• 2018-04-19, 22:15
  • 30

 

Det är många av er som hört av er sedan min sajt flyttade till Bonniers. Jag blir alltid glad att höra av er, men jag blir lite bekymrad över hur många som upplever problem. Förlåt! Jag kan bara hålla med, det är alldeles för mycket som strular nu.

Vad tycker ni om nya bloggen?

Kommentarerna funkar inte som de ska, vissa läsare kan inte se dem alls. Facebookknappen existerar inte i verkligheten. Ingen kan dela mina inlägg längre. Det går inte att skriva ut via en knapp. Alla gamla inlägg finns inte kvar. Ingen kan hitta äldre recept.

Jag håller på att tappa räkningen på problemen. Och då har jag ändå inte nämnt allting bakom kulisserna, som annonseringar. Kanske inte något som stör er läsare, men som stör mig.

Nu vill jag får ordning på allting en gång för alla. Hjälp mig att hitta allting som krånglar, skriv både bra och dåliga saker om den nya sajten i kommentarsfältet – eller maila mig på [email protected] om det just är kommentarerna som inte funkar för dig.

Tack för tålamodet, men snart ger jag upp om detta inte blir fixat snart. Det är en olustig känsla när jag äger plattformen och bloggen 100% och inte kan styra detta.

Jag vill erbjuda er alla en mycket bättre läsupplevelse på min blogg än någonsin förut, inte att ta flera steg tillbaka.

 

Dela på FB

2018-04-19 Mitt liv

Kommentarer

Annika 2 år sen

Hej, uppskattar att det finns en gilla-knapp nu 😀 Jättebra blogg du har!

Jeanette 2 år sen

Det var mycket bättre innan,förstår att det är kaos.Gillar inte bloggen nu som det är,strular det som det gör nu så bryt med dem,visar sig problemen från allra första början så lär det fortsätta!

Svar på kommentaren:
johannatoftby 2 år sen

Förnamnet!
Aldrig varit så arg och uppgiven.
Kommer hända grejer här snart.

Maria 2 år sen

Vet inte om det ska vara så, men visa inlägg som exempelvis det inlägget med laxreceptet så är första bilden jätte stor och så står rubriken i bilden. Ser lite konstigt ut när man läser från telefonen som jag alltid gör.

Kram
Maria

Jeanette K 2 år sen

Vad trist för dig när det inte funkar. Hoppas du får det löst snart. Jag saknar att inte få upp din blogg på bloglovin.

Vilken perfekt fredag att hänga på Taket!!!

Njut i solen och ha en skön helg. Kram J

Hanna 2 år sen

Den nya bloggen känns inte lika välkomnande, den är mindre du. Din blogg har hört till mina “topp fem”-bloggar, mest för den sköna känsla den gett. Inspiration och en känsla av att stiga in hos dig. Nu är den mera anonym, som en i raden av bloggar i samma format. Läser fortfarande men inte lika ofta och inte alla inlägg. För ditt sätt att skriva har ju inte ändrat=)

Malin 2 år sen

Hej! Nu när du vill ha synpunkter.. tycker layouten är sämre och tråkigare, headern var finare och tydligare förut. Överlag sämre nu, känns inte alls lika roligt att läsa.. tyvärr. Din blogg har länge varit en favorit som man ” längtat” att läsa. Hoppas du får ordning på allt! Kram.

Sandra 2 år sen

Har haft problem med att lägga kommentarer, en dag satt jag länge och försökte få iväg en kommentar men det gick liksom inte. Knappen “skicka kommentar” funkade inte. Men sen prövade jag dagen efter då gick det.
Vad tråkigt för dig att det är så mycket som krånglar. Man vill ju att det nya ska funka.
Hoppas det löser sig.
Jag finns kvar som bloggläsare oavsett 😊

Må så gott
Kram Sandra 💕

Malin 2 år sen

Nu funkade det på första försöket! Hoppas allt löser sig.

Malin 2 år sen

När man ska skicka iväg kommentar är det lurigt. Man klickar men händer inget. Klickar igen och igen och tänker shit nu kommer det väl flera på raken.. Ska se om det blir likadant nu.

Karin 2 år sen

Skriver igen göra kommentaren syns ej

Tycker din gamla blogg var superbra
Mycket lättare att använda
Rycker du ska gå tillbaka till den och vara stolt över dig själv

Trist och jobbigt har det blivit med att kommentera och läsa kommentarerna
Trevlig helg

MariaP 2 år sen

Hej
Tycker din förra blogg/layout var myyyycket bättre och finare.
Denna är iofs lättläst och för mycket reklam mellan styckena som visserligen går att scrolla förbi. Den andra såg mer professionell ut, denna ser…ursäkta ordvalet…amatörmässig ut.
Ha en fin dag.

Lena+M 2 år sen

Tack för en härlig blogg som inspirerar mig mycket i vardagen, började precis skriva ett inlägg om att jag inte märkt av så mycket strul, men då försvann inlägget mitt i skrivandet…. men i alla fall så fokuserar jag på dina ord och det ger mycket i form av tips och idéer. Längtar alltid efter dina inlägg.
Stor kram

Emma 2 år sen

Hej, håller med om tidigare läsaren Carolins kommentarer. Man vänjer sig vid allt men jag gillade din tidigare blogg bättre.Headern är lite suddig på dig och så liten inklippt bild. Hoppas du får ordning på allt snart, förstår verkligen din frustration. Tack för en väldigt härlig energigivande blogg!

Svar på kommentaren:
johannatoftby 2 år sen

Tack snälla, du anar inte min frustration. Kaos.

Håller med ang hedern.
Tack för att ni följer bloggen, stor kram

marie 2 år sen

Jag kan inte heller hitta gamla recept o gamla inlägg.

Svar på kommentaren:
johannatoftby 2 år sen

SA hopplöst! Aldrig varit med om liknade faktiskt.
Idag ska allt vara löst. Vi kan inte ha det så här längre.

Kram Johanna

carolin 2 år sen

Personligen tycker jag att din förra layout var bättre…men det är nog en vanesak. Sökfunktionen i recept bl.a är borta, vilket är synd, för jag söker på dina recept ibland.
Sen tycker jag att din header är…..inte så fin. Den lilla bilden på din känns skuren/klippt…? Den är inte till din fördel … men det är ju min åsikt :-)

Man vänjer sig vid allt, men den stora fördelen på din sida, jämfört med många andra på Tailsweep, är att reklamen inte poppar upp mitt i allt och är störande… det ser jag som en stor fördel, även om jag förstår att det är en stor inkomstkälla.

Keep up!

Svar på kommentaren:
Jenny 2 år sen

Headern tänkte jag också på!
Om den vore lite större, som ex på Bianca Ingrossos vore det mer smickrande! En rejäl bild så man ser att man hamnat rätt :)

Svar på kommentaren:
johannatoftby 2 år sen

Håller med helt.

Stina 2 år sen

Hej, jag använder dina recept väldigt mycket. Förut fanns en sökfunktion som gjorde det lätt att hitta, nu finner jag inte den? Hoppas det ordnar sig, det var en väldigt bra blogg.

Marie 2 år sen

För mig är det ingen skillnad mot förrut ..iof kommenterar jag aldrig ( utan nu då )

Annika 2 år sen

Kunde inte lägga en kommentar häromdagen

viv 2 år sen

Skulle så gärna vilja veta vilket märke det är på klänningen som du köpte i Florida den i leopard med rosa, tacksam för svar.

Pernilla Carlen 2 år sen

Jag försökte läsa bakåt i annicas gästblogg men det går inte alls långt tillbaka. Hoppas det fixar sig.

Svar på kommentaren:
johannatoftby 2 år sen

Så hopplöst så jag blir galen på riktigt snart!

Anna 2 år sen

Tyosnittet är bättre men går ju inte dela längre?
Så tråkigt för dig.
Jobbigt med strul, fixar dom det inte på Bonnier?

Svar på kommentaren:
johannatoftby 2 år sen

JA det är skit!
Tråkigt när jag jobbar med detta 100% och har mailat dem tusen gånger snart.
Hoppas det blir ordning nu.

Lina 2 år sen

Vad har hänt??? Läser alltid din blogg men nu är det bara rörigt!! Beror det på flytten till Bonnier? Skall inte dom stå för kvalitet ?
Jobbigt

Svar på kommentaren:
johannatoftby 2 år sen

Jo det ska de göra, i morgon hoppas jag de löser allt annars vet jag inte vad.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Nu är det inte långt kvar till årets FINAL i Robinson! Så kul det ska bli, hoppas ni har en mysig kväll och kanske äter något gott till. Här blir…