• 2018-05-22, 10:04
  • 5

Visst är det kul med snygga hundprylar? Nu är det äntligen premiär för The dashingdogs.se som har massor med fint till våra fyrbenta älsklingar. Jag älskar deras fina bäddar, kolla in kylbäddarna nu när det är varmt.

Lucy var hos Helené som startat hemsidan när vi var i USA och jag är så tacksam för all hjälp vi fick, de är  kärleksfulla och proffsiga och vi fick fina bilder på Lucy när hon fick provtesta deras fina saker som ska in i webbshopen. Ingen hund poserar som Lucy, berättade Helené,  haha. Kanske för att hon är van att fota här på bloggen.

Min älskling! Tack för bilderna Helené! Mitt hjärta smälter.

HÄR har du webbshoppen med massor med fint! Just nu 15% på alla fina bäddar!  

Kylbäddarna är ju hur bra som helst nu när det är varmt, dessa är fyllda med en gel som blir kall när hunden lägger sig på den. Kan användas hur många gånger som helst och är lätt att ta med. Bra rabatt även på dem nu.

 

Fina skålar och tillbehör HÄR. 

 

Här är selen jag alltid har til Lucy, finns ingen som sitter så skön säger Lucy. Haha, men man känner ju på kvalitén och den är superbra. Håller i alla väder och är mjuk och skön.

Bild på när jag hämtar Lucy efter vi landat från USA.

Här är det förmiddag och lillan ligger i soffan och sover, hon vill alltid ta det lugnt på morgonen så jag sitter och jobbar. Vid 11 ska jag möta Anitha på ett fik här i Göteborg. Lovar att hälsa till henne från er, vet att det är många som tänker på dem efter deras älskade Annica somnade in.

Kram från oss 

Kommentarer

Anki 2 år sen

Stackars hundar som spökas ut på det sättet. Kan de inte bara få vara hundar? Utan massa krimskrams? Nej just det, det är ju ett samarbete! Pengar pengar…

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Inte det minsta samarbete Ankie, men eftersom jag länkar och gör reklam måste jag markera. Har massor med bra grejer till min hund för jag vill att hon ska ha det bra. Vattenskålar, kyldynor och leksaker, koppel och sånt. Kläder var det enda dina negativa tankar ville fokusera på.

Hade kunnat tjäna över 25.000kr på det samarbetet så visst är det pengar mitt jobb handlar om, jobbar du gratis?
Men ibland markeras samarbete utan pengar för att jag är snäll. Så slipper ni störa er på mina privata tips, men då stör ni er på om det INTE är reklammarkerat.

Ni är inte enkla att förstå sig på ibland, det ska gudarna veta :-)

Jenny Palmgren 2 år sen

Så söt hon är lilla Lucy <3

Helena 2 år sen

Ta inte för givet att din hund vill ha kläder på sig. Hur gulligt det än må vara.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Nej Lucy är tydlig med vad hon gillar och inte gillar.
Vet det är provocerande men det är helt ok :-)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Lilla skrutten idag på rundan, hon tycker inte riktigt om det här ruggiga vädret men idag trippade hon på fint för vi hade andra hundar framför oss, haha. Antingen skäller hon för…

Mormor ringde precis. Hon ringer mig många gånger om dagen och hon är ledsen, arg och gråter. Allt handlar om en och samma sak, att hon vill ha tillbaka sitt hus i…