• 2018-06-25, 18:42
  • 8

Sitter på tåget mot Skövde och har suttit fast två (!) timmar i Vårgårda pga banarbete och signalfel. Tur jag inte har tid att passa, man måste alltid ha ett par timmar i marginal nu när ni åker tåg mellan Stockholm-Göteborg, det är stort banarbete under hela sommaren, tänk på det när ni bokar.

Jag passar på att jobba och betar av massa mail, nu är det mycket som är på G! Kan nästan knappt fatta det själv, men ni ska få veta framöver. Är så glad och tacksam, hårt jobb belönar sig och arbeta med rätt människor är viktigt.

Jag och Janne tog en cykelrunda på nästan tre mil igår kväll, vilken fin kväll vi hade i Göteborg. Flyga fram på cykeln är bästa jag vet. Det är så häftig känsla, man får se så mycket och samtidigt grym motion.

Älskar att vi har detta gemensamt, det är kul att röra på sig och dela samma intresse. Om en vecka åker vi neråt Europa för att cykla i alperna men det blir också Italien!

Här är vi nere vid Saltholmen, fin utflykt om ni är i Göteborg, ta en färja ut till någon av alla vackra öar. Det går ofta spårvagnar hit ner om ni inte cyklar ;-)

Tycker det är viktigt att förespråka motion, inte bara äta nyttigt för att gå ner i vikt. Motion är A och O för hela din kroppen. Tänk vad mycket vi kan förebygga om vi rör på oss. Hjärt och kärlsjukdomar, depression och psykisk ohälsa och mycket mer kan förhindras.

Så många som mår bättre psykiskt av att röra på sig varje dag, ångest och oro minskar, sömnen blir bättre. Listan är lång. Tänk om alla förstod hur viktigt det är att kroppen får röra på sig.

Ungdomar som inte mår bra, tänk om alla föräldrar kämpade för att få sin barn att röra på sig mer. Jag tror aktiviteter är viktigt för barn när de är mindre för att förebygga psykisk ohälsa redan från början.

Dessutom få se så mycket vackert när man är ute.

Lucy har vatten förstås och ben så hon är nöjd. Det rutiga kopplet är ni många som ofta frågar efter, ni hittar det HÄR. Bästa vi haft. Mjukt och skönt med skinn inuti som sitter mjukt.

Nu är vi framme, skönt!

 

 

Kommentarer

helena 2 år sen

Vårgårda☺då kunde du kommit på en kopp kaffe hos mig😊

Anonym 2 år sen

Alltid skönt med motion.

Linda 2 år sen

Håller helt med!
Får inspiration av dig här inne, tack för en underbar blogg!

Jennie 2 år sen

Hej.. bra med tips om vart man kan vara i Gbg under bron… jag har en fråga. Du har ju haft migrän- hur ofta hade du det? Och när du har gjort botox mot migrän, Hur ofta har du tagit det?

Jag har migrän typ 1 gång i månaden så därför undrar jag.. Tack för tips.

Sarah 2 år sen

Hej Johanna!
Vill bara berätta hur peppad och inspirerad jag blir av att läsa din blogg! Är mitt uppe i ”ensamstående-småbarnslivet” och får en sån feelgood-känsla när jag läser dina berättelser och ser hur du njuter av livet! Det ger mig ”hopp” om att min tid kommer den med. Det är mycket slit men belöningen får man sen tänker jag! TACK! Kramar Sarah

Jenny 2 år sen

Sant, av motion mår man bra👍🏼

Anette 2 år sen

Du har helt rätt.
Skrämmande att så många ungdomar mår dåligt, tror många behöver mer motion och framförallt föräldrar som tar tag i problemen.

Ann 2 år sen

Hej Johanna
Vad har du för laptop? Är Skärmen bra trotts att det är sol eller ljust?

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jag såg på Nyhetsmorgon om språkpoliser i morse, där de intervjuade folk på stan om missarna vi älskar att hata! Vad älskar du att hata när det kommer till språkmissarna? Det sämsta och roligaste…