ANNONS

Firar födelsedag i Barcelona

/


Innehåller annonslänkar
Idag fyller jag år! Hela 45 år! Vet ingen som älskar födelsedagar så mycket som jag själv, Janne väckte med med ”Ja må hon leva”, sedan ner till frukosten och  blev rejält överraskad på hotellet med champagne och världens godaste chokladfontant med ljus i morse.
Så fint gjort! Då grät jag som ett barn, gråter lätt när jag blir överraskad.
Stort tack för alla fina grattishälsningar, vad fina ni är!


Älskar att fira och älskar att fira andra, det är så kul!
Darling har planerat den här dagen och jag har ingen aning om vad vi ska göra mer än dresscode och hålltider.

Älskar fira livet ett år till och ser fram emot en härlig dag här i Barcelona. Födelsedagar är värda att fira, jag går all in, haha!
Detta inlägg skulle jag lagt ut vid lunch men sedan har det gått i ett.
Vet ni vad Janne överraskade med vid 10 idag? Herregud! Vi har åkt go car genom hela Barcelona i 3 timmar. Jag har aldrig skrattat så mycket, det var galet. En liten go carbil som har inbyggd GPS med en rolig röst som berättar allt om Barcelona, vi kör själva men enligt GPS och då blir det även sightseeing samtidigt. Har sett så mycket vackert idag som jag aldrig sett här i Barcelona innan.

Min outfit är HÄR och HÄR.  Gul, festlig och skön!

Magisk dag! Vi åt en god lunch nere i hamnen, sedan några timmar här på hotellet på taket vid poolen, nu ska jag göra ordning mig för ett nytt ställe och jag har ingen aning om vad!
Vi hörs i morgon igen!
Kram från världens gladaste Johanna

32

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00