• 2018-06-04, 13:47
  • 3

Fånga dagen genom en morgonrunda! Varje dag tar vi en runda när vi är iväg, det gör så mycket! Får uppleva, får se mer, mår så mycket bättre att röra på sig och alla endorfiner kickar in när du får upp lite flås och kroppen får röra på sig. Så mycket av det som kommer i min bok som idag går iväg för sättning!

Boken är ingen bok som ger tips, det är en berättelse från dagen jag ramlade ner i mörkt hål efter stor sorg till dit jag är idag. Det är boken jag själv letade efter på biblioteket i Skövde när allt var kaos som jag hoppas kan inspirera och hjälpa andra.

Nu fångar vi dagen i Barcelona, det lärde Annica mig, vi lever här och nu.

Nu ska vi gå ner till Soho för att möta vår vän Anna som bor här nere, följ oss gärna på Instastory så ser ni både film och mer tips.

Det är kul att ni gillar alla våra resetips, kommer mer tips från vår resa här inne när vi kommit hem.

Kram från oss

 

2018-06-04 Resor

Kommentarer

MariaP 2 år sen

Tipsa gärna om handikappvänliga platser, att göra, bo osv 🙂 menar att vissa ställen som tipsas om är kanske direkt olämpliga för rörelsehindrade 🙂 eller bara…”här är inte så bra ställe för rörelsehindrade”…jag skulle iaf uppskatta tips på bra kontra hit bör man inte gå osv 🙂
Tror du förstår vad jag menar 🙂
Funderar nämligen på att åka till Barcelona med min ms-sjuka syster…och jag är reumatiker med fibromyalgi…
Ser sjukt fint ut där 👍😀

Lotte 2 år sen

Jag gillar att läsa självbiografier så din bok kommer jag läsa :-)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Vad kul! Kram på dig

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk till Ellos Sommaren är här! Hurra! Har varit ute på en runda med Lucy, det är riktigt skönt idag. Kanske lite båt i eftermiddag? Tacksam vi har den i sommar…

Innehåller annonslänkar Vilket väder! Idag är det helt underbart ute. Jag har tagit en långrunda och måste ut igen snart, luften är skön, solen steker idag. Vilken höst! Sitter och skriver fakturor…

Idag har jag varit iväg hela dagen hos min mormor som fyller 88 år idag! Vilken mysig och fin dag vi fick. Hon hade även en tid på ortopedtekniska på sjukhuset så…