• 2018-06-08, 17:09
  • 11

Nu är det mycket jobb med boken. All text är lämnad, sättningen pågår, vi håller på att välja bilder och igår var jag i Stockholm för att prata om marknadsföring. Det är mycket jobb med lanseringen, för inte tala om allt som händer efter sommaren. Jag är så taggad och glad för detta. 

Först av allt vill jag ge er som stöttat mig i alla år ett litet, litet smakprov från första kapitalet.

// När jag sitter med receptet i handen och inte förstår hur jag ska få i mig 30 tabletter om dagen, så börjar mitt nya liv utan att jag vet om det. Jag har tvingat mig hit, blivit sparkad hit av mina nära och kära som fått nog av att se mig göra mig själv illa. Men nu är allting upp till mig, läkaren har gjort sitt också med receptet. Jag skriker rakt ut åt honom och undrar hur han tänkt sig att jag ska få i mig 30 tabletter om dagen, jag som knappt kan äta en bit ost utan att storkna.

Han ler överseende mot mig och jag blir ännu argare. Tycker han att det här är roligt? Men med lugn och vänlig röst uppmanar han mig att läsa en gång till.

Det är inte 30 tabletter om dagen som jag blivit ordinerad. Det är 30 minuter motion om dagen.

På något vis känns det ännu värre. // 

Ni har hört mig berätta om Louis och hans korta liv många gånger, men det går fortfarande runt i mitt huvud och i mitt hjärta. Så det är där som min bok börjar också. Hoppas ni vill följa med på resan där, precis som ni gör här. Snart kommer ni kunna förboka signerade exemplar direkt här på bloggen!

 

Kommentarer

Gourmettjejen 2 år sen

Jag kommer självklart läsa den. Så kul, stort grattis!

Anna Stina Silfverberg 2 år sen

hej får en gammal tant på 65+ kommentera ! måste säga att jag älskar din blogg som jag följer varje dag även då jag o min sambo är utomlands , älskar dina mattips klädtips o motionstips
jag är dålig på motion men promenader är vi bra på ca 1 mil o dagen MEN för 2 veckor sen brände jag mina fötter i solen i Sverige trots att vi har varit i Australien hela januari man missar att solen i Sverige kan vara så stark
längtar efter din bok som jag givetvis kommer att läsa
Tack för allt du gjort Annika o hennes familj ,vore trevligt att få en uppföljning hur det går för dem
Trevlig Sommar

Annelie 2 år sen

Spännande…jag kommer att köpa denna bok 😊
Gillat dig sedan: Ensam Mamma söker
Strong Woman 👍
Kram ❤

Camilla 2 år sen

Så starkt av dig att skriva om när du/ni förlorade ert första barn ❤
Jag kommer att köpa boken när den kommer ut.
Kram ❤

Anna 2 år sen

Du är så stark och beundransvärd som berättar om detta! Kommer köpa din bok! Hatten av för dig!❤️

Susanne 2 år sen

Usch vilken resa du blev tvungen att göra…. Blir spännande att få läsa boken, kan nog vara till hjälp för många
Lycka till!!

Ann 2 år sen

Så kul Johanna!

Ann Bengtsson 2 år sen

Självklart köper jag den!! Ska nli spännande att läsa 😀😀

Lena 2 år sen

Åh!
Nu fattar jag varför den heter 30 om dagen !
Spännande att läsa ❤️

Karin 2 år sen

Spännande bok

Jeanette 2 år sen

Stort grattis Johanna till din kommande lansering och boksläpp. Jag kommer absolut förhandsboka ett exemplar. Bra jobbat!!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Igår blev den klar! Min bok Middag hos mig har gått iväg på tryck! Jag kan knappt tro det är sant. Tårarna rann i bilen igår när allt blev klart. Känslan är…

Innehåller annonslänkar till Blueco. Här kommer mer tips på riktigt bra rabatt, i morgon är det Black Friday och jag vet många gillar att fynda om man letar efter julklappar eller har…

Innehåller annonslänkar Tre dagar kvar till första advent. Underbart! Här skiner solen precis så jag ska stänga datorn efter jobb sedan före åtta, tar alltid ett par timmas paus mitt på dagen,…