• 2018-04-09, 15:51
  • 14

 

Innehåller annonslänkar för Ellos 

Nu har vi åkt  vidare till Fort Myers Beach på den västra sidan här i Florida. Så vackert och vi bor faktiskt rakt på stranden. Vi har bara 10 meter till den sköna vita sanden som är mjuk och skön att gå på.

Vi har runt 30 grader, det är stekhett men inte fuktigt så det är skön värme.

Här bor vi!

Vi går eller springer varje morgon före frukost, skulle inte klara av att inte röra på mig under resan, i Key West var det däremot galet varmt så då var det svårt att komma ut. Jag kan vara känslig för att träna när det är för varmt så jag proppar i mig probiotika så magen funkar och åt även två månader före resan, både jag och tjejerna. Peppar peppar, ingen av oss har haft problem med magen trots vi är borta länge. Så skönt!

Ingen förkylning på länge heller så det hjälper att få i sig det kroppen behöver. (Ska tipsa er om bra grejer)

 

Tips på snygga och billiga träningslinnen hittar ni HÄR. På rean! Jag har 4 par av dessa, tunna och sköna, måste vara skönt material när vi går i värmen. Hugg dessa linnen, de är underbara. Inte tighta men lätt att stoppa i. Träningskläder måste vara sköna.

Beställ både rosa och svart, jag har även vitt i detta HÄR!

 

Klockan är 11 hos oss nu, ser att klockslagen inte syns på mina inlägg, jag har mailat en kompletterande lista vad vi behöver ändra på här på bloggen, kom gärna med feedback och era åsikter, support och tech är snabba så de jobbar hårt för att fixa allt. Jag har ju vetat om att allt ska ändras sedan i höstas så vi har varit väl förberedda. Än så länge är det inte mycket strul men alltid lite småfix.

Känner gänget väl på Tailsweep och Bonnier vid det här laget så allt känns toppen att jobba med dem. Här sitter jag just nu och skriver till er och betar av mail, får skynda mig varje förmiddag eftersom vi ligger sex timmar efter er och kontoren går hem vid fem.

Igår skrev  jag massor på boken, känns underbart att sitta här på balkongen och skriva, vi hade en lugn och skön dag igår, tapas med ett glas vin på balkongen till solnedgången. Lika magiskt som i Key West.

Visst är det vackert? Vi bor på Best Westerns hotell som har ett magiskt läge på stranden. Janne hade flera frinätter så då passade vi på att bo här i 5 dagar tills vi åker vidare.

Har hört det äntligen börjar bli vår hemma! Tips på snygga shorts till era män, kolla in dessa som Janne tipsar om HÄR. 

Båda är supersnygga, såg det var bra pris nu så passa på innan de tar slut.

Dags att gå och bada!

Mina älskade tjejer åkte hem för några dagar sedan, åh vad jag saknar dem men vi hade drygt två härliga veckor tillsammans. Så glad över att vi kunde göra den här resan tillsammans.

Marilyn har slutspurten i gymnasiet nu så därför vi passade på att åka när hon hade påsklov, men hon fick ändå ta ledigt över en vecka så nu var det dags för skolan igen. Om två månader tar hon studenten, wohooo så kul med student igen!

2018-04-09 Hälsa, Resor

Relaterade inlägg

Nu är vi hemma i Sverige! Vilket underbart väder vi har kommit hem till. Förra veckan såg vi det var -8, alla gick i vinterjackor och mössa. Och nu är våren här!…

Innehåller annonslänkar  Har ni läst Hälsobibeln av Dr Rangan Chatterjee? Den läser jag just nu, vilken bra bok! Kan verkligen rekommendera den. Boken handlar om att vi kan göra små förändringar i…

Glad påsk alla läsare! Hoppas ni får en riktigt fin påskafton! Vi är snart framme hos mamma och påskmiddag. Så mysigt! Ikväll ska vi på stor 80-talfest! Är så taggad för det,…

Innehåller annonslänk  Snart framme i Göteborg och sitter på tåget och jobbar. Fått så mycket frågor om min camojacka, länkat innan men hittar inte det nu så lägger upp ett kort inlägg…