• 2018-04-17, 13:30
  • 88

I morgon säger jag farväl när vår älskade Annica ger sig ut på sin sista resa. Det blir en tung dag och jag har redan en stor klump i magen. Att ta farväl och skicka en sista hälsning är så smärtsamt och svårt, men samtidigt så ljust och fint. Det jag mest tänker på nu är hur jag ska kunna ge så mycket styrka som bara är möjligt till Annicas underbara familj.

Alla ni underbara läsare som vill skicka blommor, gör samma sak ni med! Det är vad familjen vill. Cancerfonden har postgiro 901986-0 och du kan även ge pengar direkt på nätet på www.cancerfonden.se

Tack av hela mitt hjärta till alla er vänner där ute. Ni är underbara och jag vet hur mycket Annica älskade att få alla era härliga hälsningar. De betydde så mycket för henne, precis som ni alla gjorde.

Jag har pratat med familjen om hur många av er som hört av er om att skicka blommor. Deras och Annicas önskan är att inte skicka några alls utan i stället hjälpa andra genom att ge pengarna till Cancerfonden.

Det var ju så Annica var, någon som alltid tänkte på andra först oavsett hur svårt hon själv hade det. Kommer ni ihåg när hon sprang löpartävlingen Spring för livet på Billingen för att samla in pengar till cancerforskningen?

Hon hade massor av olika startnummer så hon kunde springa åt alla som inte kunde göra det själva och samla in mer pengar.

Idag knäpper jag mina händer och tänder ett ljus. För Annica, för hennes familj och för alla andra som kämpar.

 

 

2018-04-17 Gästblogg, Mitt liv

Relaterade inlägg

Mitt älskade barn. Jag bar henne inom mig, under mitt hjärta, jag jublade över att få bli hennes mamma. Annica var för mig en gudagåva. Hennes fyra bröder hade väntat på henne,…

Glad påsk alla läsare! Hoppas ni får en riktigt fin påskafton! Vi är snart framme hos mamma och påskmiddag. Så mysigt! Ikväll ska vi på stor 80-talfest! Är så taggad för det,…

Innehåller annonslänk  Snart framme i Göteborg och sitter på tåget och jobbar. Fått så mycket frågor om min camojacka, länkat innan men hittar inte det nu så lägger upp ett kort inlägg…