• 2018-03-24, 11:59
  • 665

Vår älskade, modiga, starka Annica finns inte hos oss längre. Efter allt hon kämpat har hon fått somna in med sin fina familj hos sig. Tack för allt du gjort för oss, Annica, tack för alla du orkat stötta när du själv haft det som jobbigast.

Jag tänder ett ljus på andra sidan jorden och är tacksam för att jag fått lära känna dig. Jag tänker på dina närmaste, dina tre barn som inte längre har sin älskade mamma, Krille som förlorat sin livskamrat och bästa vän och Anitha som varit tvungen att säga adjö till sin dotter.

Men mest tänker jag ändå på dig. På allt du gav oss, på hur många du på något oförståeligt sätt kunde ge styrka till trots att du knappt hade någon åt dig själv ens. Du gjorde skillnad för tusentals människor som följde din kamp och som fick kraft av dig för att själva orka kämpa vidare, leva i nuet och inte ge upp.

Vi har hörts av nästan varje dag i fyra år nu. Du har suttit och smsat till mig på kvällar och nätter när familjen sovit och du varit ledsen men inte velat störa dem. Vi pratade mycket om döden, om att du ville att jag skulle fortsätta att skriva om dig när du inte finns längre och berätta för alla att de ska leva i nuet för att det är det enda vi kan göra, vi vet aldrig vad som händer i morgon.

Att du ville att jag inte skulle vara ledsen för att vi ses snart igen. Fast där sviker jag dig. Jag är ledsen, så otroligt ledsen och allting känns så tomt.

Det är bara ett par dagar sedan vi sågs, jag tittade förbi hemma hos dig innan jag åkte till flygplatsen. Vi fick en fin stund i din soffa och jag fick chansen att säga hur många du hjälpt, hur mycket ljus du spridit och hur många du skänkt hopp genom att visa att du orkat kämpa trots allt.

Du bara log och sa att det var fint sagt. Det var du som tröstade mig när jag höll på att bryta ihop när vi kramades och du önskade mig trevlig resa. Det gjorde så ont och kändes så bra samtidigt.

Farväl älskade Annica. Och tack. Det är DU som är helt amazing!

 

Kommentarer

Jonna 3 år sen

Jag kommer aldrig glömma dig! Dina fina stöttande ord.
Sov gott fina ängel. All styrka till din familj och dina närmsta.

Tiodora 3 år sen

Åh farväl fina ängel?❤️

Maria 3 år sen

Så tragiskt! Lider med Annica familj! De små barnen som mist sin mamma. Finner inte orden!
Gud, var hos dem alla!??

Paula Magnusson 3 år sen

?❤️ Så tragiskt. Jag känner sorg och ångest när jag läser det fina du skriver. Kan verkligen känna alla känslor men måste stoppa för att inte själv gråta ännu mer. Gråter gör jag och mitt ansikte hettar! Hennes barn som saknar mamma, hennes sambo som saknar sin älskade. Jag tänker på er, jag och många andra.
Denna vidriga sjukdom!
Kramar till er ❤️

Inger Karksjö Filipson 3 år sen

Tårarna rinner o jag trodde inte på dig när vi träffades på mottagningen för 2 v sedan!? Dina ögon har i 4 år gett mig styrka o energi! Nu skickar jag all energi till Krille o sönerna o mamma. ????❤️❤️ Nu får du vara en fin liten ängel bland min skara. Fuck Cancer!!

Evelina 3 år sen

Vila i frid Annica ❤️❤️ vet inte varför just ert öde har etsat sig fast så i mitt minne men har tänkt på er så mycket. Så orättvist och hemskt. Allt stöd till Kristian och barnen ?

Mikaela 3 år sen

Fina Annica.. ❤
Himlen har fått en vacker ängel.
Tänker på hennes familj och nära i denna svåra sorg ❤

Paula 3 år sen

Vila i frid Annica ♥

Charlotte 3 år sen

❤ Annica❤
Sovgott fina vackra du…
Du har fått mig att uppskatta varje sekund.. din styrka, mänsklighet, ditt positiva och hoppfulla jag glömmer jag aldrig.. och ditt leende..

❤Johanna❤
Vilken underbar vän du har varit.. ?

Kramar och styrka..

❤Kristian och barnen❤
All kraft & kärlek till er i denna svåra tid.. Annica är alltid med er..

Kramar ❤❤❤❤

Renèe 3 år sen

Vila i frid fina Annica <3

Linda 3 år sen

All kärlek till er alla i denna svåra stund❤️ Så fruktansvärt hemskt och barnen som förlorat sin älskade mamma och krille som förlorade sin livskamrat och bästa vän och anitha som förlorade sin dotter? ingen ska behöva vara med om detta❤️ Sov gott älskade ängel❤️ Du är en riktig KRIGARE och vi alla kommer minnas dig så❤️

Lena Ch 3 år sen

Vila i frid Annica! Du har spridit så mycket glädje och tröst. Det känns som jag känner dig, även om jag inte gör det. Jag är så ledsen för dina killar och dina närmaste. Samtidigt glad att de fick ha dig i sitt liv, även om tiden blev för kort.

Malin 3 år sen

Blev så otroligt ledsen när jag gick in på din blogg idag och läste övertexten.. att livet måste gå vidare… Tänkte bara NEJ Annica kan inte ha lämnat oss redan! Så otroligt sorgligt och va snabbt det gick. Ofattbart snabbt för de nära och kära! Men Annica har nog kännt att kroppen inte orkar längre. Hon har kämpat så otroligt och det är ofattbart att hon orkat kämpa som hon gjort! Hennes fina familj har varit hennes drivkraft och som mamma gör det så otroligt ont att tänka sig in i hennes och familjens situation. Så ont så att det inte ens går att tänka tanken själv! Har själv barn i jämförbar ålder med de minsta sönerna och mina tårar har runnit så många gånger när jag sett alla fina bilder på Annica och familjen. Nu rinner tårarna än en gång och jag känner så med familjen! ❤️ Annica har äntligen fått frid, det är så man får tänka men så fruktansvärt för barnen att inte få ha kvar sin mamma. Vill så gärna hjälpa familjen på något sätt! Om ett tag önskar jag att vi bloggläsare gör något som kan ljusa upp vardagen lite för hennes killar. Johanna du kan genom ditt nätverk på denna blogg göra skillnad och jag tror vi är många som vill hjälpa till. Fina fina Annica vila i frid ❤️ Du har berört mig oerhört ❤️

Fredrika 3 år sen

Vila i frid, Annica. ♥️ Varma tankar och bön om kraft och tröst till familjen. ♥️??♥️

Erika 3 år sen

Vila i frid Annica, finns inga ord. F..k cancer!!!

Ina Drakfors 3 år sen

I höstas såg jag det första inlägget om Annica så jag tipsade en vän om henne då han satt i samma situation. Min vän lämnade oss för en vecka sedan och en av hans andra vänner skrev då: Nu behöver jag aldrig vara rädd för att dö för nu vet jag att du finns på andra sidan & väntar på mig.
Vila i frid Annica & all kärlek & omtanke till din familj & vänner ?❤️??

Linda 3 år sen

Sov gott.himlen har fått den vackraste ängel.men på tok för tidigt..
Alla tankar hos er krille o barnen och mamma anitha i eran svåra sorg..

Christina 3 år sen

Vila i frid. Många tankar till Annicas nära och kära❤.

Ulrika 3 år sen

Fina!

Evelina 3 år sen

Usch alldeles för ung ?

Stina 3 år sen

Har så svårt att finna ord för att beskriva hur jag känner och hur du påverkat mig. Jag ska leva enligt din devis; varje dag ska räknas, och sprida ditt budskap om att ta tillvara på tiden och varandra. Vila i frid fina Annica!

Eva 3 år sen

Tack för att jag fått ta del av ditt liv, du underbara fantastiska Annica. Du har lärt mig så otroligt mycket. Vila nu i ro kära Annica. Mina tankar går i denna svåra tid till din underbara familj. Det kommer en dag då ni ser ljuset igen. ???

Anna 3 år sen

Vila i frid fina Annica <3 Mina tankar går till dina fina pojkar och din fina man. Kärlek <3<3<3

Jenny 3 år sen

Käraste Annica med fina familjen! Så mycket du givit och vilken styrka och mod du visat. Lev livet fullt ut, det är och har varit din devis. Tack för allt Annica! Kram❤️

Veronica 3 år sen

Vila i frid Annica

Alle 3 år sen

?????

Vila i frid! <3

Lina 3 år sen

Älskade Annika! Du har berört så otroligt många människor med din styrka och kämparglöd. Du finns bland oss alla i våra minnen. Stor kram till Kristian och era fina barn och kram till dig Johanna.

Vuokko 3 år sen

Vila i frid vackra ängel❤❤

Mona Svensson 3 år sen

Blev så ledsen att se att fina Annica gått bort? du fina kämpe ända in i det sista.? skönt att du slipper all smärta och hoppas du är uppe bland molnen och kikar ner på oss. Mina tankar går till din fina familj som stöttat dig hela tiden. Ta väl hand om varandra.
Många varma hälsningar från Mona?

Rosita Andersson 3 år sen

Så oerhört ledsamt, finner inga ord för hur ledsen jag är att du inte finns ibland oss längre.
Du var så oerhört stark och fin på alla sätt, vila i frid Annica❤❤❤
Mina tankar går till Annicas mamma, Krille o killarna ❤❤❤
Fint skrivet Johanna,du är en sann vän❣ Mina tankar går även till dig o din fam i denna svåra stund❤❤❤

Anonym 3 år sen

Vila i frid ?✝️

marfo 3 år sen

Så fruktansvärt orättvist! ? Vila i frid! Mina tankar går till hennes familj, nära och kära! ❤️??

Seli 3 år sen

Vackra ängeln Annica, jag är så ledsen över att läsa att du inte finns bland oss. Jag hade bett så många böner för dig och för din familj. Jag hoppas att du sover i frid och att ljuset är med dig hela vägen. Tänker på dina fina söner må Gud ge dem styrka. Du har gjort så stark intryck i våra hjärtan. Vila i frid??

Satu 3 år sen

Vila i frid Annica????

Malin 3 år sen

Blev helt stum när jag läste. Så snabbt det gick sen beskedet kom att inget mer fanns att göra. Vila i frid Annica ❤️?? all kärlek till din familj ❤️

Anna 3 år sen

Vila i frid, vackra människa❤️Vilken kämpe du är och var! Mitt djupaste deltagande till er i familjen. Varma kramar från Skåne

Therese 3 år sen

Oerhört sorgligt! Jävla skitsjukdom!! Vila i frid Annica! All styrka till din man och dina pojkar!

Angela 3 år sen

Blev så ledsen och bedrövad i går när jag läste att Annica somnat in. ??
Det gick en il genom kroppen och det va så svårt att greppa.
Kom mig inte ens för att göra ett inlägg… ?

Jag hoppades sååå att Annicas vilja och starka tro skulle hjälpa tillsammans med dom behandlingar hon gick igenom.
Jag vet ju hur gärna hon ville se sina fina killar växa upp. Tänker så mycket på dom och på hennes Krille. Dom hade ju så mycket kvar att uppleva.
Nu får du vila Annica, vila från alla hemska behandlingar, vila från alla hemska operationer och framförallt aldrig mera behöva ha ont!!!

Till Krille och killarna vill jag bara säga att ni kommer att klara av detta tillsammans.
Det kommer att vara en jobbig och förtvivlade tid.
Men med er mamma/fru vakande över er så kommer det att bli bättre så småningom.
Prata om och med henne, bevara henne nära ert hjärta.

Till sist vill jag säga till Annica, väl kämpat du höll i livet så länge din kropp och du orkade.
Sov i ro vackra starka Annica. ???

Maria 3 år sen

Vila i frid?Annika. Tänker på er nära och kära.
kramar i från Nyköping

Anna 3 år sen

Så oerhört ledsamt att höra. Sänder mina varmaste tankar till Annica och till familjen. ?

Emma 3 år sen

Livet är så orättvist! ❤ Fuck cancer?

Ulrika 3 år sen

Vila i frid ❤️?Tänker på Annicas familj o dig Johanna. ❤️

Helene 3 år sen

Vad fint skrivet Johanna.
Vila i frid Annica. Vilken kämpe du varit in i det sista.
Stor varm kram till Annicas mamma, Krille och deras fina barn och till dig Johanna.

Anne 3 år sen

Vila i frid, Annica ❤ Tänker på Krille och pojkarna ????

Anonym 3 år sen

Vila i frid, Annica ❤ Tänker på Krille och pojkarna ????

Maria 3 år sen

Älskade, fina Annica… så ont det gör i mig att läsa. Lider med make och de underbara pojkarna… lider med dig Johanna som är en sådan fin vän och ställt upp så mycket som du gjort för Annica och hennes fina familj <3

Petra Nymans Dagbok 3 år sen

Tårarna rinner det är så oerhört sorgligt <3 Alla tankar till familjen <3

Marie Johansson 3 år sen

Ofattbart att du fått lämna denna jord. Dina fina pojkar och man finns i mina tankar. Hoppas du nu får vila ut och sitta på ditt moln utan smärta och se dina pojkar växa upp. ?

Susanne 3 år sen

Men så oerhört sorgligt: Tänker på familjen nu, nu börjar ett svårt sorgearbete för er.
Himlen har fått en otroligt vacker och stark ängel som säkert kommer att vaka över sin familj.
Sov i ro fina Annica… vi kommer minnas dej å prata om dej…

Eva-Helen Gustafsson 3 år sen

Nä, vad ledsen jag blir!
Stackars, stackars, Annika! Hon ville ju såklart finnas kvar och följa sina söner tillsammans med sin man. Så tråkigt!
Tänker på familjen också som har förlorat en mamma, en livskamrat och en dotter. Tänker på er! ❤️❤️❤️
Tack, Johanna för att vi fick veta. ❤️

Ingmarie 3 år sen

Vila i frid ❤

Pia Karlsson 3 år sen

Åh nej vad jobbigt att läsa detta ? så fruktansvärt att cancern tagit ännu ett liv här på jorden men nu är hon på andra sidan, har inte ont längre och är med sina nära och kära fast på ett annat vis ❤️ R. I. P. ❤️

Carina 3 år sen

Vila i frid❤

Thomas.elbaum 3 år sen

Så fruktansvärt?gråter när jag läser och fick veta .annicka du vet att jag har sagt så många gånger när allt blir bättre så ser jag dej och familj här oss hos.. på Sri Lanka.., vi väntar på dej och er, du kommer att se allt.. och du kommer va med oss fast du är i himlen ❤️❤️❤️❤️

Sara 3 år sen

Så ofattbart sorgligt när en ung människa dör ifrån sin familj. Vilken kämpe Annica var! Mina tankar går till alla hennes nära och kära. ❤️❤️❤️

Maria 3 år sen

Så oerhört Sorligt besked ? Svårt att ta in, att det slutade så här fort.. Sörjer med Annikas fam.. Tänker på hennes man och dom fina pojkarna som har mist sin mamma/ livskamrat alldeles för tidigt..vila i frid fina Annica?

Ami 3 år sen

Vila i frid ❤

Malin 3 år sen

Vila i fred fina!??? Styrkekram till familjen och vännerna i denna svåra tid.♥️

Sofie ❤ 3 år sen

Vila i frid Annica ?❤

Malin 3 år sen

Neeeej va??? Ofattbart och så sorgligt!! Visste ju att det var allvarligt nu men inte att det skulle gå så här fort! ??

Marita 3 år sen

Sorg i mitt hjärta när jag läser det här . Vila i frid ?

Nina 3 år sen

Det gör ont att läsa . Ännu ett liv som tagits av denna sabla sjukdom. Vila i frid fina du där inget längre gör dig illa. ? skänker en tänkte till din fina familj och till dig fina Johanna, vilken vän du är ❤❤❤❤

K L M 3 år sen

Johanna trots sorgen har inte skuldkänslor för att du är där du är med familjen kom ihåg lev här och nu Nuet njut av Sol värme äventyr. Precis som A ville …

Caroline 3 år sen

Vila i frid❤️Alla tankar till vänner och familj. Vilken kämpe hon var och hon kommer fortsätta betyda massor för andra i samma situation?

Carolin Ekberg 3 år sen

Fina Annica!
Jag kände att du gick, hade drömt om din sista tid och det stämmer för väl och datumet 24 mars kändes inte rätt….det var ju så snart ?
Krama om Lina från oss som tänker på henne ? Ni två har en speciell plats i mitt hjärta ?? Förebilder och fulla av styrka!!!!
Tänker på er i Annicas fina familj som sörjer, all styrka och kramar till er.
Annica har blivit fri från sin smärta och sjukdom nu, hon kommer att följa er sida vid sida ?

Cecilia 3 år sen

Blev så chockad att allt gick så fort..nu slipper du lida mer fina Annica och mina tankar går till din familj i denna oerhört sorgliga stund ❤️?❤️

Svar på kommentaren:
Ann 3 år sen

Jag med❤️?stod att ju ngr månader och bara 10 dgr? alla tankar till barn och familj?

Rosemarie löwenborg 3 år sen

Finns inga ord??❤️?

Åsa Edman 3 år sen

Vila i frid. Hälsa till Lina i himlen. ❤️❤️❤️För många fina änglar där nu??

Svar på kommentaren:
Carolin Ekberg 3 år sen

Jag säger desamma! ? Två fina änglar får kramas i himlen nu ??

Marita Blom 3 år sen

Det finns tre personer som man verkligen vill lyfta fram under Annicas tuffa resa. Först Kristian som varit en riktig hjälte och verkligen stöttat.
Nr 2 Rakel, som är min älskade vän och som har varit så suverän hela tiden
och som nr 3, du själv Johanna för allt du gjort och hjälpt till med. Du bör ha en stor ros för din support på alla sätt. Stor kram till er alla

Svar på kommentaren:
Gunilla 3 år sen

Och även hennes Mamma Anita som funnits där❤️

AnnaJ 3 år sen

Nej nej nej ?? så fruktansvärt på alla vis. Kämpandet är över och en ny resa börjar för underbara Annica. En resa som vi en efter en sluter upp med Annic vid olika avresetider. En resa där Annicas älskade boys kommer och får träffa sin starka fina mamma igen. ❤️

Maria 3 år sen

Åh va fint du skrev annaj ❤️ Tårarna börja rinna igen.

Eva 3 år sen

Nej men nej så fruktansvärt, hur kunde det gå så fort… Känner så med familjen, beklagar sorgen <3
Farväl fina Annica och tack, vila i frid <3

Therese 3 år sen

Vila i frid❤️?

Anonym 3 år sen

Va stolt över allt du gjort för Annica o va stolt över att du haft en sån fin vän?? sov gott Annica??

Ella 3 år sen

Elizabeth Olausson 3 år sen

Jag kände dig inte men ändå så lärde jag mig av dig att inte titta båkåt och älta i gamla sorger , se framåt och njut .Himlen har fått en ängel till .

Felicias familj 3 år sen

All styrka och tankar till er!
Vila i frid, fina Annica!❤️

Petra 3 år sen

Vila i frid ❤️

Camilla 3 år sen

Så otroligt ledsamt… ❤️❤️❤️

Viktoria 3 år sen

Vila i frid ❤️❤️

Sara 3 år sen

<3

Susanne 3 år sen

Vila i frid❤️
Styrkekramar till alla nära och kära ❤️

Maria P-N 3 år sen

Vila i frid & i din fina familjs minne❤️ Även jag som bara följt denna blogg kommer att minnas & lära mig av dig?❤️

Anna Eriksson 3 år sen

❤️❤️❤️?

Elin 3 år sen

Vila i frid du lämnade oss alla för snabbt. Beklagar sorgen till din familj, som du och de har kämpat!!
Johanna tack för allt du har gjort för Annica. Det har betytt mycket att få läsa Annicas tankar. Livet är inte rättvist!
Ta vara på livet och lev i nuet ❤︎?

Malin 3 år sen

❤️❤️❤️

Helena H 3 år sen

En dikt som är fin att läsa när saknaden och sorgen är så stor. Den hjälpte mig när pappa gick bort. ❤️var rädda om er!

“Allt är bra
Döden betyder ingenting. Jag har bara dragit mig
tillbaka till ett annat rum. Jag är jag och du är du.
Allt vi var för varandra, det är vi fortfarande.

Nämn mig vid mitt vanliga familjära namn,
Tala till mig på samma sätt som du alltid brukade göra.
Ändra inte ditt tonfall. Håll sorgen borta från din röst.
Skratta tillsammans med mig, som vi alltid brukade
Skratta åt vardagens småting.

Var med mig. Le med mig. Tänk på mig. Bed för mig.
Låt mitt namn fortsätta vara en del av din vardag.
Livet betyder det samma, ingenting har skett som förändrar det.

Livet går vidare för att det måste gå vidare.
Döden är ju ändå bara ett tillfälligt avbrott i vår gemenskap.
Varför skulle du sluta tänka på mig,
för att du inte längre kan se mig.
Jag väntar på dig för en kort stund.
Alldeles i närheten.
Allt är bra.”

Michaela 3 år sen

Vila i frid vackra, fina, genuina och goda Annica. Din familj bär med dig i sina hjärtan tills ni ses igen ❤️ Som du kämpat. Så modig, så stark. Gud har tagit emot dig och du vilar nu tryggt i hans famn.
Krille, barnen, din mamma, din svärmor och alla andra i din närhet. Vilket tomrum Annica lämnar efter sig. Hennes kärlek och värme har svetsat ihop denna fina familj som nu har varandra i sorgen.
Saknaden finns alltid kvar, men en dag känns det lättare att andas igen. Tänk vilken fantastiskt grund i livet du gett dina fina barn Annica. Det kommer gå bra för dem, de bär sin mammas kärlek med sig i hjärtat för resten av livet. Din familj har nu den allra vackraste skyddsängeln.
Sov gott Annica ❤️

Lena W 3 år sen

Finner inga ord❤️Du Johanna är en fantastisk vän som varit Annicas stöd hela tiden❤️Vila i frid vackra Annica❤️

Sarah 3 år sen

Vila i frid du vackra kvinna <3

Kristina Hägglund 3 år sen

Vila i frid ❤️

Anne 3 år sen

Nej nej nej. Finaste Annica. Starkaste kämpen. Så här skulle det ju inte gå.
Vila i frid. <3
Beklagar sorgen, tänker på familjen och alla vänner som förlorat Annica.

Agda den förste. 3 år sen

Nääää…du skulle få några månader ju….Nu blev det så kort tid för er att ta farväl.
Fy vad sorgligt.
Vila i frid.
Hälsningar Skåne.

Malin Ericsson 3 år sen

Vila i frid vackra, underbara Annica. Nu får du vila ut i Jesu armar, utan smärta och sjukdom. Det är svårt att ta in varför en underbar människa som du måste lämna detta jordeliv alldeles för tidigt. Mitt hjärta går sönder när jag tänker på dina barn som behövde sin mamma många, många, år till. På din man som förlorat sin älskade livskamrat. Och på din fina mamma som för andra gången i livet förlorat ett älskat barn. Ingen förälder ska behöva begrava sitt eget barn. ??
Men vi får leva i förhoppningen om att du en dag kommer ta emot dina nära och kära i himlen, när det är deras tur att lämna detta jordeliv. I himlen råder ingen sjukdom, plåga och smärta.
Mina varmaste tankar till alla anhöriga. Må kärlek från Jesus beskydda och trösta i denna svåra tid. ❤️

En stor kram till dig Johanna också. Tänk vilken kärlek och omsorg du visat Annica och familjen under dessa år. Vilket föredöme du är. Tänk om fler agerade som du. ❤️

Annika 3 år sen

❤️Vila i frid Annica❤️All kärlek till din familj❤️

Annika 3 år sen

Vila i frid Annica❤️All styrka till din familj❤️

Sanna 3 år sen

Fick beskedet av min dotter som fick beskedet i skolan. De fick ha en stund att prata och hedra tappra Annica.
Mina tankar är hos familjen och framför allt barnen som förlorat sin mamma.?
Vet att ord är små nu.
Men all styrka till familjen!❤❤❤❤
Vila i frid Annica❤?

Carro 3 år sen

Usch. Orkar inte ens ta in! Måste vara fruktansvärt för er närmaste ❤️

Carina 3 år sen

Vila i frid❤️❤️❤️

Nina 3 år sen

Mina tankar går till alla nära och kära som är i stor sorg och saknad❤️ Tre små pojkar som mist sin mamma och en man som mist sin livskamrat. Ofattbart ? Sov i ro Annica ❤️

Tess 3 år sen

Vila i frid ❤️?

Tina Hjerpe Svensson 3 år sen

Camilla 3 år sen

Vila i frid fina Annica ❤

Madelene 3 år sen

Vila i fred älskade Annica! Mitt hjärta går itu, för dig och din familj.
Idag tänder jag ett ljus för dig, världens största kämpe!
Tack för allt du ha bidraget med här. ❤️

Anita Stenlund 3 år sen

Jättefint skrivet Johanna?Vila i frid, fina Annika❤️Mina tankar är hos dina fina barn o man,, och din fantastiska mamma?Så sorgligt?

Cina 3 år sen

?mina varmaste tankar till familjen som fått släppa taget om sin ängel. Kram?

J 3 år sen

Vila i frid, vackra, oumbärligt starka människa. ..och all styrka till hela familjen i en svår tid. <3

Eija 3 år sen

Vila i frid Annica och alla styrkekramar som finns till Krille och barnen <3

Sandra V 3 år sen

Det gör ont i mig att läsa och försöka att ta in att du nu fått lämna din familj. Jag trodde på ett mirakel och du har ständigt funnits i mina tankar i dessa år, du kommer fortsätta att finnas där, du och din familj. Din kämparglöd och livsglädje du spred här trots dina plågor, du har gett så många människor så mycket, det ska jag alltid bära med mig. Annica vila i frid ❤️

Charlotte 3 år sen

Så otroligt sorgligt .. sov i ro Annika?

Lotta 3 år sen

Men NEJ❤️?Nu blev jag lite ”chockad” & väldigt ledsen, jag har väntat på att du snart skulle lägga ut ett inlägg på Instagram, men så lyckades den förbannade sjukdomen ta liv till?Himlen har däremot fått en fin ängel?All styrka till hennes Mor, Krille & deras älskade barn?

Lotta 3 år sen

❤️

Carina 3 år sen

Känner henne ej men ändå…
Tårar för min kind…..
Får lite ångest känslor….
Saknar henne fast jag henne ej kände…
Kan bara tyda på hur genuint fin människa hon var….
genom media finnas o förmedla så mkt glädje….

Vi ses….vackra Ängel …vi ses❤
RIP

Carina 3 år sen

Känner henne ej men ändå…
Tårar för min kind…..
Får lite ångest känslor….
Saknar henne fast jag henne ej kände…
Kan bara tyda på hur genuint fin människa hon var….
genom media finnas o förmedla så mkt glädje….

Vi ses….vackra Ängel …vi ses❤

Malin 3 år sen

Neeej… ??? Tårarna kan inte sluta rinna… Det skulle inte hända nu, sista inlägget jag läste va ju att läkaren sa att det va några månader kvar. Tänker så på din man Annica och dina fina barn. Förstår hur ledsna dom är nu. Men du va så stark Annica, in i det sista så orkade du skriva till oss. Jag hoppas att du är på en fin plats nu. ❤️❤️❤️ Tänker på dig…

Linda 3 år sen

Så fint skrivit Johanna om din underbara vackra vän.Tårarna rullar ner för mina kindor …Jag lider så med dig som hennes vän.Jag lider så med hemnes fina älskade Pojkar.Så trakiskt att inte få ha deras mamma kvar.Jag lider med hennes fantastiska man
Lider såååå med hennes mamma
Annica nu behöver du inte lida mer??????Skickar massa styrka och Kramar till er???❤❤❤❤❤

Maria 3 år sen

❤️❤️❤️

Melinda 3 år sen

Vila i frid Annica, där det inte finns något ont och sorg ? och du, Johanna, vilka fantastisk fina ord ❤️

Anette 3 år sen

Vila i frid❤

Johanna Alme'n 3 år sen

Vila i frid fina fina Annica?.
Kram och kärlek till din familj

Jenny Levinsson 3 år sen

Finner inga ord?, blev så ledsen när jag läste att himlen har fått en sådan fin ängel❤️
Mina tankar går till familjen i deras oerhörda sorg❤️❤️❤️

Anna K 3 år sen

Åh…. det riktigt vred om i hjärtat på mig när jag läser detta och tårarna bränner bakom ögonlocken. Det är så sorgligt. Vila i frid fina Annica ❤️

Katarina Johansson 3 år sen

❤️?

Kiki 3 år sen

Vila i frid ❤

Caroline 3 år sen

Jag känner mig ledsen för familjens skull Krille som mist sin älskade fru och vän♥️
Barnen som mist sin underbart högt älskade mamma ❤️Det gör ont i mig det är så orättvist att detta har hänt?Mamma Anita som mist sin älskade dotter, svärföräldrarna som mist sin kära son hustru. Nej livet är inte rättvist.Men som cancer sjuk kan jag känna tröst i att Annica får vila från allt det onda som vår sjukdom för med sig en ständig kamp med smärta,oro och ångest.
Nu har himlen fått den vackraste ängeln? Vila i Frid fina Annica må din lysande stjärna lysa över din älskade familj????

En mamma i Örebro 3 år sen

Sååå hemskt sorgligt! Det gör ont i hjärtat o läsa detta ovan.
Kramar till maken o sönerna så vidrigt sorgligt …….
Annika du är fantastisk o har lämnat spår i oss. Det är oerhört sorgligt att din kamp är slut. …ofattbart. förbannade jävla sjukdom.

Nu är o förblir du en lysande stjärna Annika. O för oss andra en påminnelse att ta vara på var dag i vårt liv.
Kramar???

Jessica 3 år sen

❤❤❤

Charlotte 3 år sen

?

Pia H 3 år sen

Jag finner inga ord när jag läste detta…är så ledsen för Annicas skull?? och hennes fina familj, mamma och svärmor, hoppades på ett mirakel skulle ske… Tack Fina och omtänksamma Johanna för allt du gjort för Annica❤️
Vila i frid ??❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Bettan 3 år sen

Som du har kämpat! Sov i ro fina Annica❤❤❤

Lena Åhrlin 3 år sen

Älskade Annica vila ifrid! Alla tankar till familjen!!❤️❤️❤️
??

Mari Cardell Stierna 3 år sen

Vila i frid kära goa Annica ❤️. Våra varmaste tankar går till alla nära och kära i denna svåra stund ❤️

Anna Arebark 3 år sen

Vila i frid fina Annika. Vilken kämpe du varit…Livet är så himla orättvist! Denna hemska sjukdom, så ung mamma som du! Fruktansvärt <3

Helena 3 år sen

❤Neeeeeeej!

Eva 3 år sen

Vila i frid ??

Linda 3 år sen

Åh Annica, jag vill att du och din familj ska veta att ni kommer fortsätta finnas i mina tankar. Att leva i nuet känns ännu tydligare och viktigare nu för mig. Jag har genom dig utmanat mig själv att göra mer än jag annars skulle ha gjort. När något känts tungt och känslan att ge upp kommer då har jag fått nya krafter genom att tänka på dig och din kämparanda. Kan du kämpa som du så länge gjort mot cancern då kan jag plocka fram kraft mot mina motgångar med! Underbara fina du, nu får du vila. Kram från mig! ❤️?

Ann-Sofie 3 år sen

❤️❤️❤️

Johanna 3 år sen

❤️❤️❤️ Vila i frid! ❤️

Lina 3 år sen

Jenni 3 år sen

Finner inga ord, vad säger man? Jag är ju själv mamma till två fantastiska barn. Tårarna rinner och jag kan inte ta in att Du är borta❤️Livet är så orättvist och jag skickar STORA kramar till din familj❤️❤️Jag vill tro att Änglar finns och du är den vackraste av dom✨❤️// Vila i fred Annica.

Lena 3 år sen

Finner inga ord…..det gör mig så ont att tänka på hennes små barn…Kram och kärlek till hela familjen <3

Linda 3 år sen

Vila i fred ❤️ Mina tankar går till alla nära och kära i denna stora sorg!

Anonym 3 år sen

???❤ och många styrkekramar till hela er fina familj! ö -Jonna från Vanda/Finland-

Cissi 3 år sen

Tack fina Annica för allt du delat med oss. Du har lärt oss massor. Tack! ❤️
Stora kramar till dina anhöriga i sin stora sorg. Tack för att vi fått dela Er Annica med er. Tack! ❤️
Vila i frid, finaste Annica ❤️

Majsan 3 år sen

♥️♥️♥️♥️♥️♥️Vila i frid♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Eva 3 år sen

Vila i frid fina Annica, alla mina tankar går till dina pojkar och man som nu förlorat en ängel… Styrkekramar till din underbara mamma också ( och svärmor)❤️ Tack Johanna för allt du gjort för Annica

Annie 3 år sen

<3

Lotta 3 år sen

Tack för att vi fick ta del av ditt liv och det viktiga budskap du lämnat kvar. Vi ska leva här och nu och vara tacksamma för varje dag vi får. Annica, du fattas oss.

Susanne Hansson 3 år sen

❤️Som du kämpat .Vila i frid fina ängel????

Emma 3 år sen

Så otroligt sorgligt. Tänker på hennes kamp och omtanke om alla runt sig. Vilken otroligt fin tjej hon var. Stor kram och kärlek till familjen.

Maria 3 år sen

Ibland känns livet så fruktansvärt orättvist!? Kände inte Annica personligen, men hennes historia har berört mig. Tänker på hennes man och barn. Styrkekramar till er alla.❤️

Sandra Nilsson 3 år sen

Det finns inga ord i världen som kan ge en förklaring eller ens tröst. Varför en så fin och stark människa var tvungen att lämna jordelivet, barnen, familjen och vännerna. Livet är så orättvist ibland. Men jag tror att vi finns på denna jord för att sprida olika former av budskap. Jag tror att Annicas budskap var att älska, inge styrka, falla och stå upp igen. Hon fanns här för att ge sina barn den bästa mamman de kunde ha. Familjen och vännerna den stöttande pelaren som vi så ofta behöver. Alla kan inte vara som Annica, då blir det fel i universum. Men sorgen och saknaden kommer alltid att vara lika aggressiv och törstande. Jag beklagar verkligen hennes bortgång, finns inga ord som kan göra den rättvis eller ens mildare. Varje gång ni möter motgång i livet, tänk på Annica. Tänk på den modiga och öppna människa hon var och är. Hon kommer tyst att gå vid er sida genom resten av era liv. Och en dag ses ni igen. Lev det liv som hon hade velat. Skratta, gråt, fall, ställ er upp och kämpa på. För livet är värt att slåss för, det är värt att leva. Låt inte Annicas bortgång och kamp om livet gå för intet. Hon vill att ni ska LEVA. Och leva väl.

Sänder all min styrka och kärlek till er som behöver den. <3

Helene 3 år sen

❤️

NinaH 3 år sen

Hjärtat brast när jag läste att din kamp är över… Det gick ju så fort…
Jag gråter, ser knappt vad jag skriver. Du fina kämpe, som orkade dela med dig av ditt liv, hur svårt och jobbigt du än hade det. Du hade en sådan kämparglöd och envishet utan dess like. Många är vi, som har en del att lära oss av dig.
Fina du, du har liksom hela tiden funnits där. Och man har fått äran att få vara en del av ditt liv, även fast man inte känt dig personligen. Och som man hoppats för dig och med dig.
Man bara vill inte tro, kan inte riktigt ta till sig, att du är borta.
All styrka och kärlek till barnen, Krille och Anita. Och varma kramar till dig Johanna.
?Du har berört mig så. Jag kommer aldrig att glömma dig, fina fina Annica!?

Linda Nilsson 3 år sen

Så oerhört sorgligt ❤ vila i frid Annica ❤❤❤

Eva 3 år sen

Fuck fuckjävla cancer

Carina Nilsson 3 år sen

Eva 3 år sen

Fina annica❤jag hoppas dina fina pågår alla 4.kan gå vidare ❤❤❤du är en person jag tä kr mycket på❤

Maria 3 år sen

Vila i frid lilla Du ? all kärlek till dom små barnen ❤

Tess 3 år sen

❤️❤️❤️

Sandra 3 år sen

Mitt hjärta blöder för Annicas pojkar och för hennes man. ? Vila i frid. ?

Madeleine 3 år sen

Alla tankar går till Annicas familj? Vila i fred!

Sari 3 år sen

❤Vila i frid❤

Anja 3 år sen

Så ledsamt det finns inga ord. … jävla cancer som tar så mycket liv.

Carolin 3 år sen

Så sorgligt. Mina tankar går till hennes anhöriga. Framförallt hennes barn❤

Kajsa 3 år sen

Så sorgligt.Himlen har fått en fin ängel❤

Mona 3 år sen

❤❤❤

Pernilla 3 år sen

Alla ord känns så futtiga! Tankar och böner till Annicas nära och kära! Annicas tro, kärlek och kamp har inspirerat många!

Christine 3 år sen

Vila i frid, Annica <3 Vilken kämpe du var.

carina 3 år sen

Vila i frid # fuck cancer

Doris 3 år sen

❤️

Camilla 3 år sen

Så sorgliga nyheter, nu har himlen fått en fin ängel ❤.Så fint skrivet Johanna.All kärlek till familjen ❤?❤ kramar Camilla

Pia 3 år sen

Vila i frid finaste Annica ❤️❤️

Susanne 3 år sen

Vila i frid. ♡♡♡♡♡♡ Styrkekramar till Annica barn och man. ♡♡♡♡

Camilla 3 år sen

Så otroligt sorgligt ? ❤️ ??

Jennie 3 år sen

Så sorgligt! Tänker på familjen som finns kvar och dig Annika som inte fick vara kvar hos din familj. Kramar!

Anna E 3 år sen

Så fint skrivet Johanna ? en ängel har nått himlen, alldeles för tidigt. Fruktansvärt men nu är hennes lidande slut, all kärlek, tankar och styrka till Kristian och barnen ❤️

Gabriella 3 år sen

❤️❤️❤️

Kristina Öhrn 3 år sen

Vila i frid Annika❤

Susanne 3 år sen

❤❤❤

Pia 3 år sen

❤️

Sophie 3 år sen

“När en blomma bryts av i sin vackraste blom då blir marken så trist, så fruktansvärt tom. Men kanske ändå att det någonstans finns, en äng eller undangömd skreva dit blommor som brutits av för tidigt får komma och fortsätta andas och dofta och blomma och leva.” Dikt av Atle Burman

Malin 3 år sen

Vila i frid ♥ ♥ ♥ Som du kämpat genom åren och Johanna, vilken fin vän du varit som verkligen gjort allt du kunnat för att underlätta för Annika och hennes familj. Mina tankar går till din familj ♥ ♥ ♥

Agneta? 3 år sen

❤️??

Jonna 3 år sen

Vila i frid fina Annica❤️

Maud 3 år sen

Jag vet inte riktigt hur jag ska hantera detta.
Mina ögon tåras och hjärtat värker.
Fina Annica du kommer att fattas för många och speciellt för din man och dina 3 pojkar.
Nu har du blivit en ängel så vacker.
Du kommer sitta på din familja högra axel och vaka över dom.
Du har berört mig och många andra med din kamp och den styrka du hade trots din svåra kamp. Du muntra upp mig och andra som har det lika kämpigt som du hade. Dina tröstande ord som värmde så mycket.
Jag kommer att sakna dig så mycket.
Men fina du, nu har du fått ro.
Sov gott ❤❤❤

Sara F 3 år sen

❤️

Carina L 3 år sen

❤️Nu är du en underbar ängel❤️Tack för allt positivt du gett denna värld❤️
Tänker på din familj❤️

Susanne 3 år sen

Vila i frid ❤

Johanna Karlsson 3 år sen

Vila i frid ❤️ Kram till familjen ❤️

Sophie 3 år sen

Senast idag tänkte jag på Annica och hur det är med henne. Och så möts man av detta besked… Den där jävla cancern måste ha en enorm kraft när inget hjälper för att förgöra den. Skrämmande och så tragiskt. Vila i frid långt borta från smärta och sjukdom

Pia Persson 3 år sen

Nu får himlen den finaste ängeln av dem alla. Nu slipper du all smärta, ångest och oro som du levt med i 4 år. Tänk vad du har kämpat och allt du gått igenom för att försöka överleva denna hemska sjukdom. Tack för allt du har delat med dig under din svåra tid. Jag kommer aldrig glömma dig fast jag inte känner dig mer än genom sociala medier. Vila i frid älskade Annica ❤️ Alla mina tankar går till hennes familj och mamma ❤️?

Johanna 3 år sen

Vila i frid Annica. ❤️❤️❤️

Bea 3 år sen

Du va en sån kämpe! Tack för alla fina sångstunder på frälsis. ❤️ Alla tankar till familjen. ❤️?

Julie 3 år sen

Vila i frid Annica ❤️ Nu får du vila och inte känns någon smärta längre ??. Du kommer alltid finnas vid din familjs sida på något sätt kommer de alltid känna din närvaro. Nu är du en ängel fina Annica, där solen alltid skiner och solen värmer dina vingar ??
Varma kramar till din familj ❤️

Pernilla 3 år sen

Vila i frid fina Annica❤️
Mina tankar går till dig och alla som står dig nära❤️

Anna 3 år sen

Cancer är en sån fruktansvärd sjukdom. Tänker på Annicas familj som ska hantera den här smärtsamma förlusten. All styrka till er. Vila i frid Annica.

Elisabeth 3 år sen

Trodde du skulle vinna igen , var så övertygad. Fina starka Annika. Dina barn och make vet jag du vaknar över. Nu är det vi som saknar en ängel. Jag hoppas du fått frid❤️

Sirpa 3 år sen

Sov så gott Annika ❤? jag tog farväl av min dotter 31/3-09 på Stockholms sjukhem efter hennes kamp mot samma cancer som Annica ?❤ hon var 34 år och mamma till 2 flickor varav en med handikapp. Kram till Annicas mamma, jag vet hur hon mår nu ❤

Svar på kommentaren:
Åsa 3 år sen

Sabina?

Sirpa 3 år sen

Åsa, ja Sabina ?

Lena 3 år sen

Vila i frid <3
Mina tankar går till dina närmaste.

Linda 3 år sen

Vila i frid❤

Camilla 3 år sen

Åh, det gör mig så ont! Himlen har fått en vacker ängel! Vila i frid ❤️

Catarina 3 år sen

En stjärna skall lysa för dig! ❤️

Ullis 3 år sen

Vila i frid❤️?️?

Ewa 3 år sen

Vila i frid,sov gott
Kramar till din familj
Ewa

Gittan Broborg-Pihl 3 år sen

Sov i ro♥️

Bea 3 år sen

?

Kristina 3 år sen

❤ Vila i frid Annica ❤

Marleene 3 år sen

Sov i ro ??

Elizabeth 3 år sen

Sov i Ro du vackra ängel!❤❤❤

Ulrika 3 år sen

Sov gott kära du! Varma kramar till familjen❤

Gunilla 3 år sen

Vila i frid fina Annica ❤

Daniel 3 år sen

Beklagar:(

Malin 3 år sen

Som du kämpat och vi har hoppats med dig, du lilla starka människa.

Nu har du fått frid och slipper ha ont.

Du har gått i förväg och får vaka över de dina från ovan, tills ni ses igen.

Maude Adolfsson 3 år sen

På himlen har en ny fin stjärna tänds ?Vila i frid .

Lotta 3 år sen

Nej!!! Tårarna rinner. Som du kämpat, kära Annica. Har följt din kamp här på bloggen i flera år.
Mina tankar går till din fina familj. Jag tänker också på dig, Johanna. Vad skönt att du är omgiven av dina allra käraste. Vila i frid, Annica❤️ Nu slipper du smärtan.

Hjosara 3 år sen

Så sorgligt att läsa detta?Så nyss fanns hon ju här, fina Annica?Det här berör långt in i hjärtat fast jag ”bara” följt via bloggen. Tänker på er nära och kära som drabbats av sorg och saknad. Det sägs att sorgen är kärlekens pris, vilken kärlek ni fått och gett varandra, vilken enorm tomhet som blir nu. Ber att ni får känna er burna i sorgen och saknaden. Vila i frid fina ängel Annica❤️

K 3 år sen

Har följt dig och Annica sedan start. Är bestört över att höra detta. All värme, kärlek och styrka till hennes nära och kära. Och tack för all fin text pepp och ärlighet i all er text.

Berit 3 år sen

Vila i frid finaste Annica?❤?
Mina tankar går till familjen och hennes närmsta vänner❤Så fruktansvärt sorgligt.Kram ❤?

Sara 3 år sen

Vila i frid fina Annica ???? styrkekramar genom cybervärlden till hela familjen och även till dig fina Johanna. ❤️❤️❤️

Ann 3 år sen

Usch nu kom den här uppdateringen man fasat för, livet är så orättvist! Finaste Annica vila i frid❤️❤️❤️Så mycket glädje & hopp du spridit. Vi glömmer dig aldrig fina Annica❤️Tankarna går till familjen. ❤️
Stor varm kram till dig Johanna ❤️ som varit en sådan fin vän. Som sagt vi ska INTE glömma Annica & vi kommer att göra något för hennes familj❤️

Jessica 3 år sen

Lider med de anhöriga ? sorgen är så tung så tung att bära . Annica lever vidare i genom sina barn , vila i frid fina kämpe ..

Ulrika 3 år sen

Vila i frid ❤️

Anna 3 år sen

Så sorgligt ?. Kände inte Annika, men hon var en vacker själ. Sov sött ?.

Anonym 3 år sen

Vila i frid Annika, du var en riktig kämpe❤️?❤️ Fuck Cancer???

Matilda 3 år sen

Tänker på fina Annica och hennes fina familj. Nu slipper du all smärta, livet är fruktansvärt orättvist. Tankarna går till familjen.

Anna J 3 år sen

❤️

Tess 3 år sen

Vila o frid Annica❤️❤️

Aldona Feeser 3 år sen

♥️?

Caroline A 3 år sen

Så otroligt sorgligt att läsa!
Vila i frid finaste Annica! ♡♡

Maria 3 år sen

Berör mig så oerhört. Jag är själv i din ålder och barn i samma ålder. Mina tankar går till din familj ❤❤

Tessan med tre 3 år sen

Så otroligt orättvist! Vila i frid fina ❤ All styrka till familjen!

Sara 3 år sen

Himlen har fått en vacker ängel ❤️❤️❤️

Siw 3 år sen

Vila i frid kära annika.
Tankarna går till krille med barn.och deras nära i den jobbiga stund tårar rinner från min kind. Siw

Anna-Mia 3 år sen

Så sorgligt? Tänker på hennes nära o kära❤️ Vila i frid fina Annica❤️

Emmelie 3 år sen

Det är svårt att ta in, att du nu är en ängel. Din kraft, din styrka att peppa andra fast du själv kämpade hårdast av alla. Allt du gav och din positivitet som fått så många att kämpa. Du är en sol som alltid kommer lysa, värma. Den klaraste stjärnan på himlen. Jag hoppas min pappa får träffa dig i himlen, ni båda kämpade så hårt. Ni är de finaste av änglar. Det känns tomt, konstigt att du inte är kvar i jordelivet men du kommer alltid skydda din familj, dina vänner. Vila i frid fina Annica??❤ Du kommer alltid bli ihågkommen och alltid vara älskad av så många.

Svar på kommentaren:
Sanna 3 år sen

Å vad fint skrivet❤️❤️

Karin 3 år sen

Vila i frid fina Annica?

Linda 3 år sen

Vila i frid fina underbara Annica ❤mina varmaste tankar till familjen❤❤❤

Eva 3 år sen

Många varma tankar till er! Livet är vekligen inte rättvist! ? Himlen har fått ännu en fin och stark stjärna! Styrkekramar

Jenny 3 år sen

Vila i frid! ❤

Marielle Widelund 3 år sen

Åh neej!!! Så otroligt ledsamt. ? Usch, jag får tårar i ögonen. Jag har följt hennes historia under en lång period och bett för henne flera ggr. En så otroligt stark människa. Livet är så orättvist. Alla mina tankar går till familjen. ❤️

Ullis 3 år sen

Vila i frid underbara fina Annica!!!Tänker på hennes familj!!

Winnie 3 år sen

Annica, du har gett så mycket trots allt du har gått igenom. Jag tror inte någon som läst här på bloggen har varit oberörd av dig och ditt öde Annica.
Du har haft en enorm styrka och tro även med den hemska j-a cancern som du har varit tvungen att leva med de sista åren.
Jag hoppas du har det mycket bättre där du är nu, utan någon smärta, utan någon oro.
Tänker på din familj, på Johanna och dina vänner, vila i frid Annica.

Pernilla johansson 3 år sen

Så sorgligt❤️ Vila i frid.

Ann-Charlotte 3 år sen

Vila i frid finaste Annica ❤️ Och all styrka till familjen ❤️

Janet 3 år sen

Sov i ro Annica. Tankarna går till din underbara familj.

Jenny 3 år sen

Vila i frid❤️

Lotta 3 år sen

Så extremt sorgligt. Tankarna går till Krille, barnen och deras nära i denna jobbiga stund❤

Jessica 3 år sen

Vila i frid❤️ En stor kram till familjen

Monika 3 år sen

Jag saknar ord..det är bara så sorgligt allting!
Sov i ro Annica och massa kramar till familjen.

Elin 3 år sen

Usch så fruktansvärt? vila i frid Annika❤️

Lina N 3 år sen

Vila i frid Annica ❤️

Jennie 3 år sen

Styrkekramar till Annicas familj ?

Gunilla 3 år sen

…Kan verkligen inte riktigt förstå att du inte finns längre lilla Annica..Nu får du mysa hos änglarna??

Camilla 3 år sen

Vila i frid❤️ Tänker på hela familjen?

Sussie 3 år sen

Vila i frid Annica❤
Skänker en varm tanke till nära och kära!

Maria 3 år sen

Jag beklagar sorgen, Johanna. Ibland är livet så ofattbart orättvist.

Tova 3 år sen

… vila för kropp själ och sinne nu – flyg fri och flyg högt Annica ❤❤❤

Elin 3 år sen

Vila i frid fina Annica❤ Himlen har ännu fått en ängel. Din familj finns i mina tankar.

Jannice 3 år sen

Vila i frid, alla tankar går till dina nära o kära. ♥️

Jenny 3 år sen

Alla mina kramar till Annicas familj ❤️ Jag är så ledsen för eran skull

Karin 3 år sen

Nej nej nej!!! Såå fruktansvärt ??? Va fort det gick på slutet ?? Alla mina tankar går till familjen ❤️❤️

carina 3 år sen

Nää så ledsamt,usch får tårar i ögonen. Vila i frid fina annika.

Mona 3 år sen

Ljust och vackert är minnet av Dej ❤️

Annika Jacobsson 3 år sen

Tankarna går till alla hennes nära och kära!
Beklagar sorgen!
Vila i frid Annica ??
Så ledsamt, så ledsamt

Susanne 3 år sen

Finaste, finaste lilla Annica ❤️Så tacksam för att jag fick lära känna dig som spridit så mycket kärlek och värme till mig och så många människor ❤️Mina tankar och styrka går till Krille och barna❤️ Vila i frid och vi ses igen ❤️??❤️

Camilla 3 år sen

<3

Carina M 3 år sen

Vila i Frid vackra ängel❤️❤️❤️
Du är en som satt spår i mitt hjärta, vilken hjältinna…
All kärlek och styrka till anhöriga?❤️

Maria 3 år sen

Det var väldigt tråkigt att få höra detta tråkiga besked,även om jag inte kände Annica,så har jag följt händelseutvecklingen.Det måste ha gått fort på slutet.

Sophie 3 år sen

Livet känns fruktansvärt orättvist ibland :-). Mina tankar går till Annicas familj.

Carina Lundgren 3 år sen

Vila i frid fina Annica , Blir så lessen att så unga människor tas ifrån oss?? RIP. Alla tankar till dina pojkar man din mor???? och alla andra. Livet är orättvist . ?????????

Anna 3 år sen

Tårarna rinner. Så oerhört sorgligt! Vila i frid Annica. ❤️❤️❤️ Fint skrivet av dig Johanna. ❤️ All kärlek och styrka till Annicas familj. ❤️❤️❤️

Malin 3 år sen

Åh va ledsen och chockad jag blir. Finaste Annica.. vila i frid.

Linnéa 3 år sen

Gör så ont i hjärtat! Mina tankar finns hos dina nära & kära! ???

Ann 3 år sen

Blir så lessen ?? RIP. Alla tankar till dina pojkar ????❤️❤️❤️❤️❤️

Sabine 3 år sen

Starka fina Annica! Vila i frid ❤️
Skickar styrka och kramar till Annicas anhöriga och vänner ❤️

Sussi 3 år sen

Tårarna rinner, så himla orättvist. Vila i frid Annica?

Ewa 3 år sen

Vila i frid vackra Annika ❤️

Maj.-Lis 3 år sen

Så sorgligt att läsa, kramar till dej Johanna som gjort allt fint för Annika?❤tänker på hennes familj och mamma..❤

Elisabeth Lundh 3 år sen

Vila i frid fina Annica tänker på din familj som förlorat en sån fin människa ❤ och kämpe!!!!! VILA I FRID KÄRA DU till familjen ❤❤❤❤

Malin Westerberg 3 år sen

Vila i frid❤❤❤varma kramar❤❤❤

Viv 3 år sen

Styrka till Annicas fina pojkar och familj.

Marie Call 3 år sen

Vila i frid, hoppas du mår bra där du är❤️

Brittlouise 3 år sen

Så tråkigt att läsa att cancer vann över livet fick cancer

Marina Larsson 3 år sen

Vila i frid Annica ❤️ ber om frid för din familj ❤️
Ber om frid även för dig Johanna som förlorat din vän ❤️

Jenni 3 år sen

Vila i frid ❤️

Carin 3 år sen

??Annika??

Så orättvist livet är, finns inga ord. Jag har följt dig och inspirerats så av dig, av din kraft och av din tro!

”När skuggan faller kall, där du går fram
Och när fågeln inte längre syns och solen dör.

Jag tänder ljus, jag tänder himlens ljus.
Var trygg och tro på mig.

Som en bro över mörka vatten skall jag bära dig

Som en bro över mörka vatten skall jag bära dig”. Amen!

Vila i frid Annica!!??

Eva 3 år sen

All min kärlek går till Annicas underbara familj i denna svåra stund. ???

Marie 3 år sen

Vila i frid ❤. Styrka till familjen ❤❤❤❤

Carola 3 år sen

Tankar & styrka går till din familj i denna svåra stund❤❤❤

Annica 3 år sen

Så genuint & fint skrivet av dig Johanna <3 Vila i frid du tappra kämpe <3 All stryka till din familj <3

Jennie 3 år sen

Vila i frid fina Annica❤️

Jessica 3 år sen

Vila i frid ❤️

Gunilla Johansson 3 år sen

Jordens oro viker för den frid som varar ?????

Helena 3 år sen

Vila i frid ❤️

Veronica karlsson 3 år sen

Vila i frid ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

stefani storm aspenbrant 3 år sen

All styrka kärlek och kraft till din fina familj?Sov gott vackra tappra kvinna tills du får möta dina kära igen…

Maria Bodingh Johansson 3 år sen

Vila i frid finaste Annica. Mina tankar går till din fina familj. Låt dem finna frid och styrka att gå vidare i livet. Kram ⚘❤

Paula 3 år sen

Fint skrivet, Johanna. En sann kämpe är borta, vila i frid Annika ❤️

anne 3 år sen

Vila i frid♥♥

Kristina 3 år sen

Vila i frid fina Annica ❤️

Lena J 3 år sen

Till fjärilens minne
Säg inte, att ingenting blir kvar
av den vackraste fjärilen livet gav.
Säg inte, att vingarnas färg bleknar bort
och försvinner i vinden som stoft, som stoft.
Om fjärilens kropp måste gömmas i grav
är ändå den svindlande flykten kvar!
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Elisabeth 3 år sen

Älskade Annica, vila i frid! Nu slipper du all smärta. Massor med kärlek till familjen!

Ingwor Karlsson 3 år sen

Vila i frid ❤️

Anonym 3 år sen

Fint skrivet, Johanna. Vila i

Mina 3 år sen

Sov i ro Annica. Du har kämpat väl❤️

Nettan 3 år sen

Sov så gott kära Annica. Många styrkekramar till alla i familjen. ❤

Helena 3 år sen

Vila i frid fina Annica

Anna-Lena 3 år sen

Så fint skrivet Johanna!❤️

Sov så gott Annica❤️

Anna 3 år sen

Vila i frid ❤ ❤❤

Therese 3 år sen

Vila i Frid ❤️❤️❤️

Chanelle Stirling 3 år sen

Vila i frid

Charlotte 3 år sen

Vila i frid ❤

Lotta 3 år sen

Vila i frid nu slipper du smärta o oro♥️
Kärlek o tankar till din fina familj ♥️Ni kommer ses igen!
Kram

Elin 3 år sen

Åh så sorgligt. Din familj o dina nära har en tufft tid framöver o jag ber att de ska känna sej burna av Gud o av alla fina mskor i deras närhet. Du har det bra nu. Du är i den himmel vi tror på. Tack för den värme du spridit.

Lena 3 år sen

Sov i ro ❤️???

Maria 3 år sen

Fina fina Annica, nu slipper du lida och smärtan. Tänker på dig och dina fyra fina killar. Så som du kämpat. Vila i frid nu ❤️

Linn 3 år sen

Sov gott fina Annica! ❤️

Caroline 3 år sen

Så fruktansvärt tragiskt ?? Jag har följt Annicas kamp här på bloggen och alltid hoppats på ett mirakel för henne & hennes familj. Alla tankar går till familjen & till dig Johanna ❤️ Vilken fin vän och stöttepelare du varit för Annica ❤️❤️

Annika 3 år sen

Vila i frid Annica.
Tänker på familjen.

Mia 3 år sen

Tack Johanna för att du orkar dela detta besked, det är så sorgligt med död finns inget värre. Det är tur att det finns en uppståndelse. All kärlek och styrka till familjen önskar jag?

Pia 3 år sen

Å så ledsen jG blir. Du hade så mycket att ge. Jäkla sjukdom. Så fin på alka sätt och en kämpsrglöd. Trodde faktiskt du skulle fixa,detta. Jag gar själv förlorat så många i denna sjukdom.men du kändes så stark positiv och gav inte upo för din familj dina fina pojkar och din man. Kan inte ens föreställa mig vad de går igenom. Du är alldeles för ung för att lämna jordelivet. Men nu har himmelen fått sin ängel. Vila i frid du är med oss varje dag…???

Åsa 3 år sen

Vila i frid.❤

Ullis 3 år sen

Vila i frid finaste Annica! Svårt att finna orden, trodde på nåt sätt att det skulle finnas något sätt. ? Nu slipper du iaf att ha ont, men det är så ledsamt för din familj. Styrkekramar till din familj! ?

christel malmgren 3 år sen

Vila i frid fina Annica mina tankar går till dig och din fina familj och till Johanna Kram Christel

Annette Gunnesson 3 år sen

Vila i frid. ❤️❤️❤️ Tänker på familjen ????

Isabelle 3 år sen

Nejnejnej ? så overkligt hemskt. Fina Annica. Alla tankar går till familjen ❤️

Heidi 3 år sen

Vila i frid❤️

Anonym 3 år sen

Vila i frid fina Annica ❤️❤️❤️Mina tankar går till hennes närmaste, vilken smärta att förlora sin mamma, fru, livskamrat, dotter, vännina och kollega.

Linda 3 år sen

Åh..Annica..jag har följt din kamp via Johannas blogg. Jag har tänkt och känt med dig båda vid med och motgångar. Du har berört så många. Du gav ordet kämpe ett ansikte och du har gett mig insikten att leva i nuet. Himlen har blivit en ängel rikare. Vila i frid❤️

Marianne 3 år sen

? så tragiskt. Många kramar till din livskamrat och till killarna som har mist sin mamma ♥️?♥️?

Anonym 3 år sen

Vila i frid fina Annica Tänker så mycket på din familj i denna sorg ?

Linda 3 år sen

Oktober 2013. Jag skriver till dej Annica då jag hört vilket besked du just fått. Vi båda var nyblivna mammor till små prinsar och båda fått beskedet man inte önskar någon…
Har följt din resa sedan dess. Våra vägar liknade varandras till en början men sen hade jag turen att bli kvitt sjukdomen och lovade dej att leva livet fullt ut. Jag gör det, men idag känns det så tungt och orättvist. Mina tankar är hos din familj och vi låter ett ljus lysa. Lysa för dej, för din familj och för att vi ska vara tacksamma för livet och leva idag! Johanna.. Stor kram till dej oxå i denna tuffa stund!

Annika 3 år sen

Annica förtjänar friden nu, men hjärtat brister för hennes barn ??. Och man.

Känns orättvist att en sådan positiv och fin människa inte fick sitt under.

Vila i frid. Ingen mer oro och smärta.

Dina fina pojkar ????. Finns inte ord.

Johanna – vilken fin vän du har varit och är ???

Annette Gunnesson 3 år sen

Vila i frid fina Annica. ❤️❤️

MiaPet59 3 år sen

Frid viskar träden kring
hemmet du älskat.
Farväl bugar blommorna
du vårdat så ömt.
Tack kvittrar fåglarna
som var morgon dig hälsat.
Tyst viskar vinden farväl.
Du kommer alltid finnas i mitt hjärta.
Vila i frid fina Annica ?
Sänder en varm tanke till Kristian och barnen samt övrig familj ?

Malin 3 år sen

<3

Therese Lundholm 3 år sen

Vila i frid Annica ?❤ mina tankar går till din familj all kärlek och styrka till er ❤❤

Lena Melin 3 år sen

Beklagar sorgen!?❤️

Emma 3 år sen

? Vila i frid Annica, utan mer smärta och oro. Och all styrka och kärlek till din familj, som nu tvingas lära sig leva med den här sorgen, och på något sätt leva vidare här och nu och hitta glädje i vardagen igen, med himlens vackraste ängel vakande över sig. En stor tröstande kram till mamma Anitha också, och till dig Johanna som förlorat en fin vän. Tänder ett ljus och tänker på Annica och det ljus och hopp hon spred. Kram ❤️

Taina 3 år sen

Vila i frid fina Annica ❤ styrkekramar till familjen och till dig Johanna ❤

Marita 3 år sen

Så oerhört sorgligt…..❤ denna fina människa , Annica , vila i frid❤.
Tänker på din kära familj som har de jobbigt, kramar till er allihopa❤❤❤

Jill 3 år sen

Beklagar sorgen. Sov gott ??

Sandra Alverstrand 3 år sen

Vila i frid kära fina Annica. Jag fick träffa dig en gång för lite drygt två år sedan då jag överraskade dig med en present på din arbetsplats. Tack Johanna för allt vi fått följa och läsa. Hoppas Krille och barnen får tid för sig själva att läka såren som inte går att läka helt.. ❤️

Jeanette 3 år sen

Fint skrivet Johanna även om jag bara inte vill eller kan förstå att detta är sant. Annika kämpade för alla ❤️ Himlen har fått en ny stjärna ⭐️

Annika 3 år sen

Tårarna rinner, himlen har fått en underbar ängel. Tack Johanna för det fina du skrivit ❤️ Mina tankar får du och hela Annicas familj

Susanne Weidenhag 3 år sen

“En ängel flög förbi och lämnade ett leende på vår jord ❤️”

Sov gott finaste ängeln och all styrka och kärlek till din familj ❤️

Lillan 3 år sen

Så tragiskt och ledsamt. ? Hon var verkligen en kämpe Annica. Beklagar detta ledsamma besked och vill skänka hennes familj massor av kramar. Finner inga bra ord just nu. Kram till dej också Johanna. ❤️

Marie Jensen 3 år sen

?❤️

Anna 3 år sen

Så otroligt fint skrivit. Jag kände aldrig Annica på annat sätt än Facebook, men blev fängslad av hennes sätt att hantera sin sjukdom. Hon levde verkligen här och nu och uppskattade det lilla. Sov gott nu vackra prinsessa. ??

Agda den förste. 3 år sen

Usch, usch o usch…..så himla sorgligt detta är.
Vila i frid, Annica.
Stor kram till Krille och pojkarna.

Hälsningar Skåne.

Liselott Persson 3 år sen

All kärlek till Annikas nära och kära. Gör ont att läsa att hon somnat in. ❤️

Marjaana 3 år sen

Beklagar sorgen ❤️ Vila i frid ?

Malin Jansson 3 år sen

Tänker på Annica och hennes fina familj ❤️❤️❤️

Camilla 3 år sen

Jag log när jag såg den vackra bilden på en sån vacker tjej. Men när jag läste texten högg det på riktigt till i hjärtat och jag var tvungen att läsa samma mening en gång till. Jag kommer tända ett ljus och tänka extra mycket på annica och hennes tre barn, man och familj! Finner inga ord mer än smärta att hon är borta.

Sanna 3 år sen

Starka, modiga bästa Annica❤️❤️❤️❤️Känns så overkligt att läsa,gråter och fattar inte att det är sant???Skänker styrka och ber för hennes familj. Massor av kramar❤️❤️❤️Vila i frid finaste❤️

Sanna 3 år sen

Tack finaste Annica för allt du delat med oss, så osjälvisk, stark och modig. Så ledsen o sorgsen. Hoppades på ett mirakel in i det sista. Mina tankar går till din familj och barn samt till dig fina Johanna. Vila i frid!❤

Birgitta 3 år sen

Men så sorgligt!Tankarna går ju till hennes närmaste! familjen! Vila i ro Annica !!Styrka till Familjen!

Sara 3 år sen

❤️

Jessica 3 år sen

Finner inga ord… Vila i frid Annica ❤ All kärlek och styrka till familjen ❤

Ellenor 3 år sen

Så ledsamt att höra!!
Tack från mitt hjärta över allt du har delat med dig Annika❤️
Styrkekramar till Din fina familj och Din fina vän Johanna❤️

Tina 3 år sen

Tack för tiden du gav oss, visdom

Therese Annell 3 år sen

Det är ju bara så otroligt sorgligt, fina ord från dig Johanna. Annica måste vara den finaste av änglar i himlen ❤ mina kondoleanser till familjen?

CeciliaB 3 år sen

Finns inga ord som hjälper, inga ord som tröstar… all kärlek som står Annika nära! Det är en ära att få varit med på en liten del av ditt liv. ❤️❤️❤️

Nathalie 3 år sen

Neej :( Lider med familjen. Usch blev alldeles iskall i kroppen nu. Underbara Annica, så älskad <3 All styrka och kärlek till familjen!! <3 :,(

Charlotta 3 år sen

Oerhört sorgligt ? mina tankar går till familjen ❤️ Kramar till dom & till dig Johanna

Louise 3 år sen

Vila i frid Annica!! ❤️? du har varit en riktigt kämpe, hoppast du ha det bra nu och slipper lida!! Kramar.. Beklagar sorgen för din nära och kära!!

Alexandra T-Brown 3 år sen

❤️❤️❤️

Annelie 3 år sen

Så vackert skrivet, Johanna! ?
Jag hoppades på och bad för att Annica skulle klara detta. Att något dramatiskt och övernaturligt skulle hända som blev hennes räddning.
Jag sörjer att Annica fick lämna denna värld alltför tidigt. Jag sörjer för hennes underbara små barn ska växa upp utan sin älskade mamma och för Kristian som har förlorat sin älskade livskamrat. Och jag sörjer för alla i Annicas närhet – som älskade henne – vänner och familj.
Jag gråter och tårarna vill inte sluta rinna…
Du kämpade så väl och så tappert, Annica!
Nu slipper du allt lidande!
Vila i frid, Annica!
????

Maria Blomnell 3 år sen

Denna fina , starka och fantastiska kvinna!
Har följt hennes kamp både på din blogg och Annicas sida , sitter här nu och har en stor klump i halsen. All styrka till Annicas familj och även dig som förlorat en kär vän.❤️

Anonym 3 år sen

❤❤❤

Carina H 3 år sen

Vila i frid Annica. tänker på Din familj.

Ingela 3 år sen

Usch tårarna rinner, blivit så berörd av Annica o hennes öde, vila i frid och många styrkekramar till resten av familjen och till dig Johanna ?❤❤❤

Gunnel 3 år sen

❤️All kärlek och styrka till Annicas fina familj❤️
Kram Gunnel

Gammfinnen 3 år sen

Så otroligt sorgligt ?

Anna 3 år sen

Kondolerar til Annicas familj och till din Johanna. Fruktansvärt hemsk sjukdom, som jag tyvärr känner många nära som gått bort i.

katja 3 år sen

Åh nej, fina Annica! Fint skrivet Johanna. Beklagar så mycket.
Kram

Sofia 3 år sen

Fina Annica ❤️ Vilken kämpe! Vilken enorm förlust för så många. Mina tankar går såklart till familjen, men också till andra som fått hopp via Annica. Och Du, Johanna, som har funnits med under resan. Vilket hjärta! ❤️
Tårarna rinner fast jag inte kände Annica personligen. Hon berörde ändå.
Vila i ljus och frid ❤️

Anna 3 år sen

Fina Annica! Du är en sån inspiration och verkligen en kämpe! Önskar så att din familj fått behålla dig! ❤️❤️❤️❤️

Anna 3 år sen

Vila i frid Annica❤️

Lena 3 år sen

En ängel kom till oss…nu är du hemma igen… Tack för att jag fått följa dig o din härliga familj ❤️

Varvara 3 år sen

Så fint skrivet! Tack Johanna för att du har delat Annicas historia här.
Farväl fina Annica. Sänder mina varmaste tankar till familjen!!!
Med ljus och kärlek!!

Annelie 3 år sen

Vila i frid Annica.
Tänker på din familj.

Lena 3 år sen

❤️ mina tankar finns hos familjen

Karolina 3 år sen

❤️

Marie 3 år sen

Finaste Annica! Jag kan inte förstå…;( Är så ledsen för din familj som förlorat dig. Men du finns där runt dem alltid. Hafe hoppata du skulle få månader att leva iaf. Som din läkare sa. Inte bara några dar. ;( vila i frid finaste ängel!

en som undrar 3 år sen

Hej Johanna! Ja detta var tråkigt att läsa . Hoppas att du kan ha en bra semester ändå. Men det var ju väntat att det kunde gå fort men så här trodde jag absolut inte. Har själv en väninna som har gått igenom mycket tagit bort ett bröst och har nu fått något på en lunga. Hoppas att du orkar med allt detta. Kramar till er alla tänker mycket på barnen
Många kramar

Mysan 3 år sen

❤️❤️❤️

Anonym 3 år sen

❤️

Isabelle 3 år sen

Så otroligt ledsamt att läsa ? vila i frid fina Annica❤❤❤❤❤

Maria H 3 år sen

Så ledsamt…??
Vila i frid fina Annica.
Skickar massor med kramar till familjen?

Susanne 3 år sen

Det gör väldigt ont i hjärtat och har svårt att ta in att det är så.
Annica var en fantastisk kämpe och fin person.
Tankar och kärlek till hennes familj ❤️
Kram

B-M Norman 3 år sen

Så sorgligt?Vila i frid fina Annica❤️Styrkekramar till hennes nära och kära❤️

Lotta 3 år sen

Beklagar sorgen. Hoppas att du finner ro nu Annica där du är nu❤️ och all styrka och kraft till din fina Krille, dina tre små barn och din mamma i denna stora sorg. Tänker mycket på er alla. Kram till er alla??

Kamilla 3 år sen

Beklagar sorgen. Vila i frid.

Marie 3 år sen

Beklagar förlusten av eran fina tappra Annica. Tårarna rinner ?. Jag tänker på er allihopa. Sov i ro fina Annica . ?❤️?

Therése 3 år sen

♥️

Maritha 3 år sen

❤❤❤ Sov i ro!

Anna 3 år sen

Tack Annica för att du så generöst delade med dig av dina upplevelser och din historia, du lämnar ingen oberörd och ditt minne lever och lyser. Sov gott nu♥️

Anna G 3 år sen

Så ledsamt! ? Tänker på er i familjen! Beklagar verkligen❤️

Veronica 3 år sen

♥️♥️♥️

K L M 3 år sen

Beklagar Sorgen ..

Hille 3 år sen

♥️♥️♥️

Barbro 3 år sen

All kärlek till Krille och pojkarna samt alla er i eran närhet.
Massa kramar till er alla.

Pia 3 år sen

Vila i frid,omgiven av änglarna ?❤️

Rita 3 år sen

Aldrig glömd ❤️
All kärlek och styrka till hennes familj ❤️

Viktoria 3 år sen

Du är bäst Annica. ❤️❤️❤️ Vila i frid.

Ann Bengtson 3 år sen

Oj vad ledsen jag blir ??. Tårarna rinner trots att jag inte kände Annica. Men det kändes ändå på något sätt som man gjorde det eftersom hon var så öppen!! Beklagar verkligen ❤ ❤ ❤

Petra 3 år sen

Finaste Annica❤️❤️ Beklagar sorgen, tänker på er alla i familjen!❤️❤️

Eva 3 år sen

❤️

Paulahelenas 3 år sen

❤❤❤

Sandra 3 år sen

❤️

Charlotte 3 år sen

Så fruktansvärt sorgligt?följt dig och din resa på håll, du har ofta varit i mina tankar, vila nu i frid?

Lena Fagerström 3 år sen

Beklagar sorgen. Miste själv min allra bästa vän för ett år sedan så vet precis vad du går igenom. Annica och min kompis verkar så otroligt lika i sättet du beskriver henne. Att alltid sätta andra före sig själv och att inte vilja vara till besvär. Tänker på er anhöriga. Kramar till er alla ❤️

Malin 3 år sen

Så sorgligt ?? Ord räcker inte till. Innerliga tankar till er alla Annicas familj beklagar så. ??
Vila i frid älskade Annica?️? ?️❤️

Yvonne 3 år sen

RIP Annica
Tack för allt du har delat med dig ♥️

Annika Olsson 3 år sen

Aldrig glömd ?

Lena 3 år sen

Åh neeej ???? Farväl finaste Annica ?? Må du vila i frid ❤️? Mina tankar går till hennes fina familj ❤️❤️❤️

Sara 3 år sen

Förväl till dig underbara Annica, vila i frid. Vilken fin människa du var som gav så mycket till så många❤️❤️❤️

Maria 3 år sen

Annette 3 år sen

Finaste Annica, vila i frid.
All styrka o kärlek till familjen❤️❤️

Katarina 3 år sen

Älskade Annica ❤️❤️❤️Du finns för alltid i våra hjärtan ❤️Större än sorgen är glädjen att minnas och du och din familj finns alltid hos oss och du hos dem❤️

Ann 3 år sen

Vila i frid ❤❤❤

Eva 3 år sen

❤️

Yvette Karlson 3 år sen

?

Sandra 3 år sen

Vila i frid?

Ullica 3 år sen

Farväl Annica nu har du fått frid och slipper lida mera. ❤️❤️❤️ Styrkekramar till din fina familj

Marianne Forsgren 3 år sen

Det är något bortom bergen
bortom blommorna och sången,
det är något bakom stjärnor,
bakom hela hjärtat mitt.
Hören – något går och viskar,
går och lockar mig och beder:
Kom till oss, ty denna jorden
den är icke riket ditt!
– Dan Andersson

Gunilla 3 år sen

Så sorgligt och ledsamt för alla Annicas nära och kära.Vila i frid ,♥️

Lollo 3 år sen

??❤❤❤❤ Så sorgligt. Tänker på er alla ❤

Madeleine 3 år sen

Neeej… Tänkte att hon i alla fall skulle fått våren ihop med sina fina killar…
Så ledsen att höra detta. Skänker tankar å värme åt er alla. ♡♡♡

Jenny 3 år sen

Inte redan ?❤

Eva 3 år sen

Farväl fina Annica! Nu är du fri från all smärta och oro. Tack för att du delat med dig av din svåra resa. Jag glömmer dig aldrig. ❤

Malin 3 år sen

Vila i frid fina Annica?❤️

Veronica 3 år sen

❤️

Anna 3 år sen

Vila i frid tappra Annica! Alla tankar till din fina familj!⭐️?

Ulrika 3 år sen

Så otroligt sorgligt att läsa! Blir riktigt ledsen. Tänker speciellt på familjen som förlorat sin mamma, sin fru och sin dotter. Så orättvist och så grymt. Tänder ett ljus för Annica ikväll. ??❤️❤️

Marina 3 år sen

?❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Karin 3 år sen

Så sorligt , och ledsamt ! Många kramar till Annicas familj !

Sassa 3 år sen

Vila i frid fina Annica ❤️

Camilla 3 år sen

Tårarna rinner när jag läser detta.
All styrka till hennes nära och kära ❤
Farväl fina Annica ❤

Pernilla 3 år sen

♥️Vila i frid ??♥️

Anna 3 år sen

Finns egentligen inga ord. Jag lider så med familjen❤️. Det gör ont ända in i själen. Vila i frid Annica ❤️. Himlen har fått den finaste av änglar.

Lotta 3 år sen

Mitt hjärta brister när jag läser detta. Vila i frid ❤️

Maria 3 år sen

?❤️

Monica 3 år sen

Mitt hjärta brister ?. Så fruktansvärt sorgligt ?. Mina tankar går till Annikas anhöriga och vänner och till Annika själv såklart. Henne glömmer jag aldrig ?

Anonym 3 år sen

??❤️

Pernilla 3 år sen

❤️

Malin 3 år sen

Vila i frid ❤️❤️❤️

AnnaE 3 år sen

Vila i frid fina fina Annica ❤?. Tänker på din familj som förlorat sin mamma och fru. ❤ . Beklagar sorgen Johanna ❤ Kram

Marie 3 år sen

Så fint stöd du varit❤️Man blir så ledsen när man läser att en så ung tjej inte fick ett längre liv med sina tre barn och man?❤️

Åsa 3 år sen

Fina Annica, vila i frid!!! ❤❤❤

Therese 3 år sen

Så ledsamt?❤️ Fuck cancer??

Lollo 3 år sen

Jag har hållt andan varje gång jag gått in på din blogg sista tiden, med fasa för detta dödsbud. Samtidigt har jag trott att det inte alls skulle hända. Annica har ju klarat så mycket tidigare. Jag har enbart följt Annica hör genom din blogg och känner inte henne eller hennes familj, men att fått följa hennes resa berör mig något oerhört. Jag sänder alla mina tankar och styrka till Annicas nära och kära.

Lisa 3 år sen

Tårarna rinner Annika den största kämpe jag känner till du har berört så många alla tankar till din fina familj o din underbara vän Johanna vila i frid ????

Åsa Hjalmarsson 3 år sen

Mitt hjärta brister när man läser detta ? ? har följt Annikas kamp länge….. vila i frid ?❤️ Tankarna går till familjen o hennes barn ❤️

Catta 3 år sen

Usch, det gör ont i ❤️ Fuck jävla cancer????Mina tankar går till hela hennes familj❤️??

Liselotte 3 år sen

Vila i frid Annica ?. Tänker på dina nära och kära ❤❤❤.

Linda 3 år sen

Sandra 3 år sen

Så fint skrivit Johanna ❤️
Annica som tappet kämpade för att övervinna cancern. Som inte tappade hoppet, en sann förebild för oss.
Så ledsen jag blir ?

Älskade Annica vila i frid ❤️?

Du kommer ALLTID finnas i mina tankar. Kommer aldrig glömma dig.
Ikväll tänder jag ett ljus för dig ?

Beklagar sorgen av din vän Johanna ❤️
Begklagar sorgen till familjen ❤️

Varm kram till dig Johanna ❤️❤️❤️
#fuckcancer

Maria 3 år sen

Vila i frid fina, modiga du ❤️

Anonym 3 år sen

?❤️❤️❤️

Hanna Enberg 3 år sen

Tårarna rinner när jag läser detta. Vila i frid Annica ❤️

Linda Johansson 3 år sen

Vila i frid världens finaste och tappraste hjälte❤

Anonym 3 år sen

Vila i frid fantastiska Annika som kämpat så länge. ?❤️
Skänker en tanke till din familj

Linda 3 år sen

Det gör så ont att läsa detta. Som jag bett för ett mirakel! Tänker på Krille och barnen, så sorgligt. Älskade Annica vila i frid du fina kämpe❤

anonym 3 år sen

Vad fruktansvärt. Vila i frid. Hon som kämpat så länge. Mina tankar går till hennes man och barn.

Anette 3 år sen

Vila i frid.
Många tänker på dig o din familj.

??

Sofia 3 år sen

Vila i frid Annica?

Sara 3 år sen

Farväl världens finaste Annica. Mitt hjärta går i tusen bitar, tänker så mycket på hennes tre fina killar som alldeles för tidigt har mist sin mamma. Hennes fina man som har förlorat sin livskamrat. Hennes mamma. Och till dig Johanna som har varit ett sånt fin stöd för henne. ❤️???

Emma 3 år sen

Fy, va sorgligt ? vila i frid Annica ❤ vilken kamp du fört mot denna vidriga sjukdom. Tänker på din familj i denna svåra stund

pernilla holmen 3 år sen

Jag har tänkt på dig varje dag, o jag har hoppats på ett mirakel,,, jag är så fruktansvärt ledsen att du var tvungen att lämna din familj, efter allt som du har kämpat, det är så orättvist , du har lämnat så mycke avtryck o du finns för alltid i våra hjärtan, Vila i frid finaste Annica Alltid saknad Aldrig glömd

Mia 3 år sen

Vila i frid fina Annica ❤️

A 3 år sen

Vila i frid ❤️

Marika bergman 3 år sen

❤️

satu 3 år sen

Vila i frid fina Annica ♥♥♥

Lotta 3 år sen

Så fint skrivet Johanna ❤️ Åter igen blir man påmind om hur skört och orättvist livet kan vara. Hur viktigt det är att leva här och nu, visa sin kärlek och inte ta saker för givet. Lättare sagt än gjort ibland men Annika var/är verkligen en förebild. En sådan person som man vill vara. Så allt i genom god ❤️
Sov i ro du fina Annika och kärlek och styrka till hennes familj och en varm kram till dig också Johanna.

kejo 3 år sen

Som hon kämpat och få gå igenom smärta. Vila i frid? Samt ett stort ❤️till Johanna som varit en sådan fin stöttepelare❤️ Tänker på all hennes närmaste.

Bettan 3 år sen

Åh, neej! Som jag hoppats på att denna dagen aldrig skulle komma! Hoppats på ett mirakel!
Tankarna går till familjen!

Anna 3 år sen

Så sorgligt, vila i frid

Jenny 3 år sen

Fina ord? tänker att hur orättvist är inte livet❤kram❤

Agneta? 3 år sen

❤️??

Malin 3 år sen

Älskade Annica ❤️❤️❤️
Vad ledsen jag blir!!
❤️❤️❤️

Gunnela 3 år sen

Fina, fina Annica, sov så gott i din himmel hos änglarna ?? Bara tanken på dina tre små pojkar och din älskade man får mina tårar att rinna ? Styrkekramar till hela fam/nära och kära som nu får gå vidare med en outtalad sorg, gör mig så fruktansvärt ont.
❤️❤️❤️ En stund på jorden ❤️❤️❤️
Fridsam vila ❤️?❤️

My 3 år sen

Fina fina Annica! Vi på Onkologen på Sahlgrenska kommer minnas Annica med glädje!! Hon var som en ljus och hös upp avdelningen och mottagningen när hon kom. Vi kommer minnasAnnica med glädje!! ❤️..samt hennes otroliga kamp!

Veronica 3 år sen

Men nej vad sorgligt! Jag blev helt chockad nu när jag läste det här.?Hade hon inte några månader kvar att leva? Vad hände som gjorde att det gick så fort??Fina Annica, nu är du omgiven av änglar och ingen smärta finns längre.?Nu får du agera änglavakt åt dina närmaste. Ett jobb du kommer göra galant!?Solen kom här förut. Det måste vara din värme som lyser upp himlen☀️☀️?❤️

Agneta? 3 år sen

❤️?

Anna 3 år sen

Vila i fred Annica ❤️❤️❤️

Fredrika 3 år sen

❤️

Maria Karlsson 3 år sen

Massa ❤ till hennes familj

Annelie 3 år sen

Vila i frid Annica ❤?❤

Ulrika 3 år sen

Så fint du skriver Johanna. Jag beklagar sorgen av din fina vän. Du var en fantastisk vän till Annica . Nu är hon den finaste ängeln i himlen ❤️❤️

Åsa 3 år sen

❤️

Mona 3 år sen

? Vila i frid Annica ❤

Annika 3 år sen

Neeeeeej!! Det gick alldeles för fort!! Gråter helt ohämmat över en människa jag aldrig ens träffat. Så ledsamt. ???

Helen 3 år sen

❤️??

Sandra 3 år sen

Tack för allt hopp och styrka du delad. Det var genom det du valde att skriva och dela med dig av som gav mig styrka. Glad att jag fick möjligheten att träffa dig. Ge dig en kram och tala om hur mycket dina ord gav vår familj. Krille jag sänder stor kram till dig och barnen. Våra tankar finns med er.
❤?❤?❤?❤?❤?❤?❤?❤

Therese Walter 3 år sen

Vila i frid älskade underbara kämpen Annica❤ återigen har himlen fått en vacker ängel . Du kommer leva kvar i allas våra minnen och få oss kämpa vidare varje dag. Du besatt en sådan oerhörd kämparglöd trots allt du genomgick. Tillsammans ska vi bekämpa denna hemska sjukdom . Alla mina tankar till alla dina nära och kära . Idag ska jag tända ett ljus för den vackra ängeln som är du❤ sov så gott älskade underbara du❤

Annelie Kihl Karlsson 3 år sen

❤️

Eva Hjertstedt 3 år sen

❤️

Karina 3 år sen

❤️

Pernilla 3 år sen

♥️

Johanna 3 år sen

Vila i frid❤️

Anette 3 år sen

Följt Annicas kamp och hennes älskade familj ?? finner inga ord . Enda jag kan göra är följa hennes råd . Vila i frid. Tänker på hennes kära . Tack även Johanna för du kämpat för henne på ett så fint sätt . Kram en läsare bland många ❤️?

Anna 3 år sen

Blir så ledsen att läsa detta men förstod att det inte var bra, åhh känns så tomt men vi ska lära oss av Annica!! All kärlek till hennes närmaste vilken kamp men så mycket värme ändå. Säker på att du ändå har det bra nu och tack för alla insikter ❤️??

Carina Pettersson 3 år sen

?

Ingrid 3 år sen

❤️?

Annette Nord 3 år sen

❤️

Anne Nilsson 3 år sen

Vila i frid Annica❤ all kärlek och omtanke till hennes man,hennes fina söner,familj och vänner ❤

Nettan 3 år sen

?Vila i frid❤️

Sandra 3 år sen

Kristina 3 år sen

Vila i frid Annica ❤️ Styrkekramar till familjen.

Annelie 3 år sen

Veronica 3 år sen

? Vilken kämpe ❤️? Mina varmaste tankar går till Annicas familj.
Vilken fin vän du varit Johanna❣️

Mona 3 år sen

Så tråkigt att höra.Vilken stark fin kvinna som fått gå igenom så mkt svårt men ändå kämpat så hårt för att få vara kvar hos sin familj ❤️Jag beklagar sorgen och kommer alltid minnas denna fina starka kvinna ❤️Och fina familj?

Susanne Hietalahti 3 år sen

Vila i frid

Ulrica 3 år sen

Vila i frid ❤

Carina 3 år sen

S 3 år sen

Vila i frid fina Annica ❤️

Lena Gustafsson 3 år sen

Detta gjorde så ont?kära fina barn och Krille… ni har kämpat så allihopa och nu har ni eran älskade Annica som en ängel som vakar över er❤️Ta hand om er,tänker så oerhört på er i denna svåra stund. Jag känner inte ens ändå gråter jag över att ni ska behöva gå igenom detta…Till dig Annica,finaste ängeln-vila i frid❤️

Malin 3 år sen

Vila i frid fina Annica, mina tankar går till dina nära och kära ❤❤❤

Karin B 3 år sen

Jag beklagar sorgen!

Nathalie 3 år sen

Vila i frid finaste vackraste Annica ❤️. En massa kärlek och styrka till familjen.

Maria 3 år sen

❤️

Anonym 3 år sen

?❤️

Selma 3 år sen

Vila i frid❤️

Isabelle 3 år sen

Jag skänker varma tankar till hennes nära och kära ❤️

Gun 3 år sen

❤❤❤??? mina tankar går till hennes familj ? och till dig Johanna vilken fin vän hon hade i dig ❤❤❤

Johanna 3 år sen

Vila i frid ❤️

Mia 3 år sen

❤️❤️❤️❤️

Sarah 3 år sen

Det här gjorde ont. Tänker på familjen. Finner knappt ord.
Hoppas Annica är på en ljus o underbar plats nu och kram till dig Johanna.

Anonym 3 år sen

Vila i frid finaste Annica ❤️
All kärlek till familjen

BL 3 år sen

Linda Arnberg 3 år sen

Men nej ?? hoppas av hela mitt hjärta att du slapp ha ångest på slutet, Annica. Att du fann ro innan du fick somna in ❤️ Alla tankar till familjen, och en stor eloge till dig Johanna för det stöd du varit för henne. Så ofattbart sorgligt, ville tro på ett mirakel ? Vila i frid nu finaste Annica ❤️

Susanne 3 år sen

Vila i frid finaste Annica?❤

Anna 3 år sen

Vila i frid??❤️

Anita 3 år sen

Så fint du skrivit om Annika. Nu har en riktig kämpe slocknat här på jorden. Kommer aldrig glömma alla inlägg som både du, Annika o Anitha skrivit. Så viktigt att man lever här o nu. ?

yvonne 3 år sen

Så fruktansvärt ? Vila i frid Annica ❤❤❤

Maria 3 år sen

Vila i frid kära du ❤️??❤️ Alla mina tankar till de nära och kära ?

ÅsaH 3 år sen

Men åhhh så fort det gick ? Så fruktansvärt sorgligt.
Jag tänker på hennes familj. Såå otroligt orättvist livet är ?
HOPE – Hold On, Pain Ends
Vila i ro, fina Annica ❤️?❤️

Helena 3 år sen

?

Helene 3 år sen

Vila i frid fina Annica❤️

Siv 3 år sen

❤Sov gott fina Annica❤Styrke kramar till familjen och vänner❤

Katta 3 år sen

Så himla sorgligt…❤Varma kramar till hela familjen❤❤❤

Regina 3 år sen

Vilken kämpe❤️ Vila i frid finaste Annica❤️?

Ann-Britt Lindblom 3 år sen

Så fint skriver. Gråter fast jag inte kände henne. Har ändå följt din blogg och det känns som om jag kände henne. Vila i frid Annica?

En annan Nina 3 år sen

Så oerhört sorgligt och så fort det gick på slutet vilket gör det svårt att ta in.
Alla tankar och hälsningar går till familjen.
Fina, fina Annica sov i ro! ?❤️

Annelie Grönlind 3 år sen

Nej fy vad ledsen jag blir att höra detta ❤️?❤️ Vila i frid Annica ❤️❤️

Sofia pihlsgård 3 år sen

Rysningar över hela kroppen kände ej Annika men följt dig Johanna och henne i flera år, vilken tragik?❤️Vilken kämpe och glädjespridare som nu lämnat jorden❤️

Angelica 3 år sen

Det finns inga ord. Vila i frid du fina ängel ❤️

Camilla 3 år sen

Men åh nej? som en annan skrev, så snabbt det gick? kände ju inte alla Annica personligen men följde hennes kamp på insta. dettta gjorde riktigt ont att ta del av. Hon var en riktig kämpe o jag hoppades så att miraklet skulle ske, att det hela på något vis skulle vända. Vilken otrolig vän du är oxå Johanna❤️ Tänker på Annicas familj o dig?

Lena 3 år sen

????

Claudia 3 år sen

Vila i frid Annica, jag sänder massa kärlek till din fina familj i deras svåra stund.❤️???

Kristina S 3 år sen

Annie 3 år sen

Men nej. Så snabbt det gick. Kände henne inte men gråter. Trodde inte det skulle ske så snabbt. Rip fina vackra Annica❤️

AnnaE 3 år sen

Tårar rinner här så sorgligt. Vila i frid fina fina Annica ❤?

Amie 3 år sen

Nu slipper du all oro och smärta Annica. Tänker på dina nära och kära som går igenom en tragisk förlust just nu…. ❤ SJÄLAR SÄGER ALDRIG FARVÄL ❤

Monia 3 år sen

Vad ledsen jag blir när jag läser detta
Vila i frid Annica ❤️

Lena 3 år sen

Vila i frid Annica!❤️

Jenny 3 år sen

Mina tankar går till hennes barn och make?❤️Så oerhört sorgligt att de mist sin mamma och fru??

Monica Ivarsson 3 år sen

Vila i frid❤️?❤️

Camilla 3 år sen

Känns sååå sorgligt! Jag kände henne inte, men det känns som man gjorde det. Det gör verkligen ont att läsa ❤️ Sänder många värmande kramar till er alla i hennes närhet, framförallt går tankarna till hennes familj ❤️

Pernilla Johansson 3 år sen

Gud så otroligt sorgligt ?! Nu får du vila o frid som du så väl behöver….. Tänker på din familj ?????❤

Mia 3 år sen

Så fruktansvärt sorgligt? och så fort det gick det sista. Alla tankar går till Annikas man och barn. Jag har själv varit där Krille står just nu. Med små barn och behöva mista den man älskar i cancer och försöka kämpa vidare och vara stark inför barnen.❤️

Theresa Magnusson 3 år sen

Hej Johanna!
Åh, vad ledsen jag blir när jag läser detta inlägg ?? det är så fruktansvärt sorgligt och så fort det gick! Stackars lilla fina Annica som kämpade så, jag blir så ledsen och berörd ?? Mina tankar går till fina Annica och alla hennes nära och kära i denna svåra stund! Kramar Theresa ❤️❤️❤️

Marie Ekman 3 år sen

Vila i frid Annica ❤

Helen 3 år sen

Men så sorgligt ? sänder mina tankar till Annicas nära o kära och till dig Annica, nu är lidandet slut och du är i en bättre värld. Kram ?

Marita 3 år sen

Vila i Frid Annica ?❤️

Lindah 3 år sen

Vila i frid ?❤️?Nu slipper du ha ont mer! ? Sänder styrkekramar till familjen! ?

Paola 3 år sen

<3

Anette 3 år sen

❤️❤️❤️

Nicole 3 år sen

Vila i frid fina Annica ??????

Jennie Maijanen 3 år sen

Vila i frid ❤️❤️❤️

Åsa öberg 3 år sen

Såå sorgligt även att man ej kände henne mer än här.

Camilla 3 år sen

Himlen har fått en ny ängel
Du har fått komma hem❤️
Tittar du ner tittar vi upp❤️?
Vila i frid??
Styrkekramar till Er alla❤️❤️❤️

Eva 3 år sen

Nä fy jag blev helt ställd när jag loggade in här idag som en käft smäll,tårarna rinner & mina tankar går till familjen o Annica vila i frid må änglarna vara med dig & vaka över din familj ..stor kram

Christina de Ron 3 år sen

Vila i frid ???

Monica 3 år sen

Sov gott fina Annika ❤️ Tänker på din fina familj och sänder många styrkekramar till dom ❤️??❤️

Johanna Wikström 3 år sen

Vila i frid vackraste Annica❤️

Malin 3 år sen

❤️

Jennie 3 år sen

Vila i frid från allt det onda❤️

Dianasdrömmar 3 år sen

Men åh nej , vila i frid finaste Annika ❤️Kram Diana

Helen 3 år sen

Så sorgligt❤️

Johanna 3 år sen

Orättvist…följt Annikas kamp, kändes som om hon var odödlig. Så stark. Vila i frid ❤️❤️

Madeleine 3 år sen

Gråter floder… har själv förlorat min mamma i cancer kämpar med sorgen varje dag. Känner så för hennes barn/familj :(

Angelika Lagerin 3 år sen

❤️

Ulrika 3 år sen

Vilken otroligt fin vän du har varit för Annica. ?

Nettan 3 år sen

Jag kände inte Annica, men det kändes som det efter att ha följt henne på bloggen. Tårarna rinner och jag är så ledsen och tankarna går till hennes tre barn och man?. Vilken kämpe hon var och vilket mod att orka och våga och ta sig tid att berätta för oss läsare. Himlen har fått den vackraste av änglar❤️. Vila i frid fina Annica och jag vet att du tittar ner på dina fina pojkar som alltid kommer att ha sin mamma i deras hjärta❤️?.

Petra 3 år sen

Så sorgligt ❤️

Carolina 3 år sen

❤❤❤

Catrin 3 år sen

Sov gott fina Annica ❤

MH 3 år sen

Man kan ej veta ej heller förstå
Att livet är så skört, då och då
Hur fort ett liv för oss tar slut
Precis som drömmen suddas ut.
Sov i ro Annica
MH/ Österlen

Susanne 3 år sen

?Så otroligt ledsamt, blir väldigt berörd ?, vill skicka en stor omfamning till er alla anhöriga o, såklart, till dig Johanna!!?

Linda andersson 3 år sen

Vila i frid fina Annica! All kärlek och styrka till familjen!

Margareta 3 år sen

Sov så gott Annica❤

Katarina 3 år sen

Åh nej?tänker på familjen och vännerna.Vila i frid Annica??

Jessica 3 år sen

Vila i frid fina du ?

Jeanette 3 år sen

Åh nej! Det gick för fort. Så otroligt sorgligt. Himlen har fått en ny ängel och vi här kvar på jorden gråter.
Vila i frid finaste Annica! ?

Lotta 3 år sen

Farväl ?❤️❤️❤️

Anki Lilja 3 år sen

Vila i Frid Annica. Tankarna går till nära och kära, familj och vänner.. Kände henne inte men det kändes som det via dig.
Hon slipper ha ont men man hade önskat att hon fick en längre tid hos sin familj så som hon kämpade. ❤

Vickan 3 år sen

Vila i frid Annica, sänder all styrka till familj och vänner ❤️

Erika 3 år sen

❤❤❤

Lina 3 år sen

Ååh❤️?

Johanna G 3 år sen

? usch så tungt…
? mina tankar går till familjen.
Kram!

Gunilla 3 år sen

Vila i frid Annica! ?❤️

Jeanette 3 år sen

Vila i frid ♥️

Sara 3 år sen

❤️❤️❤️❤️❤️

Helena Klementsson 3 år sen

Vila i frid fina fina Annica! ❤❤❤ känns så ofattbart ????

Christina 3 år sen

Johanna…..❤️Såå ledsen!!!
Så fint skrivet!❤️ Jag sitter här o gråter…. Tankarna går
till familjen❤️ Dig Johanna❤️
ANNICA❤️??❤️

Elin 3 år sen

❤️❤️❤️❤️

Kristin Segerström 3 år sen

Åhh :( jag har inte ord.. tårar trillar nerför mina kinder.. fina Annica.. du har berört, det blir tomt utan dig och Himlen har fått en fantastisk ängel.
Jag tänker på din familj, som tvingas leva vidare utan dig finaste du! pojkarna har en fantastisk pappa..det kommer att bli bra! <3

Kram till Anitha <3

Sov i frid Annica <3

Kramar från Kristin

Viktoria Björk 3 år sen

Sov gott Annica ?? Som du har kämpat, nu slipper du ha mer ont ?
Mina varmaste kramar till familj, övrig släkt och vänner ?
Himlen har fått en ny fin ängel ? ANNICA ?

Petra 3 år sen

Åh nej mitt hjärta gråter ?. Vila ifrid älskade fina Annica ❤️❤️❤️

Lena 3 år sen

Fina fina Annica❤️ Vila i frid❤️ ?? All världens styrkekramar till Annicas familj och alla hennes nära och kära❤️

Lotta larsson 3 år sen

Det ofattbara tråkiga hände.. ?Vila i frid Annika efter din långa kamp. Nu har du fått ro i din slitna kropp.vi ses i Nangijala …

Lisa 3 år sen

Så sorgligt ? alla tankar till familjen ❤️

Brittis 3 år sen

Vila i frid min fina vän Annica, min mans vapendragare i över fyra år. Saknar Dig. <3

Maarit 3 år sen

Vila i frid älskade ängel❤️??

Johanna Lindahl 3 år sen

Styrkekramar till Annikas familj och nära och kära, tänker på er ❤️ Annica vila i frid ❤️

Liz 3 år sen

Känns som man kände henne genom dig ?så fruktansvärt. Vila i frid❤️

Yvonne 3 år sen

Så fruktansvärt ?Vila i frid Annica ❤❤❤

Gunilla Egelstad 3 år sen

❤ Kram till både familjen och dig!

Ulli 3 år sen

Nej blir så ledsen ❤️ Tänker på familjen

Annika 3 år sen

Vila i frid❤️❤️❤️❤️

Lotta 3 år sen

❤️❤️❤️

Anna 3 år sen

Sofia 3 år sen

Så svårt att ta in. ❤️

Sophia 3 år sen

Så sorgligt att höra. ❤️? Vila i frid ?

Annika 3 år sen

Vila i frid! ❤?

Jenny 3 år sen

Vila i frid ❤️. Alla tankar o styrkekramar till er alla ❤️

Mona 3 år sen

Vila i frid???❤

Annelie 3 år sen

Vila i frid hos änglarna, som du kämpade fina fina du❤❤❤

desiree 3 år sen

Nej nej. Fina starka människa! Gråter. Vila nu i frid???

Lise 3 år sen

Nej nej nej.. vila i frid ❤️al kärlek till familjen

Pernilla 3 år sen

Nej jag går sönder. Fina Annica❤ vila i frid. Mina tankar går till henbes familj
Kramarom

Amra 3 år sen

Nejj usch så hemskt ….man ska alltid hoppas i det sista o jag hoppades verkligen att de större makter skulle hjälpa henne …Vila i frid ängel och all stryka till ding familj❤❤❤

Elisabeth B 3 år sen

Vila i frid hos alla änglar?

Anette 3 år sen

Vila i frid ❤️?? Stor varm kram till familjen ❤️❤️

Jenny 3 år sen

❤️

Karin 3 år sen

❤️

Linda 3 år sen

Så oerhört sorgligt! ? Vila nu i frid fina Annica! ❤️ Din vapendragare Kents dotter, Linda

Karin 3 år sen

Styrkekramar till Annicas nära och kära. Vila i frid❤️

Maria B 3 år sen

❤❤❤

Linda 3 år sen

Åhhh vad tråkigt!! Hoppades så på ett mirakel! Beklagar verkligen och mina tankar går till dig och Annicas familj ❤️

Marielle 3 år sen

?❤️

Sara 3 år sen

NEJ! Vad fort det gick nu blev jag chockad ? Vila i frid söta goa Annica❤❤❤ Många tankar till din fina familj❤

Katarina Vikström 3 år sen

Vila i frid?

Susanne 3 år sen

Aviaja 3 år sen

Nej!!! Det får inte vara sant… ???❤️❤️❤️

Michaela 3 år sen

Vila i frid finaste Annica!!! Fuck det där jävla cancermonstret!!!!

Carolina 3 år sen

Vila i frid hemma i himlen. <3

Anna Hedvall 3 år sen

Vila i frid???

Marie Louise 3 år sen

Blir så ledsen när jag läser det du skriver livet är så fruktansvärt orättvist ❤️ Mina tankar går till Annikas familj och vänner . Vila i frid fina Annika ❤️

Stina 3 år sen

Finner inga ord vackra finaste Annica nu har himlen fått en underbar ängel..lider med dina nära o kära du va min förebild för att kämpa kämpa med mitt mående…all kärlek till er alla

Pixiewing 3 år sen

Vila i fred Annica!

Annika 3 år sen

Vila i frid?❤️?

Finner inga ord 3 år sen

Vet för en gångs skull inte vad jag ska säga. Vet inte ens varför jag känner att jag behöver säga något. Detta är bara så ofattbart sorgligt. Jag kände inte Annica men känner ändå med hennes familj nu i detta. Det är bara för orättvist det här livet. Fina fina Annica – hoppas att du har det bra där du är nu!

Johanna Chaibi 3 år sen

Så sorligt ❤️ Lider med familjen. Hoppas du får vila nu ❤️ Kanske möter du Sabina i änglahimlen ❤️

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Hoppas ni haft en riktigt skön helg, vilket väder vi haft. Riktigt härligt vinterväder med strålande sol, krispigt klart och kallt. Igår lördag tog vi en skön långrunda ut på Eriksberg och…

Innehåller annonslänkar Fredag är här! Har ni kallt? Shit vilken kyla idag, men klart och fint ute. Jag vaknade på så bra humör efter sovit 7,5 timmar, hoppade i understället och har…