• 2018-04-26, 10:05
  • 9

Innehåller annonslänkar 

God morgon! Jag vaknade halv sex idag och kunde inte somna om, märks direkt när min hjärna har mycket jobb. Känner mig ändå ganska utsövd och det är det viktigaste än att räkna timmar.

Ville bara in och säga god morgon, idag sitter jag vid datorn och skriver på boken, det är dags för alla recept! Självklart ska ni få mina favoriter i boken också. Många frågar vad boken handlar om, 30 om dagen– en livsresa som du kan läsa mer om HÄR. 

Men idag är det även de 26:e april och vår fina mamma fyller år! Grattis mamma! I kväll firar jag och mina systrar henne på Ghothia Towers och Danny!

Nu blir det mer kaffe och ut en runda, hinner egentligen inte för har så mycket jobb med boken, men 30 minuter snabb promenad hinner jag och behöver.

Blank som ett smörpaket i ansiktet efter en stund i soffan med ansiktsmask. Äskar masker och har lite olika. Efter lång dag med massor med smink ville jag rengöra och lägga en mask efteråt, huden får mer lyster om ni använder bra grejer. Framförallt en mask en gång i veckan. Gör mirakel! Du du får en levande hud som ser fräsch ut.

Jag har en från Clarins HÄR den tillför massor med fukt om du är torr och den HÄR.  lugnar och rengör.

Finns även en riktig bra mask som man tar efter solen, den ska ni testa. Billig. HÄR.

Smörja in med sermuet från masken på hals och dekolletaget som man ofta glömmer. Ni kommer älska den masken.

Kofta från Odd Molly HÄR Underbar, passar både mysa i här hemma eller till fest. På produktbilden ser den starkare ut i färgen men den är babyrosa. Så fin. Mjukisbyxor från Clarks men förra året.

Uppdatering, skulle lagt ut detta inlägg vid åtta men sedan har telefonen ringt, ett bud har levererats från DHL, mailen pingade, men nu så!

God morgon igen och kram på er

Kommentarer

Sara 2 år sen

Du är så himla effektiv, heja dig! Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Försöker!

Kramar

Mysan 2 år sen

Fasen vilken fräsch morsa du har! 😀☀️ …var bara tvungen att skriva det när det poppade upp i huvudet när jag såg bilden 😉 hoppas ni får en kul kväll! 🎉

Mia Nord 2 år sen

Hej
Såg att du ska publicera dina recept i boken,
då kan jag ge dig ett tips. Du stavar fel när du
du skriver västerbottenost, det heter och stavas
västerbottensost. Ha en fin dag.
Mia

Agneta🌹 2 år sen

Jättesnyggt😀 ha en jättefin dag/kväll🌺

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Tack snälla du! Tack det samma! Kramar

Lotte 2 år sen

ska vilka mysiga byxor😀

Svar på kommentaren:
Lotte 2 år sen

WOW vilka mysiga byxor skulle det stå…

Johanna Toftby 2 år sen

Tack! Kramar

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Trevlig Pingst! Vilket väder alla får som ska gifta sig idag, har sett flera på facebook som är på bröllop idag, vilken dag! Skriv koden JOHANNAVIP vid kassan så dras 50% rabatt…

Hej från en förväntansfull tjej som ska fira födelsedag i morgon! Lika pirrig och spänd som när jag var liten. Jag ÄLSKAR att fylla år. Älskar att fira andra, älskar att fira…