• 2018-04-18, 19:53
  • 58

Nu har jag sagt farväl till allas vår älskade Annica och mina tårar vill aldrig ta slut. Min älskade vän, solen skiner idag precis som du lyste upp livet för så många som hade det jobbigt oavsett hur mycket värre du själv hade det. Det har varit en vacker dag. Och en otroligt tung dag.

Jag, Janne och tjejerna gjorde sällskap till att vinka adjö till Annica på hennes sista resa. Annica berörde så otroligt många. Alla ni där ute, alla ni tusentals som följde henne, hämtade styrka från henne och gav henne kärlek tillbaka. Hon gjorde så otroligt mycket gott när hon själv mådde så dåligt.

Det rör fortfarande runt massor av olika känslor inom mig. Sorg och saknad, men också en hel del stolthet över att ha fått känna Annica och få dela en liten del av hennes resa. Hon var så modig och blev en förebild för så många andra som också är ledsna idag.

Farväl älskade vän, vi ses igen.

 

 

2018-04-18 Gästblogg

Kommentarer

Julia 2 år sen

Johanna, jag tycker du verkar vara en sådan fin och sann vän för Annica.
Jag tycker det är så sorgligt och känner mig så nere över att hon är borta. Även om jag inte kände henne.
Hon hade tur som hade dig ❤

Annika 2 år sen

Jag har skrivit lite då och då här inne och bl a peppat Annica. Denna dag tänkte jag på henne i och med sista resan – samma dag som jag och min man var på KS och fick veta att han har cancer.
Surrealistiskt.
Kommer en tung period framöver med strålning varje dag under 6 veckor, cellgifter, PEG, ja alltså…. MEN: Dom har sagt att han ska botas och att prognosen är god.
Vi är hoppfulla och min räddning i det hela är att jag försöker tänka positivt och framför allt skratta.
Kram och kram till Annica där ovan molnen! <3

Åsa Hjalmarsson 2 år sen

❤️❤️❤️ såååå fruktansvärt sorgligt är det. Finns inte ord….. 😔 kraaam ❤️

Lillemor+Davidson 2 år sen

❤️

Christina L 2 år sen

Vila frid Annica ❤️🕊💐

Fnulan 2 år sen

Vännen, ledsen för din förlust och det finns ingen tröst. Jag ska krama om dig hårt när vi ses
Kärlek….

Kristin 2 år sen

Det var det vackraste blomster hjärta jag någonsin sett! Fantastiskt! och rosa, som Annika tyckte om. Kram till dig Johanna, jag kan verkligen tänka mig att dagen var fin.. men väldigt tung, sorglig och känslosam såklart.
Fina Annika! du har berört mig! du hade en alldeles egen utstrålning och gav mig känslan av att inget är omöjligt. Jag är så glad över att jag fick lära känna dig, även om det bara var så här över “nätet”. Jag kände att du var en väldigt fin människa och jag blev glad av dig.
Jag tänker på dina 3 små pojkar, och på din man. Jag hoppas att de snart får känna lättnad i sin sorg, att det kan övergå till en känsla av att du fortfarande finns här, även om det inte är som förut!
..för blundar man..och tänker på dig så är du ju här.
Sov i ro fina Annika! kram Kristin

Camilla 2 år sen

Åh så fint blomsterhjärta Johanna.
Vila i frid fina Annica 💚

Kram Camilla

Marita 2 år sen

Vila i Frid Annica ❤️

Helen 2 år sen

Vila i frid Annica❤️❤️

Marka 2 år sen

Vila i frid Annica ❤️🕊

Ulli 2 år sen

Vila i frid fina Annica ❤️

Caroline 2 år sen

Vila i frid fina Annica❤️Tänker på Dig ofta, vilken kamp du utkämpade, så stark du var, så mycket Du förmedlade till oss…Vikten av att leva, vikten av att leva i nuet…ta vara på varje dag vi får leva…

Och Johanna du har ett hjärta av guld, så fin vän och medmänniska❤️
Kram❤️

Sofia 2 år sen

Så fint ❤ kram till er alla.

Berit Jernberg 2 år sen

❤🌹❤🌹❤🌹

Anneli 2 år sen

Pia Persson 2 år sen

Vilket underbart hjärta du gav till Annica. Hon måste ha varit stolt att haft en vän som dig, Johanna.

Sandra 2 år sen

Så vackra blommor från er 💕
Förstår att det var en tung dag.
En sista hälsning från mig med, farväl fina Annica ❤️🌹
Kommer alltid att minnas dig med värme och godhet.

Stor kram till dig Johanna och Styrkekramar till Annicas familj. Mina tankar är hos er alla.
Kram Sandra ❤️

Agneta🌹 2 år sen

❤️🕯🌹

Ulrika 2 år sen

<3

Emma 2 år sen

Så fina blommor i fina färger i ett fint hjärta, vila i frid Annica, fjärran från smärta och oro, där blommorna alltid blommar 💗🌸
Kramar till Annicas familj, mamma Anitha och dig Johanna 💚💗☀️🌸

Emmelie 2 år sen

❤❤🌷🌹🌷

Christina 2 år sen

❤️❤️❤️😓❤️❤️❤️

Malin 2 år sen

Åh så vackert hjärta Johanna, färgerna så underbara! Precis som mamma Anitha skriver, du visste exakt Annicas favorit färger.
Vila i ro och frid älskade Annica.
🕯️💝

Britt-Marie Norman 2 år sen

Vila i frid fina Annica❤️

Eva 2 år sen

Så vackert blomsterhjärta.
Ofattbart och sorgligt.. En sista hälsning från mig också. Kram

Anitha Zandelin Bergqvist 2 år sen

Johanna, tack för att Du o Janne och dina flickor var med. Och för de vackra blommorna. Du visste precis, – ett hjärta och i Annicas älsklingsfärger, precis som tulpanerna hon fick när Du var hos henne sist.
Tack för din fina vänskap till min älskade dotter!
kram Anitha

Svar på kommentaren:
Elizabeth 2 år sen

Tänker på dig som mamma. Må du kunna se solens strålar och känna dess värme snart igen. Annica berörde så många, som du vet. Hon har gett så många en syn på livet som så få vet om. Njut av de små ögonblicken med barnen, så gott det går. Det är vad Annica hade velat ❤️ Må hon vila i frid 💔

Elin 2 år sen

Fråga!! Undrar så hur det går för deras rara tre gossebarn? O krille? I detta såå svåra…

Kram till dig mamma Anita. O styrka

@johannatoftby ?

Agneta🌹 2 år sen

❤️🕯❤️

AnnaE 2 år sen

Vila i frid Annica 💕💕

Agneta🌹 2 år sen

❤️🕯

Lotta 2 år sen

❤️

Maj svensson 2 år sen

“Livet tar, livet ger… Men den här gången tog det för mycket.”
❤️

Anette 2 år sen

❤️❤️❤️

Christina 2 år sen

En sista hälsning från mig också❣️
Jag beundrade dig så enormt mycket!

Pia 2 år sen

Vila i frid fina Annica ❤️❤️❤️

Karin Johansson 2 år sen

Vila i frid fina Annica❤❤❤

Susanne 2 år sen

❤️❤️❤️
Vackra Annica ❤️
Kram

Lotta 2 år sen

En sista hälsning till dig Annica. Tack för att du orkade dela med dig av din resa till oss, det har betytt så mycket för så många olika människor – och fortsätter att vara värdefullt. Du finns med oss fortfarande, i våra tankar och det värdefulla budskap du lämnat kvar hos oss. Det kommer alltid att leva kvar.

Lotta

Sara 2 år sen

❤️❤️❤️

Malin 2 år sen

Otroligt vackra blommor! 💗 sov gott älskade Annica 💗

Malin 2 år sen

Cissi 2 år sen

Ååå vilka vackra blommor till en oerhört vacker tjej från en lika vacker tjej och hennes familj. Ta hand om varandra ❤️

Karin 2 år sen

Sorligt ! ❤️

Camilla 2 år sen

Så fint skrivet ❤ En sista hälsning från mig också till Annica ❤
Saknar hennes inlägg fastän jag inte kände henne, men hon berörde en så mycket med sin styrka, värme och kärlek. ❤

Thea 2 år sen

Vila i frid Annica❤

anonym 2 år sen

Vilka vackra blommor. Vila i frid vackra Annica. Kram.

Helene 2 år sen

Åh så fint hjärta 🍃🌹🍃🌹🍃

Annika+E 2 år sen

❤️

Helene 2 år sen

Åh så fint🍃🌹🍃🌹🍃

Carolina 2 år sen

Fantastiska Johanna! Du har ett hjärta av guld. Som så många skriver, jag kände inte Annica men jag tror att hon uppskattade dig otroligt mkt som vän, du peppade och hejade på henne in i det sista. Den kärleken mellan två vänner är så fantastisk. Jag tänker på henne dagligen, vilken fantastisk kvinna hon var, tänker på hennes fina familj -man och barn hur de har det nu. Annica var omringad av så mycket kärlek och det gav henne styrka att orka kämpa. Man Kan inte förstå att hon nu lämnat jordelivet men jag tror att himlen har fått sin finaste ängel <3

Barbro 2 år sen

En sista hälsning från mej också.
Man förstår inte riktigt att att fina Annica är borta.

Petra 2 år sen

Så vackert blpmsterarrangemang och passande för fina Annica 💗🌹

Gunilla 2 år sen

❤️

Agneta 2 år sen

Så ofattbart sorgligt … En sista hälsning från mig också ❤

Lotta 2 år sen

Susanne 2 år sen

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

I dag är det två års sedan vår Annica somnade in. Den modigaste och starkaste människan jag mött fanns helt plötsligt inte där längre. Jag tänker ofta på henne, hennes fina make Krille, deras…

Mitt älskade barn. Jag bar henne inom mig, under mitt hjärta, jag jublade över att få bli hennes mamma. Annica var för mig en gudagåva. Hennes fyra bröder hade väntat på henne,…

Har ni haft en skön helg? Här har det varit full fart med 50-årsfest, träning och Janne har kört The Distinguished Gentlemans Ride idag. Ska visa bilder sen. Men först ska jag…