• 2018-03-14, 22:00
  • 9

Innehåller annonslänkar för Ellos och Blueco.se 

Alltså den här vårsolen som vi fick idag, jag tror inte det är sant. Visst blir man sprallig och glad över att äntligen ser ljuset. Som vi har längtat efter det. Men jag försöker alltid njuta av varje årstid, jag har aldrig haft jobbig med att vi har vinter eller höst, det är bara härligt. Men nu gör det ingenting om solen värmer och vi kan känna våren är på gång.

Åh det är så skönt. Jag går eller springer varje morgon, men inte när det är blixthalka och slask ute, då kör jag på bandet istället. Men jag kan knappt vänta till att få snöra på joggingskor, bara shorts och linne och ge sig ut före frukost och fåglarna kvittrar.

Jag mår så bra av regelbunden motion. För hälsan, för vikten, för stressen. Jag kan inte vara utan träning, kommer man in i det regelbundet får man inte de jobbiga svackorna. Så många som kör sporadiskt och ursäktar sig för alla, strunta i att ursäkta och tala om att du ska börja snart. För det är bara dig själv du lurar.

Om en vecka åker vi på vår långresa! Nära nu, har så mycket jobb och allt som ska fixas innan så jag vet knappt vart jag ska börja. Roligt med vårkläder, visst blir man sugen på det nu när solen är framme.

Vita jeans HÄR  Sitter snyggt på. Ta er vanliga storlek
Blå-vitrandig of shoulder blus HÄR Pangsnygg!
Silversneakers Bili bi HÄR 
Väska Cult gaia
Örhängen Caroline Swedbom

 

2018-03-14 Mode / Skönhet

Kommentarer

Cecilia 2 år sen

Var inne på instagram och ser att du gratulerat K Janousch till sin nya bok. Har du sympatier med den galna och hatiska kvinna som tydligen sålt sin själ till det högextrema anhängarna?

Svar på kommentaren:
Sara 2 år sen

@Cecilia; Usch för din människosyn! Kalla en annan kvinna för häxa? Skäms du inte för att vara näthatare?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Håller med, men vi skiter i sånna.
Kram Johanna

Rebecca 2 år sen

Snygga byxor. Hur mycket elastan är där i dessa? 3%? Kan du kolla i dina, då det ej står i webbshoppen?
Jättesnygg o somrig outfit (y)

Veronica 2 år sen

Massa styrke kramar till dig å din fam, kämpa på Annica

Lovisa 2 år sen

Åh vilka snygga skor!

katja 2 år sen

Hej!( Skriver här också, det finns en klinik i Finland dit svenska patienter åkt med spridd cancer! Docrates sjukhus. Dom har isotopbehandling och det har varit på nyheterna!
Styrkekranar till Annica!!

Helena 2 år sen

Hej och tack för en super inspirerande blogg! Har en fråga ang träning. Hur klarar du dig ifrån skador och överbelastning? Du tränar ju rätt mycket. Själv har jag dragit på mig “tennisarmbåge” efter styrketräning…
Har du tips? Kram!

Hanna Hanna 2 år sen

Älskar skorna! Ser så mycket fram emot att få byta frpn vinter till vår/sommar i hallen nu. Blir nog en hel del nytt också, alltid kul att möta våren i nya rena och fina skor.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Hoppas ni har en fin helg! Älskar fredagar och har röjt och städat hela dagen, kanske inte låter som det roligaste en fredag men jag älskar verkligen att städa. Upp med musiken…

Ni var många som reagerade när jag skrev om kaoset på badstranden jag skrev om här.Tyvärr är det lika illa på uteserveringar, stränder och många andra ställen nu. Hur tänker ni som trängs och…