ANNONS

Dagfest med Petter Stordalen på Taket, Göteborg

/


Innehåller annonslänkar för Åhlens, Ellos, Momo Mase´
Vilken dagfest vi var inbjudna till i fredags! Petter Stordalen bjöd in på lanseringsfest för att fira hans nya öl ”StordALEN” på TaKet och vilken galej! TaKeT är en magisk tagbar på OGBG, Comfort hotell som ligger på skeppsbroplatsen här i Göteborg.
Har ni inte varit uppe på den takbaren måste ni gå dit nästa gång när ni är i Göteborg. Underbar utsikt ut över älven och hamnen, skön musik och både jag och Janne älskar det. Men sedan älskar vi också takbarer.Här kommer han i en ribbåt med en låda öl på axeln och sprang mot hotellet och vilken entre han gjorde. Vilket jubel!
Petter Stordalen är en av mina stora idoler. Jag är så imponerad och inspirerad över allt han åstadkommit och hade tänk ställa några frågor när vi pratade. Men istället blev det tvärtom.
Han ställde massa frågor till mig istället, han ville veta vad jag jobbade med och jag berättade att jag driver en stor blogg och skriver bok. Jag har aldrig träffat en person med så mycket positiv energi, så mycket frågor han ställde på den stunden.


Visst är det underbart med människor som bara sprider glädje, intresserar sig för andra än sig själv, i själva verket var det ju han som var den stora huvudpersonen. Han är otrolig och blir så inspirerad.
Vi träffade mycket vänner och bekanta, alla var där! Tack för en grym dagfest, solen sken och vädret var verkligen med oss. Kan det bli bättre?


Janne har en av sin snygga kavaj jag tidigare visat, normal i storlek, en blå och en grå kavaj är ett måste i sommar. Dessa är pangsnygga blå HÄR och den grå HÄR. 


Jannes blommiga tisha köpte han på Hollister i Florida men kolla in den HÄR! Snyggt med blommigt på killar.


Min blus med volang HÄR, ta er normala storlek, blusen är inte liten i storlek. Söt! Vita byxor HÄR.
Klockan är Momo Mase, 50% rabatt nu! Gillar svart urtavla. HÄR. Uppge JOJ50 så dras halva priset av! Grymt erbjudande, ska visa mer bilder på klockan.
Väska YSL, finns en annan söt HÄR billig och fin i sommar.


Alltid lika kul att träffa Emelie som varit med på våra event och är en duktig PT, härlig tjej.


Janne med Daniel som jobbar i baren, kanske ni känner igen honom som bartendern i Första dejten på SVT.
3

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00