• 2018-06-18, 19:37
  • 11

I onsdags, två dagar före studenten hade jag bokat in storstädning med HomeMaid! Så skönt att få hjälp med en riktig storstädning när jag hade fullt upp med allt annat som skulle förberedas. Vilken lättnad när gänget dök upp mitt i all stress.

Har ni städbolag ibland?

Sist jag gjorde hade städning här hemma med Homemaid blev jag otroligt nöjd. Jag tycker man ska vara kräsen när det gäller städbolag, det är så viktigt att allt blir bra och att de har sekretessavtal och att gänget är proffsiga som kommer. Jag är supernöjd med de här gänget, så goa och trevliga och städar så bra. Lucy älskar dem :)

Här puffas det och soffan dammsugs noggrant.

Tänk vad bra att man också kan anlita dem speciella tillfällen, som inför en stor fest eller tänk vid jul? Eller studenten eller andra högtider när man vill få det riktigt genomstädat. Det är en stor lättnad att få hjälp med sånt.

Putsad och rengjord ugn.

Självklart har de sekretessavtal, nyckelrutiner som de håller hårt på, kollektivavtal och avtalsenliga löner.

Alla fönster putsas.

HomeMaid finns i hela Sverige, klicka in HÄR så du kan läsa mer och se vilka bra priser de har. Skövde finns inte med just nu men de hälsar att de kommer att lösa städning här också snart! Hurra! Skulle ni vilja det?

Jag vill nämligen boka in dem för att köra varannan vecka städning framöver så jag hinner med allt annat jobb. 

Tusen tack för en superfin städning, vi ses snart igen!

 

 

Kommentarer

Gourmettjejen 2 år sen

Jag har städning varannan vecka, bästa investeringen vi gjort!

MariaP 2 år sen

Skulle gärna anlita någon att städa men som sjukpensionär får man vända på varje krona…tyvärr 🙂

Maria 2 år sen

Oj nu blev jag glad. Väntar med glädje att dom ska komma hit till Skövde 😀

Sandra 2 år sen

Skönt med hemstädning så man kan lägga sin tid på annat.
Helt rätt tycker jag.
Många som anlitar det idag. Bor inte så stort så känns som jag inte behöver det. Men guld värt om man kan ha det.
Fina bilder från studenten.
Kram Sandra

Josefine 2 år sen

Hej Johanna,
Jag undrar om du vill berätta lite hur det är att bo i Skövde. Min sambo är från Stockholm. Jag har bott i Sthlm i sju år och kommer från Falköping. Vi har nu fått barn och känner mer och mer att vi ev kan tänka oss att flytta från Sthlm då vi får då mycket mer för pengarna (även om det givetvis även skulle kännas nervöst då vi har alla våra vänner där). Vi bor nu i en lägenhet i Vasastan där vi alltid trivts jättebra men då vi fått barn ändrades våra värderingar och syn en del. I en småstad är det lättare att ta sig överallt (inte lång restid in till stan som det kan bli om mam bor utanför Sthlm i radhus etc). Vi har kikat lite på radhus i Trådgårdsstaden. Hur som, vill du berätta lite hur du tycker Skövde är som stad, för barn att växa upp i med även för vuxna. Anledningen till att vi funderar på Skövde är ju även att vi då har närmare mina föräldrar samt att Falköping inte känns som något alternativ för oss som är vana vid storstan och att ha mycket att göra. Där är Skövde bättre än Falköping som tyvärr blivit ganska dött då saker och ting ofta inte går runt och får stänga. Du även i Göteborg en hel del och är ju också van vid att ha allt det en större stad kan erbjuda. Men hur känner du då för Skövde generellt?

Mvh
Josefine

SUSSIE 2 år sen

Saknar träningspeppen, kost, träningkläder, utmaningar och fokus på välmående och balans i livet.
Som bloggen var lite förr☺
Förstår att det varit RÄTT mycket på sistone … All rätt!!!!
Bara ÄLSKAR dina träningsvideos, bilder, utmaningar, du är so proffsig!

Ha en härlig tisdag

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Ja det är förnamnet ;-)
Innan studenten var det en hel del tips om träning och kost.
Det är betydligt större målgrupp som vill läsa om allt annat också än för mycket träning. Så bloggen är mer blandad nu och vi ser att trafiken ökat enormt.
Så lite av varje verkar de flesta gilla.

Men snart slipper ni allt kring studenten så kommer vardagstipsen in 😃
Kul att du gillar mina tips!
Kram

Susanne 2 år sen

Skulle absolut kunna tänka mig städning. Har också hört positivt om det nämnda Skövdeföretaget.

Annette 2 år sen

Vi har städning varannan vecka och det är värt varenda krona. Förutom att det är underbart att komma hem till ett skinande rent hem, så “håller” dessutom städningen längre än när vi själva städar.

Jessica 2 år sen

Konkurrens är bra, själv rekommenderar jag gärna Städkonsult som redan finns i Skövde! Fler och fler unnar sig lyxen med kontinuerlig städning för att istället ha möjlighet och lägga tiden på annat, helt rätt!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Då tror jag de får konkurrens snart ;-)

Ja så är det! Så skönt!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

När jag var klar med alla mina kunder idag  gick jag bort till Sällskapet, en mysig krog som ligger nära centralen här i Skövde. Helene smsade mig igår och frågade om vi…

Jag såg på Nyhetsmorgon om språkpoliser i morse, där de intervjuade folk på stan om missarna vi älskar att hata! Vad älskar du att hata när det kommer till språkmissarna? Det sämsta och roligaste…