• 2018-04-14, 13:48
  • 11

 

Innehåller annonslänkar för Clarks och Johannatoftbyshop

Vilka dagar här i Fort Lauderdale! Vi bor precis på stranden på ett hotell som heter Lago Mar Beach resorts and club och är supernöjda med allt här. Kan verkligen rekommendera hotellet som ligger mitt på stranden, stora och fina rum, tyst AC och hotellet har en av de bästa frukosten på resan.

Vi har valt att äta ute varje frukost för vi ändå går PW varje morgon men såg att hotellet hade massor med grönsaker och olika äggrätter så vi äter på hotellet. Kan inte leva utan grönsaker och när man är ute så här länge är det skönt att äta det man tycker om och står sig på.

Så här ser det ut vid hotellet, de är enbart hotellgäster och en privat strand. Finns gott om plats om man säger så.

Vi har hängt på stranden mycket, vädret är underbart så vi njuter av sol och bad, på kvällarna har vi åkt vattentaxi i kanalerna som man  inte får missa om man är i Fort Lauderdale. Vilken upplevelse! Man blir knockad av alla pampiga hus för hundratals miljoner för inte tala om alla yachter. Otroligt!

Här har de mest yachter i hela världen så ni måste åka i kanalen för att få se detta. Man hoppar av och på när man vill, man kan köpa dygn biljett eller happy hour som gäller endast en kväll. Bästa tipset om ni åker hit.

Så många som frågar efter min röda klänning, den finns HÄR. Visst är den fin? Jag har haft den flera gånger på resan och sätter den lite annorlunda för jag har den nedanför axlarna. Man kan ha den uppe, eller som of shoulder. Men jag älskar den här typen av klänningar när man har den nedanför. Dessutom väldigt svalt. Jag skippar skärpet för då blir det en annan stil. Jag knyter den i bak för det finns ett band, den åker inte ner.

Snygg till vårens fest eller studenten!

Älskar den! Skor köpte jag på Saw grass mils, märket är Steve madden. Mitt armband man snurrar runt finns HÄR. Läder med så nitar på.

Man kan förstås ha klänningen så här också. (Inte strykt den där)

Älsklingen på watertaxin igår.

Glasögon är Celine, gillar när det är raka kanter på glaset och ingen “ram”. Örhängen köpte jag här i Florida, letat efter den stilen men inte hittat. Det var i en söt butik på Coconut point.

Waynes World köpte dessa hus, 5 i rad som sitter ihop. Går inte fånga allt på bild, man måste se detta.


Nu blir det frukost, klockan är halv tio, ha en riktigt fin lördag!

2018-04-14 Resor

Kommentarer

Marie 2 år sen

Sugen på att beställa sånt där armband men tror du jag hinner få hem det innan fredag? Åker nämligen till N.Y nästa söndag o skulle vara kul o få med mig den dit ☺

Svar på kommentaren:
Janne 2 år sen

Hej
Fixar i väg det på måndag om du beställer nu, skall inte vara några problem.

Svar på kommentaren:
Janne 2 år sen

Och ha en härlig resa till New York!!
Åker dit i början av juni, en underbar stad!

Svar på kommentaren:
Marie 2 år sen

Hej o tack för snabbt svar!
Jag får nog hoppa den, såg att den grå (som jag helst ville ha) är slut i lager. Kanske kommer det in fler?
Krya på dig! USA har ju bra läkemedel så du är nog snart på benen igen 😊
Köper alltid med lite hem när vi är där.
N.Y är grymt! Underbar stad 😊

Karin 2 år sen

Ser helt underbart ut på alla ställen ni varit på . Finns det något som varit mindre bra och ni blivit besvikna på under resan ? Så härligt att se alla dina fina bilder ! Kram

Malin 2 år sen

Hej!
Vilken underbar resa ni gör, jag och min familj var i Florida första gången för 12 år sedan och har varit där många gånger sen dess och rest runt, vi åker i juni igen haha man kan inte få nog av Florida The Sunshine State. Ha en fin fortsättning på er resa.

Linda 2 år sen

Du är en proffsbloggare som har otroligt mycket läsare.
Gillar ditt sätt att skriva och svara läsarna.
Det finns bloggare som borde skämmas efter tusen arga smileys och gapskratt, hugger och svarar som de är 8 år.
De gör bara bort sig.

Gillar dig, du är cool!

Minna 2 år sen

Hej!
Tack för att du delar med dig av Er resa med härliga foton. En fråga, så här när vi sitter och planerar vår roadtrip på västsidan, hur fasen får ni plats 4 i en cab med alla väskor?

Svar på kommentaren:
Charlotte 2 år sen

Tänkt på de där när folk skriver att de tackar för att du delar med dig av resor o annat i ditt liv? Det är väl det du får betalt för o ditt jobb? Va skulle du annars skriva om? För övrigt ser de underbart ut där ni är. Har varit i miami men blev allt lite besviken. Vet inte vad jag hade väntat mig egentligen. Är nog mer spännande o fått komma ner till key-wes. Men men jag har varit där iaf o jag ångrar de klart inte☺️

Svar på kommentaren:
johannatoftby 2 år sen

Förstår inte vad du menar, tacka kan man väl göra ändå? Märklig kommentar.
Är jag hos doktorn tackar jag och är jag på restaurang tackar jag också.
Sedan är det inga samarbeten efter kryssningen i Karibien.
3 veckor i Florida har vi även rest runt och betalar som alla andra.
Key West är fantastiskt, Islamorada, Fort Myers västra sidan men vi Älskar att vara i Foet Lauder dale pga alla vackra kanaler och en skön atmosfär. Miami Beach är Miami Beach!
Galet, oroligt kul att se alla slags människor och pulsen på Ocean drive.

Janne 2 år sen

Hej Minna
Man får inte plats fyra med bagage i en Mustang, du har helt rätt. Vi hyrde bilen och gjorde dagsturer innan tjejerna åkte hem. Roadtrip har vi gjort de sista knappa två veckorna när vi varit på egen hand. Det är trångt med oss två och bagage haha.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk till Ellos Sommaren är här! Hurra! Har varit ute på en runda med Lucy, det är riktigt skönt idag. Kanske lite båt i eftermiddag? Tacksam vi har den i sommar…

Jag läser när Jonas Gardell skriver i Expressen om varför en teater inte kan vara fullsatt när Ullared kan vara fyllt till bristningsgränsen. Om kulturministrar ska avgå eller inte bryr jag mig…

Nu är vi i Göteborg efter några mysiga dagar i Varberg. Älskar hänga med tjejerna, vilka mysiga dagar vi haft. Det är inte så lätt att få till datum som passar alla,…