ANNONS
Integritet på Tailsweep

Kryssning i Karibien

/


Innehåller reklam för Royal Caribbean 
Vi är ombord på Harmony of the seas och åker med Royal Caribbean i Karibien. En drömresa! Vi klev ombord i lördags och har kryssat till havs i två hela dagar. Just nu är klockan 9 här hos oss men det står att jag skrivit det 16 pga tiden hos er.
Jag gör ett delsamarbete med Royal Caribbean och kommer skriva mer utförligt om det i nästa inlägg.
Lördagen var väldigt jobbig för jag var så fruktansvärt ledsen. Sorgen har olika faser, chock och kaos, sedan kommer gråten då man minst anar det. Men jag märker att det är lite lättare, nu börjar jag förstå vad som hänt att Annica är borta. Jag har bestämt mig för att njuta av resan och det gör jag. Hur gör man när det bara kommer över en, det är svårt att ta bort känner jag.
Men kände på söndagen att jag vet att Annica hade velat att vi njuter av vår resa och att vi måste leva vidare. Vi måste.


Idag är första stoppet vi gör på resan och har kryssat till havs i två dagar. Det är häftigt att bara vara mitt ute i karibiska havet och inte se något annat än hav.
Men nu har vi precis lagt till i St Marten! Vi ska äta frukost på rummet och vid nio går vi av. Så kul det ska bli!
Jag kommer skriva massor om båten, vad som ingår, vad man kan köpa till osv i nästa inlägg.
Frukost på rummet ingår och det är det bästa på hela resan. Vi har valt det tredje dagen i rad nu och jag njuter av att sitta på balkongen, titta ut mot horisonten och känna lugnet.
Solen är stekhett, vi smörjar oss med över 30 hela tiden, men det känns lyxigt när jag ser det fortfarande är vinter hemma. 


Här kommer några bilder från vår kryssning de första dagarna.


Så underbart att ha med mina tjejer på resan.
Här går vi ombord. Större fartyg än vad man kan föreställa sig.


Fartyget är enormt, 18 däck och det finns något för alla. Så mycket aktiviteter, tjejerna har så kul. Men vi solar mest på dagarna och tar det lugnt. Ligger inte vid barnpoolerna, det finns utrymme för alla. Det är mycket familjer, inte så små barn, ganska mycket par, så många olika nationaliteter.


En vit söt tunika som är genombruten spets, flera som frågade på instastories vart den finns och ska länka lite senare för hittade den inte på webben just nu.


Här strosar vi i ”Central Park” som jag tycker är den mysigaste platsen. Lugnt och lummigt, så fint med alla små lampor. Här ligger även flera specialrestauranger. Vi har bokat till 3 extra som vi ska gå på i veckan.Däck 5 har ett jobbigtrack, älskar det. Här springer vi varje morgon. Har vaknat tidigt men nu börjar vi komma in mer och mer i tiden. Ligger 6 timmar efter er i Sverige nu. Jag har varit bombad varje kväll och kämpat mig fram till 23 men mycket beror nog på allt som hänt också.
Vi brukar vakna vid sju nu och det är skönt att komma igång tidigt.


De har ett enormt stort och fräscht gym. Vi gillar aktiva semestrar och tränar varje dag, mår bra av det speciellt nu. Sedan äter vi typ hela tiden så kroppen måste röra på sig. Typ äter hela dagarna, haha.Men detta fick jag inte med Janne på, hehe. Igår körde jag högintensivt pass vid poolerna, vilken duktig instruktör. Sån energi! Härligt med bra musik och glada människor.Genomsvett och röd som en tomat efter det passet.
Vi är oftast på aktern, där är det lugnt och det är skönt att bara stå och titta ut över havet.Här sitter vi en del och jobbar, jag skriver på boken och Janne betar av mail men även bloggar flitigt. Läs gärna hans fina inlägg HÄR.Balkong måste ni ha när ni kryssar. Det är jättehärligt.Dagtid äter vi alltid på de restaurangerna som ingår, jättebra mat. Inte alls kaos, det är så stort här så det finns gott om plats till alla.


Igår blev vi inbjuda upp till Kapten och hans team, det var riktigt häftigt. Vi blev som barn allihop. Så coolt. Ska visa er mer bilder där ifrån i nästa inlägg för nu väntar de på mig.
Klockan är snart 9 är i Karibien och nu ska vi gå av vid St Marten!
24

Häng med mig på Instagram!

@johannatoftby
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00