• 2018-05-06, 21:30
  • 4

Nu är vi hemma i Sverige igen. Vi har haft en fantastisk resa och det var vemodigt att krama alla på Landvetter när vi skulle säga hej då. Vi blir som en enda stor familj på våra resor och det är så mycket skratt, kärlek och energi. Känner mig upprymd av glädje och lycka över att få umgås med alla på den här fina resan.

Jag har massor med bilder och tips, lägger in allt från Paris i morgon och ni kommer kunna hitta det i kategorin resor om ni ska till Paris någon gång.

På flyget satt jag och skrev det allra sista på boken, så spännande det ska bli!

Janne hämtade mig och Linnea och är kvar här i Göteborg tills i morgon. Jag fick dyka rakt ner i datorn så fort jag kom hem för i morgon är det dagen D. Hela mitt färdiga bokmanus ska lämnas in! Pirrigt och spännande!

Jag sitter och går igenom allt och nu gäller det allt är med. Annika på Bladh by Bladh är duktig och proffsig så jag känner mig trygg, det är en ganska stor process att få ut en bok men nu är vi väldigt nära.

Jag har riktigt mycket jobb nu med allt som ska in så jag behöver jobba på här. Snart kommer mina vanliga inlägg om recept och träning men ni hittar mycket i mina kategorier om ni letar inspiration.
Kramar

2018-05-06 Resor

Kommentarer

Agneta🌹 2 år sen

Välkommen hem☀️☀️

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Tusen tack!

Maria 2 år sen

Vilken underbar resa ni haft😊
Parfymen du köpte i Paris, heter den Mademoiselle (Chanel Coco)?
Kram o lycka till med boken💞

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Tack Maria! Ja det var den, helt underbar!

Kram Johanna

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk till Ellos Sommaren är här! Hurra! Har varit ute på en runda med Lucy, det är riktigt skönt idag. Kanske lite båt i eftermiddag? Tacksam vi har den i sommar…

Hej från en förväntansfull tjej som ska fira födelsedag i morgon! Lika pirrig och spänd som när jag var liten. Jag ÄLSKAR att fylla år. Älskar att fira andra, älskar att fira…