• 2018-03-28, 21:00
  • 30

För ett tag sedan tipsade jag er om hur viktigt det är med magnesium och ni är många som hört av er och mår redan bättre. Fantastiskt! Har du kramp, sover dåligt, känner dig nedstämd kan man ha magnesiumbrist. Det är så viktigt. Speciellt tonåringar som är stressade, sover dåligt eller har svårt för koncentration. Såg ni läkaren som pratade om just detta på Tv4 nyhetsmorgon? Mina tjejer äter det, tack och lov. De märker stor skillnad på sömnen nu.

Nu har jag tagit fram mitt favoritpaket hos Better You med vitaminer och mineraler vi äter varje dag. Här får ni ett superpaket till pangpris! Se erbjudandet längre ner.

Magnesium
Bär boost
Gurkmeja

Jag har med mina vitaminer på vår resa och är noga att få i mig dem, det hjälper kroppen må bättre med både magen och sömnen om man har svårt att sova på semestern, jetlag mm.

Magnesium bidrar till att minska trötthet och du sover djupare. Har du kramp eller pirr i benen? Detta är grymt. Man tar magnesium på kvällen.

Bär boost innehåller vitamin D3, aktiv bakteriekultur samt är fulladdat med frukt och bär med mycket antioxidanter. Mycket bra för magen, tarmfloran är viktigt för immunförsvaret. Då håller du dig frisk.

Gurkmeja är en superkrydda som är laddat med Curcumin och botar inflammatoriska åkommor. Det är super att ta det ihop med vitamin D3 då det har en förstärkande effekt. Jag tog extra mycket gurkmeja när jag hade problem med mina knän, det hjälpte!

Nu får du detta hälsopaket för endast 499 kr! Ord pris 677 kr

Det är pangbilligt! Du hittar det HÄR.

Smart present till dig själv för att må bra eller till någon du bryr dig om. Jag älskar när jag märker stor skillnad i min kropp, allt går hand i hand, äter du bra kost och får i dig vitaminer och mineraler orkar du mer.

Kram från Karibien! Nu har vi precis lämnat Puerto Rico och klockan är 16 här. Nästa inlägg kommer mer bilder från vår resa, följ mig gärna på instagram johanna toftby heter jag där, klicka på min profilbild så ser du massa filmer och massa uppdateringar. Filmar även en del live.

 

 

 

 

Kommentarer

Anna 3 år sen

Hejsan!
Jag tror jag läst all info om paketet, men hittade inte hur länge detta paket räcker?

Veronica 3 år sen

Magnesium gör verkligen susen!
Jag undrar även över potatistårtan som du lagt ut recept på, spelar det någon roll om det är mjölig eller fast potatis? Den ser så vansinnigt god ut, och tänkte bjuda på den imorgon när vi ska ha middag här!

Kram!

Anonym 3 år sen

Jag tar magnesium även på morgonen har ett mycket tungt o stressigt jobb.
Hjälper mot mycket inte bara sömnen??

Ewa 3 år sen

Hej igen
Man kan inte annat än att skratta åt dom som säger att du ska informera om tabletterna
det är väl upp till var och än att ta reda på precis som du säger.
Men nu till något jag tycker är trevligt det är era filmer som ni lägger upp.
En fråga också kommer boken och innehålla kost och träning ?
förstår om du inte kan berätta men är nyfiken ha ha
Ha en trevlig kväll
Kram Ewa

Marita 3 år sen

För dyrt

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Man väljer vad man vill lägga pengar på.

Helena 3 år sen

När jag började äta magnesium så minskade mitt sötsug… ?

Mia 3 år sen

Hur går det för Annica? Längesen vi hörde något alls. Såg en bild hon lade ut på instagram, hjälp jag kände inte igen henne. Hur är det egentligen nu?:(

Eva Olsson 3 år sen

Hej Johanna,
Vilken härlig energi du har :-)
Har precis beställt dit vitaminpaket. Ska bli spännande att testa detta. Har länge tänkt köpa magnesium men nu var det bara att slå till :-)
Kan man även äta c-vitamin eller ska jag undvika det? Idag tar jag c- vitamin + D-vitamin.
Grattis till din bok. Ska bli roligt att läsa.
Kram Eva <3

Linda 3 år sen

Hej!
Jag är lite intresserad att prova vitaminpaket du kör, en fråga bara: Jag äter Dvitamin + , samma magnesium+ som du har, samt Magdalena Graafs All in Boost. Går det att lägga till Gurkmeja och Bär boost? Eller blir det för mycket vitaminer?
Tacksam för svar!/ Linda

Ann 3 år sen

Tycker det vore bra om alla ni bloggare som gör reklam för vitaminer och mineraler också talar om vilka grupper som inte bör äta dessa ämnen. Man ska tex inte äta gurkmeja om man är gravid, ammande eller har magproblem. Säkert jättebra med tillskott ibland men vi måste också tala om när det faktiskt kan vara olämpligt.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Hej Ann, nej det kan vi inte för alla måste ta sitt ansvar. När det är reklam på TV är det samma sak. Man ger inga specifika råd vad man får eller inte för det måste den personen kolla upp själv, det är precis samma sak.

Man läser alltid noggrant vad man äter, även kost om man är osäker. Gravida ska tex inte äta lax, mögelost, det finns massor. Det kan inte jag hålla på att skriva tyvärr utan var och en tar ansvar om man har sjukdomar eller är gravid.

Ann 3 år sen

På Magdalena graafs blogg går Better you in och kommenterar. Du kan ju fråga om dom kan hjälpa dig eftersom du gör reklam för deras produkter.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Hej igen. Det gör det alltid även hos mig. Men jag svarar också.

Detta är inget konstigt Ann. Samma som när du köper saker överallt, jag kan inte skriva- om du är sjuk tänk på, om du är gravid tänk på, om du är….
Då skulle det bli jobbigt att läsa.

Är man osäker frågar man sin doktor.

katja 3 år sen

Det ansvaret är ju inte Johannas!

Jessica 3 år sen

Hej, kan man ta dessa 3 tabletter samtidigt? Grattis till din kommande bok. Ha en bra dag:)

Marie 3 år sen

Hej!
Gratulerade dig tidigare för boken!
Undrade där i min kommentar vad som hänt med din salong och din mammas fotvård, vart tog din kollega Mini vägen?
Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Tack! Jag har massor med kommentarer i det inlägget så har inte hunnit svara tyvärr.

Salongen såldes i juni 2017, Mini har varit mammaledig, jobbar nu på salong Alexandra där min dotter Lisa-Marie också jobbar.

Jag har otroligt mycket jobb med allt kring bloggen som jag valde satsa på på heltid och har gjort sedan juni. Lisa-Marie tar hand om många av mina fina kunder.

Kram Johanna

Linda 3 år sen

Johanna! Kan man tömma innehållet i kapslarna i vätska istället? Har en 15 åring som inte kan svälja kapslar. Ha en fin dag// Linda

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Absolut! Det är bara bryta isär, gör det! Ha en fin dag du också! Kram Johanna

Ann 3 år sen

Tänk på att många av deras produkter är från 18 år.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Haha är du polisen här inne?

Ann 3 år sen

Tråkigt svar från dig. Tänkte bara vara lite snäll mot Linda om hon hade tänkt köpa produkter till sitt barn.

Marita 3 år sen

Undrar också ang. Magnesium , jag tar alltid mina på morgonen ?? Skulle kanska börja ta dom på kvällen istället , jag får ofta kramp i en hand eller fot men har ingen aning varför / Kram på dig J

Svar på kommentaren:
Pernilla 3 år sen

Det spelar ingen roll när du tar en vitamintablett, den verkar inte omgående som ex. värktablett gör.
Däremot kan det ha betydelse om du ska ta den med mat eller ej. Olika livsmedel kan även hämma eller gynna upptaget av vitaminer. Du får läsa på bipacksedlen som medföljer.

Johanna Toftby 3 år sen

Hej! Magnesium ska man alltid ta på kvällen.

Kram!

Emma 3 år sen

Hej Johanna! Två frågor om vitaminerna; ska magnesium tas på kvällen? Sen undrar jag om D3, är det “vanlig” D-vitamin? Tack för en jättebra blogg ??

Linda 3 år sen

Det va längesedan vi hörde något om Annica..hur mår hon, tänker på henne ständigt?? Må gott!/Linda

Svar på kommentaren:
Anna 3 år sen

Känns som det inte är så bra…. ?

Maria 3 år sen

Scrolla någon sida ner..

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

I fredags hämtade jag min nya Lexus på Lexus Jönköping! Wow vilken känsla det var! Jag var pirrig som ett barn på julafton, en fredag dessutom och champagnens dag. Kunde ju inte…