• 2018-05-03, 19:41
  • 160

Mitt älskade barn. Jag bar henne inom mig, under mitt hjärta, jag jublade över att få bli hennes mamma. Annica var för mig en gudagåva. Hennes fyra bröder hade väntat på henne, vår egen prinsessa.

Hon blev allas vår glädje, vårt eget solsken, men redan som unga flickan engagerade hon sig också för andra, för dem som hade det svårt. Sådan var vår älskade Annica genom hela sitt intensiva liv. Hon hade en viljestyrka som kunde utmana vem som helst, ett stort mod när hon ville hjälpa andra, ett hjärta som präglats av kärlek.

Som ni, alla hennes följare, vet så har Annica lämnat oss. Hennes djupa, trygga Gudstro bar henne även när sjukdomen härjade i hennes kropp, bar henne, omslöt henne också genom hennes sista stund här på jorden.

Annica kämpade en kamp för att få leva, kämpade för att få vara med sin älskade familj.
Men efter alla tuffa behandlingar i 4,5 års tid orkade hennes kropp inte längre.
Hon kämpade inte bara för sin egen del, hennes vänner som bar på samma sjukdom var många. För dem alla ville hon se hur en ökad forskning ska kunna rädda fler liv från denna djävulska sjukdom.

Hon stred för lika vård oavsett var i landet, i vilket landsting man bor.
Cancervänner, som inte fått den vård som hade kunnat ges, för flera kämpade hon så de fick vård/bedömning på annat håll.
Hon var den mesta kämpe jag mött i hela mitt liv.
Jag imponerades av hennes styrka i allt. Styrkan att också våga vara så öppen, att blotta sina tankar, sina önskningar, sin oro. Hon nådde genom sitt sätt att vara rakt in i människors hjärtan, hon berörde.

Många av er följare har hört av sig till oss. Jag har som mamma läst alla kommentarer, kännt en enorm tacksamhet till er alla för det stöd ni på alla vis utgjorde för Annica. Jag tror att ingen kan ana vad detta betytt för henne i hennes kamp. Hon har fått känna stöd och närvaro vid hennes sida genom er alla. Så många har vittnat om vad hennes öppenhet inneburit, hennes positiva livssyn, hennes styrka i sin tro. Annica ville dela med sig, få oss att vara tacksamma i vår vardag, lära oss att leva i Nuet.

Guds paradis välkomnade henne, där finns ingen sjukdom mera och där väntade hennes pappa och två bröder på henne. Kvar är vi med en obeskrivlig tomhet och en djupaste saknad. Hon fattas. Hon gjorde skillnad.
Som hennes mamma, som också då och då, mött er i Annicas gästblogg hos vännen Johannas blogg, så vill jag rikta ett innerligt tack för allt fint ni betytt för Annica.

Tack för allt ni gjort för henne! Ord räcker inte till för att kunna beskriva vad jag känner. Många har nu skrivit personligen till mig och för detta riktar jag ett särskilt tack. Jag känner glädje och stolthet av att läsa era personliga skildringar kring vad Annica kommit att betyda.

Ett hjärtevarmt tack går till Johanna Toftby som varit ett stort stöd som vän till Annica. Johanna har ett stort hjärta och har följt Annicas kamp.

Annicas barn o make måste nu skapa en ny vardag där Annica inte är med, men där hennes älskade person alltid kommer att vara levande i deras minne. Nu behöver de lugn och ro för att hämta nya krafter. Barnen har en helt fantastisk pappa som tar hand om dem och gör allt för dem.

Annica saknas oss. Annica gjorde skillnad.

kram till er alla,
mamma Anitha

 

 

2018-05-03 Gästblogg

Kommentarer

Malin 2 år sen

❤️🙏

Sofie 2 år sen

Känner så med er; Annicas familj och vänner❤️❤️❤️

charlotte 2 år sen

Blev djupt rörd av ditt fina inlägg. Har som många andra följt Annicas kamp… Kunde inte tro det var sant när jag läste att hon hade gått bort. Trodde in i det sista på att ett mirakel skulle ske. Mina tankar går till hennes fina familj. Tack för att du delar med dej

Katarina 2 år sen

Så fint skrivet Anitha! Varma kramar till er alla!

Annette 2 år sen

Annica kommer för alltid att vara i mitt minne. Glömmer inte hennes kämpande och glädje hon hade.
Svårt att förlora ett barn….men i all sorgen finns Annicas barn och man.
Va rädd om dig Anitha.
Kram från en annan änglamamma❤

Marie 2 år sen

💞Fint skrivet💞

Gunilla 2 år sen

Så fint inlägg av dig Anitha,tänker väldigt ofta på Annica.En sån kämpe ♥️♥️♥️

Charlotte 2 år sen

🧡Anitha🧡
Tack för dina rader till oss..
Du är en fantastiskt fin människa, och din dotter var just så också..
Omtänksam, mild, lyhörd och osjävisk.
Jag träffade henne aldrig på riktigt, men genom hennes ord så känns det som vi träffats..
Annica fick mig, får mig att leva här och nu. Att inte ta något för givet.. och på det sättet har jag också blivit en rikare människa. Jag njuter av varje sekund med mina nära och kära..
Hon gav oss en ovärderlig gåva..
Och jag önskar SÅ att hon fått vara med längre.. 💔
All kärlek och styrka till dig, Annicas man och deras söner… 🧡♥️🧡

Anna persson 2 år sen

Åhhh… Tack av hela mitt hjärta för ditt inlägg Anita. Har tänkt på Annica och er…. familjen, varje dag sen ni berättade att hon har gått bort. Hon var min hjälte och även min vän trots att jag aldrig har varken pratat med henne eller träffat henne. Hon har hjälpt mig att ta vara på dagen, förstå livets mening och älska dem som betyder mest för mig ännu djupare. När jag fick min diagnos för ca 2 år så hittade jag ( av en slump ) Annicas inlägg på Fb. Sen dess har jag verkligen sett fram emot att öppna mitt Fb flöde varje dag för att se om hon har skrivit nått nytt för dagen. Hur mår hon idag? Vad ska hon hitta på denna dagen? Vad funderar hon på och vad vill hon dela med sig till oss andra just idag? Saknar detta sååå otroligt mycket nu! Hon är borta. Bara så där! Inga fina bilder längre, inga härliga, peppande ord…allt det där finns inte längre. Dagen jag läste att hon har somnat in…var är riktigt tung dag med en hel tårar och tankar på er andra. Hennes fina familj som vi fick lära känna. Det är tomt nu…även för oss som bara kännde Annica genom sociala medier. Vill bara säga att ni ska verkligen vara otroligt stolta över henne och allt hon har gett oss andra. Glömmer henne aldrig och är evigt tacksam för att jag har hittat henne mitt i min livskris. All kärlek till er familj/ Anna

Monika 2 år sen

❤️

Sara 2 år sen

Så skönt att höra från er. Mina tankar går till er varje dag. Som du skriver så var hon en riktig kämpe. Annica har hjälpt och fortsätter att hjälpa många, friska som sjuka.
Jag försöker att inte ta livet för givet och när jag glider tillbaka in i ”rutiner” igen så tittar jag in på Annicas Instagram konto och läser om hennes resa. I samband med det påminns jag om att man ska ta vara på varje dag med sina nära och kära. Tack snälla för allt du och Annica delat med er av. Styrkekramar till er familj <3

Cissi 2 år sen

Mamma Anita!💕Så fint och sorligt på samma gång! Våra tankar är hos er alla i familjen! Varma kramar

Johanna 2 år sen

❤️❤️❤️

Julia 2 år sen

❤️❤️

Marie 2 år sen

❤️

Selma 2 år sen

Så fint skrivet! Tänker ofta på er ❤️

Marianne 2 år sen

💕💕💕💕💕

Jessica 2 år sen

Så fint skrivet och kan knappt föreställa mig känslan av att förlora ett barn 💔
Många kramar till dig! 💗

Anna-Mia 2 år sen

Så fint skrivet❤️ Annica var verkligen en otrolig kämpe och en stor förebild. Hennes enorma styrka o stora hjärta gjorde verkligen avtryck hos mig❤️Sänder kraft o kärlek till er alla❤️❤️❤️

Linda M 2 år sen

Så fint skrivet Mamma Anitha❤️
Inte ett öga torrt här.
All styrka till dig och Annicas familj❤️
Kram Linda

Malin Karmteg 2 år sen

Åh så fint du skriver mamma Anitha❤️ Kan bara ana er oerhörda sorg. Stor och varm kram till er alla🙏❤️

Jenny wåhlin 2 år sen

Så fint skrivet 💜💜💜

Lena 2 år sen

💕💕

Josefine 2 år sen

Vi har precis fått en cancerdiagnos på vår 5 mån lilla kille… en allvarlig sådan! Jag tycker det är så himla starkt o fint att skriva om Annica, och jag som nybliven mamma till ett cancersjukt barn kan förstå Annicas mammas smärta och sorg! / Josefine (ifrån Skövde)

Svar på kommentaren:
Malin 2 år sen

Åh, vad fruktansvärt jobbigt för er! ❤️😢
Känner med er.
Många kramar ❤️❤️❤️

anitha zandelin bergqvist 2 år sen

Kära Josefine!!!
Kan jag göra något för er, kan jag vara ett stöd för dig, så tveka inte!. Av hela mitt hjärta känner jag med dig, Du lilla mamma.
kram Annicas mamma Anitha

Sofia Audionom 2 år sen

Fina Anitha. Tårarna rinner idag så som de gjorde när vi satt en stund och pratade om Annica sist vi sågs. Tänker på er ofta. Gick och tittade på blommorna efter begravningen. Så fina och det blev en fin stund. Ta hand om er. Kram

Maria H 2 år sen

Så fint skrivet, tårarna rinner ner för kinderna. Stor kram till dig Anitha och till Krille och barnen.💕💕💕💕

Catrin 2 år sen

Sänder kraft å kärlek till er!❤️

Jessica 2 år sen

Så fint skrivit av dig o visst förstod man av att följa Annica så märktes det vilket stort hjärta hon hade. Och vilken kämpe, varma kramar till dig❤️

Ellenor 2 år sen

❤️💕💖💞💓

Maria 2 år sen

Så vackert skrivet ♥️♥️♥️ Hon delade verkligen med sig. Hon gjorde skillnad, kommer alltid minnas henne. Stor kram ♥️♥️♥️🕊

Jessica 2 år sen

Så vackert skrivet o så starkt gjort!! Som mamma förstår jag hur svårt det måste vara attskriva om förlusten av ett barn.. oavsett ålder är dem alltid ens barn♡

Fashiolita 2 år sen

Så vackra ord vilken fantastisk dotter du har💗… Annica har varit en fantastisk kämpe och är fortfarande en förebild för mänskligheten, måste säga att hon verkligen var en ängel från ovan. Tack för att du delar med dig och tack Annica för att du har lärt mig att leva i idag, i nuet💗💗💗💗 många kramar till er alla🙏🏻💗

Anonym 2 år sen

💕💕💕

Erika Persson 2 år sen

Åhh så otroligt vackert och starkt du skriver. Ni och Annika är i mina tankar dagligen. Jag förstår att saknaden är enorm ♥️♥️♥️♥️
Jag tror att Annika finns med er och följer er varje dag. All kärlek ♥️♥️♥️

Maria N 2 år sen

Tack för ditt fina inlägg om din fina dotter!

Maud 2 år sen

Hej Anitha
Vad fint du skriver om Annica. Tårarna rinner.
Jag skulle vilja skriva så mycket om Annica men orkar inte. Jag saknar henne och alla hennes fina email. Jag tänker på Krille och pojkarna och jag skulke vilja göra något för dom.

Nadja Strandberg 2 år sen

Fortfarande känns det overkligt att hon inte finns längre, hon inspirerade mig och många andra med hennes styrka och omtänksamhet.
Anitha det kan inte vara lätt att mista ett barn särskilt en som Annica❤
Annica kommer att för alltid ha ett stort plats i mitt hjärta och minnas som en glad och viljestark person.
Styrkekramar till dig och familjen❤🌹

Kram Nadja

Sandra 2 år sen

Så fint skrivit och precis den bilden fick jag av Annica. En fantastisk tjej 💞
Varm kram till dig Anitha och till Annica familj. Tänker mycket på dom.
Kram Sandra ❤️

Bettan 2 år sen

Kram Anitha!

Anonym 2 år sen

Så fint skrivet Anita ❤️ Jag förstår inte att hon inte längre är bland oss här…. men hon är alltid med oss i våra hjärtan. Är glad och så tacksam att jag hade tur att få lära känna henne ❤️ Det jag bär med mig är hennes enorma godhet och hennes underbara skratt …

Susanne 2 år sen

Annica finns alltid i mitt hjärta ❤️

Anne 2 år sen

💞💞💞

CarinaL 2 år sen

Annica var fantastisk❤️Hon finns i våra tankar för evigt❤️

Alexandra 2 år sen

❤️🌹

Ullis 2 år sen

Gud välsigne dig Dig och Annicas familj! Må ni få styrka att och krafter att gå vidare. Jag kände inte Annica, men jag har förstått att hon var alldeles speciell, som kämpade och samtidigt spred ljus och kärlek till andra människor. Förstår att hon är saknad. All kärlek till er! ❤️

Annie 2 år sen

<3 <3 <3 <3 <3

Pia 2 år sen

Så fint skrivet Anitha ❤️ Styrkekramar till dig ”Krille och pojkarna❤️❤️❤️❤️❤️

Kiki 2 år sen

💞

Petra i Gbg 2 år sen

❤️❤️

Helena 2 år sen

Annica har lärt mig att leva NU och ta vara på livet. Tack du fina 💖!

Anonym 2 år sen

Nu ser jag Annica framför mig som en vacker ängel i himlen, där vakar hon över sin älskade familj och oss alla andra! Stor kram till dig Anitha som också är så stark!
❤️❤️

Gunnel Larsson 2 år sen

Tack kära Anitha för att du skriver till oss och berättar.
Så tufft som mamma att behöva gå igenom allt som du har gjort.
Hoppas ni alla kan finna kraft att gå vidare.
Varm kram till dej och hela fina familjen ❤️

Anncatrine 2 år sen

All kärlek till dig kära mamma ❤Styrke kramar!
Från en mamma .

Anncatrine 2 år sen

All kärlek till dig kära mamma ❤

Jonna 2 år sen

❤️

Anna 2 år sen

❤️❤️❤️

Jessica 2 år sen

💖💖💖

Mimmi 2 år sen

Annica har berört oss alla, mycket mycket mer än så många bloggare eller mediapersoner någonsin kan göra. Med sin utstrålning gick hon rakt genom skärmen och med sina inlägg fick vi träffa en äkta, varm och genuin medmänniska som kämpade och vägrade ge upp. Och som hon engagerade oss! Varje positivt besked firades och varje nederlag gjorde ont ända in i hjärtat. Jag minns den hemska operationen hon genomgick och hur jag knappt kunde sova den natten. När morgonen kom slet jag upp paddan för att se om det hade gått bra och blev så enormt lättad när det hade gått vägen. Så tror jag att många av oss upplevde det. Det var något speciellt med Annica, hon hade en gåva att beröra. Jag kände inte Annica alls men hon kändes ändå som en vän och det är tomt och så sorgligt att hon fattas oss. Känner så med familjen och hoppas att allas våra tankar kan ge lite styrka och värme i denna tunga tid. Kram!

Mia 2 år sen

Så fint skrivet❤️ Ni verkar vara en fantastisk familj med mycket kärlek. All styrka till er🙏

Nettan 2 år sen

Många styrkekramar till dig mamma Anitha och till Ängeln Annicas man och barn. Tänker på er.Och stort tack till dig Johanna för allt du gjort. Kram Nettan ❤

Svar på kommentaren:
Barbro 2 år sen

Jag håller verkligen med dej Nettan så jättefint skrivet.
Man saknar ju Annica fast man inte kände henne-vilken kämpe.💕💕

Susanne 2 år sen

❤️❤️❤️

Kerstin 2 år sen

❤Så fint du skriver❤ Annica och hennes familj där förstås du ingår, har berört oss många runt om i landet. Vi fortsätter att tänka på er och hoppas att ni ska hitta rätt i den nya situation som ni har hamnat i. Tack för allt fint du har skrivit till oss. Kram och styrka till dig 💕

Lotta 2 år sen

Äpplet faller inte långt från trädet♥️Annika var en kämpe o fantastiskt person och det har du som mamma såklart bidragit till! Vill sända en stor kram till dej och Annikas man o pojkar!

Linda 2 år sen

❤️❤️❤️

Christina 2 år sen

Tänker ofta på er o er enorma kamp tillsammans med Annica o nu er förtvivlade sorg❤️❤️❤️ Sååå fin dotter o sååå fin mamma!! Er kärlek lyser igenom o berör❤️❤️❤️Varma Kramar❤️❤️❤️

Marie 2 år sen

Annica verkade verkligen vara en sååå fin och varm person. Tänk då, Anitha, att det faktiskt är du som format henne till denna godhjärtade människa ❤️❤️❤️. Massor av stryka till er alla nu och Krille….saknaden måste vara enorm! Ta hand om er! Stor varm kram 💕

Ingrid 2 år sen

Jag kände inte Annica, men hon har berört mig så mycket. Tänker dagligen på henne, och er som är kvar.

Jeanette 2 år sen

All värme och Kärlek till er alla runt Annica<3<3<3, jag önskar att det ska startas en fond eller något för att uppmärksamma Annicas kämparglöd och även ge stöd till andra sjuka<3.
varma kramar

anonym 2 år sen

Ja vad hon kämpade. Jag tror gud och änglarna älskade Annica så mycket så dom kunde inte vara utan henne. När min pappa dog blev det så tyst. Min syster har ringt en gång. Ja besvikelsen i samband med sorgen är svår. Lider oerhört när någon ligger sjuk och ingen hälsar på. Och när anhöriga till en sörjande människa inte hör av sej. Sådan människa är inte jag. Stor kram.

Anonym 2 år sen

❤️ Tänker ofta på Annica! Hon var en riktig kämpe.

Lena 2 år sen

❤️

Karin 2 år sen

❤️

Malin 2 år sen

Tänker på er ofta och känner en tomhet att inte kunna följa fina Annica mer. Av hela mitt hjärta så vill jag sända er värme och kärlek under denna sorgliga och svåra tid.
Massor av kramar Malin

Susanne 2 år sen

Johanna 2 år sen

Tänker på Annica & på er, hennes familj, varje dag. Ni har berört mig så djupt ❤️

Lena Gustafsson 2 år sen

Mina tårar trillar ner för kinderna… är själv mamma till 3 killar i ungefär samma ålder som Annicas…denna fina Annica… och du som mamma till henne är oxå en kämpe och en fantastisk person,säkert där Annica fått det ifrån❤️Du är fantastisk som orkar dela med dig av hur du känner.. hoppas du ,Krille och barnen får ett lugn som ni behöver,Annica är med er hela tiden❤️

En annan Nina 2 år sen

🌹❤️ Tänker fortfarande ofta på Annica och hennes familj.

Margareta 2 år sen

Kram till hela familj♥️

Eva 2 år sen

Jag tänker varje dag på Annica och hon kommer alltid att finnas i mitt hjärta. ❤❤❤
Jag tänker också på dig Anitha och Annicas underbara killar. Ni alla går nu igenom en ofattbar sorg efter en älskad dotter, maka och mamma. Sorgearbete tar tid och det finns ett läkande i det.
En vacker dag kommer ni att se ljuset igen och tänka på kära Annica med ett leende, precis som hon hade velat.
Kram

Ann 2 år sen

Ja det gjorde hon verkligen ❤️ Massor av kramar

IZH 2 år sen

Så vackert skrivit! Jag kan riktigt känna kärleken i varje ord och mening.
Tänker ofta på Annica och er runt henne som är kvar. Tacksam över att du skrev. Jag känner er inte men har följt er genom åren här. Kram

Britt-Marie 2 år sen

❤️

pernilla holmen 2 år sen

Finaste lilla Annica , förstår att erat liv utan henne är fruktansvärt svårt o jobbigt att eran sorg är obeskrivlig, hon va en sån kämpe in i det sista, hon gav så mycke av sig själv trots att hon själv mådde så dåligt, hon va en underbar människa, blev så rörd över det fina du skrev om din dotter, tycker så synd om dig o din familj, hennes man o barn, som tvingas leva utan er älskade Annica, hon är nu hos Gud där han tar hand om henne, himlen har fått ännu en vacker ängel många kramar till er o massa kärlek. sovgott finaste Annica

Camilla 2 år sen

<3 <3 <3 <3 <3

Majsan 2 år sen

♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Kristina 2 år sen

Emma 2 år sen

Vilka prövningar i livet du tvingats möta Anitha. Med smärta, oro, sorg och saknad. Hoppas att du åter kan le ibland. Känns solens strålar. Höra fåglarna sjunga och se allt det vackra runt dig. Hoppas du orkar fortsätta sprida styrka och kärlek och får massvis styrka och kärlek tillbaka så resten av ditt liv fylls av många glädjestunder. Du har samma fina förmåga som Annica hade att skriva, att beröra, att sprida kärlek och styrka. All styrka till dig när sorgen och saknaden lamslår, och hoppas bra dagar är fler än dålig och du kan göra varje dag så bra som möjligt och fortsätta sprida kärlek så som Annica gjorde in i det sista och säkert vill att du fortsätter gör. 💛

Cissi 2 år sen

Kramar och styrka i massor till dig Anitha och till ”Krille” och barnen. ❤️

Helene 2 år sen

Varm kram till dig och familjen❤❤❤

Annika 2 år sen

❤️❤️❤️❤️

Pia Persson 2 år sen

Jag lärde “känna” Annica genom denna blogg samt hennes instagram. Fast jag vet att det kommer inga fler inlägg från Annica så väntar jag på något konstigt sätt ändå. Jag tänker daglien på henne och hur hon kämpade. Vilka krafter hon hade fast hon var så svag pga sjukdomen. Hon lyser som den klaraste stjärnan av dem alla nu i himmelen. Mina tankar går till hennes fina mamma och älskade familj. <3<3<3<3

Lena Åhrlin 2 år sen

Det är tomt på Facebook sedan Annica lämnade oss. Läste hennes inlägg som berörde många gånger. Men gav även ett hopp om bättring med tanke på hennes kämparglöd!! Vila i frid kära Annica!!💖💖💖

Nathalie 2 år sen

❤️❤️❤️

Anita 2 år sen

Så fint du skriver Anitha. Tänker ofta på Annika vilken kämparglöd hon hade. Men även på elaka kommentarerna som dök upp. Skickar en stor Styrkekram till dig och Annikas familj. (Jag miste min mamma i cancer när hon var 53 år och hon hann vara mormor i 2 år, min son var hennes stora glädje. Hon kämpade för sin cancer oxå, den var en läkarmiss oxå.)

Anonym 2 år sen

❤️❤️❤️

Katta 2 år sen

Annicas stjärna ska alltid lysa🌟Kramar till hela familjen❤🌿

yvonne 2 år sen

❤❤❤

Malin 2 år sen

<3

Caroline 2 år sen

Jag tänker ofta på Annicas familj som betydde så mycket för henne♥️Kärleken Krille de fina små killarna som jag förstår saknar sin mamma men som verkar ha en underbar pappa,mormor,farmor och farfar, och många vänner som stöttar i er stora sorg.🌹🌹🌹🌹
Ja är själv svårt sjuk i obotlig spridd cancer,trots att Annicka själv var så sjuk orkade hon peppa och stötta oss andra med cancer.Tack fina Anicka du betydde mycket för mig i min egen kamp du gjorde så mycket för så många.Saknar dig♥️♥️♥️
Må din stjärna lysa starkt och klart över din fina underbara familj💫🌟💫

Eva 2 år sen

Annica var fantastisk, jag tänker ofta på henne❤️ Hon berörde så många människor, utan att vi kände henne. Varma kramar till hela familjen!

Erika 2 år sen

❤❤❤

Agneta🌹 2 år sen

Tack❤️Anitha❤️ för att Du delar med dig🌹sänder Dig en varm kram🙏

Annette Gunnesson 2 år sen

❤️❤️❤️

Kenta 2 år sen

Du är fantastisk Anitha.Tack för att du delar med.Jag saknar min vapendragare och medkämpe. Kram💖

Anonym 2 år sen

Tack Anitha för att Du förmedlar Dina tankar! Annica gav så mycket hopp och kärlek till sina medmänniskor trots sin svåra situation. jag är väldigt tacksam att jag har fått dela hennes resa. Jag är övertygad om att det finns en kärleksfull Gud, som har all makt i himlen och på jorden. Annica behövdes i himlen! Det är så fruktansvärt att mista människor vi älskar, men vi måste överlåta allt till Gud! Då samverkar allt till det bästa!
Gud välsigne Dig Anitha!

Maria Pettersson 2 år sen

❤❤

Petra 2 år sen

Jag är och var väldigt berörd av fina Annica och tänker på dig som mor och hennes man och barn. Stor varm kram ❤

Brittis 2 år sen

Annica kommer alltid finnas med i mitt liv. En mer kärleksfull, omtänksam och glädjespridande människa fanns inte på denna jord. Många fina minnen bär jag inom mig. Det är även en kär glädje, Anitha, att fortsätta vår fina vänskap.

Sylvia 2 år sen

Så ledsamt läsa att två bröder gått före. Hoppades Annica skulle klara sig, men så har det slutat för flera jag av en slump följt på nätet. Min bästa väninna oroar sig varje dag. Mina tankar till dig, fina mamma och mormor.

Liselotte 2 år sen

❤️ saknar henne , fast vi inte kände varandra . Följde hennes resa som berörde mig starkt , en sån kämpe . Så orättvist . Tänker på hennes familj. ❤️❤️

Lena 2 år sen

Många kramar till dig Anitha❤️Beklagar sorgen!

Louise 2 år sen

Kram ❤️

Anna 2 år sen

❤️

Johanna 2 år sen

Kram❤️

Helen 2 år sen

Kram tillbaka Anitha 💖 din underbar dotter har fått mig att inse livets mening och det är jag djupt tacksam för 💖

Bea 2 år sen

💗

Annelie 2 år sen

Hon gjorde verkligen skillnad. Vilken styrka hon hade. Beklagar sorgen och må hon vila i frid❤❤❤

Veronika Norr 2 år sen

Fina Anitha
Det gör mig så ont att du har fått ta farväl av så många kära.
Och nu senaste den finaste vackraste människan. Din dotter Annica.
Tyvärr hann jag aldrig träffa Annica men hon berörde mig väldigt mycket och hon kommer för alltid ha en plats i mitt 💗.
Tänker på er alla
Kram
💗💗💗💗💗💗🕯🕯🕯

marfo 2 år sen

Kära, kära du! Det gör ont i hjärtat! Tänker på dig och Annicas man och tre fina pojkar!
Varma kramar till Er! ❤️❤️🙏🏼❤️❤️

Helena 2 år sen

💖

Anette 2 år sen

Annica har verkligen lämnat ett stort avtryck i många människors liv. Så fin och ödmjuk samtidigt som hon krigade mot cancern. Varm kram till dig och familjen❤

Lena 2 år sen

Skickar hela världens varmaste kramar till dig och till hennes man och barn❤️❤️❤️❤️ Livet blir aldrig sig mera likt när något så fruktansvärt händer men en dag i taget så lär man sig leva med det som hänt. Man glömmer aldrig och sorgen släpper aldrig, man bara lär sig att bädda in den i ett av de minnen man inte alltid vill ta fram. Tills man en dag upptäcker att man kan prata om personen man förlorat med glädje och kärlek istället för svår sorg, ilska och förtvivlan. Kanske till och med skratta av glädje vid de vackra minnen man delat tillsammans. Jag ber för att ni får frid i era sinnen🙏🏻❤️

Jenny 2 år sen

Fint skrivet men ändå tufft att förstå💜💜💜💜 varma ord🌺 många kramar 🌷🌷🌷

Maria 2 år sen

Jag kommer alltid bära med mig hennes klokhet. Stor kram

Åsa 2 år sen

Varm kram till dig och Annicas man och barn.❤️

Theresa 2 år sen

Hej Anitha! Jag tänker på dig och Krille och de små pojkarna ❤️ Jag vet vad ni alla går igenom! Jag och min syster förlorade vår älskade mamma i augusti 2017 till cancern! Det är ett enormt stort tomrum och vi saknar henne så fruktansvärt mycket 😢❤️ Livet blir aldrig sig likt igen utan henne! Jag tänker på henne varje dag och jag har fortfarande fruktansvärt svårt att ta in och förstå att hon inte längre finns hos oss i vår familj 😢❤️ Kramar Theresa

Marita 2 år sen

Så fint och vackert du skriver om din fina Annica ❤️

Johanna 2 år sen

❤️❤️❤️❤️ kram till er!

Annelie 2 år sen

Livet är inte rättvist…men att påminna oss om De vackra o Det vackra…behöver Vi ❤ livet rullar på…
Kram❤

Lena 2 år sen

Varma Kramar❤️❤️❤️

Kristin 2 år sen

Annica gjorde verkligen stor skillnad! jag tänker ofta på henne, på hennes små pojkar, jag hoppas de hittar glädjen igen då sorgen fått gå sina varv runt solen, och då tiden givit dem lite distans och chans till glädje och skratt igen. Annica kommer såklart alltid vara med i deras liv.
Annika berikade mitt liv, hon gav mig saker att tänka på.. ibland även att jag behövde tänka om. Hon lärde mig att bättre ta vara på det liv jag har.. att njuta här och nu. Jag är väldigt mycket duktigare på det nu.
Du har en fantastisk dotter Anitha! verkligen en godhetens prinsessa!

Kramar till dig och familjen!

Christina 2 år sen

❤️Så fint skrivit❤️

Maria 2 år sen

Tufft att läsa. Många tårar . Många kramar till er❤❤❤

Vickan 2 år sen

❤️

Anna 2 år sen

❤️❤️❤️ kramar till er

Madelene 2 år sen

Kramar ❤❤❤

Marika 2 år sen

Många kramar❤️

Anette 2 år sen

❤️❤️❤️❤️

Petra 2 år sen

❤️❤️❤️

AnnaE 2 år sen

Kram 💕

Annika 2 år sen

Många varma kramar till er ❤️❤️❤️

Anonym 2 år sen

Kram till er alla❤️❤️

Monika 2 år sen

❤️❤️💓

Carina 2 år sen

🖤Annica är saknad🖤 jag vill skicka en varm kram till alla i familjen och till Johanna ❣️

Anonym 2 år sen

❤️❤️

Marie 2 år sen

Skickar en stor o varm styrkekram till dig, o Annica familj!! All kärlek till er❤️❤️❤️

Emma 2 år sen

Fina vackra Annica❤️❤️❤️

Marika 2 år sen

💖💖💖💖 kramar hårt och länge 💖💖💖💖

Berit 2 år sen

Kram❤❤❤

Tina 2 år sen

Kram ❤❤

Marie Ekman 2 år sen

❤❤❤

Nettan 2 år sen

En stor kram ❤

Carina 2 år sen

❤️

Lotta 2 år sen

Stor kram till DIG och resten av familjen! Ta hand om er!❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Annica var fantastisk som gjorde så mycket för så många!

Carola 2 år sen

❤❤

Annelie Grönlind 2 år sen

❤️❤️❤️❤️

Ulrika 2 år sen

Tack och sköt om dig och en kram till dig och de dina som du har dig nära.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

I dag är det två års sedan vår Annica somnade in. Den modigaste och starkaste människan jag mött fanns helt plötsligt inte där längre. Jag tänker ofta på henne, hennes fina make Krille, deras…

Nu har jag sagt farväl till allas vår älskade Annica och mina tårar vill aldrig ta slut. Min älskade vän, solen skiner idag precis som du lyste upp livet för så många…