• 2018-04-22, 19:27
  • 3

Innehåller annonslänkar för Åhlens, Ellos, Momo Mase´

Vilken dagfest vi var inbjudna till i fredags! Petter Stordalen bjöd in på lanseringsfest för att fira hans nya öl “StordALEN” på TaKet och vilken galej! TaKeT är en magisk tagbar på OGBG, Comfort hotell som ligger på skeppsbroplatsen här i Göteborg.

Har ni inte varit uppe på den takbaren måste ni gå dit nästa gång när ni är i Göteborg. Underbar utsikt ut över älven och hamnen, skön musik och både jag och Janne älskar det. Men sedan älskar vi också takbarer.

Här kommer han i en ribbåt med en låda öl på axeln och sprang mot hotellet och vilken entre han gjorde. Vilket jubel!

Petter Stordalen är en av mina stora idoler. Jag är så imponerad och inspirerad över allt han åstadkommit och hade tänk ställa några frågor när vi pratade. Men istället blev det tvärtom.

Han ställde massa frågor till mig istället, han ville veta vad jag jobbade med och jag berättade att jag driver en stor blogg och skriver bok. Jag har aldrig träffat en person med så mycket positiv energi, så mycket frågor han ställde på den stunden.

Visst är det underbart med människor som bara sprider glädje, intresserar sig för andra än sig själv, i själva verket var det ju han som var den stora huvudpersonen. Han är otrolig och blir så inspirerad.

Vi träffade mycket vänner och bekanta, alla var där! Tack för en grym dagfest, solen sken och vädret var verkligen med oss. Kan det bli bättre?

Janne har en av sin snygga kavaj jag tidigare visat, normal i storlek, en blå och en grå kavaj är ett måste i sommar. Dessa är pangsnygga blå HÄR och den grå HÄR. 

Jannes blommiga tisha köpte han på Hollister i Florida men kolla in den HÄR! Snyggt med blommigt på killar.

Min blus med volang HÄR, ta er normala storlek, blusen är inte liten i storlek. Söt! Vita byxor HÄR.

Klockan är Momo Mase, 50% rabatt nu! Gillar svart urtavla. HÄR. Uppge JOJ50 så dras halva priset av! Grymt erbjudande, ska visa mer bilder på klockan.

Väska YSL, finns en annan söt HÄR billig och fin i sommar.

Alltid lika kul att träffa Emelie som varit med på våra event och är en duktig PT, härlig tjej.

Janne med Daniel som jobbar i baren, kanske ni känner igen honom som bartendern i Första dejten på SVT.

Kommentarer

Emelie Babunovic 3 år sen

Ja men wow, vilket gött drag det var! Mer dagsfester hoppas vi på!
Alltid lika kul att se dig och Janne 💗

Kram

Anna Stina Silfverberg 3 år sen

hej hoppas en gammal på 65+ får kommentera
älskar din blogg som jag följer varje dag
ni ville ha tips om resmål o då min son bott i Melbourne i 21 år har det blivit många resor dit ( 9 st ) så är det ett tips om resmål , vi var där senast i januari men detta är ju varmaste månaden så bättre är november / mars
tips är Sydney som jag anser vara världens vackraste stad men även Noosa
norr om Brisbane en underbar plats även Adelaide o Cairns så det finns mycket o glöm i såfall inte att flyga över till Nya Zeeland tar bara ca 4 timmar från Melbourne där bla Christchurch har världens vackraste botaniska trädgård o glöm ej Mount Cook
ja detta tycker jag ni absolut ska ha som ett alternativt resmål
bästa flygbolag är Emirates via Dubai o då är det det även A380 från Dubai
Tack som som sagt för en underbar blogg kram Anna Stina

Hanna 3 år sen

Ser sjukt härligt ut!! Vilken väderleverans det har varit i helgen! Stockholm exploderade i fredags och det bara fortsätter. Jag älskart!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jag hoppas ni fick en fin advent, tänk att det redan är 1 december i morgon! Och nu är även julen invigd i Göteborg! Göteborg brukar kallas för julstaden, i år blir…