• 2018-04-02, 17:52
  • 30

Nu är vi tillbaka i Miami efter en magisk vecka i Karibien. Det har varit en fantastisk resa och följer ni mig på instagram och stories (klicka på profilbilden så kommer ni dit) så ser ni mycket mer bilder och filmer från resan varje dag.

Längst ner har du en rabattkod till kryssningen, missa inte det! Gäller även med andra rabatter. 

Kryssa i Karibien måste upplevas för att förstå. Det är otroligt häftigt. Jag har fått mycket frågor och ska försöka få ihop det i detta inlägg men det kommer även del 2 inom kort med mer tips.

Jag är stolt och glad över mitt samarbete med Royal Caribbean, har varit på pressinformation och har mycket kontakt med en tjej som arbetar med marknad i Sverige, ska berätta mer om hur allt fungerar.

Jag gör ett delsamarbete som alltså gäller min hytt på kryssningen. Jag har betalat fullpris för mina tjejer för jag ville de skulle få följa med på den här fantastiska resan, är så glad att få uppleva detta med dem.

Flyg ingår inte när man bokar en kryssning, vi flög med Lufthansa, de har grymma plan som går över till USA. Man kan hittar billiga biljetter.

Mitt tips är att resa så ni har några dagar på plats innan ni åker ut på kryssningen, det är en lång resa till Florida och du har jetlag ett par dagar. Vi kom fram på onsdag och åkte ut med kryssningen från Fort Lauderdale på lördagen. Det var riktigt bra. Jag hade ganska jobbig jetlag så det var tur vi inte reste direkt.

Sjösjuka frågar många om. Fartygen är enorma, vi reste med Harmony of the seas som är världens största fartyg, men bara för några dagar sedan så är systern Symphony några meter större, hehe.

Nej man blir inte alls lätt sjösjuk. Det går inte jämföra med finlandsfärjan. Jag är ganska känslig men kände inte något alls. Hade med armband med en sån där kula som är som akupressur, de är grymma och funkar om ni skulle känna något.

Vi hade faktiskt nästan storm en dag, men inte ens då blev jag sjösjuk. Inte Lisa-Marie heller som är mer känslig än jag. Jag lovar det är ingen fara alls!

Att fartyget är stort är bara bra. Man kan bli skrämd av kanske att det är över 8800 personer ombord med personal men skeppet är som en hel stad. Inte trångt alls. Man kan inte förstå hur stort det är.

Kan ni förstå, 8800 personer. Galet!

Inte mycket äldre, men kryssningen passar alla. Det är mycket par, massor med familjer och stora gäng från hela världen. Visst är det häftigt!

Det finns massor att göra, det är så häftigt att se basketplanen, minigolfen, alla restauranger, alla barer. 42 barer liksom, det är galet. Det är inte kaos någonstans. Jag är så imponerad över all logistik.

Massor med pooler, även utan barn om man vill. Kommer mer tips om detta i nästa inlägg.

Rent, snyggt och fräscht. De behandlar dig som en kung på fartyget!

Frukost på rummet ingår, man  väljer vad man vill äta och sätter det på dörren dagen före och man väljer tid. Vi älskar det! 4 dagar gjorde vi det, det är magiskt att sitta på sin egna balkong och titta ut på havet, inget land åt något håll.

Visst ser det härligt ut? Det är bra sängar, har inte sovit så bra på länge, sköna lakan och din housekeeping attendent städade våra rum två- tre gånger per dag. Tjejerna hade sitt egna rum med balkong bredvid vårt.

Men vi åt även frukost på tre olika restauranger, det finns massor med stället att välja att äta på. Det ingår.

Här har vi precis vaknat upp i Puerto Rico!

Vi gjorde tre stopp, först St Marteens, sedan Puerto Rico, sedan Haiti. Ska berätta mer om öarna i nästa inlägg.

Kryssa i Karibien är så häftigt för du får se massor, man är framme tidigt på morgonen och går av när man vill. Det är tull och säkerhetskontroller varje gång men väldigt smidigt och det går supersnabbt. Är fortfarande imponerad hur snabbt allt gick.

Man har en heldag i land men det räcker, sedan är det skönt att gå ombord på “sitt hem igen”.

Här är vi på Haiti! Paradis!

Alltid livemusik när man gick i land. Så mysigt!

Underbart!

När vi kom ombord gick vi alltid upp på vår favoritplats. Varje eftermiddag satt vi på akterdäck när vi lade ut, det måste ni göra. Kan inte förstå att det inte var mer folk där, ofta tomma stolar och vi satt själva men man gillar ju olika saker. Vi vill gärna sitta uppe på däck så mycket vi kan, älskar utsikten och det är en  skön atmosfär. Mysiga barer och gott att dricka.

Vi köpte till ett deluxe paket, då ingår allt. Man kan hämta hur mycket vattenflaskor man vill och jag dricker massor med vatten. Öl,  vin, bubbel, drinkar. Då kan hämta vad du vill.

Självklart ett joggingdäck och stort gym. Skönt att gå eller springa på morgonen.

Missa inte isshowen! Det finns massor att göra, vi valde att gå på några, sedan gillar vi att softa och ta det lugnt. Man måste inte springa och se allt men det finns något för alla.

Jag har mer att visa och i nästa inlägg del 2 kommer det tips på restauranger och mer vad man kan göra.

Här är rabattkoden, kanske en drömresa till vinter?

Boka en kryssning med Royal Caribbean och få 10 % rabatt på kryssningens pris om du uppger rabattkoden BLOGG NORDIC. Erbjudandet gäller endast vid bokning hos Royal Caribbean på telefon 0200-880155 Rabatten kan kombineras med flera andra kampanjrabatter. Koden är giltig till och med 30 april 2018.

HÄR hittar ni priser och mer erbjudanden. Fråga gärna om ni undrar över något. Nu ska vi ut på äventyr, har hyrt en mustang vi ska ha en vecka nu så idag blir det en rolig utflykt.

Stor kram från oss i Miami

2018-04-02 Promotion, Resor, Royal Caribbean

Relaterade inlägg

En dag kvar! I morgon fotar vi sista dagen till min bok. Har varit igång från 8.30 till nu så jag ville bara säga tack för att ni finns och att ni…

Så usel bloggerska dessa dagar men ni vet varför. Kommer blogga järnet som vanligt när vi plåtat klart till boken. Har ni instagram? Klicka på min profilbild så kan ni se massor…

Innehåller annonslänkar Vilken sommarvärme! Jag och Lisa-Marie har varit ute på en runda med Lucy, hon badar och går i vatten så fort vi hittar en bäck. Svalka av sig är skönt.…