• 2018-05-09, 20:49
  • 15

Innehåller annonslänkar till Ellos 

Just nu är vi uppe på Taket på OGBG i Göteborg. En av Göteborgs mysigaste takterasser. Älskar takterasser och här har du en magisk utsikt nere vid hamnen i Göteborg.Vilken dag, det är verkligen sommarvärme och jag har precis varit på möte med marknadschefen på Ellos. Vilket inspirerande möte, nu händer det grejer kan jag lova.

Finns inget som är så kul med mitt jobb som att träffa inspirerande människor.

Nu tar vi en välbehövd paus här uppe på Taket och sedan blir det det allra sista till min bok. Kan nästan inte tro det är sant, men nu närmar vi oss i mål.

Blusen finns HÄR.  Den har precis kommit in så kolla upp den! Snygg till vitt i sommar.

Kommentarer

Agneta🌹 2 år sen

Du är en toppen tjej👍🤗
Alltid lika kul att läsa din blogg!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Tack Agneta! Vad glad jag blir!

Sanna 2 år sen

Okej,tack för svar! Jag gillar såklart oxå utelivet och takterasser, jag håller till viss del med dig. Jag vet inte hur mycket ni dricker,det är sant. Jag tänker mer att man måste väl bli rätt trött/sliten i längden?Kommentaren om barnen var onödig,den tar jag tillbaka. Du lever ju så hälsosamt för övrigt? Din blogg är en av de bästa,så jag menade verkligen inget illa,bara intressant att höra din åsikt om det aldrig blir slitsamt i längden? Jag kommer vara en av de första som köper din bok. Lycka till! Kram Sanna

Katja 2 år sen

Härligt!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Verkligen!

Lena M 2 år sen

Jag blir verkligen så djäkla genuint glad när jag ser er två gulliga människor ihop, och ser kärleken som bara lyser. Det ger faktiskt energi till mig att gå och spontant ge min egen försummade man en puss. Tack för kärleken! Och hälsa fina Janne, Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Tack lena! Vad härligt! Janne hälsar tillbaka!

KRAM

Sanna 2 år sen

Härligt! Känns dock som att det är ganska mycket alkohol typ jämt? 4 veckor i USA var ju ganska mycket alkohol,läser man din killes blogg är det typ samma. Livet går väl ändå inte ut på premiärer jämt?😅Barnen då?

Svar på kommentaren:
Christine 2 år sen

Att gå på olika tillställningar och dokumentera det på bloggen är ju en stor del av Johannas jobb. Som läsare kan vi se att hon ofta befinner sig i miljöer med alkohol. Hur mycket hon faktiskt dricker vet vi däremot inget om. Med tanke på hennes fokus på en hälsosam livsstil, troligtvis ganska måttligt.

Johannas barn är vuxna och de förstår säkert att det är deras mammas jobb att t ex gå på premiärer. I gengäld är Johanna troligtvis hemma mycket mer på dagtid än någon som har ett klasssikt 8 till 5-jobb.

Jag tycker det är så tråkigt med den här typen av kommentarer, med små giftpilar inlindade i positiva ord.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Hej Christine!

Jag är van :)
Ja herregud mina tjejer är ju 19 och 21 i år, vem släpar med vuxna barn överallt? Jag är lycklig som kan ta med dem på resor och är hemma hela dagarna så de är ganska nöjda att få god mat och mamma är hemma.

Kram och ha en fin dag! Sommarvärme idag.

Johanna Toftby 2 år sen

Sanna vi går på event, föreläsningar, premiärer, resor, allt detta ingår i mitt jobb. Även för Janne.
Jag är hemma hela dagarna, mina tjejer fyller 19 och 21 i år. De vill knappt gå med mamma i handen, men de älskar att resa så jag tar med dem så mycket jag kan.

Hade inte inga pengar över alls till sånt när jag hade dem själv när de var mindre så det är fantastiskt att vi reser ihop flera gånger per år.

Stämmer att vi var en månad på semester i USA. Underbart!

Men du vet inte vad vi drack eller hur mycket. Hade jag vräkt i mig chips och kakor varje dag och varit tjock och överviktig hade ingen sagt något. När jag gick ner i vikt och blev smal fick jag mycket hat.

Men om allt detta kommer ni kunna läsa om i boken. Idag sitter jag med efterordet och tack. Snart är den klar!
Hurra!

Ha en fin dag i solen!

Anneli 2 år sen

Jag måste nog också hålla med Johanna och Christine här. Jag läser Johannas blogg då o då för att jag vill ha lite tips om just sånt som hon skriver om, hade jag intresserat mig för annat så hade jag sökt mig till nån annan blogg, jag läser ju inte här inne för att försöka finna fem fel typ 😀

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Om du visste…. vad många som letar fel. Jag är van nu :-)

Spendrup 2 år sen

Vart har du köpt dina örhängen :) ?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Glitter! 👌

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…