• 2018-05-20, 22:30
  • 9

Innehåller annonslänkar för Lindex och Ellos  

Längre ner i inlägget hittar ni massa tips på sommarplagg!

Har ni haft en skön helg? Tror knappt det är sant, det ska vara lika varmt i veckan som kommer. Vi har varit ute väldigt mycket idag tog några mil på cyklarna och nu börjar det kännas riktigt bra. Jag vill cykla mer i värmen och mycket backar så kroppen vänjer sig inför Italien.

Lucy vill mest ligga inne och sova, vi tar kortare rundor med henne nu när det är varmt. Men när vi har picknick är hon alltid med, hon är nöjd bara hon får ett gott ben som hon måste ha koll på så ingen annan kommer och tar det.

Har ni varit nere vid Eriksberg här i Göteborg? Åh hjälp så mysigt! Inte långt från dit vi flyttar om ett par år. Nu har de äntligen  börjat bygga på Karlatornet.

Vi gick även en sväng till Taket då Janne skulle träffa sin fd kollega Martin som är försäljningschef i Norge. Supertrevlig eftermiddag! Älskar träffa nya människor, det är utvecklande.

Får så mycket frågor på det jag har på mig på instastories, lägger upp en del här så hoppas jag ni hittar det ni letar efter.

Den prickiga klänningen är ni många som gillar, finns några kvar HÄR, den blå har jag också HÄR. Fina sommarklänningar, bara älskar off shoulder och tubklänningar.

Blir inte lika varm men man är ändå dressad. Har nästan bara klänningar utan band sommartid, BH finns snygga HÄR  som sitter fint på, man kan ta av banden så har du den under en off shoulderklänning.

Min svarta jumpsuit ni frågade efter förra helgen finns HÄR! Den tog slut på en gång men kolla den här i rosa. Superfin. Väska och skor är Valentino.

Sätt ett par snygga klackar så är det fest, dressa ner med flip flops så har du en skön dress till vardag. Hittade en fin svart HÄR jag tror ni gillar.

Den gula från Odd Molly jag hade när vi fotograferade för boken finns HÄR. 

Svarta slingback till vänster HÄR, rosa med rosetter HÄR, svarta med tofs HÄR, rosa loafers längst bak HÄR. 

Nu ser jag att de rosa loafersen är slut i rundad tå, dessa är mer spets men också fina.

(Rea!) Ljusbeiga med klack från Tiger som passar till ljusa festklänningen HÄR. Svarta sandaletter från Tiger HÄR.  Sandaper längst till höger Rieker, mitt andra par nu, går långt utan få ont i fötterna. HÄR. 

Nu ska jag stänga datorn och krypa ner i sängen snart så fort matchen är över.

Stor kram, världens finaste läsare är ni. Tack för att ni alltid skriver så mycket här inne.

 

 

 

 

 

 

2018-05-20 Johanna Toftby

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk  Snart framme i Göteborg och sitter på tåget och jobbar. Fått så mycket frågor om min camojacka, länkat innan men hittar inte det nu så lägger upp ett kort inlägg…

Innehåller annonslänk  Snart framme i Göteborg och sitter på tåget och jobbar. Fått så mycket frågor om min camojacka, länkat innan men hittar inte det nu så lägger upp ett kort inlägg…

Nu är vi hemma i Sverige! Vilket underbart väder vi har kommit hem till. Förra veckan såg vi det var -8, alla gick i vinterjackor och mössa. Och nu är våren här!…