• 2018-06-21, 22:46
  • 14

Här ska ni få se bilder från balen. Jag kunde inte sluta gråta när Marilyns kompis Philip kom hem för att hämta henne och så körde de iväg. Så vackra och fina. Så glada!

Philip och Marilyn är goa kompisar sedan många år. De är lika lugna och coola båda två, snälla och fina.

Vilken häftig dag för alla studenter, att få göra sig extra fina och skrida fram på röda mattan i långa vackra klänningar, killarna var stiliga från topp till tå. Vackra frisyrer och alla så glada och lyckliga. Hela framtiden framför sig. Så mycket känslor inför att sluta skolan och säga hej då till sina vänner man pluggat med i flera år.

Här kommer bilder från i söndags när det var studentbal i Skövde.

Marilyn och hennes bästa kompis Maja sedan 17 år var här hos oss för att bli fina i håret. Marilyn ville inte ha något uppsatt alls till klänningen, hon önskade stora mjuka lockar och utsläppt.

Lisa-Marie hjälpte Maja med lockar och lite löst uppsatt som passade hennes så fint!

Lite bubbel och gott måste man ha när man ska sitta länge och få fin frisyr. Satte in en stol till i badrummet så satt de och spelade musik medan vi fixade håret.

Jag tuperade under och lockade stora lockar, borstade ut försiktigt, separerade med fingrarna, sedan klart. Det är fint med lite lyft under, men inte lockar ända upp. Som Marilyn hade beställt.

Hennes klänning är den vackraste jag sett. Vi letade länge innan hon hittade den rätta. Hon är så ljus och blond så det är svårt med färger, men hon hittade till slut en fantastisk klänning som hon gillade. Spets över hela klänningen med pärlor och släp. Jag vill låna den, haha!

Visst är de fina! Vi fotade som galningar. Philips mamma, min mamma, Linnea och jag och Lisa-Marie. Blomsterparaplyet har jag gjort och blev en liten överraskning. Min mormor alltid sånna till oss när vi tog studenten, så kul att försöka göra samma.

Klä ett paraply med vackra blommor och sim salabim så har du ett romantiskt Madicken paraply som blev otroligt fint på fotot. Nu står det i Marilyns rum så det kommer nog inte till användning mer, men det var kul att göra det.

Philip hade matchat flugan och näsduken perfekt till klänningen.

Stolt mamma är jag!

Här åker de iväg! Och ja. Det vräkte ner regn. Vilken otur. Men man kan inte styra vädret och vi får vara glada för att det var strålande solsken på studentdagen hela fredagen istället. Balen gick ju fint ändå.

Vi åkte direkt upp till Billingehus för att ta en bra plats, brukar vara kaos med folk men pappa och Lena är alltid med och hade varit ännu tidigare och tagit grymma platser.

Bästa familjen som ofta är med när barnen ska göra något.

Solen kom och det var fint en timma mellan skurarna.

Här kommer de och ska gå på röda mattan.

Maja var vacker med sin baldejt. Så fint romantisk i håret.

Fina Julia var snygg i rött. Hon gick i Marilyns klass.

Många som vill fota och här började det regna så de fick gå ganska fort in. Mamma och Linnea var också med och tittade och mamma hade med ett fint paraply med volang, mitt paraply kunde hon inte riktigt ha till regnet, haha. Men de hann precis in före det började vräka ner.

Det var en underbar dag, så kul att få se så många fina studenter i balkläder.

Den här veckan har gått i ett, ska erkänna att jag är ganska slut. Trött efter att städat varje dag och röjt efter studenten men suttit mycket med det sista till boken, hela dagarna framför datorn så ögonen går i kors.

Men nu är allt klart! Lättnaden är underbar. Vet jag en ände på jobb så går allt. Då kan jag jobba på så mycket jag orkar, bara det finns ett slut.

Trevlig midsommar allihopa, ta det lugnt på vägarna och ha en fin midsommarafton, oavsett var eller hur du firar.

Kramar från mig

 

 

 

 

Kommentarer

Amanda 2 år sen

Så vacker Marilyn och så fin klänning, den passar henne perfekt!

Får jag fråga vart du har köpt dina silver-speglar du har i badrummet när du och LM fixar tjejernas hår?
Jag ska inreda min alldeles första egna lägenhet nu i sommar (en liten på 35 kvadrat då jag är student) och spånar runt efter hur jag ska inreda den, och jag bara älskar de stora, maffiga speglarna.

Glad midsommar!

Monica 2 år sen

Våra fina!!! ❤️❤️❤️

Eva 2 år sen

Åh så vacker klänning! Så fint blomparaply, du är så kreativ. Önskar er en härlig midsommar!

Malin 2 år sen

Åh så fina!!! Och paraplyet! Så himla fint! Du är fenomenal på allt Johanna!

Eva 2 år sen

oj oj oj vilken rosa dröm så fina dem är :) såklart är du en stolt mamma ;) kram å glad midsommar

CeciliaSkor 2 år sen

Fantastiska bilder! Så mycket energi och glädje! Studenten i Sverige är något unikt. Här i Italien firas det inte alls på samma sätt!
Glad midsommar från Comosjön
C

Lotta 2 år sen

Vackert! Vilken klänning, vad fin hon är!

Varför är inte Janne med och tittar?

Hanna 2 år sen

WOW!!! 😍 Vilken magiskt vacker dotter du har!! Klänningen är som en dröm och passar henne prefekt!

Liselotte Johansson 2 år sen

Vilket tjusigt par. Verkligen snygg klänning. Vilket fint paraply du gjort. Den idén ska jag försöka komma ihåg när dottern tar studenten om tre år. Glad midsommar.

Barbro 2 år sen

Vilken jättefin klänning Marilyn har på sej.Även vad Philip är stilig.
Tråkigt med regn men vädret kan ingen råda över.
Önskar dej och Janne en jättefin midsommar också.

Nettan 2 år sen

Vackert! Wow alltså!
Vilken klänning, vilket paraply du gjort!
Otroligt fint!

Helena 2 år sen

Wow!!!

Oyana 2 år sen

Wow. Så fina 🌻 jättefint paraply. Önskar er en härlig midsommar 😊

Alexandra 2 år sen

Så fina :) o vad fint paraply med blommor. Hur har du gjort det? :)?

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar  Nu är det inte långt kvar till mellofinalen! Ska ni hitta på något kul? På middag eller fest? Eller bara hemma och mysa? Snygga lockar som håller hela mellokvällen är…

Innehåller annonslänk till Blueco, Cubus och Lyko  Oj vad många som frågade efter mina hårband och hur man sätter fast dem. Köp vanliga diadem som ser ut som band, jättepopulärt nu. Fint…

I fredags hämtade jag min nya Lexus på Lexus Jönköping! Wow vilken känsla det var! Jag var pirrig som ett barn på julafton, en fredag dessutom och champagnens dag. Kunde ju inte…