• 2018-04-14, 13:48
  • 11

 

Innehåller annonslänkar för Clarks och Johannatoftbyshop

Vilka dagar här i Fort Lauderdale! Vi bor precis på stranden på ett hotell som heter Lago Mar Beach resorts and club och är supernöjda med allt här. Kan verkligen rekommendera hotellet som ligger mitt på stranden, stora och fina rum, tyst AC och hotellet har en av de bästa frukosten på resan.

Vi har valt att äta ute varje frukost för vi ändå går PW varje morgon men såg att hotellet hade massor med grönsaker och olika äggrätter så vi äter på hotellet. Kan inte leva utan grönsaker och när man är ute så här länge är det skönt att äta det man tycker om och står sig på.

Så här ser det ut vid hotellet, de är enbart hotellgäster och en privat strand. Finns gott om plats om man säger så.

Vi har hängt på stranden mycket, vädret är underbart så vi njuter av sol och bad, på kvällarna har vi åkt vattentaxi i kanalerna som man  inte får missa om man är i Fort Lauderdale. Vilken upplevelse! Man blir knockad av alla pampiga hus för hundratals miljoner för inte tala om alla yachter. Otroligt!

Här har de mest yachter i hela världen så ni måste åka i kanalen för att få se detta. Man hoppar av och på när man vill, man kan köpa dygn biljett eller happy hour som gäller endast en kväll. Bästa tipset om ni åker hit.

Så många som frågar efter min röda klänning, den finns HÄR. Visst är den fin? Jag har haft den flera gånger på resan och sätter den lite annorlunda för jag har den nedanför axlarna. Man kan ha den uppe, eller som of shoulder. Men jag älskar den här typen av klänningar när man har den nedanför. Dessutom väldigt svalt. Jag skippar skärpet för då blir det en annan stil. Jag knyter den i bak för det finns ett band, den åker inte ner.

Snygg till vårens fest eller studenten!

Älskar den! Skor köpte jag på Saw grass mils, märket är Steve madden. Mitt armband man snurrar runt finns HÄR. Läder med så nitar på.

Man kan förstås ha klänningen så här också. (Inte strykt den där)

Älsklingen på watertaxin igår.

Glasögon är Celine, gillar när det är raka kanter på glaset och ingen “ram”. Örhängen köpte jag här i Florida, letat efter den stilen men inte hittat. Det var i en söt butik på Coconut point.

Waynes World köpte dessa hus, 5 i rad som sitter ihop. Går inte fånga allt på bild, man måste se detta.


Nu blir det frukost, klockan är halv tio, ha en riktigt fin lördag!

2018-04-14 Resor

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Vilken sommarvärme! Jag och Lisa-Marie har varit ute på en runda med Lucy, hon badar och går i vatten så fort vi hittar en bäck. Svalka av sig är skönt.…