ANNONS
Integritet på Tailsweep

Högtider och ensamhet

/


Innehåller annonslänkar 
Hoppas ni har en fin midsommarhelg! Det var många som läste mitt inlägg igår, ensamheten på storhelger är svårt. Mitt hjärta går sönder över hur många som sitter ensamma på högtider i Sverige. Ofrivillig ensamhet är hemskt.
Det här kommer det en del om i min bok, det är stor sorg för många som kanske går isär, som har barn som flyger ut och relationer och traditioner förändras.
Vet ni vad vi gjorde igår? Vi ställde in allt midsommarfirande för jag var totalt slut efter hela studentveckan och stort jobb med boken i veckan som nu äntligen är klart.


Jag fixade ordning mig, bakade en västerbottenpaj, en jordgubbspaj och gjorde en egen midsommarkrans. Men jag och Lucy åkte sedan ner till Janne i Göteborg och vi var hemma själva. Behövde verkligen det. Orkade inget mer. Skönt att vakna vid sju i morse och vara utvilad och piggare än på länge.
Jag tycker vi måste bli bättre på att bjuda med våra vänner. Man tänker kanske inte på att alla har inte gäng att umgås med. Jag såg så många på facebook och här på bloggen som skrivit att de sitter helt själva.
Varför är det så? Jag förstår det inte. Det är så stor skillnad på om man väljer det själv eller inte.
Man ska inte skämmas för att ringa och fråga om man kan komma förbi, det är värre att sitta och gråta en hel dag, sedan ska ni även tänka att det är egentligen vilken stor dag som helst.
Jordgubbspajen så god med mandelmassa HÄR, västerbottenpajen recept HÄR. (tog utan gräslök)En liten midsommarkrans men som även är fin till sommmarklänningen. Jag band riktiga blommor på ett tunt diadem, ser att det är inne med blommor och rosetter i håret i sommar. Sedan lade jag den i en tallrik med vatten så den inte vissnade.


Klänningen är som en dröm och jag ser fram emot att ha den på en tillställning i sommar.  Har nog aldrig fått så många frågor var den är ifrån på instagram igår.


Jag har beställt den i en butik i London, märket är Ted Baker. Finns så många fina från det märket HÄR Har redan beställt en till i rosa, visst är de snygga! Passar till bröllop eller kanske en fest i sommar. Kika på den
Kika om du hittar just denna klänning annars HÄR. 


Armband och örhängen Caroline Swedbom HÄR, väska YSL. Skor Valentino.


Men. Det finns en rosa dröm till som är betydligt billigare och jättefin. Bästa tipset om ni letar efter en rosa söt klänning till sommarfesten. Jag hade på mig den i veckan och många som frågade på instastory. Du hittar den HÄR! Halva priset nu.
Normal storlek, hellre ner än upp. Underklänning under. Örhängen i silver, Caroline Swedbom.


Måste även tipsa om den snygga leopardklänningen som finns åter i lager. HÄR! 


Även fått frågan om var Lisa-Maries fina klänning kommer från som hon hade på studenten. HÄR. finns den.
Hon är kort och liten så hon har storlek 34 och den är normal i storlek hälsar hon. Så snygg! Halva priset.


Ska länka och tipsaa mer på skor och sånt ni frågat efter men måste ut i solen nu. Har redan gått en sväng med Lucy så hon har fått sin motton för idag. I kväll ska vi ut till Lindholmen för att ansluta med massa vänner för att heja fram Sverige! Tittar ni?
Efter rundan njöt vi av en god glass. Så mysigt med alla glasskiosker nu och massa folk som turistar i vackra Göteborg.Vi hörs snart igen, stor kram


15

Häng med mig på Instagram!

@johannatoftby
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00