• 2018-04-10, 14:25
  • 7

 

 

Vi har precis vaknat till en ny dag här i Florida, klockan är strax efter 8 och idag ska vi ta bilen för en utflykt. Fått så mycket tips av både er läsare men också folk som bor är nere, amerikaner är öppna och hjälpsamma.

Här träffade vi ett underbart par på bechbaren Salty Crab när vi tog en lunch igår.

Vi hade en heldag på stranden och avslutade med solnedgången, ska visa bilder i nästa inlägg. Solnedgångarna här är overkligt vackra.

Åt en enkel med god hamburgare på SOB (tror jag det heter) och en Margaritas som var riktigt god.

Restaurangerna här på Fort Myers Beach stänger alltid tidigt, det visste vi inte första kvällen, haha så då blev det en mindre rolig middag på ett hak som hade snabbmat men tacos. Vi är vana vid att gå ut att äta sent, vi är gärna länge på stranden och sedan softar ett par timmar på balkongen och lite jobb.

Så efter 21 går vi gärna ut, men här hittar du knappt någon restaurang den tiden. Så nu nämner jag det här så vet ni. Raka motsatsen mot Miami beach alltså.

Måste visa så söta bilder!

Lucy är hos sina kompisar som är från samma uppfödare och en liten filmstjärna för Chanel var med i filmen Pojken med guldbyxorna, har ni sett den? Det roliga är att jag minns när de stängde av hela gatan utanför där Janne bor, sedan satt det skyltar överallt att de spelade in just den filmen där.

Har ni sett så söt? Det är vår älskling! Jag smäller av så söt. Känns så skönt att hon är hos dem när vi är borta, viktigt med rätt hundvakter så hunden trivs och Lucy kan inte ha det bättre.

Nu längtar vi efter henne!

Lucy älskar att ställa upp som modell, så fort kameran kommer fram lägger hon huvudet på sne och tittar rakt in i kameran. Haha

Helen är underbara med hundarna, ni måste följa deras konto som heter chanel_chloe på instagram, så fina bilder så jag blir alldeles varm i hjärtat.

2018-04-10 Johanna Toftby, Resor ,

Kommentarer

Marie 1 år sen

Var kommer din leoklänning från

Johanna 1 år sen

Hej Johanna,
Mina tankar går varje dag till Annicas familj Kristian och barnen. Säkerligen är vi många som har många tankar på vad vi kan göra för dem, det lilla vi kan. Min önskan vore om du skulle ha möjlighet att starta igång en insamling till dem. Pengar läker ingen sorg eller smärta men skulle möjligtvis kunna ge dem glädjande stunder tillsammans i form av roliga aktiviteter och upplevelser under sommarlovet.

Johanna

Svar på kommentaren:
Ingrid 1 år sen

Tänker också dagligen på Annicas familj, och önskar att vi kan göra något för dem.

Helene 1 år sen

Men åh så sööt!
Vad härligt ni ser ut att ha det, tack för alla otroligt fina bilder du bjuder oss läsare på. Känns som vi är med på ett litet hörn.
Ha en fortsatt skön resa.

Sarah Harling 1 år sen

Åh vilka underbara bilder! Var är den turkosa virkade(?) strandtunikan ifrån? O leopard klänningen?

Anne-Kur 1 år sen

Hej!! Skulle så gärna vilja veta märket på leopardklänningen, så fiiiiin!!!!

Sandra 1 år sen

Så härligt med heldag på stranden.
Gott med sol och värme.
Men god så söt din Lucy är 😍
Hon verkar ha det bra 😊

Ha det fortsatt bra och njut.
Kram Sandra

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Nu är vi hemma i Sverige! Vilket underbart väder vi har kommit hem till. Förra veckan såg vi det var -8, alla gick i vinterjackor och mössa. Och nu är våren här!…

Innehåller annonslänk Igår hade vi en underbar slapp dag här på hotellet. Låg vid den tysta poolen, visst är det bra när det finns flera stora pooler. Något för alla. Lago Mar…