• 2018-06-19, 20:26
  • 8

Tack från hjärtat för alla fina grattishälsningar till Marilyn! Ni är underbara. Ni måste bara få se klänningen hon hade på studentbalen, ska lägga ut så fort jag hinner. De var så fina.

Men nu sitter jag fast här i köket med min dator. Satt hela dagen igår och hela dagen idag.

Vi närmar oss slutet med boken, eller början kanske jag ska säga. Kan nästan inte tro det är sant! Jag fick pausa allt kring boken under studentveckan och det visste Annika på mitt förlag Bladh by Bladh om men redan igår tog jag tag i allt igen.

Och så här ser fram och baksidan ut. Hurra så glad jag är!

Jag sitter med de sista bilderna, kollage, bilder till inlagan, bildtext i kollagen, alla matbilder till alla recept. Ja, det är recept också, haha! Ni kommer förstå varför efter hela berättelsen och alla kapitel. Även massa träningstips och skönhetstips också. ;-)

Men det allra största som vi sitter med dessa dagar- Slutkorr på hela manuset.

Jag och Annika har dialog hela tiden med allt från minsta lilla ord som är ett frågetecken på till varenda namn. Allt ska vara rätt.

Självklart sitter inte jag med korr, det gör flera personer, men jag har slutkorr. Jag läser just nu min egna bok för att stämma av så allt är rätt. Blir en del kaffe den här dagen, tur jag gick ut på en långrunda i morse så jag fick energi.

Nu måste jag fortsätta, ville bara in och säga hej till er.

 

 

Kommentarer

Nathalie 2 år sen

Gör så ont i mitt hjärta att läsa om din son :( Min son Liam kom i vecka 20 och avled såfort han kom ut i världen pga trisomi 13. Kampen är dagligen att leva med sorgen och att läsa att andra varit med om samma sak gör ont för det är ingen smärta man önskar någon. Längtar efter att få läsa💖

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

ÅH :-( vecka 20. Så svårt, så sorgligt.
Sköra veckor där… man vet det kan vara svårt att rädda, man vet att barnet INTE får födas före v 23-24 helst.
Jag vet precis känslan och stressen. Sorgen, ilskan, alla känslor på en gång.

Då tror jag du kommer känna dig mindre ensam när du läser min bok. Även om sorgen kan ingen göra något åt och du knske tycker det gör ont att läsa om andra, men för mig var det tvärtom. Jag ville veta hur andra hanterade detta.
Min son levde 1,5 timma efter förlossningen och skriket finns fortfarande i mina öron.

Men man orkar gå vidare, konstigt nog, men man måste. Livet ljusnar. Livet blir bra ändå. Jag tror förstås på livet efter döden så vi kommer ses igen.

Varm kram <3

Anna 2 år sen

Du är fantastisk! Bra jobbat!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Tack snälla!

Karin Nilsson 2 år sen

Ser fram emot att läsa Din bok. Måste bara fråga VAR Zebraklänningen kommer ifrån? Kikade in för ett par veckor sedan när jag satt uppe en VARM natt för hundens skull. Fick syn på den gula dressen (blus+byxa) och beställde bums!

Svar på kommentaren:
Lena 2 år sen

Visst är klänningen fin! Den är från Hunkydory…….men tyvärr från förra året.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Den kan finnas har jag sett på en del ställen så ni som letar googla så hittar ni kanske ?

Johanna Toftby 2 år sen

Tack snälla, vad glad jag blir! Googla på Honydory zebraklänning, den verkar vara slut eftersom det är förra året men man vet aldrig!

Visst är den gula dressen söt? Så fin!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Idag signerar jag böcker för fullt! Jag sitter i ett gigantiskt lager uppe i Falun där mina böcker finns på Förlagssystem. Här har många förlag sina böcker, närmare bestämt 46 000 titlar.…