• 2018-05-25, 11:21
  • 4

Igår öppnade Ellos en inredningsbutik på Korsgatan 13 här i Göteborg! Vi var där på invigningen och ett roligt event, alltså vilken fin butik med så snygga grejer! Ligger inte långt från Domkyrkan.

Jag handlade ett par rosa fina sammetskuddar, de kommer passa i sovrummet med mitt gråa, dessa hittar ni HÄR. Kampanj nu! Ord pris 179kr men nu endast 79kr! Finns flera färger, dessa är jättefina.

Fina påslakan i tvättad satin, ord pris 799kr men nu 299kr! Jag köpte rosa HÄR Finns flera färger.

Vi träffade flera av de jag jobbar med på Ellos och även David på Awin med Delli som är marknadsansvarig på Ellos. Tack för en fint event!

Italienska Fratelli Gridelli bjöd på delikatesser och vilken buffé! Det var otroligt gott allting, jag och Janne ska besöka Fratelli Gridelli i helgen som ligger på Tegnersgatan. Kolla in det.

Kolla alla speglar, nu har jag beställt flera olika runda som ska sitta vid matsalsbordet vid min stora spegel. Fint att ha många olika på samma vägg. Ni hittar dem HÄR. 25% rabatt!

Flera frågar efter min rosa klänning, den tog slut snabbt men finns någon kvar såg jag HÄR. (Stor storlek)

Jannes fina röda tshirt HÄR Snygga mönstrade shorts HÄR.

Tack Ellos för en fin premiär! Så kul att vi har en egen Ellosbutik nu i Göteborg.

 

 

 

Kommentarer

Anna 2 år sen

Tack för tipsen! 🙏😍 Beställt påslakan nu. 😘

Annika 2 år sen

Så snygga skor? Var har du köpt dem?

Anneli 2 år sen

👍

Linnea 2 år sen

Åh så fin butik, vad spännande. Jag bor lite långt från Göteborg så jag får klicka in och beställa på webben tror jag. Kul med tips på killkläder också, får alltid tjata på min man om kläder.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

      Idag är det internationella kvinnodagen och dagen till ära har Ellos en exklusiv rabattkod till er på allting hos Adidas! Det är sällan rabatt på Adidas så passa på…

Innehåller annonslänkar för Ellos  Såg ni nyhetsmorgon i dag? Så mycket fina festkläder och smycken det kommer nu till vårens studentfest och sommarfest. Härliga färger och pasteller, utmärkande ärmar är stort. Älskar…

Den här lövbiffgrytan gjorde jag idag på vad jag hade i kylen, älskar ta lite vad som finns hemma, snabbt ska det gå. Detta tog 30 minuter från jag började skära grönsakerna.…