• 2018-05-07, 15:19
  • 10

Jag har precis varit ute på en runda i underbart väder i Göteborg, vilken sommarvärme! Men idag sitter jag varje minut vid datorn och korrläser varenda mening till min bok. Idag ska hela mitt bokmanus ska in och jag har fullt ös. Vägen till en färdig bok du har i handen är inte enkel, men det är pirrigt, spännande och väldigt roligt. Kan knappt tro det är sant, men det kräver också fokus till 100%.

Jag måste ändå ha mina 30 om dagen för att orka, förutom mina träningspass. Frisk luft och promenader eller löpning gör att jag mår bra. Ta på dig skorna och ge dig ut, njut av frisk luft och känn hur kroppen blir lugn efter en runda, få med dig din vän eller partner, det gör så mycket att få igång endorfinerna som blir din belöning. Tänk varje gång du tvekar att du vet det blir bra efteråt.

Gratis och enkelt. Bästa jag vet är att få komma ut på en runda, nu kan jag fokusera igen och då jobbar jag bättre. Blir en bättre människa helt enkelt, haha.

Kortvecka för många och vi ska få sommarvärme, vilken vecka vi har framför oss!

Vill ni ha mer träningstips förresten? Känns som många vill komma igång nu när våren är här, även om jag gärna förespråkar vardagsmotionen så vet jag man tappar farten ibland och då behöver man någon som kickar igång dig.

 

 

Kommentarer

Kajsa 1 år sen

Jaaaa, mer träningstips!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Vad kul! Då kör vi :)

Anna 1 år sen

Gärna träningstips som man kan göra hemma, jag rör på mig mycket ändå genom promenader och rodd, men lite mer hemmatips
Må gött

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Om du redan idag vill ha tips kan du enkelt söka här i bloggen, skriv i sökfältet hemmaträning, magövningar, träna hemma, så kommer det massor!
Ska uppdatera mer om träning, många är på G nu är våren och sommaren är här.

Ha en fin dag du också, vilket väder!

Kram Johanna

Liselotte Johansson 1 år sen

Vilket härligt väder det är. Jättebra med träningstips.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Ja verkligen! Ha en fin dag i solen!

Linda Nordin 1 år sen

Ja absolut mer träningstips å bra mat tips :) Har tappat orken och motivationen helt till både träning och matlagning. Tack för en super bra blogg med mycket inspiration och stort lycka till med boken :) Ser framemot att få läsa den :)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Det kommer Linda! Tusen tack, jag har fullt upp här, oj oj ;)
Men snart är vi i mål!

Kram och ha en fin dag

Sussie 1 år sen

Meeeeer av allllt!!!!!
Träning, recept, skönhetstips, klädtips, presenttips, leva livet tips …….
Ha en skön måndag och LYCKA TILL MED BOKEN NU :-))))

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Tack Sussie! Stor kram!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar till Ellos sport  Idag har vi kört ett rygg och bicepspass på Nordic Wellness här i Skövde. Jag och Janne gillar att träna ihop, så skönt att ha intresset tillsammans. Vi…

Reklam för min bok  Väntar du på bokrean? Jag tänkte smygstarta den här på shoppen – med min egen bok “30 om dagen – En livsresa” förstås. Nu säljer jag ut de…

Förbjud elsparkcyklarna! NU! Kasta bort skiten, bara få bort dem! Hur många dödsolyckor ska det behöva ske innan de förbjuds? Jag skiter i att det är ett miljövänligt sätt för folk som kan ta…