• 2018-04-07, 14:30
  • 22

Här kommer en hälsning från Key West! Vilket litet paradis. Janne har varit här många gånger men det är första gången för mig och jag älskar det redan.

Alla små söta hus, stämningen och förstås den vackra solnedgången alla pratar om. Key West ligger ytterst på Florida Keys och är den sydligaste punkten i USA. Men jag vill även visa de vackra stränderna som finns här, skön sand och vackert vatten.

Här är vi på Higgs och hade en fin dag, riktigt bra mat på restaurangen också.

Jag har inte hunnit blogga så mycket sista dagarna för all tid vi har på hotellet skriver jag på min bok, men Janne bloggar massor från resan HÄR. Hoppas ni har överseende med att det är färre inlägg just dessa dagar, lovar det kommer mer.

Vår Cabbe vi hyrt i 10 dagar tar oss runt så vi får se ännu mer.

Solnedgången vi tittat på tre kvällar i rad, lika vackert varje gång. Det samlas massor med folk nere vid sunset pier, stämningen är verkligen något man måste uppleva.

Vi träffar så mycket trevliga människor från hela världen från vår resa. Älskar när alla är öppna och artiga, alla pratar. Alla vill hjälpa till om man frågar något. Alla kan se ut som man vill.

Verkligen något vi svenskar borde bli bättre på.

Vi har strosat mycket nere i hamnen, kul med alla båtar och man kan sätta sig på en bar eller restaurang och njuta av atmosfären.

Kolla fiskarna som simmar runt nere i hamnen. Smäller av så coolt! Den här tarpoonen väger nog drygt 100kg.

Vi går mycket och kikar på alla vackra hus.

Här bor vi! Asol Key West. Ett litet sött Bed and Breakfast som har runt 8 rum, älskar verkligen små hotell på en sån här resa, vill inte bo på en stor resort med massa folk, men det finns massa fina hotell här. Detta är supermysigt, egen liten pool, stora rum och det känns som man är hemma.

Kan varmt rekommendera detta. Vi betalar runt 200 dollar per natt och är man ute nästan 4 veckor måste det inte kosta mer per natt. Hotellen i Miami var betydligt dyrare.

Bagatelle! Den här restaurangen ska ni besöka om ni är i Key West. Den godaste tonfisken jag ätit. Top 2 av all mat på hela resan! Älskar fisk och det äter vi ofta på resan. Asiatisk rätt med en magisk jordnötssås som jag måste efterskapa hemma. 

Tack än en gång för alla era kommentarer, det är så roligt att ni skriver så mycket och kommer med feedback.

Hoppas ni gillar mina tips från resan om ni ska ut och resa, idag ska vi åka vidare mot Västra sidan, först några timmar på stranden och vi ska även gå över till kyrkan vid hotellet och tända ett ljus för Annica.

2018-04-07 Resor

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Vilken sommarvärme! Jag och Lisa-Marie har varit ute på en runda med Lucy, hon badar och går i vatten så fort vi hittar en bäck. Svalka av sig är skönt.…