡ kram “mirakel kan ske gd inte upp”

ÅmB 3 år sen

Stor kram till dig och din familj….

Anita 3 år sen

Så sorgligt att läsa det här och att du och din familj ska få det här beskedet. Skickar Styrkekramar till hela din familj! ❤️❤️❤️

Alexandra 3 år sen

Fina Annica❤ Det är aå sorgligt att du fått detta besked. Du är en kämpe och du är en stor förebild för många. Sluta aldrig tro! Skulle jag kunna trolla så skulle jag trolla bort cancer för alltid. Fruktansvärd sjukdom. Att du har skrivit till mig på messenger betyder verkligen mkt för mig och du har hjälpt mig att må bättre många gånger. Du är en så himla fin människa och jag hoppas att ditt mirakel kommer nu❤Stor kram❤

Sassa 3 år sen

Styrkekramar❤️❤️❤️

Julia 3 år sen

Massa kärlek till dig och din familj. Ni är riktiga krigare!!! ❤ fina Annica du finns med oss alla. Kramar

Christina 3 år sen

Många kramar till dig och familjen❤️ Man blir alldeles tom .

Anna 3 år sen

Denna fruktansvärda sjukdom, så orättvis och så obarmhärtig.
Sänder alla varma tankar i er riktning, ta hand om varandra?och hoppet kan ingen ta ifrån oss människor någonsin.

Jenniefeer 3 år sen

Många styrke kramar inte mycket men visst att jag skänker dig en tanke i denna hemska kamp ?????

Annika i Spanien 3 år sen

Ett sådant fruktansvärt besked att behöva ta emot!
Mina varmaste tankar går till dig och din familj nu, och med tankarna finns önskan om det mirakel som vi alla väntar på. Jag önskar så att sli slapp gå igenom detta. Att jag kunde vira in er alla i en mjuk filt, där ni kunde vara tills allt det otäcka utanför försvann.
Styrkekramar till er.

Mari-Louise 3 år sen

Förstår din panik.. Och att få besked att man bara har några månader kvar att leva.. Du är en sån otrolig kämpe Annica.. så mycket du och din familj fått gå igenom… och vilken underbar man du har som är med dig..
önskar så att du kunde få ett långt liv med din familj.. Ta nu hand om varandra ?
?Många styrkekramar till er alla ?

Helene 3 år sen

Ber för dig och hela er familj, mycket rörande att läsa detta stor kram och omtanke /Helene

Yvonne 3 år sen

Älskade finaste Annica❤ Ber o skickar massvis av kramar till er ❤❤❤

Eva Dahl 3 år sen

Så fruktansvärt sorgligt att läsa. Måste vara det vidrigaste som mamma fru dotter mm att vara med om det här !
Jag har tyvärr själv stått bredvid när min dotter var allvarligt sjuk i cancer. Även fast jag var så nära henne gav jag aldrig upp hoppet. Hoppet är det sista vi ger upp ! Vi är många som tror på dig ❤️
Sänder dig massa tro hopp och kärlek.
Så modigt av dig att berätta !
Tänker på dig och din familj
Varm Kram

Eva 3 år sen

Stor kram till dig Annika och din familj❤️ Kommer be för dig idag o jag tror på dig!
Kärlek❤️

Berit 3 år sen

Tårarna rinner nedför min kind. Känner med dig fina Annica❤
Ber en bön att det ska bli bra för dig och din familj ❤❤❤❤❤
Skickar massa styrkekramar till dig fina Annica och till din familj.. All kärlek till er❤
Tänker på dig/er ❤❤❤❤❤❤

Pia 3 år sen

Finner inga ord…kan inte ens ta in det du skriver för det är för hemskt…så som du kämpat så kan man ju inte tro det skall sluta sådär bara…det får inte bara. Jag ska be för dig och er familj…mirakel kan ske, det har skett förr och Gud är god. Jag tänker på dig/er och knäpper mina händer?Styrkekramar❤️❤️

Ulrika 3 år sen

Många varma kramar till dig och din familj. ❤❤❤

Linda 3 år sen

Mitt hjärta går sönder :-(

Tack Johanna för du lade ut detta nu. Har faktiskt tänk hela dan på Annica, något i magen sa att det inte var bra :(

Men Annica, hoppet finns alltid. Alltid.
Är med er i bön. <3

Anna 3 år sen

Älskade fina du ❤️. Hjärtat går sönder. Har jobbat på onkologen och sett, hört och fått känna så mycket. Varje människa, varje känsla jag kände finns kvar i mig.
Det finns hopp, hos alla. Det finns alltid en tro på att det blir bra, det blir bra. Och det blir bra, det måste bli bra. På ett eller annat sätt så kommer det att bli bra.
Du är inte ensam, vi är så många med dig. Ber för dig och för er. Skickar min styrka och kärlek ut i universum för att den ska komma till dig och till er ❤️

Jessica 3 år sen

Så oerhört sorgligt att du ska få detta besked ❤️ Ber och sänder styrka till er! Önskar att det fanns något vi kunde göra för att påverka och hjälpa! Tänker på dig/er ❤️❤️❤️

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Idag fyller vår fina vän Hélen 50 år! Stort grattis älskade vän på din dag! Hon skulle haft en fest med middag och allt med sina vänner, men fick ju ställa in……

Idag fyller hon år! Älskade Lisa-Marie! Grattis på din 23-årsdag. Hon föddes en vacker vinterdag 3 december 1997, så efterlängtad! Tiden ser ni på pepparkakorna ;) Grattis vår målmedvetna, envisa härliga tjej…