• 2018-04-09, 22:37
  • 4

 

Hur har ni det hemma? Ser att många njuter av vårsolen. Så härligt, äntligen! Nu sover ni nog för klockan är halv ett på natten hemma hos er och halv sju här i USA.

Vill tipsa er om riktiga snygga trädgårdsmöbler hos Ellos, jag blev knockad av allt när jag kikade runt på allt nytt de fått in.

Även om jag älskar våra årstider valde vi resa i mars då man är ganska trött på vintern och vill ha vår. Kan rekommenderas, grym tid att vara borta på. Så är det vår när man kommer hem. Nu har vi varit tre veckor i USA och går vi in på fjärde och sista veckan.

Jag och Janne har kollat in några favoriter som vi ska klicka hem, hur fint är inte detta? Dessa är mina favoriter just nu, kul att skapa en exotisk känsla hemma.

Ni hittar allt HÄR.

Blev kär i parasollet, tänk att ha den vita hängmattan och chilla med en skön bok.

Inte konstigt jag blir sugen på exotiska vackra trädgårdsmöbler när jag sitter på vår balkong nu. Bilden tog jag precis och vi väntar på solnedgången. Skön tid på eftermiddagen efter en heldag på stranden. Fort Myers Beach på västra sidan på Florida måste ni till, oj så vackert det är här.

Gick en sväng på stranden och tog en lunch på ett mysigt ställe, här finns det massor med coola beachbarer med bra mat och skön stämning.

2018-04-09 Ellos, Inredning, Promotion

Kommentarer

Frida 2 år sen

Hej!

Jag letar efter en matsalgrupp , din är jättefin var har du köpt de fina. STOLARNA och Bordet ?

Kan du tipsa mig ?

Sussie 3 år sen

Ähhh! Se till och kom hem nu, “vi orkar inte mera” VACKRA, VARMA, UNDERBARA, SKÖNA BILDER…… Hihihihi😂
Fortsätt att bombadera oss med bilder, WE LÖÖÖÖÖVE IT😍

Viv 3 år sen

Hej! Vilken härlig resa ni gör.
Var aupair när jag var 18 i Fort Lauderdale älskar Florida! (Var ett tag sen)
Måste fråga var har du köpt den snygga leopard klänningen med rosa? Så cool!
Tack och kram!

Erika GBG 3 år sen

Hej! Det ser fantastiskt härligt ut på er resa!!! Så kul att få åka med sina “stora” barn, blir annat än när de är små (tycker jag…). Tänkte bara önska en till kategori i din blogg; inredning (eller nåt liknande). Tänkte jag skulle kolla lite gamla tips du hade om gardinerna i sovrum och matsalen, men har svårt att hitta dem, så därför hade jag önskat det! Ha nu en fortsatt skön vistelse och jag längtar efter din bok, skall bli spännande att läsa! Kram.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Mormor ringde precis. Hon ringer mig många gånger om dagen och hon är ledsen, arg och gråter. Allt handlar om en och samma sak, att hon vill ha tillbaka sitt hus i…