• 2018-05-19, 21:30
  • 2

Innehåller annonslänkar 

Vilken trevlig eftermiddag! Jag och Janne var bjudna till våra Mikkey Dee och hans Mia här i Göteborg för att kolla när Sverige spelade semifinal! Känner inga som är så hockegalna som Janne och Mikkey. Inget får störa, men jag tvingade ändå ut J för att fota oss några gånger och då kommer han snällt ut.

Men vi damer hade trevligt på altanen i solen med mycket babbel och såg hockeyn på avstånd utomhus. Funkade perfekt. Häftigt att Sverige är i final! Även om jag inte bryr mig så mycket som min andra hälft, haha.

Många frågade efter den här röda klänningen på instastory och det är den med volang som är ovanför axlarna med en ärm, men jag har den alltid så här. Sätter den nedanför som en tubklänning. Det är band i bak så jag knyter om lite hårdare bara. Visst blir den fin? Finns HÄR. 

Man ser inte det är samma klänning som på bilden på deras webbshop men kul att ändra.

Helt annan klänning. Har ofta off shoulder och tub, så får man mer sol och det blir inte så varmt.

Vi gick en skön promenad, så fint nere vid Hovos.

Sedan körde vi hemåt och mötte upp Jannes son Erik och Malin. Vi köpte hämtmat och satte oss i en park med Lucy, så skön sommarkväll idag igen.

Malin har sprungit Göteborgsvarvet, så grymt kämpat och hon mådde prima efter.

Vi är hemma och kollar lite TV men ska möta upp Mikkey och Mia med lite vänner igen om en stund, härligt med sånna här fina sommarkvällar, får passa på att njuta av att vara ute mycket nu.

Hoppas ni har en skön lördagskväll, kramar från oss, förresten ni missar inte Jannes blogg HÄR väl? Jag gillar hans sätt att utrycka sig och han uppdaterar varje dag.

2018-05-19 Johanna Toftby

Kommentarer

Sandra 2 år sen

Underbart ju ☀️💛🦋
Var inne på Jannes blogg nu med och kommenterade. Blev visst anonymt eftersom jag inte har nåt inlogg. Duktig han är på att blogga.
Men skrev mitt namn under 😊
Må så gott
Kram Sandra

Lena 2 år sen

Jisses, vilka härliga sommarbilder. Så mysigt. Och en väldigt vacker röd klänning. Jag blir så glad av bilderna och glädjen och kärleken som sprids genom bloggen.
Idag blir det att njuta av vädret ute, gå en runda med hundar…sen lite brödbak, trots sommarvärme!
Kram

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Hej från en förväntansfull tjej som ska fira födelsedag i morgon! Lika pirrig och spänd som när jag var liten. Jag ÄLSKAR att fylla år. Älskar att fira andra, älskar att fira…