• 2018-06-12, 23:15
  • 12

Nedräkningen har börjat! Tre dagar kvar till Marilyns student och förberedelserna är i gång. Som tur är har jag planerat ganska mycket sedan en lång tid tillbaka, även om det mesta måste göras samma vecka. Men hjälp vad mycket jobb. Men samtidigt helt underbart.

Janne är i USA med sina kompisar och spelar en hockeyturnering och när vi smsade förut frågade han hur allt gick, jag svarade att det är kaos med jobb, annars ljuger jag. Han svarade att det beror nog på att jag sätter ribban högt, men vi ska inte gå in på den diskussionen tror jag, haha. En student är massor med jobb hur man än gör. Sedan klart alla har olika förutsättningar. Men det är ju jättekul! Så mycket känslor.

Har beställt all mat, hade inte hunnit fixat mat till så många gäster, så vissa saker beställer jag, vissa saker gör jag själv. Lisa-Marie har varit ledig idag så vi har åkt runt överallt och handlat och fixat.

Marilyn med sin klasskompis Matilda kom hit innan de skulle på middag i skolan med alla i samhällsprogrammet. De flyger fram och tillbaka den här veckan med massor med olika aktiviteter.

Fina och glada tjejer!

I morgon kommer min bästa vän Hanna och hennes man och hjälper mig att sätta upp tälten med barnens pappa, det känns bra att vi är flera så går det undan. Pappa och syster kommer också så allt kommer gå fint!

Jag åkte upp till Mattias Golfrestaurang för att hämta lite porslin, har beställt all mat där och sist vi gjorde det på Lisa-Maries 20årsfest var alla supernöjda Vilken mat! Jag var så nöjd.

Alltid trevliga, alltid superbra mat och service.

Eftermiddagen och kvällen har jag varit ute och fixat i trädgården så allt är klart inför vi ska sätta upp tälten i morgon.

Sen kvällsmat, haha kolla maten. Även jag äter vad som helst. Såklart. Ibland bara en makrillburk i tomatsås eller vad som helst. Idag blev det fiskbullar. Hjälp alltså, det var hundra år sen. Lisa-Marie som hade köpt. Gott och snabbt.

Vi körde igång med rulla bestick och lite fix med det, ska visa er slutet av veckan allt vi gjort.

Hittat en stor champagneskål och nya underlägg, skriver allt i morgon för nu stupar jag i säng.

Lovade mig själv förra studenten att sova mer den här veckan. Lucy har krånglat många nätter nu för det är så varmt, inatt sover hon inne hos Lisa-Marie- så får mamma sova. Haha. Som en bebis här hemma. Vi tar olika skift.

Sov gott älskade läsare, imorgon bitti sitter jag i telefonmöte angående bilderna till boken. Nu har jag alla kapitel precis som det kommer bli. Och snart kan ni förbeställa den!

God natt på er

 

Kommentarer

Sara 2 år sen

Jag har köpt en kyldyna från Dogman till min hund 😊 Den blir kall när hunden ligger på den. Kan vara värt och testa till din lilla vovve!
Lycka till med studenten

[email protected] 2 år sen

Så roligt och inspirerande att läsa dln blogg. Tack även för alla goda recept. Här laddads det också för studenten! 😀

Eva 2 år sen

Så fina härliga bilder! Mysigt tjejerna har det på balkongen. Jättefina underlägg!

Mona 2 år sen

Fina tjejer, underbar tid med student men mycket som ska fixas, fina champagneglas👍🏻var kommer de ifrån? Ha det bra!☀️🇸🇪

Silvia 2 år sen

Hade förra veckan tacksam fick hjälp av två väninnor, vi hade så roooligt men skönt det är över! Idag skall vi på Aldonas dotters student wiiii!

Kram

Anna 2 år sen

Hade min dotters Student förra veckan så jag känner igen stressen haha:)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Ja det är ingen lek alltså, folk fattar inte hur mkt det är som inte gjort det själv ;)
men roligt förstås!

Åsa öberg 2 år sen

Sååå fiina tjejer

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Tack! Visst är de fina <3

Lotta 2 år sen

Wow vad fint! Vill veta vart underläggen kommer från?

Så duktig du är som fixar med studenten, Janne åkte iväg på sämsta veckan hehe

Sandra 2 år sen

Åh va längesen det var jag åt fiskbullar, kan till och med äta det direkt ur burken ibland likväl som makrill i tomatsås :) Haha!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Gott!! Haha men jag tycker om det!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Här kommer lite tips om ni ska bjuda på tårtbuffe eller dessertbord till studenten eller eller om ni ska ha fest! Första tipset är listor. Jag är listornas mästare, haha. Stor fest…

Nu börjar stora studentveckan för många i Skövde, hur har ni det? Stressigt och fullt upp vet jag sedan mina studenter vi haft. Glöm inte njuta, det är livets höjdpunkt! Ska ni…

Mormor ringde precis. Hon ringer mig många gånger om dagen och hon är ledsen, arg och gråter. Allt handlar om en och samma sak, att hon vill ha tillbaka sitt hus i…