• 2018-05-30, 12:53
  • 16

Nu sitter vi på tåget ner mot Göteborg, vi ska fira Linnea som fyller 30 år, vilken härlig dag hon får. 30 grader ute och klarblå himmel! Vilket väder v i har i maj, det är ju nästan ofattbart vilken värme.

Den frågan jag får svara mest på just nu är magnesium. Det är många som frågar mycket men även många som berättar att de mår så mycket bättre, att ni sover bättre!

Eftersom vi cyklar många mil i veckan äter jag några fler kapslar än vanligt, behöver det för undvika kramp och jag sover så bra på magnesium.

Har du kramp? Nedstämd? Sover dåligt? Mage som krånglar? Då bör du äta Magnesium, HÄR kan du läsa mer och beställa hem din burk.

Det är ganska vanligt att man har brist på magnesium för det kan vara svårt att få i sig det i den vanliga kosten. Magnesium ska du ta på kvällen före läggdags så sover du bättre. Det gör underverk för dina muskler, har du kramp i vaderna kan det vara magnesiumbrist! Jag lovar, du kommer märka skillnad.

Äntligen har även läkarna börjat rekommendera att man äter magnesium för man får inte i sig tillräckligt.

Självklart har jag alltid med mig mineraler och vitaminer även på resor, i morgon åker vi till vårt älskade Barcelona för att fira lite födelsedag!

Kram på er!

 

2018-05-30 Hälsa ,

Kommentarer

Sandra 2 år sen

Jag är 44 år och har stark benstomme, men mitt problem är magen… varför är det så o hur får man bort set med kosttillskott?
Mvh Sandra

Annika 2 år sen

Mitt magnesium-märke säger en tablett om dagen, vilket jag följer, men jag springer maraton på lördag (skjut mig bara här och nu) och undrar, ska jag ta två kvällen innan denna gång för ev avhjälpa kramp längs vägen eller hjälper det inte alls tro?

Marielle 2 år sen

Älskar dina tips både med träning, kost, mode och inredning, härlig blandning! Sitter på tåget mot Göteborg och skulle gärna vilja ha lite reasturangtips, gärna italienskt eller tapas. Ha en skön dag! :)

Sandra 2 år sen

Det ska jag absolut börjar äta, säkert det som fattas i min kropp. Tack för du tipsar 👍🏽
Ha en fin torsdag
Ta hand om dig
Kram Sandra

mona 2 år sen

Hej! En undran bara en del skriver att magnesium hjälper att man blir piggare och en del skriver att man sover bättre, får inte riktigt ihop det.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Man sover bättre för den hjälper kroppens muskler slappna av, även bra om man tränar mycket.
Kroppen mår bättre av magnesium för vi får inte i oss tillräckligt i kosten, den mineralen är ganska svår att få i sig så det är därför även läkare rekommenderar att äta tillskott.

När kroppen blir pigg är det inte för att det är ett uppiggande ämne utan att kroppen mår bra!
Magnesium behövs för kroppens enzymer ska fungera normalt.

Prova så märker du skillnad!

Ullis 2 år sen

Köpte Magnesium och D-vitamin i höstas. Här ätit det över vintern och märkt stor skillnad. Förut åt jag bara D-vitamin och märkte inget. Känner främst att det hjälper mot tröttheten som jag känner över vinterhalvåret.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Visst är det bra! Märker så stor skillnad på framförallt sömnen men känner att kroppen mår bra!

MAriA 2 år sen

Gör sommaren sig påmind för läsarna? Ser att mängden kommentarer minskat så mkt sista tiden. Härliga sommarkvällar som verkligen gör under ❤️

Svar på kommentaren:
MAriA 2 år sen

Konstigt fick att min en kommentar inte gick igenom därav 2 nästan lika 😱

Johanna Toftby 2 år sen

Inte ens tänkt på det? :-) Trafiken är snarare mer när jag ser siffror men kanske man är lite tröttare och inte orkar skriva.

Msria 2 år sen

Uppmärksammar Att mängden kommentarer minskat här inne generellt sista tiden. Sommaren gör sig påmind?

Gunilla 2 år sen

Har ätit magnesium nu i ett år o har en stabilare sömn . Har nu tuggtabletter 260 mg o det har fungerat bäst. Fortfarande kan jag ha någon enstaka dålig natt men jag känner mig mer avslappnad.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Så härligt när man känner kroppen mår bättre!

anonym 2 år sen

Ja man sover bättre. Och mina krypningar i benen är inte lika jobbiga. Bra tips. Kramis.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Skönt du mår bra! Märker stor skillnad sedan jag började med magnesium.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Mormor ringde precis. Hon ringer mig många gånger om dagen och hon är ledsen, arg och gråter. Allt handlar om en och samma sak, att hon vill ha tillbaka sitt hus i…