• 2018-04-29, 14:04
  • 4

Innehåller annonslänkar för Ellos, Jotex, Blueco.se 

Sköna söndag! Förr kunde jag tycka söndagen var tråkig och deppig, nu gillar jag söndagar. Skönt att bara vara, eller få tid att greja hemma, älskar inredning och pynta. Som terapi.

När jag var liten drog jag alltid igång projekt och mamma var galen på alla mina ideér och allt tokigt jag kom på. Ibland bra, ibland mindre bra, hehe.

Det kommer ni även få läsa om i boken, 30 om dagen. Min första bok som handlar om en livsresa, en bok som jag hoppas kommer kunna inspirera och hjälpa andra att hitta sig själv, kropp och själ hör ihop. Jag skriver för fullt och nu närmar jag mig slutet i boken, allt börjar falla på plats.

Nu till lite inredning!

Ni frågar ofta om mina puffar här hemma, jag gillar jordnära toner, har även en del rosa men annars är det mest beige, grått och vitt. Då kan man ändra om och allt passar. Puffarna kan du ha som extra platser vid soffbordet, eller i hallen är fint. Jag har även i sovrummet.

Jotex kör pangrea, har ni fått mail om ni handlat innan kanske? Då har ni rabattkoden där. Dessa är de minsta, men finns i tre storlekar. Jag har färgen lingrå, visst är den fin? HÄR. 

Jag har både sammet och tyg, dessa två är i 100% lin. Alla storlekar och färger HÄR. 

Sneakers i silver HÄR, blå off shoulder HÄR,  vita byxor med revär slut men klicka på dessa vita capri HÄR som är bästa jag haft, har flera par.

Nu ska jag skriva mer på boken så tittar jag in om en stund med lite restips! Perfekt att sitta och planera och kolla resor på en söndag.

Kramar

 

 

2018-04-29 Inredning, Johanna Toftby

Kommentarer

Marie 2 år sen

Ingen rea på sittpuffar 1099:-

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Du måste läsa vad jag skriver.
Det är 20% rabatt hela dagen OM du fått mail och handlat innan.

Karin 2 år sen

Hur gör du Johanna ? Alltid lika snygg och välklädd ! Fina tips på kläder och annat ! Lycka till med boken ! Kram

Sandra 2 år sen

Så snygga sittpuffar 👍🏽💫
Måste jag gå in och kolla närmre på 😊
Lycka till med boken.
Kram Sandra

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Mormor ringde precis. Hon ringer mig många gånger om dagen och hon är ledsen, arg och gråter. Allt handlar om en och samma sak, att hon vill ha tillbaka sitt hus i…

Mormor ringde precis. Hon ringer mig många gånger om dagen och hon är ledsen, arg och gråter. Allt handlar om en och samma sak, att hon vill ha tillbaka sitt hus i…