Möte inför boklansering!


Jag glömde ju berätta att jag var i Stockholm idag när jag berättade om den fina överraskningen jag fick av mina tjejer. Tack snälla ni för alla kommentarer,  visst blir man rörd av en sån present. Otroligt!
Jag har varit uppe i Stockholm hela dagen för viktigt möte med Camilla Runberg som är PR-ansvarig för min boklansering. Ska berätta mer i morgon, men jag vet vad jag ska göra i höst, haha. Vilket fullspäckat schema vi kommer ha, oj oj.
Här är jag med Camilla som har hand om all press och PR kring boken hos mitt förlag Bladh by Bladh.



Och vet ni…. snart kan ni förbeställa boken! Signerade ex om ni vill!
Hann även med ett möte till och ett event som min vän Mona följde med på, visar er i morgon.
Har precis kommit hem med ett tåg som var en timma försenad men vad gör det när jag haft en så fin dag! Allt ordnar sig.
Stupar i säng, helt slut efter lång dag men resa Skövde-Stockholm är ändå smidigt. I morgon är det en vecka kvar till Marilyns student, så kul det ska bli!
Behöver ut och springa i morgon bitti för att få ur mig lite stress, sedan är det full fart hela dagen med handla och hämta massa grejer.
Hur gör ni när ni har fullt ös med jobb eller fullspäckad kalender, tränar ni eller blir det inte av?Jag har ännu mer behov känner jag att få röra på mig när jag har mycket jobb. Kroppen blir avslappnad.


Kram så länge