• 2018-04-29, 19:03
  • 15

Hoppas ni har en skön helg! Vi har precis ätit lax med limesås, tröttnar aldrig på den rätten. Hemmet är nystädat och jag sitter och planerar Marilyns student, nu går det fort. 

I veckan hade jag HomeMaid hemma för storstädning efter vi kom hem från vår resa i USA. Visst är det underbart att få hela hemmet riktigt rent och fräscht. Jag gillar att städa och tycker inte det är tråkigt, men jag har inte tiden just nu.

Jag behöver ha all tid jag har till bokskrivandet och mycket jobb kring det så jag bokade städbolaget Homemaid som finns i hela Sverige och har ett bra rykte för att vara ett seriöst städbolag och proffsig städning.

Har ni städbolag hemma ibland?

Vi hade storstädning i hela hemmet så allt är som nytt, fyra personer kom hem och städade i över fyra timmar och putsade även fönster. Jag är så nöjd! Allt var så bra städat och vilket trevligt gäng. 

Killen som putsade fönster var jätteduktig och noggrann, de var så proffsiga och gjorde ett jättefint jobb. Jag beställde även storstädning till studenten, jag vet att den veckan är fullt ös så jag är så lättad för att ha städning den veckan. 

Man kan ha veckostädning, storstädning, men man kan även boka städning till speciella tillfällen till studenten, jul, flyttstädning förstås. De har även barnpassning eller om man behöver hjälp med trädgårdstjänster, semesterservice, djurpassning eller handla och stryka.

Jag tycker det är fantastiskt! Man behöver inte ha ett abbonemang utan du kan välja själv vad du vill ha hjälp med.

Självklart har de sekretessavtal, nyckelrutiner som de håller hårt på, kollektivavtal och avtalsenliga löner.

Det allra bästa är att HomeMaid finns i hela Sverige, klicka in HÄR så du kan läsa mer och se vilka bra priser de har. 

Jag tycker tiden är viktig och anlitar dem gärna igen. Ser fram emot riktig storstädning inför Marilyns student! Ser så fram emot den här tiden. 

 

 

 

2018-04-29 Johanna Toftby

Kommentarer

Anna 2 år sen

Du använder så ofta uttrycker ”proffsiga” om andra som utför sitt yrke. Så klart att de är proffsiga, de gör ju något som de är utbildade för, utför ofta, har stor kunskap i. Menar du att det är ovanligt? Eller söker du egentligen ett annat ord, en synonym som skulle kunna vara ”duktig” , ”engagerad”, ”kompetent”. För vad är man när man är proffsig? Om jag hade utfört tjänster för dig och du hade skrivit att du upplevde mig vara proffsig, då hade jag blivit förbannad. Såklart man är. Städbolaget du anlitar är ju precis det, det är vad de lever på och hela deras verksamhet bygger på. Att de tar hand om sina kunder på bästa sätt, vilket de verkar göra. Du kanske behöver bredda ditt synonymförråd för att förtydliga vad du verkligen menar och ge folk den cred de förtjänar?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Bredda mitt ordförråd behöver jag inte, detta är en blogg, ingen artikel eller en bok som kräver korrekturläsning.
Stör mig betydligt mer på de som missbrukar ord som MAN har städat, MAN har ju joggat en sväng. Det heter JAG, han, honom, de och dem.

Så fel svenska är det inte. Men jag gillar proffsiga företag som är seriösa. Stor skillnad på proffsigt och engagerad. Ett företag kan vara mycket engarerade men inte alla som är proffs. Hanterar allt med finess. Långt ifrån.

Johanna Toftby 2 år sen

Bredda mitt ordförråd behöver jag inte, detta är en blogg, ingen artikel eller en bok som kräver korrekturläsning.
Stör mig betydligt mer på de som missburkar ord som MAN har städat, MAN har ju joggat en sväng. Det heter JAG, han, honom, de och dem.

Så fel svenska är det inte. Men jag gillar proffsiga företag som är seriösa. Stor skillnad på proffsigt och engagerad. Ett företag kan vara mycket engarerade men inte alla som är proffs. Hanterar allt med finess. Långt ifrån.

Du är rejält på hugget idag ser jag, måste vara jobbigt att sitta och märka ord och kommentera min svenska i varje inlägg.

jessika 2 år sen

Åh, va roligt att du anlitat dem! Jag jobbat på en liknande firma och trivs kanon. Älskar att få vara på många olika platser, fixa, dona och göra fint hemma hos folk. Vi är ett härligt gäng tjejer men åker oftast två och två, vi har verkligen superkul. Så roligt att fler och fler faktiskt anlitar såna företag. De är ju faktiskt inte så dyrt 😃

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Vilken härlig kommentar Jessika!
Låter underbart! Jag sa samma sak till tjejerna här, ni har ju ett underbart jobb, rör på er hela dagarna, vilken träning ni får! Roligt jobb!
Jag hade också gillat det jobbet, älskar att städa och fixa, göra fint och känna att man rör på kroppen samtidigt gör andra glada.

Det är värt varenda öre, jag städar gärna men ibland måste jag prioritera jobben…

Fortsätt med ditt härliga positiva tänk, det smittar av sig.

Kram Johanna

Marie T 2 år sen

Hej har två jobb och jag och sambon o våra två hundar bor i 63 kvm , har alltid städat själv och tycker det är kul o jag gör det när jag har en stund över , vi har inga som kommer o besöker oss och ändå har vi det städat o fint för våran skull

Lisa 2 år sen

Jag älskar att städa men med en treåring hemma, jobb 90 %, fixa mat, tvätt, umgås med min man, få in träning och annat har städningen fått ta stryk. Bor inte stort, 3:a på 76,5 kvm men storstädningen hinns inte med så vi tog ett beslut, storstädning med ett bolag var 4:e vecka. 700 kr. Värt varenda krona i den tiden vi lever just nu i.. städning har varit min avkoppling förut, nu ett ont måste. Förstår inte hur min mamma orkade på 80-talet. Heltidsjobb, två barn, alltid hembakt bröd o vällagad mat från grunden på bordet, en man som jobbade heltid plus städade ett hus på 190 kvm o en stor trädgård

Lotta 2 år sen

Helt rätt, jag tar också hjälp ibland. Inte varje månad men vid speciella tillfällen. Bästa jag gjort!
Älskar din blogg, tack för alla dina tips.

Trevlig Valborg!

Lena M 2 år sen

Så skönt att få det nystädat, tycket det är bra att du prioriterar bort sånt, så att du orkar med och inte bränner ut dig. Det kan man göra fast det är roliga och intressanta saker som man brinner för. Älskar din blogg och dina fina bilder,.. vilka härliga blommor.
Här är det blåst och ska bli regn, typiskt nog ikväll när man skall gå till brasan.
Kram och trevlig Valborg!

Karin 2 år sen

Skönt att få hjälp med städning.
Men hade du inte någon som kom och städade förut.
Tror du nämnt det tidigare.Var du inte nöjd då?

Saknar dina inlägg om träning hinner du inte med nu alls??

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Det var flera år sedan!
Vad ni kommer ihåg? Hade nästan glömt av😅

Detta är ett väldigt stort städbolag och de gör reklam på min blogg.
Man kan anlita dem till enskilda projekt! De är superduktiga!

Gillar städa men ibland har man inte tiden.
Städa är träning :-)

Skrev att jag blev jätteförkyld efter flygresan så hade ont i halsen hela förra veckan och då tränar jag inte.

Promenader dock med Lucy. Måste ut varje dag.
Nu är jag helt frisk så nu kommer det mer tips!

Kram Johanna

Marie 2 år sen

Så synd de inte städar i Skövde skrev in mitt postnr men icke

Maria 2 år sen

homemaid finns ju inte i Skövde 😞

Linn 2 år sen

Gud vad härligt, har länge funderat på detta då jag jobbar väldigt mycket nu. Hoppas de finns här hos oss!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Skriv in ditt postnummer! Grymma!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Igår var vi på Mikael Ljungbergs minnesfonds auktion på Lindholmen event och nöje. Det är vår vän Jonas Ljungberg och några riktiga eldsjälar som arbetar hårt med galan för att samla in…

Innehåller annonslänk till Ellos  Vad gör ni idag? Här i Göteborg är det riktigt busväder och vi ska äta lite sen frukost och gå till gymet strax. Vill tipsa er om att…

Igår var vi på Mikael Ljungbergs minnesfonds auktion på Lindholmen event och nöje. Det är vår vän Jonas Ljungberg och några riktiga eldsjälar som arbetar hårt med galan för att samla in…

Innehåller annonslänk till Ellos  Vad gör ni idag? Här i Göteborg är det riktigt busväder och vi ska äta lite sen frukost och gå till gymet strax. Vill tipsa er om att…