• 2018-05-21, 16:23
  • 5

Innehåller annonslänkar till Jotex och Blueco.se 

Hoppas ni har en fin måndag! Jag sitter och jobbar med boken och mailar mycket med Annika på förlaget, nu sitter jag med bilder som ska in till varje kapitel så det är viktiga bitar. Massor med jobb men så roligt att det närmar sig.

Smiter in här för att tipsa er och ge er en personlig rabattkod, många får lön till helgen så kanske detta passar bra! Just nu får ni 20% rabatt på allt hos Jotex! Skriv koden JOTEXSS18 vid kassan så dras 20% rabatt av. Hemsidan finns HÄR. Rabatten gäller till sista maj.

Där kommer alla mina puffar och flera mattor från, de har snygga grejer till bra priser.

Så här ser min hall ut, jag älskar stora hallar, perfekt för en stor puff i mitten. HÄR  hittar ni puffarna. Välj den som passar i ditt hem, men det är så fint att ha den mitt på golvet eller som en stol i hallen om man har litet. Finns flera storlekar.

Rosa festlig blus och rosa puff! Blusen HÄR. (Inte rabatt)

Det finns många olika storlekar på puffar, dessa i beige är de minsta som jag har i sovrummet.

Dessa finns HÄR. 

Fina mattor! Den ljusa HÄR. De har fin lyster.

Jag gillar mycket kuddar och  HÄR finns det mycket att välja på. Jag gillar jordnära färger.

Vi har beställt flera ljusslingor av dessa, en kompis här i Skövde hade dessa på sin uteplats och det var så mysigt. Har tänkt att hänga dem över vår balkong som går ut från matrummet, Janne ska sätta upp två stolpar som vi kan fästa slingorna i. Jag tror det blir pangsnyggt.

Dessa hittar du HÄR. (Under 200kr)

Ska grotta ner mig i boken igen, sedan blir en timma på cykel igen. I morgon ser jag fram emot en efterlängtad fikadejt. Annicas mamma Anitha kommer till Göteborg så vi ska fika. Åh vad det ska bli mysigt och skönt att träffa henne.

 

 

 

 

 

Kommentarer

Ingrid 2 år sen

Jag tänker dagligen på Annica och hennes familj. Det är så ofattbart att hon är borta. Hon berörde verkligen.
Ha en fin stund tillsammans med Annicas mamma.

Malin 2 år sen

Johanna, hoppas du vill berätta lite sen om din träff med Annicas mamma.
Det går inte en dag utan att man tänker på Annica och hennes familj 🙏 Det går inte att förstå att hon är borta. Följde Annica som så många, många andra gjorde. Så fantastisk människa på alla sätt.
Jag önskar er en fin stund idag tillsammans Johanna och mamma Anitha 💝

Agneta🌹 2 år sen

Ljusslingan beställd🤗 hälsa så gott till Anitha🌺❤️

Barbro 2 år sen

Jotex har ju många bra saker så jag ska kika efter vad man vill ha.
Ha en trevlig fika stund med Annicas mamma och hälsa henne och familjen att man tänker ofta på dom och undrar hur dom har det,
Kram och ha en fortsatt bra måndag.

Sandra 2 år sen

Så fina saker jotex har, ljusslinga ska jag nog beställa. Perfekt för min balkong.
Mysigt med fika dejt med Annicas mamma.

Ha en fin måndagskväll
Kram Sandra

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg