ANNONS
Integritet på Tailsweep

Ocean drive Miami Beach

/


Innehåller annonslänkar till Clarks och Ellos 
God morgon från Miami! Vi har precis vaknat, här är klockan bara knappt sex på morgonen, igår åt vi en senare middag på kvällen så vi höll oss vakna lite längre. Skönt att försöka komma in i tiden så fort som möjligt.
Vi var på stranden nästan hela dagen igår, men lunch och ett par timmar i skuggan mitt på dagen. Tänk att äntligen få känna solens värme på kroppen.
Hur är vädret hemma? Hoppas det inte kommer mer snö och våren snart är på väg.
Här kommer några bilder från andra dagen från Miami beach.


Strandklänning som är skön att bara dra på sig HÄR. Som även heter Johanna. Hehe. Jannes shorts HÄR.Här tog vi en ”liten” eftermiddagsdrink och träffade det här sköna gänget från San Fransisco. Dessa stora drinkar ser vi på varenda bar. Allra helst med två flaskor öl i också.


Självklart testade vi en och delade på en med ingefära. Nästan som en nyttig shots men något större. Haha
På kvällen gick vi upp till Espanola, en mysig gågata med massa restauranger, vi åt på Hosteria Romana och hade en mysig kväll. Pasta är ju alltid gott.Vit spetstunika HÄR. Rak modell med söta ärmar.Nu ska vi ge oss ut för att äta frukost, idag blir det mer turistande. Åka buss runt Miami! Vi ska hyra bil men det gör vi när vi kommer tillbaka från kryssningen.
Kram på er

13

Häng med mig på Instagram!

@johannatoftby
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00