• 2018-05-27, 19:40
  • 19

Skönt när det händerna saker! Jag har skrivit två gånger om den stackars tanten som blev så illa behandlad på Rosencafee’t i Trädgårdsföreningen i Göteborg. Nu säger Göteborgs stad att de ska ha ett möte med ägaren, som Aftonbladet skriver om HÄR.

Känns bra att de inte bara låter det fortsätta!

Det verkar som det inte var någon engångsföreteelse att han skällde ut och kördes iväg en gäst. Både här på bloggen och på min instagram är det många som berättat om hur han betett sig mot sina gäster och sin personal. Och enligt Aftonbladet har Göteborgs stad som äger Trädgårdsföreningen fått in flera klagomål förut.

Bra att de tar jag i saken och kallar honom till möte, Trädgårdsföreningen ska vara till för hela staden och för alla turister, då måste gästerna känna sig välkomna. Hoppas bara att det verkligen blir ett tufft möte där han måste skärpa sig.

Fast ska jag vara ärlig tycker jag att någon som jobbar i ett serviceyrke och inte accepterar att gäster kan råka ut för olyckor borde fundera väldigt noga själv på om man verkligen är i rätt bransch.

Jag har själv jobbat på ett fik för ett antal år sedan. Det händer saker där, det är bara att leva med och ta hand om sina kunder på bästa sätt. Då kommer de tillbaka, vilket jag inte tänker göra till hans fik så länge han driver det.

Kommentarer

Pia 2 år sen

Du är beundransvärt stark som tar tag i saker och inte bara snackar! ❤️

Petra 2 år sen

Vad jag gillar dig! En influencer med ett stort hjärta som sprider glädje och berör♥️ Du är härlig!!

Malin 2 år sen

Trots att dom haft vetskapen om många, många klagomål så har denna mannen fått fortsätta. Obegripligt och skrämmande. Jag hoppas innerligt att det snart är slutet för honom. Och det är tack vare dig Johanna isåfall. Du agerade och satte ner foten ordentligt.
Du är bara så jäkla bra!!

Anneli 2 år sen

👍

Sofia 2 år sen

En stor eloge till dig Johanna!
Du är en sann förebild som vågar säga ifrån där det behövs. 🌷

Lena Gustafsson 2 år sen

Tur att det finns såna som dig Johanna som vågar stå upp för andra 🙏
Måste fråga dig en annan fråga,visst åt du några probiotika tabletter innan ni var ute och reste? Vi ska till Thailand i en månad i december och känner att jag vill förbereda både barnen och oss vuxna… men vilket märke hade du? Kram❤️

Birgitta 2 år sen

Bra jobbat Johanna.

Katja 2 år sen

Civilkurage!

Anna-Maria 2 år sen

Så bra, hoppas det föds något gott utav detta! Verkligen bra gjort av dig Johanna🤗💕🌸

Katarina Andersson 2 år sen

Superbra

Brittis 2 år sen

Bra jobbat Johanna! Du är bäst! Kram

Katarina Andersson 2 år sen

Superbra äntligen kanske något händer och all eloge till dig Johanna.👍💕

Maj 2 år sen

Du är en sann medmänniska som ser den enskilda individen å vågar stå upp för den, oavsett situation. Det är livskvalitet å kärlek å omtanke för livet runt omkring oss varje dag. Du är en förebild för vad vi alla borde våga.❤️

Catarina 2 år sen

Du är bäst!

Anna 2 år sen

Sååå bra!! Vilken power du har! 👊🏻❤️

Marita 2 år sen

Imponerad ❤️

Annika 2 år sen

Word👊👊👊

Ann Stenman 2 år sen

Ja, du är verkligen helt otrolig och jag är också så imponerad!❤

Anette 2 år sen

Heja!
Du är otrolig! Så imponerad! 💪🏻

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg