• 2018-06-14, 17:29
  • 6

Innehåller annonslänkar till Blueco och Cervera

Tack för alla fina kommentarer! Det verkar som ni gillar alla uppdateringar här inne, kul! Då kan jag andas ut lite. När man investerar både pengar och tid så måste det blir bra.

Tack från hjärtat att ni följer min älskade blogg. Men i boken ska ni få ännu mer tack. Ska inte avslöja vad ännu. :-)

Väldigt många har frågat efter mina nya underlägg. Visst är de fina! Alldeles underbara. Jag har köpt dem HÄR. Underlägg till glasen HÄR.Vackert nu i sommar.

Chanpagneskålen är från Cervera, kika HÄR. 

Så fint att ställa fram en snygg champagneskål med massa is och bubbel till festen! Lika festligt med alkoholfria drycker som champagne!

Ni är också många som frågat efter min vita tröja med “champagne” texten på. Den röda var ni många som shoppade, nu finns den äntligen i vit och guld! Så snygg. Skön, snygg till allt!

HÄR! 

 

 

Kommentarer

Anette 1 år sen

Bloggen är kanon där du lyfter fram allt mellan himmel och jord. 👍

Maria 1 år sen

Så fantastiskt fint du gjort!
Njut nu hela dagen
Kram

Lena 1 år sen

Hej så trevlig blogg. Glad att jag följer den. Ger mig onekligen ett lyft i glad riktning vilket jag behöver. Följt Dig ett tag och ser fram mot din bok.🙏❤️

Eva 1 år sen

Fin tröja och fina underlägg! Jag har lagt märke till att typnittet ändrats och lite annat, jättebra med infinit scrollning, toppen. Men att du inte byter header, den du har är fin men du har haft den länge nu, skulle uppdatera den och byta bakgrundsfärg så det blir lite nytt, men väldigt bra layout och bra blogg.
Hoppas ni får en trevlig och lyckad studentdag imorgon. Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Tack!
Den kommer ;-)
Kram

Marita 1 år sen

Något helt annat Johanna , när kommer ni och flytta in i nya lght i Göteborg ? Önskar er en fin student imorgon ❤️

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Är det något jag är noggrann med så är det att alltid ta mina vitaminer och mineraler varje dag. Magnesium tar jag varje kväll innan jag går och lägger mig, det gör att…

Nu kan jag berätta. Personen som ställt till det så mycket för mig och min familj de senaste åren är åtalad. Aftonbladet har skrivit om det HÄR  Skövde Nyheter HÄR,  Det kommer att bli rättegång…